IPTV vai tallentava boksi en osaa päättää

Viestiketju alueella 'Viihde-elektroniikka, kamerat ja Hifi' , aloittaja muroman, 29.01.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. muroman

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2008
  Viestejä:
  1 759
  En osaa päättää kummanko systeemin otan. Ois aika jo siirtyä samalla HD-aikaan. IPTV boksi(ppo viihde 2vk tallennukset) vai Wbox HD2.

  Jälkimmäisen jo hommasinkin kun halvalla alelaarista löytyi. Mutta lueskelin tuosta juttua niin ei liene sieltä parraimmasta päästä, vaikken kyllä mitään ongelmia lyhyen testin aikana havainnut. Toimii paljon nopsempaa kuin nykyinen Samsungin plasman viritin ja selvästi parempi terävämpi kuva. HD-kanavat houkuttas kovasti, mutta tuosta niitä ei tietty saa irti ellei osta maksukorttia. Yle HD ei tuntunut näkyvä, tosin huonosti tuolla plasman virittimelläkään. Antennitaloudessa asun.

  IPTV tuntus kätevältä, mutta toimiikohan HD-kanavat ADSL:n kautta kun kaistaa max 15-16 megaa? Ylipäätään IPTV:stä antennin voittajaa? Entäs Maxivision? Toimiiko Maxivisionin boksit joka operaattorilla jos päätän vaihtaa vaikka PPO:hon? Ehdotuksia, mutta siinäpä ne vaihtoehdot taisi jo olla? Wboksin saa myytyä vaikka pikku voitolla, eteenpäin jos 200-300 satkulla löytyy parempia investointikohteita.

  E: Törmäsin nettiä selaillessani Mythtv:hen, jossa ilmeiseti on tai saa IPTV:tuen. Onkohan mitään keinoa saada IPTV-streamia (esim. maxivision, PPO ym.) suollettua tietokoneen kautta ulos? Tai jopa pääsisi käsiksi tallenteisiin ajansiirto-ominaisuuksiin ym. mitä oikea IPTV-boksi ja operaattorin palvelu tarjoaa.
   
  Viimeksi muokattu: 30.01.2013
 2. Onko PPO:n iptv:ssä sama typerä rajoitus, ettei maksukanavia voi tallentaa, kuin Elisan ja Soneran viihdepaketeissa on?

  Se on suurin tekijä, miksen itse ikinä tule hankkimaan kyseistä palvelua.
   
 3. muroman

  Rekisteröitynyt:
  10.03.2008
  Viestejä:
  1 759
  Eipä voi ei. Mutta kun urheilu ei kiinnosta ja sitä tosi tv ym. soopaa tulee ilmaiskanavilta ihan niin maksukanavia en hanki. Elokuvat ja sarjoja voipi katella muista lähteistä (blu ray netflix ym.) ihan kyllästymisen asti.
   
 4. Ka11e

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2003
  Viestejä:
  731
  Soneralta on ainakin jossain vaiheessa saanut kovalevyllisen boksin hintaan 169e,joka ei kuitenkaan tule omaksi....joka on toisaalta hyvä juttu,ja toisaalta huono.
   
 5. Siinäkin on rajoituksia Soneran ehtojen mukaan. Ei voi tallentaa kuin yhtä ja katsoa toista. Ja välttämättä ei voi tehdä sitäkään, jos ei ole jotain multicast-ADSL -liittymää tms.

  On kyllä niin lastenkengissä tuo vielä. Oma Humaxin 5 vuotta vanha laite tallentaa kahta ja kolmatta voi katsoa ilman mitään ongelmia.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti