Islamilainen puolue haluaa keskioluen pois suomalaiskaupoista

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Wade, 06.09.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Grainer

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2001
  Viestejä:
  365
  Pari quotea uutisesta:

  "Rekisteriin ensi vuonna"
  "Toistaiseksi puolue toimii yhdistyspohjalta. Vaadittavien 5 000 kannattajakortin keruu alkaa saman tien, ja puoluerekisteriin on tarkoitus päästä ensi vuonna."

  [signature]Grainer fumbles his fingers helplessly across the keyboard.[/signature]
   
 2. tusinatunnari

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  1 398
  Mutta miten Sharia-lain voimassaollessa tapetaan ihmisiä jos se virheetön oikeusjärjestelmä silti uupuu? En nyt näe missä kohtaa he sanovat Sharia-lain myötä Suomen oikeusjärjestelmän muuttuvan virheettömäksi?
   
 3. Heikki1300

  Rekisteröitynyt:
  07.12.2001
  Viestejä:
  334
  Se ei ole vielä ehtinyt keräämään tarpeeksi nimiä päästäkseen puoluerekisteriin.

  edit: jaaha, hidas :/[signature]jaa?[/signature]
   
 4. SpoASU2

  Rekisteröitynyt:
  04.05.2006
  Viestejä:
  3 789
  No näinpäs.. Noh, Suomessahan on jo tuo 5 000 mamua, joten tuskin on ongelma.
  ..Näin se meidän kulttuuri taas köy.. eikun rikastuu.
  [signature]Acer Aspire 5112WLMi. AMD Turion x2 TL-50 1.6GHz, 2Gt, x1600mobile.
  M: Seagate Cheetah 10K.7 300GB! 10k rpm
  http://www.markuskajo.com/[/signature]
   
 5. plcb

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2004
  Viestejä:
  55
  .
   
  Viimeksi muokattu: 20.12.2016
 6. Jahas

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2001
  Viestejä:
  1 699
  Niin, kumpi kulttuuri on köyhempi, se joka ei salli puolueita, vai se joka sellaisen perustamisen omia asioita ajamaan sallii?

  [signature]Do we all learn defeat - from the whores with bad feet[/signature]
   
 7. Grainer

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2001
  Viestejä:
  365
  Uutisen mukaan hesassa 20k ja muissa pk-seudun kunnissa saman verran. Niinhän se kulttuuri rikastuu.
  [signature]Grainer fumbles his fingers helplessly across the keyboard.[/signature]
   
 8. tusinatunnari

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2005
  Viestejä:
  1 398
 9. Jahas

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2001
  Viestejä:
  1 699
  Sitten kannattaa myös muistaa että millaisista kannatusmääristä puhutaan jotta jotain todella radikaalia (esm. huntupakko) joku puolue saa aikaan. Kokoomuksella ja Keskustalla ei yhdessä löydy tuollaiseen vääntöä- tai mitä sitten jos Vihreät ajaisivat yksityisautoilun totaalikieltoa; millaiset olisivat onnistumismahdollisuudet edes tuolla 8-10% kannatuksella? Tasan nolla.
  [signature]Do we all learn defeat - from the whores with bad feet[/signature]
   
 10. taikio

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2002
  Viestejä:
  750
  minusta yhtä oikein. jos kansa haluaa jotain(=äänestää ko puoluetta) niin kansalla on oikeus tällöin saada tahtonsa läpi, oli asia mikä tahansa. tästähän on kyse, minusta hyvin yksinkertaista. jos joku lakiehdotus menee läpi tms niin se on silloin ollut kansan tahto enemmän tai vähemmän välillisesti jolloin vastustajien todellisessa demokratiassa aina pitäisi olla (äänekkäässä) vähemmistössä.
   
 11. TaskuMatti

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2006
  Viestejä:
  280
  Ai kuten esim. homojen hirttäminen tai "aviorikokseen" syyllistyneiden kivittäminen. Eihän tässä ole mitään järkeä.

  [signature]Nämä ovat periaatteeni ja jos et pidä niistä, on minulla muitakin.[/signature]
   
 12. taikio

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2002
  Viestejä:
  750
  No esitetään näin: mikäkuka muu olisi oikea taho määräämään yhteiskunnan säännöistä ja moraalisista ajatusmalleista(mikä on oikein ja mikä on väärin) kuin kansa? joku elitistinen osa? filosofit? kuningas? sinä?
   
 13. TaskuMatti

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2006
  Viestejä:
  280
  Jos vähemmistö tai yksinvaltias mielestäsi ei ole kelvollinen, niin millä perusteella enemmistö olisi? Jos kukaan ihminen ei voi olla kenenkään toisen yläpuolella, niin miten enemmistö voisi olla enemmän oikeassa kuin yksilö?

  Kysymys on vain siitä, mistä asioista demokratiassa voidaan päättää. Toisten ihmisten moralisointi ei voi mitenkään kuulua siihen joukkoon. Valitettavasti uskovaiset kuvittelevat, että vain heidän jumalallaan on yksinoikeus moraalin määrittämiseen, koska hän on luonut koko maailman. Tämä on se umpipaska perustelu millä muslimit haluavat kontrolloida muiden tekemisiä.

  Poliittinen dialogi on mahdotonta, jos toinen puoli perustelee asioita mielikuvitusolennon käskyillä.[signature]Nämä ovat periaatteeni ja jos et pidä niistä, on minulla muitakin.[/signature]
   
 14. taikio

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2002
  Viestejä:
  750
  Ajatuksenani ei ole se että enemmistö olisi enemmän oikeassa kuin yksilö koska absoluuttista oikeaa ja väärää imho ei ole. Mutta sen sijaan enemmistön tekemien päätöksien pitäisi tuottaa mahdollisimman paljon hyvää enemmistölle, joka taas ymmärtääkseni lukion filosofiapohjalta vastaa utilitaristista maailmankatsomusta. Tietenkin riippuu vähän että mistä tykkää se että onko tuo sitten oikein.
  Sama kai se on millä se perustellaan jos kansa on tyytyväinen?

  Mikä muu voisi olla yhteiskunnan tavoitteena kuin kansan tyytyväisyys/onnellisuus? Ja voisi olettaa että enemmistön voimalla tehdään päätöksiä jotka hyödyttävät enemmistöä joka taas osaltaan edistää kansan tyytyväisyyttä kokonaisuutena. Toisaalta aina tulee olemaan vähemmistöjä jotka valittavat erinäisistä asioista, yleensä suhteessa paljon kovemmalla äänellä.

  Myönnän että tämä on varsin idealistinen ja naivi kuva demokratiasta.

   
 15. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 895
  Sharia-laki olisi mahtavaa!

  Suomen islamistinen puolue haluaa maahan sharia-lain ja estää rikokset ennalta.

  ..........................[​IMG]

  Abdullah Tammi haluaa estää ennalta
  joukkoraiskaukset, ja tuomita raiskaajat
  kivitettäväksi.


  Tavoitteena on esimerkiksi alkoholijuomien poistaminen kaupoista ja kioskeista. Lisäksi puolue haluaa vaikuttaa muslimien lasten elämään kouluissa, niin että heidän ei tarvitsisi osallistua esimerkiksi musiikkitunneille ja uimahalliretkille, jotka Tammen mukaan ovat islamin vastaisia.

  Lisäksi islamilainen puolue haluaa muun muassa halal-teurastamisen ja poikien ympärileikkausten saamista lain piiriin.

  Tammelta kysyttiin myös, haluaako puolue pitkällä aikavälillä ?aria-lain Suomeen.

  "Se olisi mahtavaa", Tammi sanoi. Hän huomautti, että lain tarkoitus on ehkäistä rikoksia ennalta.
  [signature]Politiikan näkymätön käsi ohjaa yksilöt, jotka haluaisivat edistää yleistä etua, ajamaan yksittäisten eturyhmien etuja, jota heillä ei ole aikomustakaan edistää.
  Tiede on tapa oppia elämään epävarmuuden kanssa.
  Koneeni
  [/signature]
   
 16. Mokkis

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2000
  Viestejä:
  1 067
  tää islamilainen puolue tuli aika puun takaa vaikka kyllähän tämä ilmiö on euroopassa varsin pitkään tunnettu. Nythän on niin, että Saksassa ja Ranskassa ainakin ihan vuosikymmenen parin kuluessa Islamilainen puolue ottaa täyden vallan kun tällä hetkellä näissä maissa yli 80% syntyvistä lapsista on mamujen jälkeläisiä. Suunta on aivan selkeä ja viimeistään Turkin EU-jäsenyys tulee laittamaan sinetin Islamilaiselle Euroopalle ennen vuotta 2050, mikä on tietenkin aika pelottavaa ajatellen eurooppalaista rotua ja kulttuuria ja identiteettiä.

  Vaikka Suomi pystyisikin välttämään sisäisen islamin vaaran, ei se mahda mitään EU:n islamistisoitumiselle joka johtaa kyllä turmioon. Ehkä kyse on kilpajuoksusta siinä miten Islam uskontona kehittyy. Jos itse uskonto saadaan erotettua valtiosta ja kulttuurista, ei itse mamujen invaasio haittaa kuin kulttuuria ja geenejä.

  Blondit ja Arjalainen rotu tulee häviämään ja tätä en sano todellakaan natsihenkeä nostattaen vaan se on fakta, että itseasiassa valkoinen rotu on nimenomaan se alakynnessä oleva ja nimenomaan niiden olemassaolosta pitäisi kohista. On se ikävää, että pian maailmassa ei ole enää täysin mustia tai täysin valkoisia, vaan kaikki on sopivan ruskeita. Tasaista ruskeaa paskaa massaa eikä suuria eroavaisuuksia. Täten en ymmärrä näistä "kulttuurin rikastuttamis"-juttuja ja vastaavia, sillä kulttuuri nimenomaan köyhtyy kun vieran kulttuuri sekaantuu meidän omaan ainutlaatuiseen kulttuuriin. Se ei siis voi pysyä enää omanlaisenaan, vaan se sekoittuu ja menee piloille ja häviää.
  [signature] This is my super cool signatune in english on a finnish message board. [/signature]
   
 17. Zerga

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2007
  Viestejä:
  56
  Islam on rauhan uskonto.
  [​IMG]
  Olete rasisti.
   
 18. MkH

  Rekisteröitynyt:
  03.09.2001
  Viestejä:
  3 628
  Mieshän on menettänyt viimesetkin järjen rippeensä, miten lie näin päässyt käymään. Muuttaisi Iraniin jos Islamistinen fasismi on niin hieno asia - itse voisin lahjoittaa muutaman euron lentolippuun.
   
 19. Grez

  Rekisteröitynyt:
  30.04.2001
  Viestejä:
  6 025
  Itse en kyllä pysty erottamaan miten tämä Islamilaisen puolueen ehdotus eroaa merkittävästi jo tähän asti toteutuneesta politiikasta. Siis tällä hetkellähän ihan ilman muslimejakin on päädytty laittamaan se raja 4,8%. Jos muslimit nyt ehdottaa että se raja pitäisi olla vähemmän, niin millä tavalla moinen ehdotus on kumouksellinen verrattuna näihin aikaisempiin suomalaisiin, jotka on jo saaneet tahtonsa läpi?

  Jos tässä nyt kuitenkin on uskontojen välisestä ristiriidasta kysymys, niin näkisin mielelläni kuinka vaikkapa kristilliset lähtisivät vastavetona ajamaan A-oluen ja viinien tuomista maitokauppoihin.
   
 20. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 895
  Demokratiassa on aina olemassa vaara, että kansa äänestää valtaan haluamansa henkilön, joka sitten ottaa porukoineen vallan, eikä enää järjestä oikeita vaaleja.

  Siksi kansalaisilla olisi oltava tarpeeksi aseita, jottei kävisi kuten Irakissa kävi; ulkopuolisen piti tulla pommittamaan kaikki paskaksi jotta yksi mies saatiin nirhattua hengiltä. Ainakin miljoona on kuollut, ja monta miljoonaa maanpaossa.

  Siksi demokratiassakaan ei tule sallia sellaisten puolueitten perustamista, jotka tähtäävät demokratian kumoamiseen.

  Ollaan tyytyväisiä vähän huonompaan demokratiaan, ja ajetaan demokratian vastustajat pois.


  [signature]Politiikan näkymätön käsi ohjaa yksilöt, jotka haluaisivat edistää yleistä etua, ajamaan yksittäisten eturyhmien etuja, jota heillä ei ole aikomustakaan edistää.
  Tiede on tapa oppia elämään epävarmuuden kanssa.
  Koneeni
  [/signature]
   
 21. Burana

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2004
  Viestejä:
  1 378
  Mielestäni aika kaukana utilitaristista.

  Oikea ja väärä on olemassa ja nimeomaan utilastiwhatevalistiselta pohjalta. Mahdollisimman paljon hyvää kaikille. Ja tähän ei helvetti voi laskea mitään taivaassa tulevia korvauksia tai sanktioilta välttymisiä, koska niistä ei voida olla varma.

  Jos islam alistaa naisia ja lapsia ja nämä äänestävät tämän puolesta peläten taivaallisia sanktioita, niin ei se vain ole oikein.

  Loppupeissä haluan vain sanoa, että minä en hyväksy tällaista etiikkaa vaikka enemmistö olisikin sen kannalla. Ja toivoisin ettei muutkaan hyväksyisi. Etiikkanne puolesta vaikka taistelkaa ja räjäytelkää itseänne busseissa, mutta älkää helvetti luovuttako enemmistön edessä. Jos joku on väärin niin se on väärin, huolimatta kuinka moni sitä kannattaa. Pitäkää kiinni omasta etiikastanne.

  Tämä viesti ei koske maahanmuuttajia, pedofiileja tai mitään.
  [signature]9mm[/signature]
   
 22. Westslot

  Rekisteröitynyt:
  10.09.1999
  Viestejä:
  95
  "Yhteyksiä ulkomaisiin islamilaisiin poliittisiin järjestöihin ei ole, ja toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen."

  Käsittääkseni yhdistys-/puoluetoiminta Suomessa on ainakin toistaiseksi vapaaehtoista - miksi se tarvii tuossa vielä erikseen mainita ?

  Jos kuolemanrangaistukset vaativat virheettömästi toimivan oikeuslaitoksen, onko tulevan puolueen mukaan esim. Iranissa tälläinen virheetön oikeuslaitos?

  Ja olisi vielä mielenkiitoista kuulla puoleen kanta esim seuraaviin:
  joulu (esim. joulupukin palvonta ja joulukinkut)
  ravintolat (viinaa ja on vähäpukeisia naisia)
  formulakisat (kaljamainontaa, vähäpukeisia naisia)
  televisio (kaljamainontaa, vähäpukeisia naisia)
  missikisat (sopii mainiosti, kuka niitä suomisammakoita jaksaa katella :D)
  internet (...
   
 23. Elvis Jagger

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2007
  Viestejä:
  15 690

  Oliko Iltalehti ainoa laatujournalismia harjoittava lehti, johon tämä uutinen pääsi?
   
 24. TonyM Banned

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2002
  Viestejä:
  9 006
  ...ja syyllistytkö rasismiin jos et äänestä vaaleissa ko. puoleen ehdokkaita.

  [signature]Service Unavailable by Kynämies[/signature]
   
 25. hiost

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2003
  Viestejä:
  2 266
  Jokainen on syntyessään satanisti.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti