Import juomat (ex-Coca-Cola Cherry -thread)

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Patovaht, 19.03.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Jansse

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2012
  Viestejä:
  163
  Täältä tuli tilattua kolme koria olutta. Onko nykyisin miten nopea toimitus? Ei ole nyt ainankaan kolmeen päivään vielä mitään tapahtunut.
   
 2. morgangane

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2013
  Viestejä:
  173

  25.8 tilasin kolme koppaa ja tänään saapuivat.

  Ei tule näköjään tuoltakaan enää oikeissa koreissa vaan olivat pakattu pahvilaatikoihin.
   
 3. juissi1988

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2014
  Viestejä:
  51
  Kaverilla jääny viinahuudon lähetystulliin.Tuli tullilta kirje tänään että saa hakea tullista kun verot hoidettu.Saavat kuulemma nykyään periä veroja asiakkaalta jos
  myyjä ei niitä hoida.Vittu mitä hommaa.Voiko olla nykyään noin?
   
 4. Tcav

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2010
  Viestejä:
  2 080
  Siis ne saavat ottaa paketin haltuun, jos ei veroja ole maksettu. Kun verot on maksettu, saa paketin käsiinsä. Ihan normi meininkiä.

  Toki tässä tapauksessa verovastuu on vissiin myyjällä, joten sinne vaan yhteyttä, jos ei maksaminen kiinnosta tai haluaa rahansa takaisin. Paypal-dispute on sitten viimeinen vaihtoehto, jos Paypalilla on maksanut.
   
 5. Qtwo

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  946
  Mitenhän tuo menee, kun tilaamassani paikassa ostetaan itse kuljetus, mutta kauppa kuitenkin opastaa sivuiltaan yhdellä klikkauksella? Kuljetus ostetaan kaupan sivuilta, mutta kuljetusfirma vaan on ulkopuolinen. Mennään aika rajoilla kumpi tuossa nyt on verovelvollinen. :D Noh toivotaan, että ei jää tulliin. Aikasemmin ei ole edes mitään lappuja tullut.
   
 6. Olav

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  959
  Pelkkä linkittäminen kuljetusfirman sivuille on ainakin joissain Tullin kommenteissa tulkittu riittäväksi syyksi, jonka vuoksi myyjä on verovelvollinen. En tosin luottaisi viranomaisten arvioihin ja niiden pysyvyyteen pätkääkään.
   
 7. teralt

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2007
  Viestejä:
  435
  Ei tuota tulli vissiin kovin paljon ole kuitenkaan harrastanut vaikka on kuinka normi meininkiä, ei ainakaan täällä ole vastaavia viestejä näkynyt.
  Mistä tulli tietää onko verot maksettu vai ei?
   
 8. Tcav

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2010
  Viestejä:
  2 080
  Tässä tapauksessa ei varmaankaan löydy tullin järjestelmistä mitään kirjattuja verosuorituksia paketin lähettäjältä tai vastaanottajalta. Ei siinä sen kummemmin tarvitse ihmetellä.
   
 9. teralt

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2007
  Viestejä:
  435
  On tässä lomalla tullut testailtua useampaa firmaa saksasta ja virosta. Melkein kaikissa on lähettäjänä paketissa ihan joku muu firma kuin oikea myyjä. Paketin sisällä on kyllä sitten laput missä tilauksen tiedot. Ei taida tullilla ihan riittää resurssit aukoa jokaista pakettia ja tarkistella järjestelmistään verosuorituksia. Saatikka riittääkö säilytystilat säilöä haltuunotettuja paketteja.
  Aikalailla tuulimylllyjä vastaan tulli tässä räpiköi, mutta kiusa se on pienikin kiusa jos jonkun paketin aina silloin tällöin nappaavat..
   
 10. Tcav

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2010
  Viestejä:
  2 080
  Näinhän se menee. En tiedä minkä näköisiä paketteja tuolta Viinahuudosta tulee, mutta luulisin, että tekevät vain täsmäiskuja ulkonäöltään melko selviin alkoholipaketteihin.
   
 11. hoilori

  Rekisteröitynyt:
  27.05.2012
  Viestejä:
  40
  Saakohan jostain päin eurooppaa tilattua jotain eksoottista virvoitusjuomaa tukkuhintaan? Määrät suunnilleen 5-20 litraa kerrallaan.
   
 12. gladys best

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2015
  Viestejä:
  37
  Firmabierillä meni tilaukset sekaisin ja sain kaimalle tarkoitetun tilauksen. Saa nähdä minkälainen sählinkin tämän korjaaminen on.
   
 13. Jokkeri70

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2015
  Viestejä:
  10
  Mä taidan olla se kaima. Toivottavasti korvaavat kunnolla. Mulle lupasivat sun oluet, jos en tahdo palauttaa. En taida autottomana lähteä ruljanssiin. Korkkaa Orval vitutukseen, sitä jäin kaipaamaan. Mä nautin sun Ballast pointin, kippis.
   
 14. Väre

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2000
  Viestejä:
  46
  Oli tuo pakkaus muuttunut jonkin verran viime tilauksesta. Tosiaan nyt paketin pullot oli pakattu yksittäin tiukasti laatikkoon ja tyhjä tila oli täytetty jämäkällä paperilla (ennen oli mukana semmoista paperisilppua ja pullot oli hujan hajan laatikossa. Ei kolissut ja kilissyt yhtään eli aika tiukkaan oli paketointi tehty. Uskallan kyllä tilata nyt jatkossakin.
   
 15. Jansse

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2012
  Viestejä:
  163
  Eipä ole kuulunut bier-kaufenista mitään ja 1.9 tilattu. Pitänee perään kysellä :facepalm:
   
 16. Kikkee

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2014
  Viestejä:
  2 090

  Oletko varma että tilaamaasi olutta oli varastossa?
   
 17. Jansse

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2012
  Viestejä:
  163
  Vihreetä näytti ainakin. No nyt tuli sähköpostiin, että 2 koria lähtenyt, ehkä se kolmaskin lähtee vielä.
   
 18. Olav

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  959
  Flaviar -nimisestä verkkokaupasta tuli tilattua tuossa pullo hieman laadukkaampaa giniä. Homma pelitti hyvin: Tilaus sisään ja pullo kuudessa päivässä Sloveniasta UPS:n toimittamana kotiovelle. Vaihtuva valikoima on vähän tyyriimpää hintaluokkaa ja hintataso muihin kauppoihin verrattuna heittelee aika rajusti tuotteittain. Laatujuomia etsiville voi kuitenkin löytyä jotain kiinnostavaa. Tuolta löytyy myös jotain tasting packeja esim viskeistä - noista ei tosin ole kokemusta.

  Tästä linkistä liittymällä pitäisi lähteä 10e ensitilauksesta:
  http://flaviar.com/i/NzEzNDMyZkwqUzUj
   
 19. hemz

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2005
  Viestejä:
  352
  Jaahas, nytköhän se tämäkin kortti kulunut loppuun. Bierkaufenin 4 korin toimituskulut ~230€. Edellisen tilauksen rapiat 43€. Täytyypä kysellä, vai onko heillä systeemit sekaisin. Toivottavasti asia selviää.

  EDIT: Huh, väärä hälytys. Oktoberfest- oluet aiheuttaneet harmia toimituskuluihin.
   
  Viimeksi muokattu: 15.09.2015
 20. Murzka

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2007
  Viestejä:
  235
  Beirnabei kokemuksia:

  Toimitus 12plo laatikoissa. Tässä ei sinällään olisi mitään ongelmaa, mutta kun olivat stäkänneet paketit sellaiseksi isoksi torniksi pakkausmuovilla, niin että alimmaisen paketin pullot aika kovilla... Mitään ei onneksi ollut hajonnut. Toimitusaika 5-6 arkipäivää.

  Sivustolla voi valita valuutan missä hinnastot ovat, mutta maksu piti jokatapauksessa tehdä euroina. En tiedä voiko valuuttavalinnalla kikkailla ilmaisten toimituskulujen kanssa, mutta ei esim. siten, että haluaisi maksaa dollareina/puntina jos niitä sattuu jo valmiiksi Paypalista löytymään. Tilaamalla uutiskirjeen saa kymmenen prosentin alennuskoodin ensimmäisestä tilauksesta.

  Huomioitavaa myös, että mestan väkevissä kaikissa sellainen ärsyttävä sinettitarra päällä, mihin en esim. saksalaisista kaupoista tilatessa ole törmännyt.
   
 21. helppo92

  Rekisteröitynyt:
  14.03.2007
  Viestejä:
  437
  Täällä taidetaan pääasiassa keskustella alkoholijuomien tilaamisesta ulkomailta, mutta itseäni kiinnostaisi mm. fentimansin ja luscomben virvoitusjuomat. Jos joku satuu tietämään mistä tuon tyylisiä juomia voisi saada kohtuu hintaan, saa antaa vinkkejä.
   
 22. rikun

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2008
  Viestejä:
  79
  Tuolla on näemmä hyvät valikoimat vehnää, Augustinerin vehnä on todella hyvää ja sen saatavuus on aika huono panimon ulkopuolella. Tosin viimeksi kun tuota pulloista join, niin ei ollut kyllä lähelläkään laadultaan sitä mitä löyty Augustiner Kelleristä.
   
 23. hemz

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2005
  Viestejä:
  352
  Ei voi edes samassa lauseessa verrata pullokamaa, paikan päällä nautittuihin. Lasi tekee jo paljon, eihän vehnää pullosta juodakaan. Tarjoilulämpötila ja tuoreus on panimon omissa ravintoloissa (Augustiner, Hofbräu, Hacker-Pschorr, Spaten yms) myyntivaltti. Ei sillä, että on sitä koitettu tässä kotonakin jo opetella. Ei vaan pääse lähellekään mitä Saksassa päässy kokemaan jo kymmeniä ja kymmeniä kertoja.

  Ja ettei menisi täydelliseksi lätinäksi, olivat lisänneet harvinaisuuksia Oktoberfest- osioon. Sieltä oikeen kirjoitettiin s.postia ja kysyttiin laittavatko syrjään allekirjoittaneelle ja laittavat tulemaan, noh heikko kun on mieli ja perso hyvälle oluselle, niin Augustinerin ja Spatenin Oktoberfestiä sitten. Harmittaa vaan vieläkin kun ei tänä vuonna pääse itse juhla-alueelle.
   
 24. Bone-

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2014
  Viestejä:
  40
  Papabeersiltä tuli 12 pll laatikko. Ehjänä oli kaikki, vaikka pakkausmateriaali kauhistutti aluksi. Pullojen väliin oli vaan tungettu sitä keltaista muovinauhaa, mitä jää jäljelle kun laitetaan osoitetarroja pakettien päälle. Eli sitä jatkuvaa nauhaa, mitä syötetään tulostimeen. En ole ikinä paskempaa pakkausmateriaalia nähnyt. Laatikko oli ottanut osumaa matkalla, kun oli yksi reuna lytyssä. Mutta kuten todettua, mikään pullo ei ollut rikki. Onneksi.
   
 25. Jack Horny

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2003
  Viestejä:
  2 028
  Ai ne toimittaa niin pieniäkin lootia. Maksaako sen roudaus saman kuin 24-lootankin?

  Mä pidän Papabeersin asenteesta saada asiat organisoitumaan. Harmi vaan, että ne eivät ole saaneet oluitaan toimimaan. Ne on valitettavasti pääsääntöisesti ihan kelvottomia, mutta ehkä sekin korjautuu joskus. En tosin ole vuoteen maistanut, ihan syystä. Hyvä maine on helppo tuhota hetkessä, mutta huono maine pysyy pitkään ja sitkeästi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti