Internetin paskamyrskyt

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja tiskipöytä, 28.12.2011.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Japi 111

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2016
  Viestejä:
  973
  • 3.3 Asiaton käytös on kiellettyä. Asiattomana käytöksenä voidaan pitää esimerkiksi toisten nimittelyä, provosoimista tai voimakasta provosoitumista.
  Olen tätä ennenkin sinulta kysynyt, oletko noin saatanan tyhmä vai esitätkö vain ?

  " Tuossa jutussa mainitut rahankeräysrikokset kyllä katsoisin " sormien läpi "

  1. Rahankeräysrikos

  Poliisi epäilee, että Mesenaatti-nimisellä sivustolla on kerätty rahaa ilman asianmukaista rahankeräyslupaa.

  – Esitutkinnan perusteella kysymyksessä on 2016 vuoden lopulla toteutettu Brother Christmas Joulupotti -keräys. Rahankeräyksellä ei ole ollut asianmukaista keräyslupaa,


  2. Rahankeräysrikos

  Yhdistyksen tuotemyyntiä (rintanapit ja rannerenkaat) vuoden 2017 alkupuoliskolla ei voida pitää aitona vastikkeellisena toimintana, joten kampanjalla olisi tullut asianmukainen rahankeräyslupa.


  3. Rahakeräysrikos

  Yhdistys on julkaissut keräysvetoomuksia Facebook- sivuillaan ja vain ajoittain ilmaissut vetoomuksissaan, että jos varoja kertyy enemmän kuin avustamiseen tarvitaan, ylimenevä osa voidaan käyttää yhdistyksen muiden avustuskohteiden rahoittamiseen.
   
 2. beatme

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2013
  Viestejä:
  3 945
  Asia selvä, en ajatellut sun erottelevan nyt tästä et osa ok ja osa ei. Vähän saa rikoksia tehdä, kunhan ei liikaa.

  Näin puolustuspuheena senkin kun viittasit Koposen itse tilaamaan tilintarkastukseen. Se oli hyvin vastenmielistä katsottavaa jos keväällä katsoit suoran lähetyksen tilaisuudesta, jossa se tyttö kertoi tuloksista. Mitään ei oikein voinut sanoa, eikä ottaa kantaa. Korosti, että epäselvyyksiä on, mutta ettei mitään merkittävää ja poliisi tutkii ja tekee selvitykset.
  Poliisi teki selvitykset ja totesi, että syytteet tulee ja TÖRKEÄSTÄ kirjanpitorikoksesta. Tilitoimisto, joka ei toimi tuomiovaltana ja ei voinut ottaa edes kauheasti kantaa tutkinnassa olevaan asiaan vai poliisi, jonka sanaa kuuntelen tässä? Valitsen poliisin.

  Tarvitseeko olla tyhmä jos lukee tai ymmärtää jonkin kohdan väärin toisen foorumipostauksesta? Palataan taas astialle myöhemmin. Selvästi liikaa tunteet mukana täällä useimmilla.
   
 3. ampula

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2015
  Viestejä:
  2 748
  Vähän jä touhusta sellainen, ettei ihan iske minun mieleeni, jos joillain aito uskoa toimintamalliin, niin postauksesi perusteella tarvisi osaamista hallintoon ja johtamiseen, ja nyt ilmeisesti juristi apuja.
  Rahan syytäminen on kyllä arveluttavaa, hukkaan menee ja eihän se kai saa nyt edes kerätä

  Tässä vähän tarkoituksella olen erimieltä kanssasi, kirjoitukseni ei välttämättä kuvaa kirjoittajan mielipidettä ja ihan muutaman nettilinkin varassa.

  300 000€ noin sanottuna tuo minulle mieleen nämä aidot hyväntekeväisyys vedätykset, missä 300 000€ on vedetty omiin liiveihin niin ettei ole edes peitelty. Se on mielestäni eriasia kuin 300 000€ käytetty siihen mihin pitänytkin, mutta muistiinpanot/tositteet eivät täytä lainkirjainta. Tosin tämä ääri spekulaatio, minulla ei käsitystä onko noihin mitään heikkoa selitystä.

  Eli kertomallaisi tapauksesta jää seuraava kuva.

  Palomiesvertaus.

  Väärin sammutettu, joo tulos oli hyvä, mutta paperihomat tehty väärin ja kaikenlisäksi vielä keulinut asian kanssa

  Ja juttu on nyt se että on tehnyt 4 rikosta, kah kun ei 475 rikosta, on varmasti pahempi rikoillinen kun jos oli hoitanut paperit kuntoon ja kerta nostolla kavaltanut koko potin, olis vian 1 rikos.


  Mutta jos kuvitellaan että olisi niin kiirellinen tilanne missä kannattaa toisessa järjestyksessä kuin pykälät sanoo, niin silloin myös pitää kantaa vastuu. Jos tuolla yhdistyksellä ei ole ollut mitään kirjanpitoa rahan käytöstä niin turha syyllisten itkeä, vaan kannettava vastuu. Taustalle kuitekin se että velvoitteilla kitketään huijareita pois.

  Annoit kuvan että pitäisi saada jokaiselta avustuskohteella kuittaus lappuun jossa eritelty mitä saanut, ihan hyvä toki oikeusturvankannalta, mutta onko noin mm noissa leipä sun muissa jakelu jutuissa ?
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019
 4. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 317
  Äärivasemmistolainen Tampereen Yliopiston apulaisprofessori Panu Raatikainen julkaisi yksityishenkilön opintorekisteritietoja twitter väittelyssä. Kyseessä ilmeisesti henkilörekisteririkos.

  Tampereen Yliopisto "pahoittelee tapahtunutta" ja lupaa käydä "vakavan keskustelun" Raatikaisen kanssa.

  http://teresammallahti.puheenvuoro....sta-tiedoista-tehdaan-ammuksia-some-riitelyyn

  [​IMG]

  [​IMG]

   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2019
 5. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  Potkuthan tuollaiselle pellelle pitäisi antaa. Toivottavasti Ivan tekee rikosilmoituksen ja saadaan tyyppi vastuuseen.
   
  Taker tykkää tästä.
 6. Highway

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  819
  Ilmeisesti internetin paskamyrskyä yrittävät nostattaa ne jotka eivät pidä apulaisprofessorin mielipiteistä. "äärivasemmistolainen" Kuka tahansa olisi voinut pyytää samat tiedot ja julkaista ne. Väärä tieto tuli korjattua väärän henkilön toimesta.
   
 7. julla

  Rekisteröitynyt:
  23.09.2007
  Viestejä:
  7 317
  Jos vähänkään on seurannut Panu Raatikaista niin tietää että kyseessä on hyvin hyökkäävästi somessa toimiva henkilö joka tunnetusti on äärimmäisen punaviher ideologisesti suuntautunut. Ts. 'äärivasemmistolainen' on aivan ansaittu nimitys.

  Nauratti kerran kun jopa Oula Silvennoisen piti puolustaa yhtä tuttuaan kun Raatikainen hyökkäsi nimittelemään syystä että kaveri oli sanonut jotain islamista liian ikävästi Raatikaisen mielestä.

  Aivan kajahtanut äijä tämä Panu Raatikainen. Esim. pienikin poikkipuinen sana islamista saa äijän hyökkäämään, vaikka hän on kaukana mistään asiantuntijasta. Mutta punaisessa Tampereen Yliopistossa tod. näk. ei tule mitään seuraamuksia käytännössä mistään tälle kajahtaneelle apulaisproffalle.

  Tyyppi levittää takuu varmasti ideologiaansa Tampereen Yliopistossa ,ja saa siihen vapaat kädet.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019
 8. Rosa Linda

  Rekisteröitynyt:
  28.09.2016
  Viestejä:
  1 210
  Ai opiskelijatiedot saa kuka vaan kenestä vaan pyytämällä?

  En oikein ymmärrä miksi äärivasemmisto väittää Puopoloa valehtelijaksi. Hän opiskeli kait sosiologiaa, pitkänä sivuaineenaan joku filosofia. Vaikka hän olisi suorittanut sosiologiasta kaksi opintoviikkoa ja filosofiasta yhden, tämä pitää paikkansa. En siis ole huomannut hänen väittäneen että sai sivuaineopintonsa valmiiksi.
   
  Viimeksi muokattu: 26.04.2019

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti