IO-Tech.fi vs muro

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Perse-Laakkonen, 12.08.2017.

Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.
 1. Perse-Laakkonen

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2015
  Viestejä:
  404
  Minusta on ihan tyhmää että nyt meillä on kaksi lähes samanlaista foorumia joissa keskustellaan samoista aiheista. Jopa otsikot ovat samoja. Nyt jos haluat tietää mikä ihmisiä vituttaa tänään niin pitää lukea kahta eri foorumia. Olisi paljon selkeämpää jos olisi yksi iso foorumi jossa kaikki keskustelisivat samoista asioista.

  Oi niitä aikoja kun Suomessa oli vain yksi tietsikka-foorumi. Nyt Sampsa on suututettu ja foorumeita on kaksi. Olisi paljon selkeämpää ja helpompaa jos olisi vain yksi foorumi.

  Ei tiennyt otava mikä valta sampsulilla on Suomessa. Potkivat sampsan pois mutta samalla meni puolet käyttäjistä. Minusta otavan kannattaisi nyt ottaa lusikka kauniiseen käteen ja maanitella sanpsa takaisin tuottamaan sisältöä ja ottamaan muropaketti takaisin haltuun. Tiedän etten ole mielipiteeni kanssa yksin!
   
 2. Arab

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2009
  Viestejä:
  1 837
  En jaksanu mennä sinne toiseen foorumiin ihan sen takia ku täälä on kaikki samat hommat jo valmiina. Kukaan ei oo edes osannut perustella, että miksi pitää olla kaksi foorumia, ja miksi kaikki taistelee ja vihaa toisiaan.
  En ole huomannut missään vaiheessa mitään eroa tai muutosta murossa, paitsi käyttäjien itkun ja katoamisen, mitä kukaan ei osaa perustella. Sampsa myy itsensä ja sitten harmittelee kun ei saa enää määrätä itse myytyä sivustoa, ja perustaa sen jälkeen uuden tismalleen samanlaisen sivuston. Ok.

  Voisitte kyl kutsua ne iotekin käyttäjät tänne takasi, saisin taas sisältöä elämääni. Tää on tismalleen sama paikka ku aina ennenki, teidän massapsykoosi saa teidät vaan ajattelemaan asian väärin.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017
 3. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 122
  Eipä ainkaan itseäni kiinosta aloittaa uudella foorumilla, sen verran kauan tullut tätä käytettyä. Empä ole edes huomannut että olisi poistununut puolet käyttäjistä sinne.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017
 4. Pyllyedellapuuhun

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2017
  Viestejä:
  28
 5. Temptationnn

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2009
  Viestejä:
  282
  Omaan silmään tässä tavallaan kävi niin, että tietotekniikka-painoisuus siirtyi io techin puolelle kun taas muroon jäi paljon vahvempi yleinen osio, jossa keskustellaan kaikesta maan ja taivaan välillä. Harmillista, koska tietokoneisiin liittyvästä pitää nyt mennä kysymään sinne, kun taas muita aiheita on tultava seuraamaan tänne. Ja itse ainakin pidän tärkeänä, että foorumilla on muutakin keakusteltavaa kuin se ns. "Ydinbisnes"
   
 6. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Sama fiilis täälläkin. Tänne jäi sama vanha yleisten ketjujen länkytys pitkällä historialla kun taas io-techille siirtyi se oikea osaaminen ja ATK-alan tietämys. Nyt meno on murossa uusien modejen ja ohjeistusten myötä pykälän hullumpaa. Suurempi keskustelijamäärä kuitenkin pitää esim. meikäläisen vielä täällä vaikka sympatiat sinällään onkin Sampsan puolella. Mitään sen suurempaa vääryyttä en kuitenkaan näe tässä tapahtuneen. Tämänkin foorumin pyöritys on liiketoimintaa ja jos bisneksen omistaja ei enää näe Sampsan tuovan lisäarvoa toiminnalle niin sitten irtisanoo Sampsan firman kanssa tehdyn sopimuksen. Niinkuin tekikin.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017
 7. splice

  Rekisteröitynyt:
  16.07.2011
  Viestejä:
  9 720
  Sehän riippuis ihan siitä lupaisko sampi olla nätisti ja lopettaa trollailut. Ei ne potkut syyttä tulleet, ja hänkin on jo varmasti oppinut että väärillä teoilla on seurauksensa. Itse kyllä äänestäisin sampin takaisin ottamista vastaan, nykyisellään koko foorumi huomattavasti miellyttävämpi, muutosten jälkeen.

  Ulkomaiset foorumit & uutissaitit oivat joka tapauksessa asiallisimpia mikäli tietsikkajutskat niin kovasti kiinnostaa.
   
 8. hermannipelle

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2013
  Viestejä:
  2 426
  Kuvailisin sen näin, että edistyksellisimmät siirtyivät sinnekin tai jopa kokonaan. Tämä palsta näyttää keskeneräiseltä esim. nuo tykkäykset ja aktiivisuuspisteet kaikilla nollat niin siinä on sellainen kommunistinen henki, että kaikki on vähän niin kuin "rikki". Ei se haku toimi sielläkään sen paremmin, että pakko käyttää googlea hakukoneena.
  Tokihan tällä palstalle on vuosien aikana kerääntynyt näkyvyyttä ja se on hyvä brändille. Arvostan kuitenkin brändiuskollisuutta ja sitä poteroitumista. Siinä on sellainen isänmaallinen henki.
   
 9. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  455
  Tämä on Sampsan ja IO-techin heikon moderoinnin vika. Oli typerää sallia muutaman fanipojan kopioida (kielioppivirheitä vilisevät) otsikot uudelle palstalle. Siellä oli kirjaimellisesti muutama tyyppi, jotka keskittyivät luomaan uusia ketjuja vanhoilla otsikoilla varmaan kopioidakseen Muron tunnelman uuteen paikkaan. Helvetin typerää. Hifipuolellekin piti jonkun urpon tehdä "laadukkaat kuulokkeet" ja "laadukkaat nappikuulokkeet" yms. turhia ketjuja, vaikka yhdelläkin olisi pärjännyt. Ja otsikko olisi voinut olla selvästi parempi.

  IO on pahemmin rikki. Siellä postauksissa olevat linkit, kuten myös sivupalkissa olevat ketjulinkit, yritetään avata javascriptillä oikeiden html-linkkien sijaan, mikä toimii huonosti ja myös rikkoo selaimen toiminnan.

  Se, että tykkäykset eivät ole täällä käytössä, ei ole mikään tekninen vika vaan poliittinen päätös. Pienen bugin takia ne tykkäyspisteet näytetään käyttäjien profiilisivuilla vaikkei kyseinen ominaisuus ole päällä.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017
 10. YGER

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2008
  Viestejä:
  333
  Onhan tämä harmi keskustelun kannalta et tulee jakautumisia eri foorumeiden välille, mutta uskon pitkässä juoksussa jommankumman näivettyvän pois. Itse ymmärrän jatkuvan käyttäjien siirtymisen IO:n puolelle. Kaikki pidempään murossa olleet kyllä ovat varmaan huomanneen tämän muutoksen täällä mitä omistajuuteen Otavasta tulee ja siitä seuranneisiin ongelmiin.
   
 11. rehu

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2003
  Viestejä:
  2 759
  No nuubit tääl taas sekoilee. Pankaas verraten vaikka uutisten osiota kummaltakin saitilta, niin huomaatte (toivon) eron sisällössä. Murossa pelkästään huonosti kopsattuja ja IO:n puolella tehhään ite ja tierolla sekä tairolla. Ite täällä satunnaisesti ennee viarailen, kun parempi vaihtoehtokin on!
   
 12. Karhuherra

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2013
  Viestejä:
  1 347
  En ole ainakaan Yleistä keskustelua -osiossa huomannut mitään muuta eroa kuin sen, että nykyään täällä on olemassa jopa moderointikin. Muutama vuosi sitten tilanne ainakin oli se, että käytännössä ainoa tapa saada bannit oli postata pippelikuvia. Mihinkään jatkuvaan henkilökohtaisuuksiin menemiseen tai muunlaiseen keskustelun häiritsemiseen ei puututtu oikeastaan millään tapaa. Joskus ääritapauksissa hyvin harvoin.

  Tietotekniikkapuolella muutoksia voinee olla enemmänkin, mutta ne nyt eivät oikein itseäni kosketa millään tapaa, koska en sitä puolta foorumista ole koskaan oikein seurannut. Uutisetkin olen aina lukenut jostain muualta.
   
 13. Jos täällä pystyisi niin tykkäisin tästä. Tämä saitti ei enää tarjoa käyttäjilleen mitään.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 13.08.2017
 14. kilroy1

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2001
  Viestejä:
  1 307
  Ja kuitenkin käyt tällä sivulla ja kirjoitat tänne ??
   
 15. Saatoin löytää tänne taas erään linkin kautta.

  Olisiko parempi etten kävisi täällä ja kommentoisin vai kävisin ja kommentoisin omasta kokemuksesta?
   
 16. Nakkilokki

  Rekisteröitynyt:
  28.04.2009
  Viestejä:
  177
  Tuo "vs." otsikossa viittaa siihen, että tässä olisi kyseessä jokin kilpailu? Kaukana siitä :smoke:
   
 17. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  455
  Muutamassa poliittisesti latautuneessa ketjussa oli joku vahtikoira jakamassa bannia väärien ihmisten kiusaamisesta. Nyt sellaista ei tietenkään ole, koska poliittinen agenda ja sen suojelu on vaihtanut palstaa.
   
 18. kilroy1

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2001
  Viestejä:
  1 307
  Saat käydä, en sillä. Halusin vaan tietää miksi joku käy foorumilla ja vielä kommentoi ketjuun jos koko paikalla ei ole mitään tarjottavaa.. Ei oo multa pois missä kukakin käy kunhan homma ei ihan perseilyksi mee. Jokainen äänestäkööt jaloillaan ja viihtykööt missä haluaa. Kaikenlaiset foorumien väliset sodat tai muu ovat syvältä. Ne foorumit missä porukka viihtyy jäävät henkiin, muut kuolevat tai näivettyvät.
   
 19. shaminy

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2000
  Viestejä:
  8 122
  Mielenkiintoista. En minä ainakaan mene vauva-foorumiin tai suoli24ään kirjoittamaan, että en käytä tätä eikä kiinnosta. Mutta kukin tyylillään, kai.
   
  Viimeksi muokattu: 13.08.2017
 20. En minäkään, eli et tainnut ymmärtää lukemaasi.
   
 21. Kinslayer Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  15.05.2003
  Viestejä:
  2 789
Viestiketjun status:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti