IPTV ja m3u soittolista

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja PESAARI, 16.03.2017.

 1. PESAARI

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2017
  Viestejä:
  2
  Tervehdys kaikille.

  Varmaan moni muukin on todennut että netti on pullollaan iptv kanavia, joita voi katsoa ilmaiseksi tietokoneella. Itse katson omasta m3u soittolistatsta eri kanavia VLC Playerilla ja Kodi.tv:llä. Ongelmana on soittolistan päivitys. Kanavat muuttuu, uusia tulee ja vanhoja häviää. Kysymys kuuluukin, että onko joku taho joka päivittää Suomessa toimivia iptv kanava listaa ja jos ei ole. Niin löytyisikö täältä saman ongelman kanssa tarpovia ihmisiä jotka haluisi yhdistää voimansa ja ruveta yhdessä pitämään ajan tasaista listaa?
   
 2. PESAARI

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2017
  Viestejä:
  2
  Elikkä allaolevassa linkissä on nykyinen lista. Kanavat toimivat tällä hetkellä mutta toivoisin, että läytäisin muutaman muunkin joka kaipaa ajantasaista soittolistaa, niin porukalla listan päivitys on helpompaa ja nopeampaa. Kertokaa uhmeessä haluukkuutenne tulla projektiin mukaan. Uskon että yhteistyöösä saamme listan laajemmaksi ja pysymään ajantasalla. Ja varmasti asia poikii uusia ideoita ja käyttömahdollisuuksiakin.

  http://www.uusikaupunki.fi/~petteri/InternetTV.m3u
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Jabuxa

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2013
  Viestejä:
  149
  Itse kanssa taistelin hetken aikaa noiden kanssa, kunnes päädyin ulkomaalaisen iptv:n tarjoajan pariin. Nyt näkyy jokunen tuhat kanavaa android tv:n kautta, johon on asennettu Kodi ja homma toimii. Hintakaan ei mielestäni ole paha, tällä hetkellä noin 13 euroa kuukaudessa ja sisältää 5000-6000 kanavaa. Tässä paketissa hyvää se, että jopa jokunen Suomi-kanavakin toimii ilman isompia murheita.

  Itse aikoinaan hain tuoreita listauksia esim VLC:lle seuraavalla tavalla:

  1. Mene pastebin.com
  2. Hakukenttään hakemasi kanava yms esim BBC1 (BBC, koska se yleensä on aina noissa kanavalistauksissa), hakuun voi myös lisätä ts eli BBC ts
  3. Hakutuloksien järjestys päivämäärän mukaan
  4. Ensimmäinen hakutulos yleensä jo tärppää, ja sisältää tuoreen kanavalistauksen. Usein tiedostolla vasta jokunen tunti ikää eli tuoreita ovat.

  100% varmuudellahan nuo kaikki kanavat eivät toimi, mutta useampi aivan varmasti. Itse tosiaan kyllästyin jatkuvaan päivittelyyn ja tökkimisiin ja siksi testailin muutaman ulkomaan ihmeen ja totestin palvelut toimiviksi. Moni tarjoaa myös 12-24 h trial koodeja ilmaiseksi, että voipi testata palvelun laadun ja toimivuuden.

  https://docs.google.com/spreadsheets/d/1IyIuugnKqYZweKLkuqRQ9Vh1GbOEbrEtJyFodhK6p4Q/pubhtml

  Tuossa vielä melko kattava listaus iptv tahoista. Myös Reddit melko aktiivinen iptv-keskustelun suhteen sekä suomeksi jotain täällä: http://www.huoltovalikko.com/forums/iptv.75/

  Tästä nyt tuli tälläinen infopläjäys, mutta joo, peukun noston paikka, jos saat aktiivisen listaporukan pystyyn.
   
  Viimeksi muokattu: 21.03.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti