Jääkiekon nuorten/U20 MM-kisat 2015 (26.12. - 5.1.)

Viestiketju alueella 'Urheilu' , aloittaja Elvis Jagger, 06.12.2014.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Nik0-91

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  1 345
  Näyttää määrä voittavan laadun. Puolet menee ohi ja loput huidotaan viivalta kohti puolustajia ja maalivahtia.
   
 2. Paska valmennus. Liian moni pelaaja epäonnistui koko turnauksessa. Vuodesta kivi ja keppi suomalaiset jääkiekkopelaajat eivät ole osanneet tehdä maaleja.. mikä h siinä on, että se ei vuodesta toiseen muutu?!
   
 3. harjakainen

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2011
  Viestejä:
  1 272
  Yllättäen välittömästi kun kiekko niin viivalta koitettava :(
   
 4. patteli

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2004
  Viestejä:
  14 582
  Olipa tehottomat kisat, toivoin enemmän kuitenkin mutta ihan oikeutettu tulos. Olis kyllä saanu jäädä jo alkusarjaan ku ei osata maaleja tehdä mikä on pelin tärkein asia.
   
 5. Nik0-91

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2009
  Viestejä:
  1 345
  Mustonen pelasti kyllä hienosti tuon tyhjän maalin, mutta eipä sekään auttanut. Toivottavasti nämä kisat olivat Jortikan viimeiset.
   
 6. Embankment

  Rekisteröitynyt:
  02.12.2006
  Viestejä:
  1 268
  Laittakaa Suomi pelaamaan jotakin Itävaltaa ja Kazakstania vastaan jonneki alempaan lohkoon.
   
 7. zacapa

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2013
  Viestejä:
  90
  Jortsu, Ei jatkoon.. kaipaa aika rajua päivitystä tuo sen pelikirja....
   
 8. Qud

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2010
  Viestejä:
  759
  Cmon hyvinhän Suomi taisteli, tuloksellisesti meni aika persiilleen kisat. Mut jos miettii, että 0 maalia ylivoimalla, ykköskenttä yski läpi turnauksen niin yllättävän tiukkojakin pelejä.
  Hussolla oli huonoko ilta tänään, noista ois ollu ainaki 2 torjuttavissa mitä tänää meni, ei Ruotsikaan vakuuttanut millään tavalla. Eiköhän se Kanada marssi mestaruuteen.
   
 9. Elvis Jagger

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2007
  Viestejä:
  15 517
  Oli nyt ihan semi-kunniallinen tappio huomioon ottaen koko turnauksen ja miten turpaan tässä piti tulla. Osoittivat edes vähän selkärankaa ja jonkinlaista kasvua 2. erässä... paitsi ylivoiman käytön suhteen :facepalm:, vaikka sekin toki näytti edes vähän paremmalta.

  En näkisi menetyksenä jos Jortikka menisi takaisin KHL:ään, koska tämä soppari on 2-vuotinen. Tietenkin sitten riski, että liitto etsii korvaajan taas akselilta Rindell-Helminen. Ironista, että Kivi, jonka alunperin piti olla valmentaja myös tämän vuoden kunnes lähti KHL:ään, onkin taas työtön koska sai potkut.
   
  Viimeksi muokattu: 03.01.2015
 10. zacapa

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2013
  Viestejä:
  90
  Kivelle voisivat kyllä tarjota pahvia.....:smoke:
   
 11. Raitaponi

  Rekisteröitynyt:
  30.05.2011
  Viestejä:
  833
  Ylivoima oli kyllä hirveetä katottavaa. Jotakin vapauksia vois siihen antaa, kun kyllä noilta junnuilta mielikuvitusta löytyis kunnon pyöritykseenkin. Kivi ehdottomasti takaisin.

  Ei kyllä tule Ruotsillakaan "glider in" tänä vuonna tollasella pelillä. Kanada pyyhkii lattiaa.
   
 12. chewmeister

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2005
  Viestejä:
  989
  http://torrent-tv.ru/ kanavat eivät enää itellä ainakaan lähde päälle enää mikään. Toimiiko muilla ?
   
 13. Gagarin

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2011
  Viestejä:
  2 917
  Huonot kisat Suomelta, taustalla varmaan eniten vaikuttamassa huono valmistautuminen ja täysin surkea valmennusjohto. Jortikka ei onnistunut missään, pelitapa oli aikaansa jäljessä ja muutokset kisan aikana oli tehottomia. En kyllä haluaisi nähdä enää samanlaista touhua. Ja vaikka kisojen aikana on vaikea alkaa rakentamaan asioita tyhjästä (kuten Jortikka jossain lehdessä valitti), niin Kiven tapa peluuttaa ja motivoida nuoria pelaajia oli aivan erilainen, vaikka todettakoon edelleen se fakta että siinä joukkueessa oli taitoa enemmän kuin tässä.

  Lopuksi voi tietysti miettiä junnutuotantoa, koska me saadaan nähdä se uusi Teemu Selänne? Toivoa kuitenkin on, koska jos katsoo missä purjeessa Suomen pakkituotanto yhdessä vaiheessa oli ja vertaa sitä nykyiseen tilanteeseen, niin samanlainen ryhtiliike olisi mahdollisita myös saada suoritettua taitopelaajien ja puhtaiden maalintekijöiden treenaamisessa. Mutta nuoria kavereita kyseessä ja pieni jää aiheuttaa aina omat haasteensa, kyllähän se varsinkin alkusarjassa pohjois-amerikkalaisia vastaan näkyi, että iso jää ja sen tila/aika monella kaverilla selkäytimessä.

  Hienosti kuitenkin suomalaiset taisteli, mutta pelkällä tuulimyllyjä vastaan tappelemisella se menestys on vaan todella vaikeaa. Jortikka vittuun tuolta ja Kivi tilalle, niin ei tarvii vuoden päästä kotikisoissa hävetä silmiään päästä. Taitaa muuten ensi vuonna tulla aika paljon noita tällä hetkellä kovassa nousussa olevia junnuja valittavaksi ja sitten on Puljujärveä jne jotka varmasti kehittyvät taas vuodessa lisää.

  --

  Lopuksi vielä Ruotsista. En ollut heidän pelejään vielä katsonut, mutta vaikka hyökkäyspäässä oli taitoa, niin maalivahtipeli oli aika haparoivaa ja puolustuspelaaminen heikkoa. Odotin rehellisesti sanottuna enemmän heiltä. Onnea kuitenkin voitosta, mutta Venäjän voittamalla voi tulla aika kylmää kyytiä Kanadalta finaalissa (jos joku tässä vaiheessa väittää ettei usko 99% varmuudella Kanadan olevan finaalissa niin juuh okei). Venäjän pystyy kaatamaan ylivoimapelillä (josta Ruotsi on näissäkin kisoissa elänyt), koska Venäjä on varmaan aika korkealla jäähytilastoissa (oiskohan ollut kolmanneksi eniten ennen USA-peliä, josta tuli pari kourallista lisää niitä).
   
 14. zabaleta Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2009
  Viestejä:
  2 454
  Jos suomalaiset jo pääsee tuolla tavoin yksin yrittämällä jatkuvasti koko kentän läpi jonkinnäköiseen vetopaikkaan niin enpä jaksa Ruotsilta ihmeitä odottaa jatkossa. Kovasti moitteita oli näköjään Kapasesta tämänkin pelin osalta. Mielestäni pelas hyvän pelin. Suomen puolustus vaan on yksinkertaisesti paska. Honka nyt ainoa joka siellä saa edes kiekon kiinni kun syöttö tulee lapaan.
   
 15. Tyhmä

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2003
  Viestejä:
  2 215
  Toivottavasti Puljujärvi nyt treenaisi ainakin noiden vetojensa tarkkuutta ensi kisoihin, niin saataisiin niitä maalejakin tolppien, ylärimojen ym. sijaan. Muuten kyllä pelasi erittäin vakuuttavasti, varsinkin noin nuoreksi.
   
 16. zacapa

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2013
  Viestejä:
  90
  Kapanen pelas tänään vaihtelevasti. Sekin on paremmin kuin nuo aikaisemmat usa/slovakia/kanada surffailut :P
  Honka taas aiheutti harmaita hiuksia sen vähän liian rohkealla oman pään pelaamisella. Plus, miten ne vedot voi aina jäädä ensimmäiseen mieheen?
  Ikonen - Hintz - Rantanen ja Aho - Kalapudas - Puljujärvi oli parhaimmat ketjut koko turnauksen ajan.. Pakeista nostan Mäkisen ja Hongan.
   
 17. Zat

  Rekisteröitynyt:
  08.10.2002
  Viestejä:
  5 440
  Kapasesta on pakko kyllä sanoa, että se tämänpäiväinen oli kyllä todella hieno taistelumaali.
   
 18. Tyhmä

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2003
  Viestejä:
  2 215
  Tämä on erittäin hyvä kysymys, kun Ruotsi taas vastaavasti omilla ylivoimillaan ampui vetoja suoraan häkkiin kohtuu kovalla prosentilla.
   
 19. Gagarin

  Rekisteröitynyt:
  31.05.2011
  Viestejä:
  2 917
  Mää menen niin pitkälle, että syytän noista paskoista siniviivavedoista Jortikkaa ja sen surkeeta valmennustapaa ja pelikirjaa. Pelaajat eivät uskaltaneet yrittää mitään erikoista vaan hakattiin päätä seinään. Siitä touhusta paistoi läpi, että se oli sellaista treeneissä väkisin jauhettua juttua, suoraan jostain Jortikan ohjekirjasta revittyä. Vaikka kuulostaakin imelältä, niin siitä yv-pelaamisesta puuttui sielu ja vapaus. Se oli tälle joukkueella pelkkää tylsää suorittamista. Tulos oli myös sen mukainen. Aluksi ajattelin, että se on yksilöistä kiinni, mutta kyllä sen tässä viimeistään huomasi, että niitä yv-kenttiä voi muovata vaikka kuinka mutta se peli näytti silti samalta.

  Jortikka ei tosiaankaan ole mikään nykyaikainen valmentaja ja vaikka se voi tuolla jossain Venäjällä saada revittyä miesten kanssa voittoja, niin nää junnut on ihan toisesta maailmasta. Karri Kiven touhua oli oikeasti ihan mahtava katsoa viime kisoissa, se oli sellainen pelaajien valmentaja. Ei toimi, jos Jortikka tulee sinne kirjan kanssa jossa on joka sivulla kuva sen jostain 90-luvun mestaruuksista ja sanoo "aletaas pelaamaan".

  Edit: Kanada voitti Tanskan 8-0, joka oli odotettavissa. Sen sijaan Slovakia teki temput ja tiputti Tshekin puhtaalla 3-0 voitolla. Sunnuntaina sitten Kanada-Slovakia ja Venäjä-Ruotsi, rehellisesti sanottuna Kanada-Venäjä -finaali kuulostaisi parhaalta viihdyttävyyden kannalta. Noilla kahdella maalla on kuitenkin aika kova kilpailu aina ja Ruotsilta tuskin voisi odottaa ihmeitä Kanadaa vastaan. Slovakialla on ollut ihan hienot kisat, mutta luulen että tulee Kanadalta aika kovaa pömpeliin (uudestaan).
   
  Viimeksi muokattu: 03.01.2015
 20. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Valmennuksen laaduttomuus. Kuus mestaruut hei...
   
 21. zabaleta Banned

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2009
  Viestejä:
  2 454
  Ruotsi myös pyörittää ylivoimaa niin, että viivamiehet pääsee ampumaan lähempää eikä sieltä viivan päältä. Suomen YV nyt oli pahimmillaan (eli lähes aina) sitä, että aivan viivan päällä on se laukoja joka lainaa yhdelle kaverille kiekkoa. Sitten oma maila ilmaan ja kohta tulee takas paska syöttö johon sitten huiskitaan jotenkin. Luulis, että on aika helppo blokatakin nuo Suomen YV:stä.
   
 22. Jack82

  Rekisteröitynyt:
  15.11.2011
  Viestejä:
  679
  Kyllä Kapanen on vaan paska. Jortsu on kuulemma kova äijä, mutta sitten tätä floppia pidettiin haparoimassa ja kyyristelemässä joka saatanan erikoistilanteessa... Vittu mitä paskaa.
   
 23. Pedrosa

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2014
  Viestejä:
  1 972
  Aika vaisut kisat mut jotain hyvääkin loppupeleis.
   
 24. Incredible Buff

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2008
  Viestejä:
  3 223
  Helppohan tuo kärkihyökkääjän on peittää se veto viivasta kun tietää, ettei sillä maila ylhäällä olevalla pakilla ole mitään muuta mielessä kuin veto. Jos yv:ssä olisi ollut mielikuvitusta yhtään niin se hyökkääjä olisi joutunut miettimään syöttövaihtoehtoa, mutta kun ei vaan pojille oli määrätty että kiekko viivaan ja veto.
   
 25. Pargaspoliisi

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2002
  Viestejä:
  1 899
  Totuus on, että jos ei olisi tullut noita 5-3 av-pelejä, olisivat leijonat olleet todella vahvoilla voittoon.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti