Islamilainen puolue haluaa keskioluen pois suomalaiskaupoista

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Wade, 06.09.2007.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Zepi

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2000
  Viestejä:
  10 294
  Pätee toki muslimeihinkin, mutta me olemme jo siinä vaiheessa purkaneet demokratiamme jos olemme estäneet heitä edes yrittämästä demokratian keinoin. Jos arvostamme vapauttamme, pitäisi meidän siis äänestää puolueita jotka ovat noita muslimeiden esittämiä rajoituksia vastaan, ei kieltää muslimeita järjestäytymästä poliittisesti.

  Näin ainakin jos olemme sinisilmäisen demokraattisia...
   
 2. mabasa

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2004
  Viestejä:
  3 145
  Sitähän se on aikanaan ollut. Jos tarkastellaan demokratioiden historiaa, niin kyllä siellä jumalaa on huudeltu päätöksiä tehtäessä yllin kyllin. Se tarkoita, että se olisi oikein. Kyllähän jos nuo saisivat päättää enempää asioista, niin piru olisi merrassa niin sanotusti. Mutta ei yksi vääryys oikeuta toista.
  Sinäkin näyt ajattelevan, että demokratialla on oma henkensä ja ihanteensa, eikä niin kuten monet luulevat, että kyse on vain enemmistön päätöksistä. Olen samaa mieltä siinä.

  Siinä vaiheessa, jos demokratia olisi vaarassa, sen puolustamiseksi olisi suorastaan velvollisuus ryhtyä toimenpiteisiin demokratian vihollisia vastaan. Länsimaiset demokratiat ovat syntyneet lähes poikkeuksetta syrjäyttämällä laillinen valta. Demokratiaan kuuluu siis itsestään jo, että sen puolesta voidaan konkreettisesti toimia toisinajattelijoita kohtaan jopa väkivalloin, joka tietysti on aina valitettavaa. Eli minusta demokratian henkeä ei rikottaisi, jos estettäisiin pyrkimykset lopettaa uskonnonvapaus ja rajoittaa dramaattisesti yksilönvapautta esim. ankaran sharia-lain kautta.

  Googlella löytyi heti sopiva kommentti Vapaa-ajattelijoiden sivuilta: "Sharia-laki vastustaa kovaotteisesti ajatuksen vapautta, ilmaisun vapautta ja toiminnan vapautta." Kirjoittajana on näköjään: "Roy Brown on Kansainvälisen Humanistisen ja Eettisen Liiton (IHEU) puheenjohtaja."

  Tuollaista vastaan demokratioilla on oltava oikeus myös toimia esim. säätämällä lakeja ja valvomalla niitä.
   
 3. Deranger

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2004
  Viestejä:
  671
  Tämä voidaan estää, äänestämällä jotain muuta kuin muslimeita. Ei sitä varten tarvitse poistaa vapauksia ja asentaa sensuurikoneistoa jonka käyttö kuitenkin leviäisi vain käsiin.
   
 4. Elen

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2006
  Viestejä:
  486
  Tämänhetkisessä yhteiskunnassa voi olla parantamisen varaa. Esimerkiksi siinä suhteessa, miten haavoittuvainen se on vihamielistä ulkopuolista kulttuuria vastaan. Enemmistöhän äänestää murhaamisen ja raiskaamisen sallimisen, ainakin sikäli kun se kohdistuu vääräuskoisiin ja pakanoihin, tasan sinä päivänä kun muslimeita on enemmän kuin muita, jollei poliittisesti niin ainakin käytännön teoilla.
  [signature]There have been no terrorist attacks in the United States since Jack Bauer first appeared on television.[/signature]
   
 5. Zakhal

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2006
  Viestejä:
  2 049
  Olen samaa mieltä. Vapaus ei ole itsestäänselvyys vaan sen puolesta pitää "äänestää" nyt ja aina.

  Toisaalta jos jotkut pedofiilit rupeaisi levittämään mainosjulisteita niin voisi olla että kävisin niiden kimppuun. Yhden sellaisen lehdykän jo revinkin. Kyllä kaikella on kuitenkin rajansa.
   
 6. Zepi

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2000
  Viestejä:
  10 294
  Uskotteko oikeasti, että jokainen muslimi äärimmäisyyteen asti koraania pilkun tarkasti lukeva fundamenttalisti, jonka arvot eivät voi mitenkään muuttua esim. vaikka koulutuksen myötä? Sanoisin että tehokkain tapa katkaista terä radikaalilta islamilta esim. täällä on kouluttaa mussujen lapset vaikka puoliväkisin länsimaisissa kouluissa ajattelemaan omilla aivoillaan koraanin sijaan.

  Vaikeaa se voi olla, mutta maailmassa on myös fiksuja muslimeja, jotka eivät kannata raiskaamisia, kivityksiä, vapaudenriistoa tai ääri-islamia.
   
 7. Deranger

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2004
  Viestejä:
  671
  Totta, toistaiseksi sekä sinä, että muslimit, ovat vapaita yrittämään sen 'parantamista' ajamalla vapauksien kaventamista. Toivon, että te molemmat epäonnistutte. :)

  Sinä päivänä kun muslimeita on enemmän kuin muita, miten mikään voisi enää estää heitä tekemästä mitä he haluavat? Parempi toimia nyt, ja äänestää tiukan mamu politiikan puolesta. Vaikka ei sitten sallittaisi ketään muslimitaustaista maahan, sekin on parempi kuin alkaa kaventamaan omia oikeuksiamme. Suomalaisista käännynnäisistä nyt tuskin on vaaraa, kunhan ongelmaan puututaan ajoissa.
   
 8. mabasa

  Rekisteröitynyt:
  22.03.2004
  Viestejä:
  3 145
  Siis suurin osahan on maltillisia. Mutta heitäkin sorretaan. Tarvitsee vain katsoa, miten monessa maassa kiihkoilijat ovat vallassa ja maltilliset helisemässä.
   
 9. poroGOD

  Rekisteröitynyt:
  22.10.2002
  Viestejä:
  3 412
  Kyllä se tiedetään, ihan kokemuksestakin - mutta ne on ne toiset joista uutisissa luetaan ja joiden tempauksista kuullaan. .. ja länkkäri nyky-yhteiskunta sallii kaikkien kukkien kukkia.

  [signature]Arguing with an arrogant prick is like pissing against the wind.[/signature]
   
 10. Zepi

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2000
  Viestejä:
  10 294
  On ne jenkit koittaneet Irakissa sitä toistakin keinoa hiljentää niitä vähän enemmän ääntä pitäviä mussuja. Jokainen voi itse päätellä onnistumisasteen.
   
 11. Deranger

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2004
  Viestejä:
  671
  Olen samaa mieltä, jos enemmistö on sitä mieltä, että tilanne edellyttää sensuuria ja vapauksien kaventamista, eivät kyseiset keinot todellakaan ole millään tavalla demokratian hengen vastaisia. Itse olen vain eri mieltä kyseisten toimenpiteiden tarpeellisuudesta ja mielestäni asia on hoidettavissa myös nykyisien pelisääntöjen puitteissa.
   
 12. ruikku

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2003
  Viestejä:
  9
  Onhan tuon optimismi väkisinkin huomattu, ja se onkin mielestäni tässä se avainsana. Eiköhän ne aika pitkälti ajattele niin, että jos nyt alkuun onkin ongelmia, niin ne ajan myötä väistyy, kun mehmetit omaksuvat länsimaisen "arvoliberalismin". Tokko ne nyt itsekään mitään Iranilaisia tapoja ja ?ariaa haluavat (ja tuskin sellaista sentään on tulossakaan).

  Kysymykset olivat, "kumpia suvaitsevaiset muuten ovat, homofobeja vai islamofobeja? ", johon totesin, etten usko niiden olevan kumpaakaan, ja "Vai salliiko suvaitsevaisten kaksoisajattelu sen ettei nämä tuota ristiriitaa?", jonka kohdalla olettaisin, että ne uskovat ongelman poistuvan läntisten vaikutteiden seurauksena. Mutta kunhan höpisen.
   
 13. Seniori

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2005
  Viestejä:
  157
  Tuoko on mielestäsi länsimainen tapa?

   
 14. Seniori

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2005
  Viestejä:
  157
  Olen ihan päinvastaista mieltä. Pahimpia ovat yleensä käännynnäiset.
   
 15. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  En jaksa lukea koko threadiä, joten haluan vain ilmoitusluontoisesti kertoa vihaavani kukkahattuja puolueesta, uskontokunnasta ja kulttuuritaustasta riippumatta.
  [signature]And the joke's on you![/signature]
   
 16. TaskuMatti

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2006
  Viestejä:
  280
  Tämmöinen T-paita olisi mahtava: http://tinyurl.com/yqgu7u. Pitää varmaan laittaa tilaukseen.


  [signature]Nämä ovat periaatteeni ja jos et pidä niistä, on minulla muitakin.[/signature]
   
 17. Og--

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2004
  Viestejä:
  9
 18. Seniori

  Rekisteröitynyt:
  07.10.2005
  Viestejä:
  157
  Samoin, mutta päinvastoin. Uskovaiset on aina ihquja. On ne sitten anti- tai pro-.

   
 19. SuperEgo

  Rekisteröitynyt:
  03.07.2001
  Viestejä:
  8 065
  Ei sisällä. Viha ei ole sanankäyttöä vaan tuntemista, ja kaikki tunteet ovat omiaan vahingoittamaan yhteiskuntaa. Somaa kehiin!
  [signature]And the joke's on you![/signature]
   
 20. Karl Lax

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2007
  Viestejä:
  11
  Saahan sitä sanoa mutta kun kyse on suomalaisten hengistä niin enemmän kiinnostta miten asia on todellisuudessa. Saman koulutuksen se Euroopan 'nuoriso' on saanut kuin Euroopan nuorisokin. Ketään ei voi pakottaa ajattelemaan ja sitä paitsi ainakaan Suomen koulussa ei opeteta ajattelemaan. Esimerkissäsi oli sekin ristiriita että miksi niitä tarvitsisi opettaa ajattelemaan koraanin sijaan jos kerran mielestäsi suurin osa ei ole koraania seuraavia??
  Voisi vielä kysyä että mitä helvetin järkeä on tuoda Eurooppaan miljoonittain ali-ihmisiä joita pitää väkipakolla pottakouluttaa? Opetelkoot itsekseen siellä aavikolla ajattelemaan ja käyttäytymään niinkuin ihmiset.

  Totta, mutta mitä sitten? Merkitystä on loppusaldolla. Islam on paskakultti ja muslimien joukosta löytyy senverta niitä 'ääri-muslimeja' että he määrittävät islamin eivätkä ne fiksut. Aivan sama mistä niitä muslimeja tänne haalitaan niin lopputulos on pelkää paskaa. Todisteena jokainen Euroopan maa joka harjoittaa suvaitsevaisuutta sekä jokainen muslimimaa.
   
 21. Karl Lax

  Rekisteröitynyt:
  27.06.2007
  Viestejä:
  11
  Esimerkkien idea oli se että jos ajaa jotain aatetta tms. niin on oltava myös itse valmis kärsimään sen seuraukset kerta vaatii muita kärsimään omien teorioidensa seuraksista.

  Suvaitsevaisilla, monikultturismin kannattajilla ja kommunisteilla näyttää olevan halu ottaa osaa tuhoamisvaiheeseen ja saattaa muut kärsimyksen alaiseksi mutta itse vältellä omien tekojensa seurauksia viimeiseen asti.
   
 22. innos

  Rekisteröitynyt:
  05.09.2001
  Viestejä:
  3 188
  Tuosta demokratiasta vain sen verran, että onko se ihan oikeasti paras käytäntö kun tarvitsee vain kansan puolisko saada puolelleen?
   
 23. Zepi

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2000
  Viestejä:
  10 294
  Perinteisesti demokratia rajoittavat itseään, perustuslakien muuttamiset yms. jutut vaativat 2/3 enemmistön parlamenteissa tjsp.
   
 24. cembalo

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2004
  Viestejä:
  1
  Riippuu siitä, mitä mieltä itse on kansasta.
   
 25. SheikYerbouti

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2003
  Viestejä:
  4 629
  Riittää reilut 20%. 23,11% viimeeksi jos tarkkoja ollaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti