Israel, Gaza, Palestiinalaiset ja kumppanit

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Mikkos, 06.07.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Zalasha

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2003
  Viestejä:
  1 266
  https://www.theguardian.com/society/2018/feb/01/antisemitic-incidents-in-uk-at-all-time-high

  Tuossa on mainittu kolme asiaa:
  "We believe that Jews are being singled out disproportionately and with increasing violence due to the spread of antisemitic conspiracy myths originating from Islamists, the far-left and far-right, which society is failing to address... "
  No ei liene vaikea arvata mikä se Gazan alueen ongelma on näistä. Ja tavan muslimitkin ovat niin tyhmiä että uskovat melkein aina uskonveljien sanaan. Että eipä sellaista vaaratonta muslimia ole olemassakaan. Tässähän se syy juurikin miksi uskonnot voivat olla niin vaarallisia.
   
 2. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  Muslimit ovat ylivoimaisesti isoin juutalaistenvastainen ryhmä, ylivoimaisesti.
   
 3. MightyDuck

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2016
  Viestejä:
  73
  Viimeksi muokattu: 16.09.2018
 4. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 106
  Luitko edes omaa lähdettäsi? "Ei tehnyt mitään"-äijä oli uskonnolis-siionistisen äärinationalistisen puolueen jäsen ja propagandisti, sekä laiton siirtolainen Länsirannalla. Puukottaja tuskin tiesi ensiksimainittua, mutta sattumalta kuitenkin osui oikeaan kohteeseen.

  Jos tilanne olisi toisin päin ja joku Arabi "siviili" tulisi vaikka Gazan rajan yli Israeliin, niin miten luulisit siinä käyvän? Sehän ammuttaisiin kuin koira. Miksi pitäisi siis hämmästyä, jos muutama 600 tuhannesta uskonnollisesta fanaatikosta Länsirannalla saa silloin tällöin puukosta? Miehittäjän pitää olla varuillaan kun lompsii laittomasti miehittämällään alueella.
   
 5. MightyDuck

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2016
  Viestejä:
  73
  Ajan haaskausta puhua kanssasi koska puhut enemmän kuin luet, luultavasti tämä on iso osa sosiaalista eläämäsi ja saat kikseijä että joku vastaa viesteihisi, tämä jää viimeiseksi, kävele ulos sano jollekin hei äläkä ole ylimielinen, kuuntele ja ole positiivisempi, niin ei tarvi jauhaa paskaa netissä, ja saat oikean elämän.
   
 6. jtuominen79

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2017
  Viestejä:
  556
  Perin surullista ettei voi rauhassa kävellä ulkona ilman että mielisairas terroristi tulee ja puukottaa.
   
 7. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Lukumääristä ei ole tietoa koko maailman osalta. Euroopassa kuitenkin yleisimmät ovat muslimit ja uusnatsit. Suomessa ilmeisesti myös äärivasemmisto Israelin takia.

  Holokaustin kieltäjät ovat yleensä äärioikeistoa (uusnatseja) ja he ovat syyllisiä antisemitismiin kuten äärimuslimit. Vasemmisto on taas Israelia vastaan ja uusantisemitismin puolella mikä eroaa tuosta vanhasta. Vähän kuin USA-vastaisuus ja kapitalismivastaisuus eroavat.
   
 8. SniperFin

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2002
  Viestejä:
  4 656
  En katso antisemitismiksi sitä että kritisoidaan israelin valtion politiikkaa (vaikkapa juuri noita settlementtejä jne.).
  Se ei kuitenkaan oikeuta esim. ranskalaisen/ruotslaisen/you name it synagoogan kimppuun käymistä polttopulloilla tai
  juutalaisten hautakivien töhrimistä ympäri eurooppaa (tähän touhuun osallistuu toki myös uusnatsit).

  Ei tarkkaa, mutta voimme esittää valistuneita arvioita sen perusteella miten asiaan suhtaudutaan vaikkapa muslimivaltioiden televisio lähetyksissä ja siitä kuinka esim. iran järjestää
  holocaustin kieltäjille kansaivälisen "tieteellisen" konferenssin. Jne. jne. Ja looginen jatkumo on tietenkin se, että mitä enemmän tuolta tulee porukkaa eurooppaan, sitä enemmän
  antisemitismi täällä kasvaa. Uusnatsien määrän nousu on kuitenkin hyvin pientä verrattuna muslimien määrän nousuun euroopassa.
  Ja uusnatseille ei löydy apologisteja poliittisesta elliitistä/päättäjistä, toisin kuin muslimeille.

  LÖL. Radikalismi on myös yksi sana joka on kärsinyt inflaatiosta apologistien käsissä.
   
 9. Kala

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2000
  Viestejä:
  1 663
  Minkä takia aina tuodaan esille uusnatsit, aivan kuin olisivat jokin konkreettinen uhka, joka kannattaa rinnastaa muslimeihin? Ainoa tapa, millä uusnatsit voisivat saada suosiota, on se ettei ihmisille anneta muuta väylää vaikuttaa heille tärkeisiin asioihin. Näin se homma lähti lapasista alunperinkin. Ihmiset ovat turvallisuutensa vuoksi valmiita uhraamaan vapauksiansa. Pelkästään uusnatseja vastaan hyökkäämällä ei siis voita yhtään mitään, jos ei ole halua vaikuttaa laajalle porukalle tärkeisiin asioihin. Vastuullisella politiikalla uusnatsit ovat marginaalinen uhka, toisin kuin vasemmisto ja uskonnolliset konservatiivit. Näihin kahteen jälkimmäiseen ryhmään on erittäin hankala vaikuttaa poliitisilla valinnoilla. Toiset ovat nuoria kapinallisia, ja idiootteja nuoria riittää jatkuvasti, ja toiset puolestaan kasvaneet pysyvästi kieroon, ylläpitäen pelolla valtaa yhteisönsä sisällä.
   
 10. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 168
  Josta tulikin mieleen, että jos Jordan olisi onnistunut pysyvästi valloittamaan West Bankin ja Egypti olisi vastaavasti onnistunut pysyvästi nappaamaan Gazan, olisivatko ne laillisia miehityksiä? Eli onko väliä sillä kuka yritti ensin varastaa ja mitä?
   
 11. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 106
  Yllä tarkoitin että lompsivat laittomasti, ei että miehitys per se olisi laitonta. Mitä tulee kuvaamaasi skenaarioon, niin luultavasti Jordania ja Egypti olisivat vallanneet alueet pysyvästi ja sen asukeilla olisi Jordanian ja Egyptin kansalaisuudet.
   
 12. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  https://yle.fi/uutiset/3-10496031
  Juutalaisvastaisuus Saksassa on noussut huomattavasti.
  "Tutkijoiden mukaan kymmenen prosenttia saksalaisista on avoimen juutalaisvastaisia, ja 10–50 prosenttia vastasi myönteisesti antisemitistisiin väitteisiin, kun tutkijat esittivät lisäkysymyksiä osallistujille."

  "Saksan rikospoliisin mukaan antisemitististen rikosten taustalla(siirryt toiseen palveluun)ovat 94 prosentissa tapauksista äärioikeistoon kuuluvat tekijät."
   
 13. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 267
  Kannattaa pitää mielessä se fakta, joka on ylenkin artikkelissa mainittu, että noihin Saksan poliisin tilastoihin päätyy vain "poliittisesti motivoituneet rikokset", eli jos matu pahoinpitelee juutalaisen sitä ei sinne tilastoihin kirjata.

  Linkkaamastasi Faktfinder artikkelista (englanniksi käännettynä):

  In contrast, there is a number from the study " Jewish perspectives on anti-Semitism in Germany ", which was compiled at the Institute for Interdisciplinary Research on Conflict and Violence at the University of Bielefeld. There, victims of anti-Semitic violent crime reported to 81 percent that the alleged perpetrators of a "Muslim group" had belonged.

  ...

  some of the new immigrant groups , according to research shows a significant inclination to anti-Semitism and anti-Semitic violence.  Itse ainakin luotan juutalaisilta itseltään tuleviin vastauksiin juutalaisvainon tekijöistä, enkä tilastoon johon kirjataan vain wannabe-natsien rikokset.
   
  Viimeksi muokattu: 10.11.2018
 14. draco76

  Rekisteröitynyt:
  04.12.2005
  Viestejä:
  461
  Samasta
  "Limited expressiveness
  But the statistical power of 81 percent allegedly Muslim perpetrators, which was stated in the Bielefeld study of victims of violence, is limited. So the researchers themselves noted:

  Thus, interviewees indicated descriptions that logically exclude each other (eg individual, adolescent and adult). It may have been thought by some respondents of several incidents at the same time. Therefore, the distributions presented below must be viewed with some caution, although they represent trends in the image of the respondents' experiences. [...] The German-looking neighbor or the German colleague is probably described more as a neighbor or work colleague and not as a Christian person, whereas a neighbor or a colleague, who is Muslim or supposedly looks like this, is described as a Muslim person , This can lead to distortions here.

  In addition, multiple answers were possible with regard to the groups of offenders. Overall, the study offered the participants the choice of 13 different categories to classify the perpetrators. But the mere addition of the given five categories "unknown, left-extreme, right-wing extremist, Muslim or Christian person / group" gives 169 percent.

  In addition, "only" 16 respondents reported at all violent acts. This does not diminish the tendency in the assessment of those affected, but it can hardly be substantiated that 81 percent of anti-Semitic violence in Germany is committed by Muslims, as is partly the case in the debate"
  Tuon jätit mainitsematta joten et ollut yleä parempi.
   
 15. Endemon

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2016
  Viestejä:
  758
  Nyt kun monet maat USA ja Brasilia etunenässä ovat tunnustaneet Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi, EUnkin pitäisi. Miksi edes tuemme Palestiinan terrorismia?
   
 16. Ilkko2

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2013
  Viestejä:
  824
  Sitä ei ymmärrä, palestiinalaisissa kouluissa opetetaan juutalaisvihaa, palestiinalaiset terroristit ampuvat raketteja Israeliin eivätkä tunnusta Israelin valtiota. Suomen pitäisi lopettaa kaikki avustukset palestiinalaisille, niin kauan kun he tukevat terrorismia ja aivopesevät lapsia.

  Jerusalem on Israelin pääkaupunki ja Suomen valtion pitää tunnustaa se.
   
 17. MightyDuck

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2016
  Viestejä:
  73
  En ikinä lue näistä ylen kautta, kuten aikaisemmin olen todennut Ylen kirjoittajat ovat erittäin pihalla todellisuudesta ja kirjoittavat vain negatiivisesti Israelista ja piilottavat kaiken pahan terroristeista jotka hyökkää siviilejä kohtaan.

  Terrorist attacked 2 teenagers at Jerusalem

  Earlier this morning, while 2 Jewish teenage brothers walked to their morning prayers at the synagogue in the Old City in Jerusalem, a young "Palestinian" terrorist attacked them with a large kitchen knife.

  The "Palestinian" terrorist noticed the 2 Jewish brothers in the ally and jumped at one of them, stabbing him in the back and immediately tried to stab the other brother.

  The 2 Jewish teenagers, surprised by the attack, noticed the bloody knife, realized that this is a terror attack, and started to flee in 2 different directions.

  While the injured teenager ran calling for help from a policeman close by, the "Palestinian" terrorist started chasing the other brother.

  During the chase, the terrorist noticed a 50-year-old Jewish bystander and stabbed him in the chest, critically injuring him.

  Seconds later two Israeli policemen arrived at the scene, shot the terrorist and stopped him from trying to murder other Jews.

  The “Palestinian” terrorist was from Judea Samaria area and succumbed to his wounds.

  Please share this story or press the emoticon button and help this post stay active since It will NEVER be reported in the mainstream media.

  https://www.liveleak.com/view?t=akaAJ_1559311011
   
 18. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 106
  Miten luulisit käyvän Palestiinalaisille, jotka tunkeutuvat Israelilaisten puolelle rajaa? Vähintään heidät palautettaisiin takaisin omalle puolelleen, todennäköisemmin vangittaisiin ja jos tekisivät vastarintaa niin ammuttaisiin surutta.

  Luulisi että jokainen jonka mielestä rajat ovat rakkautta ja kansanjoukkojen tulisi pysyä omien rajojensa sisäpuolella vaikka se vaatisikin voimakeinoja, olisivat Palestiniilaisten terroristien puolella kun he puukottavat Israelilaisia maahantunkeutujia.
   
  juhog81 tykkää tästä.
 19. MightyDuck

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2016
  Viestejä:
  73
  Vuosia sitten itsemurhapommit olivat arkea, tämän takia rakenettiin muuri ja alettiin valvomaan sitä. Pommit loppuivat. Samalla tavalla Israelia kohtaan hyökättiin raketeilla jota puolustettiin.

  Sinä puolustat ihmisiä jotka puukottavat siviilejä, mietippä sitä jankuttaja, sulla on selvästi ongelmia.

  Kuten aiakisemmin jo kirjoitin etkä lukenut, koska olet tietämätön sairailla mielipiteillä.

  Arabimaat julistivat sodan Israelia vastaan heti sen itsenäisyyden julkaisemisen jälkeen ja sanoivat että omat kannattaa poistua ennen pommituksen alkua, tämän jälkeen Israel on yrittänyt moneen kertaan tehdä sopu, antanut maata takaisin, ja se on aina johtanut siihen että he haluavat lisää, ja mentaliteetti on että Israel ei pitäisi olla olemassa, hyökkäyksiä kaikkia vastaan jolla on pulssi. Kuulostaa vähän erillaiselta siitä mitä sinä uskoit, on noita yliajaamisia tapahtunut lähiaikoinakin, tiedoksi vaan. Yle uutisissa ehkä lukenut että Israeliaiset surmannut yhden,, eli sen ajajan ja jättänyt pois Israelilaiset loukkaantumiset niin on saattanut mennä ohi.

  Tässä vähän lisää https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_exodus_from_Arab_and_Muslim_countries

  "The last major migration wave took place from Iran in 1979–80, as a consequence of the Islamic Revolution" kyllä 80 luvuvlla.. Ja kyse oli paljon suuremmasta joukosta ihmisiä kuin tässä https://en.wikipedia.org/wiki/1948_Palestinian_exodus 40 luvulla

  Tällä hetkellä Israelissa elää 20.9% arabia joista 17.6% on muslimeja, kun taas arabimaissa ei ole periaateessa ollenkaan juutalaisia ja sama juttu kristittyjen kanssa ja ne ovat laskussa myös.

  tässä lukuja jos et usko
  https://en.wikipedia.org/wiki/Israel#Religion
  Making up 17.6% of the population, Muslims constitute Israel's largest religious minority
  https://en.wikipedia.org/wiki/Jordan#Religion_and_languages
  Christians today make up about 4% of the population, down from 20% in 1930 ei mainintaa juutalaisista koska niin vähän jos ollenkaan
  https://en.wikipedia.org/wiki/Egypt#Religion
  estimated 85 - 90% are identified as Muslim, ei numeroita juutalaisista koska niin vähän jos ollenkaan
  https://en.wikipedia.org/wiki/Syria#Religion
  Islam (87%) ja sama kuin edellisissä eli ei mainintaa liian vähän jos ollenkaan
  https://en.wikipedia.org/wiki/Lebanon#Religion
  https://en.wikipedia.org/wiki/Saudi_Arabia#Religions

  Nyt herätys.
   
  Stoker tykkää tästä.
 20. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 106
  Siviilejä kuolee molemmilla puolilla. Ja yksikään "siviili" joka uskonnollisen fanatisminsa takia on muuttanut miehitetylle alueelle ei ole viaton, paitsi lapset jotka ovat siellä vanhempiensa takia ihmiskilpinä.

  Itse ajattelet, että palestiinalaisia saa kurmottaa vapaasti koska heidän esi-isänsä tekivät 40-luvulla eli yli 70 vuotta sitten huonoja päätöksiä. Tai koska Iranissa, joka on tuhansien kilometrien päässä, oli nelisenkymmentävuotta sitten vallankumous.

  Tämä jos mikä on sairasta ajattelua.

  Minä puolestani sovellan sekä Israelilaisiin että Palestiinalaisiin samaa standardia. Kuten myös kaikkiin muihinkin maailman valtioihin/kansoihin. Jos vaikkapa atsteekit tulisivat suomeen ja perustaisivat tänne väkivalloin oman valtion, eikö Suomen valtiolla olisi oikeutta "julistaa sota" tätä valtiota vastaan?
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
  juhog81 tykkää tästä.
 21. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  974
  Jos palestiinalaiset lopettaisivat rakettihyökkäykset ja muut väkivaltaisuudet, niin loppuisiko Israelin vastahyökkäykset? - Kyllä.

  Jos Israel lopettaisi itsensä puolustamisen, niin lopettaisiko palestiinalaiset tekemänsä väkivaltaisuudet? Ei, päinvastoin.

  Tässä on se vissi ero. Joidenkin tampioiden on tätä ihmeen vaikea ymmärtää.
   
  MightyDuck tykkää tästä.
 22. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 106
  Jos Israel siirtäisi siviilinsä pois Palestiniinalaisalueilta, loppuisiko siviilejä vastaan kohdistetut hyökkäykset ko. alueilla? Kyllä loppuisivat.

  Raketit ja muut hyökkäykset Israelin puolelle ovat asia erikseen. Kysymyksenasettelusi ei kohtele osapuolia samalla tavalla.

  EDIT: Kysytäänpä vielä tällainen hypoteettinen kysymys: Jos hykkäykset siviilejä kohtaan loppuisivat Israelin miehittämillä alueilla, loppuisiko Israelin miehitys? Jätän vastauksen kotitehtäväksi lukijalle.
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019
  juhog81 tykkää tästä.
 23. Stoker

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2000
  Viestejä:
  974
  Jos israelilaisia ei olisi, niin loppuisiko hyökkäykset heitä kohtaan?

  Huh huh, tosiaan, nyt herätys.
   
  MightyDuck tykkää tästä.
 24. MightyDuck

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2016
  Viestejä:
  73
  Juuri näin, monet eivät myöskään ymmärrä että ne minimaaliset alueet jotka ovat "laittomasti miehitettynä" ovat syntyneet kun Israelia kohtaan ollaan hyökätty ja sitä ollaan puolustettu. Vähän sama kun että Venäjä hyökkäis kokoajan ja ainoa tapa saada se loppumaan on puolustaa ja turvata nämä alueet.

  Mieti jos Venäjä lähettäisi ilman varoitusta 200 rakettia joka maksaisi Suomelle monta miljoonaa puolustaa iron dronella ja samalla siviilejä kuolisi ja suomi saisi paskat niskaan kun me hyökättäisiin kohtiin missä näitä raketteja ammuttiin koska venäjä ampuisi niitä heidän omien siviilien keskeltä ja sitten kuvausivat miten viaton lapsi on loukkaantunut. Sairasta.

  Mieti miten Venäjällä ei asuisi ollenkaan Suomalaisia koska niitä vainottaisiin ja Suomessa olisi 20.9% Venäläisiä mutta Suomi on paha??

  Mieti jos Venäläisiä puukottaisi Suomalaisia siviilejä kadulla ja ajaisi niitä päin autoilla johon Suomi reagoisi ampumalla näitä tappajia mutta Ruotsi kirjoittaisi että Suomalaisia kuollut viimeisen vuoden aikana 14 Venäläisiä tapettu 100.. (Tämä on mitä yle tekee) eikä mitään mainintaa luokkaantuneista

  Tämä on se mitä tapahtuu mediassa, en ymmärrä
   
  Viimeksi muokattu: 01.06.2019

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti