Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Onhan se väärin silloinkin, mutta enemmän se vielä on väärin, jos se kohdistuu asiaan millään tavoin syyttömiin naisiin ja lapsiin. Sehän Halla-aholla oli pointtina.
   
 2. Gummitarzan

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2007
  Viestejä:
  576
  Samaa mieltä. Persujen nykykannatuksessa näkyy selkeä pettymys Soinin (ja persujen yleensä) toimimiseen hallituksessa, erityisesti kun tuli turvapaikanhakijoita ovista ja ikkunoista. Nyt kun terot riehuu islamin nimissä Euroopassa, niin Halla-aholla on mahdollisuus palauttaa jytkyssä persuja äänestäneet ja mahdollisesti vielä enemmänkin, jytky vol. 2! Ja jos persut potkitaan muiden toimesta pois ja saavat samaa kohtelua kuin ruotsidemokraatit ruotsissa, niin se vain entisestään pelaa persujen pussiin. Kyllä kovaa on paniikki muissa puolueissa.
   
 3. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Voidaan käydä. Anna tulla. Ja tuomareistahan siis oli kyse, mutta miksei muistakin juristeista puolestani. Panehan listaa niiltä osin kuin tiedät, niin jutskataan sitten siitä.
   
 4. Jipsi

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2008
  Viestejä:
  964
  Jos rattijuoppo, kuten Vapaavuori, ajaisi ihmisen yli niin kumman päältä?

  1) kannattaa alkolukkoja, kovia rangaistuksia päihtyneenä ajamisesta

  2) kannattaa että sakoilla tulisi selvitä, ei niin iso juttu ajella humalassa

  Saa valita vain toisen @splice, kumman?
   
 5. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Raiskaus on aina väärin, yhtä väärin tapahtuipa se kenelle tahansa. Ei tuosta voi luikerrella pois millään hallaahomaisella sutjautuksella tai kieroutuneilla ajatusketjuilla.

  Olipas varsin outo kysymys, en minä päätä kenelle tapahtuu tuossa tilanteessa ja mitä. Palataan sitten asiaan jos jonain päivänä olen siinä päättävässä asemassa tuollaisissa tilanteissa. Sitä odotellessa, laitan sut varuilta ignoreen.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 6. Bitutus

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2014
  Viestejä:
  588
  Onnistuu nuo ajatukset niiltä paremmiltakin ihmisiltä.

  [​IMG]

  Tosin näiden parempien ihmisten raiskausfantasioista ei juuri jakseta nostaa haloota. Hienot kaksoisstandardit.
   
 7. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Joo, paitsi että gallupit antavat varsin vaihtelevasti viitettä siitä, mitä vaaleissa todellisuudessa käy. Eli tuossa talven tienoilla ainakin lähes 40% ei kertonut ketä äänestäisi eduskuntavaaleissa - ja oletettavasti tässä (gallupeissa)nukkuvien puolueessa on paljon Soinin linjaan pettyneitä entisiä perussuomalaisten äänestäjiä. Nyt jos Halla-ahon valinnan jälkeen tehdyissä gallupeissa edelleen on iso joukko nukkuvien sektorissa, PS:n sektori voi yhä pysyä pienenä.

  Vaaleissa, mahdollisesti ennenaikaisissa tai sitten ei, lopulta vasta paljastuu todellinen kannatus.

  Jos muuten Kokoomuksen nykyinen johtaja Vapaavuori tuumii, että Halla-ahon PS ei mahdu hänen hallitukseensa, ja että Kepun kanssa kaksistaan ottamalla siihen apparipuolueiksi pikkupuolueet saisivat kitkuteltua 101 edustajalla haluamansa sotelain läpi (ja Kepu haluamansa maakuntalain), niin kun persareilla ei lienee suurempaa intohimoa kumpaankaan, eikä Kepulla sotelaille ainakaan tässä muodossa, niin Kepu saattaa nähdä parempana vaihtoehtona vastaavan kitkuttamisen Kepu+PS+pikkupuolueet voimin jotta saavat maakuntalakinsa.

  Ainakin tämä on Kepulle vähintään yhtä mahdollinen vaihtoehto kuin ensimmäinen, ja mahdollisesti mieluisampikin ilman sotea paketissa. Joten saas nähdä, kaikki on nyt avoimena, ja siis enemmänkin kuin Vapaavuori&Orpo luulevat tai toivovat.
   
 8. AHPU

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2004
  Viestejä:
  282
  Joo, tuo on kyllä merkillistä miten nuo paremmat ihmiset kuitenkin ihan rikostilastojenkin mukaan käy fyysisiksi vaikka "äärioikeisto" on se kaiken pahan alku...

  Tää tapaus taitaa tosin olla normi nettiyökastelija, ei liene syytä huoleen tällä kertaa.
   
 9. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Väärin on, muttei yhtä väärin. Ei vaikka kuinka kiemurtelisit. Vrt. raiskaaja tulee tapetuksi vaikkapa öisellä puistokävelyllään vs. rehellinen kunnon kansalainen. Jälkimmäinen on enemmän väärin.
   
 10. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Ei ole mitään syytä mulla kiemurrella, en itse ole ihmishirviöitä äänestänyt. Edelleen tämän ketjun otsikoksi sopisi jotenkin natsahtavampi vivahde.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 11. Jipsi

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2008
  Viestejä:
  964
  • 3.3 Asiaton käytös on kiellettyä. Asiattomana käytöksenä voidaan pitää esimerkiksi toisten nimittelyä, provosoimista tai voimakasta provosoitumista (ts. trollaamista ja trollin ruokkimista). Asiattomana käytöksenä voidaan pitää myös perättömien syytöksien
  Oletpa kiero luikero, ei varmaan ketään yllätä ettei ole suoraselkäisyyttä vastata yksinkertaiseen kysymykseen. Tekopyhä tuuhio.
   
 12. Gummitarzan

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2007
  Viestejä:
  576
  Ihmishirviöitä. Just. Sun jutuissa ainakin on natsimaista vivahdetta riittämiin.
   
 13. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Musta näyttäisi, että tässäkin ketjussa kannallani on enemmistö ainakin tähän mennessä, eli vääryydessä on eroa sen mukaan mikä on uhrin tausta. Tässä myös eräs, taitaa olla enemmän teidän leiriänne, joka ei rajoita asiaa vääryyden asteiden pohdiskeluun, vaan suoraan toivoo raiskausta poliittisen vastustajansa vaimolle:

  [​IMG]


  Mites itse? Jaatko saman mielipiteen?

  Oletkos tuota kommentoinut ollenkaan, kun taitaa olla vähän eri sarjaa kuitenkin suora raiskaustoivomus kuin moraalinen pohdiskelu hypoteettisesta mahdollisuudesta rikoksen kohdistumisesta mielummin muihin kuin asiaan täysin osattomiin?

  Ja kun taidat olla useamman kerran ennenkin tuota Halla-ahon kommenttia toistanut, niin oletkos tätä tapausta kommentoinut vielä missään?

  Edit:
  Vielä varaus, jos tuo kuva on väärennös, niin pahoittelen (mitä vassarit eivät käytännössä ikinä tee - oma huomio) ja vedän sanani tähän liittyen pois. Tietääkö joku missä tuo on, milloin esitetty, ja löytyisikö linkkiä?
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 14. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Mitä tuossa oikein on outoa? Vastaavat synteettiset moraaliasetelmathan ovat yleisiä varsinkin nk. ihmis"tieteissä", kuten sosiaalipsykologiassa. Eikös ainakin vassaritaustaisilla toimittajilla, joita näillä harvoilla yhteiskunnallista keskustelua laajemmin käyvillä suomalaisilla foorumeilla riittää, ole aika useinkin taustaa juuri noilla aloilla, joten luulisi olevan vastaavat asetelmat tuttuja. (Itselläni vain noita aloja opiskelleiden tuttujeni kautta, mutta tuon verran niistäkin tiedän sentään)

  Edit:
  Mutta älkööt kukaan hermostuko. Keskustelu on hyvää ja viihteellistä. Niin kuin muuten esim. Hommaforumia ja siellä kirjoittavia tekemästään työstä isänmaansa puolesta arvostan, siellä en jaksa keskustelua käydä, kun maahanmuuttoasioista ovat aika lailla yhtä mieltä - ja toista kantaa edustavia vakiokävijöitä on vain kourallinen. Tykkään enemmän tällaisesta kuten tämä täällä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 15. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Tästä on kyllä erittäin lyhyt matka omankäden oikeuteen. Ja tämänkaltainen retoriikka tekeekin äärioikeistosta (ja vasemmistosta) vaarallisen. Itse ole erilinjoilla: ihmisarvo on jakamaton eikä sitä voida arvoittaa uskonnon tai ihonvärin perusteella niin kuin Halla-aho ja hänen opetuslapsensa tekevät. Mutta toisaalta, Halla-aholla on tuomi tuon tyyppisestä retoriikasta. toivotaan että mies ei ryhdy sanoista tekoihin.
   
 16. Kibe-_-

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2002
  Viestejä:
  2 115
  Rasmuksestahan tuo. Myöhemmin korjasi, että enhän minä tosissaan. Läppäläppä

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 17. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Ei ole.

  Ja retoriikka-asioista puhumalla yrität vain yleistää omat kantasi joksikin unversaaliksi totuudeksi. Mitä se ei siis ei ole.
   
 18. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Taqiya / taqiyya (saattaa löytyä muitakin translitteraatioita, jos joku googlettaa aiheesta).
   
 19. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Kyllä on. Jos alat sanomaan että tämän ja tämän henkilön tappaminen/raiskaus on vähemmän rikollista ja siten oikeutettua niin liikutaan hyvin vaarallisilla vesillä. Raiskaus on raiskaus oli kohde kuka tahansa. Piste. Vasemistoanarkistit muuten harrastaa samaa retoriikkaa omaisuuden tuhoamisen suhteen.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 20. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  Nyt olet kyllä melkoisen harhakuvitelmissa.

  Sosiaalispykologia ei kyllä pureudu käytännössä ollenkaan ihmisen moraalikäsityksiin opintojen puitteissa, vaikka psykologia nimessä esiintyykin. Useimmat pääaineopiskelijat saattavat kyllä sivuaineena lukea psykaa, mutta sillä ei ole mitään tekemistä tämän pääaineen kanssa, joten tällaisen mutun viljelelmisen voinee lopettaa saman tien.
   
 21. Oltorno

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2004
  Viestejä:
  7 622
  Koskaan en ole persuja äänestänyt, mutta tämä muron suvakkiosaston ulina tuottaa kyllä tälläsen fiiliksen:

  [​IMG]

  Ja jatkossa voisi jopa näitä äänestää ihan vaan sen takia, että saa lukea lisää ulinaa netistä.
   
 22. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  No en minä noin ole sanonut. Eikä myöskään Halla-aho. Toki ne ovat yhtä rikollisia, ja samoin tuo toisen kirjoittajan aiemmin esittämä toinen synteettinen moraalidilemma Vapaavuoreen liittyen.

  Ne eivät olekaan juridisia dilemmoja, vaan moraalisia (ja ihmis"tieteistä" tuttuja - kuten jo mainitsin). Huomaatko eron?

  Syntyyköhän nykyään ihmis"tieteiden" luennoillakin vastaavia mekkaloita, kun spesiaalilumihiutaleet nostavat näistä älämölön, saavat tärinäkohtauksen, tai rupeavat itkemään ja huutamaan? Olen aika varma, että jenkeissä ainakin syntyy. Ehkä nykyään Suomessakin?
   
 23. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  No kappas kun minulle ovat juurikin sosiaalipsykologiaa opiskelleet kaverini esittäneet vastaavia moraalidilemmoja. Sanoivat toki, että näitä ei käsitellä itse vastausten moraalisuutta analysoiden - eli moraalikäsityksiin liittyen. Ja tämä kun itse heittelin näihin omia vastauksiani, eli itse vastaukset tai niiden moraalisuuden analysointi ei siis ollut tavoitteena. Missä harhakuvitelma?
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 24. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Samat sanat. Mutta en tiedä kestääkö korvat sitä ulinan määrää jos mestarin opetuslapset eivät saa ministerin salkkuja.
   
 25. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  Yritä nyt uskoa, että myös sosiaalispykan opiskelijat voivat miettiä moraalikäsityksiä ääneen, kuten putkiasentajat tai ruotsinkielen opettajatakin, mutta se ei välttämättä liity millään tavalla pääaineopiskeluun.

  Sosiaalispykan pääaineopiskelijoita on suomessa sen verran vähän, että väittäisäin mutulla väittämäsi olevan ihan huuhaata, saatan toki olla väärässäkin.

  Yleisimmin kuitenkin kyseessä on harhaluulo tutkinnon nimestä, joka yhdistetään johonkin mitä tässä pääaineessa ei opiskella.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti