Jussi Halla-aho siirtyy sanoista tekoihin

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja OikeistoMuro, 19.08.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  En nyt lähtisi keulimaan rikostaustalla koska PS kyllä ottaa paalupaikan näiltä osin. Mutta yleensä puolueiden johdossa ei ole entisiä rikollisia. Itse en ainakaan asiaa katso hyväksyvästi.

  Vapaavuori ojentaa mestaria kovasanaisesti
  "Vapaavuori toteaa, että ihmisarvon ja vähemmistöjen puolustamisen, suvaitsevaisuuden ja sydämen sivistyksen arvot on kirjoitettu niin syvälle kokoomuksen ytimeen, että hallitusyhteistyö ei ole mahdollista näitä arvoja kyseenalaistavien kanssa.
  – Jos liberaalia demokratiaa ja valistunutta länsimaista ihmiskäsitystä ei puolusteta nyt, niin koska sitten, hän kysyy ja huomauttaa, että oikeusvaltiossa on arvoja, jotka eivät ole neuvottelukysymyksiä ja joita ei tarvitse kirjata mihinkään.
  – Asioita, jotka löytää pohtimalla ihmisyyttä ja oikeutta olla yhteisön jäsen, ei tutkimalla hallitusohjelmia tai perustuslakia, hän kirjoittaa."

  Vapaavuori muistuttaa myös, että taktisia kuvioita voi pohdiskella päiväkausia, mutta arvokysymyksiä ei.
  Lähde: http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005249686.html
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 2. ihottuma

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2005
  Viestejä:
  531
  Ilmeisesti tässä rikkoutui samalla kertaa kaksi samaa kuplaa, kun sekä persujen kannattajille valkeni ettei hallitusohjelmaa ole noudatettu kirjaimellisesti, kun taas Keskutalle ja Kookoomukselle valkeni, etteivät nämä hallitusohjelman kirjaukset olleet pelkästään persujen nuivan osaston tyynnyttämistä ilman konkreettisia toimia.

  Ikävintähän tässä tuntuu olevan se, ettei nyt kun mestari on saatu kalifiksi kalifin paikalle, aloitellaan uuden kuplan rakentamista ja puhkomista persujen sisällä, jossa vauhkotaan kovasti nousevasta kannatuksesta ja "todellisesta linjasta", jonka kannatus suomalaisten riveissä lienee kohtuullisen marginaalista. Ikäviltä pettymyksiltä ei varmasti vältytä seuraavissa vaaleissa, tai ehkä jo aiemmin, jos esim. eduskuntaryhmästä aletaan loikkaamaan muihin puolueisiin.

  Keskustellahen ja erityisesti Sipilälle tämä on pahin mahdollinen tilanne, kun jatkokaudesta ei juuri toiveita ole, ja uudet vaalit veisivät nykyisen pääministerin unholaan yhtä nopeasti kuin kepun edellisen pj:n Kiviniemen.

  Kaikki merkit on ilmassa sen puolesta, että kokoomus on jo aloittanut pelaamisen uusien vaalien toivossa, sillä Orpo lienee tällä hetkellä vahvasti kansanki mielestä potentiaalisin pääministeriehdokas.

  Eipä ole tosiaan poliittisen historian muisti kovin pitkä suomalaisilla, nykyinen tilanne ei nimittäin ihan hirveästi (ainakaan toistaiseksi) eroa Ahon hallituksen ja SMP:n hajoamisesta 90-luvulla.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 3. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  No jos vertaa Vapaavuorta ja Halla-ahoa, niin kyllä Vapaavuori on näistä se rikollisempi tyyppi. Muutamat pahoinpitelyt, varkaus, rattijuopumus.

  http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000748038.html
   
 4. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  SMPhän hajosi käytännössä kahdeksi puolueeksi. Tällä hetkellä tilanne se ettei Halla-Öyhön kansankiihotukset pure, edes kaikkiin persuihin, ja kato on jo alkanut.

  Eletään jänniä aikoja, mutta vain siltä osin mitä nyt marginaalissa olevan pikkupuolueen osalta jännää voi olla.

  Koska sehän se on tilanne seuraavien vaalien jälkee.
   
 5. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Ja erona se että Vapaavuori myöntää asian, H-a vain ulisee korkeimman oikeuden päätöksestä. Ja samalla kyseenalaistaa Suomen oikeuslaitoksen. Ehkäpä hän haluaa oikeuslaitoksen joka on politikkojen taskussa.

  "Kko:n päätöstä ei kannata pitää minään taivaallisena totuutena. Se on muutaman ihmisen henkilökohtainen tulkinta, Halla-aho kirjoittaa lähettämässään tiedotteessa."
  Lähde: http://www.is.fi/kotimaa/art-2000000512784.html?nomobile=2
   
 6. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Voisin laittaa pikku vedot sen puolesta että jussin puheenjohtajuus nostaa selkeästi taas persujen kannatuslukemia (galluppien reilusta alle 10% kannatuksesta johonki 14% tuntumaan vähintään).
   
 7. rottah

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2015
  Viestejä:
  674
  Varmaan tarkoitat tätä arvomaailmaa esimerkiksi....liikemiehet Kyösti Kakkonen, Arto Merisalo, Toivo Sukari ja Tapani Yli-Saunamäki antoivat Kokoomuksen Kanervalle etuja 50 000 euron edestä rahoittamalla tämän syntymäpäiväjuhlia.
   
 8. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Ahaa.

  Ja tässä syyte

   
 9. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Missä kohtaa Vapaavuori ulisee tuomisto Halla-ahon tapaan kyseenalaistaen tuomioistumen päätöksen? Mutta Halla-ahon ulinaa tuomiosta on kyllä vaikea pistää paremmaksi ja jos siitä näkee mikä arvomaailma hänellä on.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 10. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Kahteen pekkaan pikkulapsia pahoinpitelevä lähes aikuinen nuori kiistää syyllistyneensä törkeään pahoinpitelyyn, kun laittaa kaksistaan kersan sairaalahoitoon päiviksi. Sillä ei ole mitään merkitystä, onko kyseessä jokin identtisesti tuomioistuimen päätöksen kyseenalaistaminen, kun muodostetaan kuvaa arvomaailmasta näistä lähtökohdista.
   
 11. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Nytkö 15v on pikkulapsi - matuista puhutaessa kysessä on yleensä karvakäsi tms :D ja kyseessä selvästi yksittäistapaus tyyliin 'kulttuurin rikastuminen".

  Tuomio tuli 90-luvulla ja oli pahoinpitely. Vapavuori (Molemmat syytetyt myönsivät pahoinpitelyn, mutta kiistivät, että se olisi ollut törkeä.) ei itkenyt tuomion vuoksi tosin kuin eräs epämies. Helvetti taitaa jäätyä ennen kuin H-a tunnustaa tehneensä mitään väärää... tai no, onhan hän tunnustanut pettämisen.

  Hauska yksityiskohta. Asiahan ois rasitille ihan ok jos ahdistelija olisi ollut matu. Mutta yksitäistapaus kaiken kaikkiaan, eikö vain :rolleyes:

  "Teon motiiviksi V kertoi sen, että he olivat olleet eräällä asunnolla. Sinne oli tullut S-niminen tyttö, joka oli kertonut, että häntä oli ahdisteltu ja hänelle soitettu suuta matkalla. Siksi V menetti malttinsa ja lähti ottamaan selvää tilanteesta."
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 12. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  11 940
  Kun mietitään kuinka monen ihmisen ihmisarvoa alentavaan kommentointiin ihmiset ovat rohkaistuneet halla- uhon rahkaistamina, tai vielä pahempaa kuinka monta pahoinpitelyä rasukit ovat rohkaistuneet tekemään hulu-ahon blokien aivopierujen perusteella, ei ole kenellekään epäselvää kumpi on vaarallisempi. Tälläkin hetkellä mies kiihoittaa ihmisiä väärien asioiden puolesta, ihmisiä jotka ovat tarpeeksi tyhmiä johdateltaviksi diiba-daaba- järjettömän ideologian taakse. Tämä ei tarkoita että pahoinpitely, olipa se kenen tekemä tahansa mistä syystä tahansa, yhtään sen vähemmän ikävä rikos mutta toisen käyttäytyminen ja sanomiset ovat varmasti aiheuttaneet Suomessa väkivaltaa ja ihmisvihaa, toisen taas ei.
   
 13. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Mikä ihmeen 15v? Kyseessä oli alle 15 vuotias lapsi. Tosin Vapaavuori piti lasta 15-vuotiaana. Eli yksi 14 vuotias vs kaksi 17-vuotiasta. Siinä on hieman kehityseroa ja epäsuhtaa kun Vapaavuori harrastaa vapaaottelua.
   
 14. Lipton

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  63
  Se 15v matu on suurella todennäköisyydellä 25v matu.
   
 15. suppoT

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2007
  Viestejä:
  2 222
  Mitähän tuo Kokoomus oikein vaatii persuulta. Länsimaisten arvojen tunnustamista? Niillähän koko homma perustuukin persuissa. Keinot niiden vaalimiseksi vain poikkeavat Kokoomuksesta. Jokaisen yhtäläinen oikeus oleskella Suomessa ei voi olla osa ihmisarvoa tai länsimaisia arvoja, edes oikeasti Kokoomuksen mielestä, vaikka haluaa sellaisen kuvan antaakin.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 16. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Tuokin on pelkkää spekulointia ja mutuilua. Fakta on, että Vapaavuorella ei ole mitään varaa arvostella muita. Ei siis mitään.
   
 17. kasinopelaaja

  Rekisteröitynyt:
  14.05.2017
  Viestejä:
  37
  Aivan oikein että Halla-aho valittiin. Toivotaan että hän saisi nyt suurta keskustelua aikaiseksi mitä Soinin persut eivät saaneet. Mielenkiinnolla seuraan.
   
 18. Lipton

  Rekisteröitynyt:
  18.10.2002
  Viestejä:
  63
  Aivan varmasti nostaa ja jokainen matujen toilailu sataa ääninä persujen laariin.
  Sen takiahan kaikilla näyttää nyt olevan paniikki päällä.
   
 19. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Ehdottomasti. Ja toivottavasti annetaan mahdollisuus ja otetaan hallitukseen. Sitten kenkää jos eivät pysy ruodussa. Itse en usko että Hakkaraiset & Hirvisaari ym. kykenevät hillitsemään itseään ilman alkolukkuoa.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 20. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Hallis teki virheen kun rupesi lainsäätäjänä arvostelemaan/vähättelemään korkeinta oikeutta. Hallis oli oikeassa siinä, että kyseessä oli poliittinen ajojahti, mutta lainsäätäjänä hänen olisi pitänyt ymmärtää että korkeinta oikeutta ei voi noin julkisesti vähätellä siinä asemassa.
  Jussin nyky käyttäytymisestä näkee selvästi että hän on oppinut asiasta.
  Itse katson että väkivalta toista ihmistä kohtaan on aina vakavampi kuin se että joku vaikka kutsuu mustaa miestä neekeriksi.
   
 21. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Toki teki virheen, jos ajatellaan ammattillisesta näkökulmasta. Käytännössä Halla-aho sai tuomion trollauksesta, joka provosoi syyttäjää ja Korkein oikeus ei halunnut nähdä asiaa provokaationa. Tuomio tuli mutupohjalta, jonka Halla-aho sanoi sitten ääneen.

  Oliko tuomio tulkinnallisesti oikein? Tottakai jos tuomarista siltä tuntuu. Käytännössä kuitenkin tuomion oikeellisuus määrittyy pitkälti agendan mukaan mitä kukin kannattaa.

  Omasta mielestäni Halla-ahon tuomio oli moraalisesti osittain oikein, mutta sille ei ollut riittävää näyttöä, jotta siitä olisi pitänyt tulla Korkeimman oikeuden tuomio.
   
 22. furesis

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2013
  Viestejä:
  3 518
  Mihin tuo väkivaltaisen rattijuoppo Vapaavuoren mölinä perustuu? En osaa yhdistää jussia mitenkään sen kauhukuviin. Niistä voisi päätellä, että huomisen keskustelut käydään Sipilän, Orpon ja Himmlerin kesken ja asialistalla tulee olemaan rotupoliittiset linjanvedot, vähemmistökysymyksen ratkaisu ja eugeniikan toimenpideohjelma lopuksi hallituskaudeksi.
   
 23. Jupiter

  Rekisteröitynyt:
  28.08.2016
  Viestejä:
  752
  Tähän on helppo vastata. Hän haluaa puhdistaa omaa roiston imagoaan osoittamalla sormella toista pahantekijää. Vapaavuoren taakka on evännyt häneltä kaiketi muutaman mehevän poliittisen nimityksen.
   
 24. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 802
  Jos väittää että korkeimanoikeuden päätös oli poliittinen niin kyseenalaistaa koko oikeusjärjestelmän. H-a oli tässä suhteessa niin väärässä kuin vain voi olla ja helvetti jäätyy ennen kuin myöntää asian.
   
  Viimeksi muokattu: 11.06.2017
 25. Protikka

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2009
  Viestejä:
  38
  Kokoomus kalastelee nyt Ville Niinistön vesillä. Lieneekö sama spin doctor käytössä ?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti