Itsenäisyyspäivän linnanjuhlat ja mielenilmaukset 2016

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja ________, 05.12.2016.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Ile00

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  1 036
  Vahvasti tämä. Riitaan vaaditaan kaksi osapuolta. Viisaampi vetäytyy ja antaa idiootin pitää mielipiteensä, lopulta tulee isompi kala ja syö idiootin.

  Jotenkin tuntuu, että NSDAP:n nousuun vaikutti myös kommunismi (ja tietysti huono yhteiskunnallinen tilanne).

  Nykyään yhteiskunnan huono tilanne ja anarkistit myös ruokkivat natsien ääripään ajattelua.
   
 2. Fkn

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  41
  Anarkistit hajottaa paikkoja - natsit hajottaa ihmisiä. Anarkisteille ei sympatiapisteitä heru juuri keneltäkään (ja syystäkin), mutta auta armias sitä apologismin ja whataboutismin määrää kun ruvetaan puhumaan natsien tekosista. Mihin siis perustat väitteesi anarkojen suuremmasta vaarallisuudesta kun äärioikeistolaiset ryhmittymät syyllistyvät selvästi vakavampiin tekoihin ja nauttivat huomattavasti fanaattisempaa kannatusta?
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
  Sandsten Sörvik

  Sandsten Sörvik

  20 €
  -58 %
  Katso
  tuotetiedot
  Ring Doorbell

  Ring Doorbell

  69 €
  -42 %
  Katso
  tuotetiedot
  Watt & Veke Sten

  Watt & Veke Sten

  38 €
  -41 %
  Katso
  tuotetiedot
 4. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 003
  Eikun anarkopetofasisteilta näkö pampulla pois vaan!
   
 5. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 003
  Kuka välittää nistin ruumiista? Ei kukaan.
   
 6. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 003
  Anarkistit takkupetotukat ovat tapattaneet Stalinin oppien mukaan ihmisiä.
   
 7. Legokuppias

  Rekisteröitynyt:
  19.10.2016
  Viestejä:
  121
  Voi hemmetti, uusnatsit ovatkin niin hirveä ongelma, että. Jopa arkkiviholliset edellä:D
  Harvoin vaan näkee leffoja radikaaleista Juutalaisista niin maailmankuva vääristyy.
  [​IMG]
   
 8. Provost Kihofakirius

  Rekisteröitynyt:
  19.12.1999
  Viestejä:
  296
  Ihan hyvin on takkutukkien strategia purrut, tässäkin langassa toinen mielenosoitusjoukkue mielletään automaattisesti natseiksi. Just sayin'...
   
 9. Daroc

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2010
  Viestejä:
  303
  Kuten tossa yllä näkyykin tilastot puhuu aika karua kieltä. Europolin parin vuoden takaisten tilastojen mukaan vasemmisto on muistaakseni joitain kymmeniä kertoja aktiivisempi näissä hommissa. Se, että yksittäinen väkivaltarikollinen pahoinpitelee jonkun vaahtoavan narkin ei ole ihan tarpeeksi vakuuttamaan mua siitä että ihan oikeasti olisi menossa joku natsien murhakampanja kun taas antifan taktiikoihin kuuluu väkivalta ja koteihin hyökkäämisen jo ihan heidän itsetuottamansa materiaalin perusteella. Natsit on perseestä mutta niitä on just joku 20 ja heidän yhteiskunnalliset vaikutusmahdollisuutensa on about juuri niin olemattomat kuin voi kuvitella kun taas vasemmisto kaveeraa ihan avoimesti noiden omien vastaaviensa kanssa.
   
 10. Griffin

  Rekisteröitynyt:
  29.11.1999
  Viestejä:
  17 156
  Niinpä, puhutaan natseista, samalla, kun ko ryhmä ei käytännössä tee juuri yhtäänmitään.
  Mitenkähän tuo "tuntematon" kategoria? Siihen tippuu luultavasti mielisairaat ja puhtaat rikolliset ym ei poliittiset ja uskonnolliset syyt..
   
 11. Griffin

  Rekisteröitynyt:
  29.11.1999
  Viestejä:
  17 156
  Tosin jos suomessa ei anarkistit riehuisi ja tuhoaisi paikkoja, eivätkä mamut aiheuttaisi ongelmia, niin "natseilta" olisi senverran rankasti pohja pois, että ei täällä olisi minkäänlaista toimintaa.

  Mitä enemmän tännee ruodataan mamuja, jotka eivät sopeudu, koska sitä ei heiltä edes vaadita ja rikollisiakaan (karkoitetut ja rötöstelleet, sekä puhtaat sotarikolliset) ei heietetä ulos / putkaan, niin sitä enemmän luodaan kysyntää / tarvetta natseille ja vastaaville ja sitä enemmän ko ilmiö nostaa päätään. Lisäksi tietysti saamme tänne myös islamilaisen terrorin, no go zonet ym ko porukan varjopuolet, kun jatkamme nykyistä rataa.
   
 12. Juzt

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  6 186
  Missäköhän vaihtoehtoistodellisuudessa "natseille" riittää sympatiapisteitä keneltäkään ko. liikkeen ulkopuolella? Saati sitten pahoinpitelyille. Ainoa "äärioikeiston puolustelu" mitä minä olen nähnyt liittyy siihen, että vasemmasta laidasta määritellään kaikki paitsi Vihreät ja Vasemmistoliitto äärioikeistoksi, ja jos joku on eri mieltä niin tämä on sitten sitä "äärioikeiston" puolustelua.

  Itse olen kyllä havainnut homman olevan juurikin toisin päin, vasemmiston hölmöilyjä, paikkojen rikkomisia, muuta ilkovaltaa, väkivaltaa poliisia kohtaan on kyllä aina joku pikana paikalla puolustelemassa juuri tämän tyyppisillä "vasemmistolainen väkivalta on vaan parempaa" argumenteillä, kun taas äärioikeiston väkivaltaa ei kukaan ko. liikkeen ulkopuolella puolusta millään tapaa.

  Ja mitä tulee whataboutismiin niin äskeinen viestisi on tiivistetystä "Anarkistien riehuminen on ehkä pahaa, mutta whatabout natsien pahoinpitelyt". Tuon nyt on niin whataboutismia kuin mikään voi olla. Ei se sivullisten omaisuuden tuhoaminen ole tippaakaan fiksumpaa kuin lyödä vastapuolta, tai tilannetta rauhoittelemassa olevaa poliisia nenään.
   
 13. JCSH

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2009
  Viestejä:
  10 284
  Ja niin kauan kun he vain osoittavat mieltään heidän pitää pystyä tekemään niin vapaasti. Se että noilta haluttaisiin kieltää sananvapaus jotta voidaan puolustaa sananvapautta menee kategoriaan fucking for virginity.

  Lisäksi veikkaan että nuo poppoot saavat enemmän kannattajia sillä että heidän oikeuksia poljettaisiin kuin sillä että heidän annetaan avoimesti puhua. Jos meidän yhteiskunta ei kestä sitä että nuo ääriryhmät saavat puhua vapaasti niin meidän yhteiskunta on aika naurettavan heikko.
   
 14. -ATE-

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2003
  Viestejä:
  6 895
  Halla-aholta hyvä kirjoitus.

   
 15. Fkn

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  41
  Jotta voidaan puolustaa sananvapautta ja muita perusoikeuksia. Meillä on jo nykyisessä lainsäädännössä poikkeuksia sananvapaudessa ja yhdistyslaissa nimenomaan sitä varten, että voitaisiin paremmin turvata perusoikeudet ja niiden jatkuvuus.

  Haluaisin olla tästä kanssasi samaa mieltä, mutta historian valossa asia näyttää olevan toisin. Nimeonmaan avoimesti puhumalla äärioikeisto nousi suureen suosioon 30-luvulla ja nykyään noiden kannatus on uudelleen nousussa. He kyllä osaavat sen propagandapelin. Sen sijaan esim. lapuan liikkeen suosio romahti aika totaalisesti liikkeen kieltämisen jäleen ja mitään Orwellilaista dystopiaa tästä ei seurannut.

  Jos järkevät ihmiset vaan seisovat tumput suorina ja luottavat siihen, että ongelma korjaa itsensä koska kaikki muutkin ovat yhtä järkeviä sen sijaan että tekisivät ongelmille jotain ollaan jo aika heikoilla vesillä.
   
 16. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 003
  Äläs huoli, kommaripoika! Kyllä te vielä leirille joudatte!
   
 17. notareal

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2008
  Viestejä:
  4 426
  Kun järkevät ihmiset ovat seisoneet tumput suorina on kulttuurimarxismi tehnyt tuhojaan ja tuntuu korruptoineen eräiden käsityksen isänmaallisuudesta, sananvapaudesta ja demokratiasta. Jos et myötäile kulttuurimarxistin ajatuksia, olet automaattisesti fasisti, rasisti,... keskustelu on turhaa, kun järkipuhe heitätään syrjään ja kriitikon parjaus alkaa.
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2016
 18. Fkn

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  41
  Kiitos kun todistitte pointtini.
   
 19. User-ID #1234

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2009
  Viestejä:
  5 003
  Kiitos kun todistit olevasi rölli.
   
 20. Saxon

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2009
  Viestejä:
  145
  Onko striimejä tulossa miekkareihin?
   
 21. hermannipelle

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  2 437
  Hyvinhän ne leireille pääsee, kun vasemmistolla on muhkeat tuet kannattajamääriin suhteutettuna.
   
 22. Highway

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  819
  Olet ehkä havainnut hieman väärin. Tuohan on yleinen heitto oikealta sektorilta tuo "parempi väkivalta". Kyllä sen näkee jos tuollaisen kommentin heittäjän muutaman muunkin kommentin lukee

  Eikös tuo jonkun Li Andersonin tms epäonnistuneesta lausunnosta lähtenyt elämään
   
 23. Ile00

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2010
  Viestejä:
  1 036
  Eikö samaan aikaan pidä kieltää myös anarkistisia ja äärivasemmistolaisia liikkeitä? Fasismin ja natsismin nousu liittyy vahvasti toisen ääripään, kommunismin nousuun. Natsisaksan nousun taustalla oli myös Neuvostoliiton kommunismi.
   
 24. Fkn

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  41
  Minun puolestani voisi tarkistaa olisiko myös anarkistisia järjestöjä syytä kieltää heidän harjoittamansa ilkivallan takia. En kuitenkaan haluaisi ruokkia whataboutismia ja keskustella kahdesta asiasta yhtä aikaa.
   
 25. Juzt

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2001
  Viestejä:
  6 186
  Jos se oli vain epäonnistunut lausunto ja tuo "parempi väkivalta" on vain perätön heitto, niin miksi sitä lausuntoa ei korjata, ja miksi sitä vasemman puolen tötöilyä pitää aina puolustaa juurikin tälläisillä "vasemmiston touhut on silti parempia" tyyppisillä kommenteilla kuten täällä.

  Jos joku riehuu kadulla, hajoittaa omaisuutta tai pahoinpitelee siviilejä/poliiseja/poliisihevosia/muutamitä on se äärimmäisen typerää ja tuomittavaa, riippumatta siitä onko poppoo kansallista vai kansainvälistä sosialismia edustavaa. Vai onko muuten vain riehumassa, välittämättä niin kauheasti mikä tekosyy nyt tälläkertaa olikaan.
   
 26. JCSH

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2009
  Viestejä:
  10 284
  Eli haluat tuhota perusoikeudet jotta voit puolustaa perusoikeuksia. Etkö näe tuota ristiriitaa?

  Ja nykyisessä lainsäädännössä on jo aika pahoja epäkohtia sananvapauden osalta jotka pitäisi korjata.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti