Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Kilohaili

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2006
  Viestejä:
  1 976
  Ai sen hallituksen, jossa persut olivat mukana? Vaikka Hallis ilmoitti hallitusohjelman sopivan, niin silti pihalle, koska 'moraaliset valinnat'. Joo tottakai.

  Oishan Sipilälle kauheen noloa selitellä aina ulkomaita myöten, että kuinka se 'äärinationalisti' voi olla hallituspuolueen johtaja. Eihän nämä 'äärifederalistit' semmoista olisi hyväksyneet, ois voinut hyvät lounaat jäädä väliin Sipilältä.

  Näinhän se menee, että kun jostain demokraattisesti äänestetään, niin tulos voi olla epämieluinen toisille. Sitten aletaan ulista, ei nää nuivat mikään poikkeus ole. Hyviä esimerkkejä brexit-äänestys ja Trumpin valinta. kauhee valitus on päällä, kun vastapuolen äänet voittaa.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 2. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Ei persut voi olla niin tyhmiä etteivätkö tienneet mihin H-a:n, Hirvisaaren, Hakkaraisen jne valinta johtaa. Nyt potkut hallituksesta täyttää somen ulinalla että taas sorsitaan. Mutta rehellisesti - ei voinut tulla yllätyksenä. Itse olisin potkinut H-a:n pellolle vasta hetken päästä niin olisi leikattu uhriutumiselta siivet. Hakkaraiselle olisi voinut tarjota parit kaljat ja siitä sitten eroprosessi käyntiin.
   
 3. jackcox

  Rekisteröitynyt:
  07.05.2016
  Viestejä:
  839
  Saahan sitä eri mieltä aina olla, mutta jos erimielisyydet ovat riittävän suuria, ei Suomea kannata yhdessä johtaa.

  Kommunistit ja libertaarit eivät passaa yhteen. Äärinationalistiset rasistit ja globalistit ei sovi yhteen.

  Ei tuossa mitään sen kummempaa ole.

  Halla-Aho on heitellyt sellaisia kommentteja vuosien saatossa, että hänen kanssaan ei moni halua leikkiä. Hakkarainen ja Huhtasaari taas ovat vain umpityhmiä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 4. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Noita sian kanssa naimisiin -oinosia on kuitenkin persareidenkin äänestäjäkunnasta hyvin pieni osa, vaikka puolueaktiiveista onkin huomattavasti isompi osa. Ja näistäkin osalle matuasiat ovat tärkeitä.
   
 5. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Voisi kuvitella että nykyaikana esimerkiksi yhteydenpito ja neuvottelut videoneuvottelujen kauttakaan ei olisi ollut enää mikään kuulentoon verratava saavutus.

  Joskus 1980-luvulla videoneuvottelut olivat varmaan vielä todella harvinaisia ja 1990-luvun alussakin videoneuvotteluyhteys maksoi niin himskatisti per minuutti ja jollakin Posti- ja telelaitoksella oli suunnilleen ainoat isojenkaan kaupunkien videokonferenssitilat vuokrattavana.

  Nykyaikana homma toimii niin, että ajasta ja paikasta riippumatta muodustuu tai muodostetaan jotain tiimejä joissa jotain asiaa viedään eteenpäin internetin kautta. Voisi kuvitella että perussuomalaistenkin "vallankumous" hoidettiin joidenkin tällaisten ryhmien kautta maaliin.
   
 6. Kibe-_-

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2002
  Viestejä:
  2 116
  Joskus syyt ovat yksinkertaisia. Joskus taas syyt ovat ihan jotain muuta. Vaikea tätä on spekuloida enempää olematta Sipilä tai Urpo. Politiikka on 80%/20% oman kannatuksen ylläpitämistä tai kasvatusta, 20% päätöksentekoa. Siksi sitä kutsutaan politiikaksi.
   
 7. Ferrety

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2013
  Viestejä:
  25
  Jännä juttu, ei se kyllä ns oikeissa asioissa toimi. Etänä on helppo ohjeistaa, että tee niin ja näin, mutta sitten kun pitää yrittää joku vastentahtoinen saada muuttamaan kantaansa, parhaimmillaan omaa etuaan vastaan, niin tahtoo onnistua lähinnä naamakkain. Ei ole vielä tekniikka tarpeeksi pitkällä kunnollisiin etävääntöihin.

  Kyllähän Halla-aho pelasi PS:n tarkoituksella ulos hallituksesta, kun päätti Brysseliin jäädä eikä ketään salonkikelpoista junaillut varamieheksi. Ja toki tietää sen, vai eikö se Mestari olekaan sellainen peluri mitä hänestä yleensä hohkataan. Ihme ulinaa PS:n riveistä, eihän niiden lillukanvarret eroa suvakeista mitenkään.

  Rautalangasta, kyllä nyt kaatuneelle, jumalanohjaamalle teknokraattiselle hallitukselle olisi ollut jokseenkin mahdotonta keskustella rakentavasti evoluutioteorian kieltäjän, alkoholismista ehkä tai sitten ehkä ei parantuneen tai youtubessa dildoa sisäistävän tahon kanssa.
   
 8. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  221
  Luulenpa että Kokkarit ja Kepu kusevat omille nilkoilleen mikäli lopettavat hallitusyhteistyön persujen kanssa. Tuo päätöshän vain kertoo sen että noilla puolueilla ei ole tarkoituskaan noudattaa hallitusohjelmaa.
   
 9. runboy93

  Rekisteröitynyt:
  15.10.2016
  Viestejä:
  484
  Kyllä nykyään suositaan (ellei aina ole suosittu?) kasvotusten keskustelua sekä päätösten tekoa paikanpäällä, ei siihen mitään väliin tarvitse tunkea ja sitten kaukana kotoa tehdään suomen päätöksiä ja keskitytään kuitenkin johonkin aivan muuhun...

  Erikoista, että voittaja ei edes vähän hymyilyt voittoaan, taisi jo tietää että mitä on tekemässä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 10. Esterhaus

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  1 216
  Videolla voi vetää hyvin pienet tunnin tai parin kokoukset pienellä porukalla, mutta jos on yhtään pitempi vääntö tai enemmän osallistujia niin videokokous on ihan helvetin raskas. Videoyhteys, niin Skype tai mikä tahansa muu systeemi, ihan fysiikasta johtuen lagaa sen verran että pitää olla tosi tiukka puheenjohtaja ja hallitut puheenvuorojen jaot jotta ei mene tahattomaksi päällepuhumiseksi, sekin on anaalista kun kaikki luontevuus jää tilanteesta pois. Porukkaa yhteen hitsaavat vapaat keskustelut ja lounaat ja kahvipaussit jää nekin pois. Videolla voi hoitaa paljon asioita mutta se ei korvaa perinteistä kokousta kuin osin.
   
 11. Ferrety

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2013
  Viestejä:
  25
  Suomessa on joillakin tahoilla tapana laittaa jonkinverran painoarvoja sanomisille. Kaikki ei välttämättä ihan helpolla usko jos sunnuntaina sanoo että EU ei ole suomen etu, ja maanantaina tullaan hattukädessä patruunan puheille selittelemään että vitsi, vitsi, kuhan vaan apinoita koijasin Jyväskylässä. Kandee se hallitusohjelma lukea muistakin kohdista kuin maahanmuutosta, ja sekin kohta kannattaa lukea ja pohtia että mahtaako uuden puheenjohtajan puheet oikein matchata ohjelman kanssa edes siltä osin.

  Tietysti olisihan sitä ulinaa ollut kiva kuunnella jos Halla-aho oikeasti olisi koko hallitusohjelmaa ryhtynyt toteuttamaan, niiden kahden lauseen sijaan mitä nyt on siellä täällä toitoteltu.
   
 12. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 828
  Kolme päivää viikossa se meppin homma taitaa sitoa Brysselissä. Eli siinä pitäisi ehtiä hyvin joka viikko kahtena päivänä kokoustamaan Helsingissä.

  Jos yksi osallistuu ministerien kokoukseen videoyhteydellä, niin ei se minin mielestä mahdoton rasti ole.
   
 13. Esterhaus

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2008
  Viestejä:
  1 216
  Se on totta kyllä. Tuskin ehtivätkään useammin pitää yhteisiä kokouksia.
   
 14. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  Älkää nyt meno tuohon Sipilän ja Orpon kusetukseen. Halla-ahon Brysselissä ololla ei ole yhtään mitään merkitystä. Ensinnäkään ei siellä Brysselissä ole sellaist läsnäolopakkoa, etteikö Hallis olisi todellisuudessa voinut olla pääosin Suomessa. Tuotahan ei tietysti voi ääneen sanoa, koska sekin olisi väärin nostaa liksaa työstä, jota ei oikeasti tee. Toisekseen perussuomalaisten Pj oli ennen tätä ulkoministeri, joka oli myös hyvin paljon ulkomailla. Tuolloin se ei tunutunut hallituskumppaneita vaivaavan. Ja kolmanneksi. Jos se olisi ollut tuosta kiinni, ja Sipilä ja Orpo olisivat vaatineet, että Halla-aho ryhtyy ministeriksi tai muuten eivät pääse hallitukseen, niin ihan varmasti olisi Halla-aho siinä tapauksessa suostunut.
   
 15. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  221
  Ei oikein auennut sun vuodatuksesi. Väännäpä rautalangasta tyhmälle.
   
 16. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Halla-Aho on moneen kertaan sanonut, että hän ei Brysselistä siirry ja toisekseen hän on ilmaissut, että ei itse ottaisi ministerin pestiä vastaan vaan nimeäisi "sopivaksi katsomansa ehdokkaan". Joten miksi jossittelette?

  Kuten Orpo ja Sipilä yrittivät vääntää rautalangasta, niin ei näin huonoilla lähtökohdilla voinut edes harkita yhteistä taivalta. Kun tulee äkillisiä nopean päätöksen tilanteita, niin jokaiseen puoleen triosta on kyettävä luottamaan. Miten olisi esimerkiksi EU-päätökset luonnistuneet Halla-Aholta, joka takuulla viimeiseen asti haluaa olla takkia kääntämättä. Tai mitä siitä olisi seurannut jos myös hän olisi lähtenyt myötäilemään ja takinkääntäjäksi? Viimeinenkin järjenhiven olisi kadonnut koko puolueelta.
   
 17. Ferrety

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2013
  Viestejä:
  25
  Viimeaikaisista, laittaa vaikka Halla-ahon linjapuheen ja hallitusohjelman vierekkäin ja lukee siitä. Ihan itse kannattaa jellonan luolaan mennä, eikä netti palstalta totuuden sanoja lukea.

  Jos ajatellaan että Soini petti PS:n nahkapenkin hinnalla, niin se petos on pitkälti kirjattu siihen hallitusohjelmaan. Eli samaan petturi sarjaan se Halla-ahokin sitten menisi. Sitä on kuitenkin aika hyvin ei-työperäisen maahanmuuton osalta noudatettu, kas kun suomessa tahtoo olla sellanen vallan kolmijako sydeemi käytössä.

  Rautalangasta, UM on polttanut ihan vitusti rahaa että niitä palautuksia saataisiin tehtyä, ja Putinin ruskeaa reikää on antaumuksella käyty nuolemassa jotta raja meni kiinni, ei katos mennyt kiinni ihan ilmaiseksi. Eikä ne ruotsalaisetkaan ihan huvikseen plokanneet Tornion reittiä.

  Vuodatus on seurausta siitä että nyt kun Suomen suvakki paskaa on vihdoin saatuu hivutettua oikeaan suuntaan, niin sitten joko kädettömyyttään tai jostain muusta syystä vedetään matto alta vähintään seuraavaksi viideksi vuodeksi. Ollaan sitten eurooppalainen nationalisti puolue joka ei vittu mitään koskaan saa aikaiseen, seuraavaa aaltoa sitten otetaan vastaan jalat levällään Ruotsin malliin.
   
 18. rton

  Rekisteröitynyt:
  12.06.2017
  Viestejä:
  50
  Tuota Brysselissä oloa voi olla monenlaista. Fyysistä ja henkistä. Luulen että kyse oli molemmanlaisesta Brysselissäolosta. Soini oli ulkomaillakin ollessaan 110% panoksella hallituksessa eikä toinen jalka hallituksen ulkopuolella. Ehkä teoriassa olisi voinut vaatia Halla-ahon ministeriksi, mutta ei tällaiset ministerit jotka ei sitä itse kovasti halua, ei ne ole hyviä ministerejä kenenkään kannalta.
   
 19. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  221
  No hallitusohjelmaa on tullut luettua eikä sitä ihan täysin olla kyllä noudatettu. Jokainen tulkitkoon tavallaan asioita. Vallan kolmijakokin on hyvin tiedossa joten ei siitä sen enempää. Palautuksia ei kauheasti ole saatu tehtyä ja upotetuista rahamääristä ei itsellä ole tietoa. Varmaan kallista on.

  Laitapa linkkiä jos tietoa löytyy siitä että Putinin taskuja on täytynyt täyttää että raja pitäisi. Asioita seuraavana en ole moiseen tietoon törmännyt. Ja sitä paitsi eiköhän se suurin ongelma ole joka tapauksessa ollut Ruotsin raja. Ihmetyttää miksi Suomen rajaojen vuotaminen muutenkaan olisi naapurimaista kiinni. Eikö täällä ole päättäjillä munaa laittaa tulijat takaisin kun kerta turvalliksi maiksi on luokiteltu mistä tulevat. Ihme munattomuutta tuo touhu.

  Tuosta suvakitouhun oikeaan suuntaan hivuttumisesta en tiedä kun en ole huomannut noiden touhuissa mitään muutosta. Samaa paskaa tuo on ollut koko ajan. Sori mutta ei aukea sun ajatukset vieläkään. Tuskin kaikki Suomessa tulevat odottamaan jalat levällään kehitysmaalaisten maahanvyöryä. Jossain vaiheessa osa porukasta tulee toimimaan sanoi päättäjät mitä hyvänsä. Itse kuulun tuohon porukkaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.06.2017
 20. Ferrety

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2013
  Viestejä:
  25
  Meillä on varmaankin kovasti eri käsitys mitä rajoituksia tuo kolmikanta suomen hallitukselle asettaa.

  Mitä nyt sinusta ymmärsin, niin kuulut ilmeisesti siihen "osaan porukkaa" joka pakenee Ruotsiin (tahi modernisti Venäjälle?) kun se seuraava vyöry rantautuu. Onneksi on meitäkin jotka Suomea jäävät puolustamaan, niillä keinoilla mitä meitin järjestelmä kouraan tarjoaa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 21. Anselmi71

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2013
  Viestejä:
  221
  Ymmärsit väärin.
   
 22. porta

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2001
  Viestejä:
  339
  joo, ei Sipilä olis jaksanu toista Brysselistä käsin johdettua puoluetta hallituksessaan :smoke:
   
 23. Cutty

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2015
  Viestejä:
  1 621
 24. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  No katsotaanpa, mikä on ollut Soinin kyky ja halu sen valvomisessa, että lesta ja orpolaiset pitävät sanansa, ettei jäädä ihan sinun vakuuttamisesi varaan:
  [​IMG]
  http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/05/16/rautatientorin-mielenosoitus-tehonnut/

  Ja toinenkin linkki:
  http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2017/04/16/minua-ette-nujerra/
   
  Viimeksi muokattu: 13.06.2017
 25. kasinopelaaja

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2017
  Viestejä:
  37
  Vaadin että Halla-aho asettuu ehdolle! Halla-aho ainut ja oikea valinta!
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti