Import juomat (ex-Coca-Cola Cherry -thread)

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Patovaht, 19.03.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. oeni

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2014
  Viestejä:
  93
  Tuo edellä mainitsemani http://www.worldwidespirits.de/ on ihan hyvä vaihtoehto Gourmondolle. Valikoimaa löytyy laidasta laitaan ja postikulut varsin kohtuulliset. (~18 pulloa / ~16€)

  Noita kauppojen omia lakitekstejä ja muita ei hirveästi tarvitse tuijotella, koska myyjä on automaattisesti etämyyjä jos se järjestää tavaran kuljetuksen. 99% täällä mainituista kaupoista näin tekee.
   
 2. Temppusika

  Rekisteröitynyt:
  07.09.2013
  Viestejä:
  30
  Yritin selailla topiccia taaksepäin, mutta en huomannut suoraa vastausta. Eli, paljonko postit on Amazonin kautta Lieferellon tilauksissa? Tarkoitus olisi hommaila hääjuomia netin kautta.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Belgarion

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2000
  Viestejä:
  1 997
  €19,90
   
 5. Sikakissa

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2009
  Viestejä:
  1 149
  Onkos kukaan tilannut Belgian Beer Factorystä hetkeen? Ajattelin onkohan yhtään hommat mennyt parempaan suuntaan vuodessa? Vuosi sitten tilasin, ja huonoin pakkaus mitä oon nähnyt näissä ulkomaan tilauksissa, ja osa pulloista tämän vuoksi hajalla. Asiakaspalvelu myös sakkasi, maileihin vastailtiin miten huvittaa, sain kuitenkin lopulta hyvityksen rikkimenneistä, tosin sekin oli liian vähän. Hyvä valikoima kuitenkin, varsinkin omaan makuun, joten himottaisi tilata lisää, mutta olisi hyvä kuulla jotain nykyaikaisia tietoja ensin.
   
 6. Enskako

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2010
  Viestejä:
  420
  Sunnuntaina tein kolmannan tilaukseni viime syksyn jälkeen ja ainakin kaksi aikaisempaa on tullut ehjänä perille, tosin tilaan vain 0,75 l pulloja, niin ne ovat kaikki omissa lokeroissaan. Nyt tuolla sivustolla on maininta "Also, due to new packing materials and techniques we had to slightly increase the shipping cost with € 2.5 for Great Brittain and Finland (per parcel)."
  Tilauksen lisäksi lähetin s-postia ja siihen vastattiin eilen illalla eli yllättävän nopeasti, mutta muutenhan on aika verkkaista touhua. Viikossa ei oikein tapahdu mitään ja toimituksissa on mennyt n. 3 - 4 viikkoa.
  Ensimmäisessä tilauksessani oli parin pullon päiväykset menneet reilusti vanhaksi ja seuraavassa lähetyksessä sain sitten uudet tilalle, mistä tosin puuttui kolme, kun niitä ei ollut varastossa. Tarjoutuivat palauttamaan rahat, mutta sovittiin, että lisäävät ne nyt tulevaan pakettiin.
   
 7. Xtremerer

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2010
  Viestejä:
  47
  Jokunen kuukausi sitten tilasin, eikä pakkauksessa ollut muistaakseni moittimista eikä ainuttakaan pulloa ollut rikki. Taisi tosin kestää 1-2 viikkoa ennen kuin tilaus lähti liikkeelle. Kysyin asiaa ekan viikon jälkeen ja tämä kuulemma johtui yhden tuotteen hetkellisestä loppumisesta. Mailiin vastattiin muistaakseni melko hitaasti 1-2pv.
   
 8. Sikakissa

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2009
  Viestejä:
  1 149
  Kysytääs nyt vielä, että oliko nämä pullot pakattu kaikki omiin lokeroihin? Oma tilaukseni oli tosiaan pakattu niin, että hyvin ohut pahvi kiedottu pullojen ympärille, ja ne pakattu lootaan, osa vaakatasoon, osa pystyyn. Siellä sitten niitä oli hajalle mennyt.
   
 9. Xtremerer

  Rekisteröitynyt:
  26.08.2010
  Viestejä:
  47
  En kyllä varmaksi muista. Olen tilannut muistaakseni neljästä paikasta ja kahdessa on ollut lokerot ja kahdessa pahvit pullojen ympärillä ja styroksipalloja yms.
  Jos on pakko arvata, saattaa hyvinkin olla, että oli pakattu yksittäin pahviin käärittynä, mutta ehjänä tulivat siis perille.
   
 10. JiiAa

  Rekisteröitynyt:
  29.10.2002
  Viestejä:
  813
  http://www.bernabei.co.uk/ Tämä oli hyvä, viikossa toimitus perillä ja ilmaiset kulut kun tilaus ylittää 200€ (vai 200£, en ole ihan varma kun meni myös puntina yli 200).

  Oluita en harrasta, mutta Vodka osastolla hintataso oikein mukava, samaa tasoa tai halvempaa kuin vaikka Gourmondossa aikanaan. Myöskin muutama Chileläinen hinnat alkaen punkku tuli tilattua ja hyvää kuulemma oli.

  Eräs tilattu vodka oli päässyt loppumaan niin laittoivat samalla hinnalla kalliimpaa tilalle hyvityksenä. Pullojen pakkaus parasta mitä tullut vastaan eli kaikin puolin oikein onnistunut tilaus.
   
 11. Qtwo

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  946
  Aika petollinen systeemi, että on ilmaiset postit tietyin hintarajan jälkeen. Ei toki viitsi kaljoja ehkä noin isoja määriä kerralla tilata mitä tuo vaatisi.
   
  Viimeksi muokattu: 26.05.2015
 12. djsahjru34

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2014
  Viestejä:
  213
  Kun etusivulla vaihtaa valuuttaa euron, punnan ja dollarin välillä niin tekstin "Free delivery for orders over $ 200" valuuttasymboli vaihtuu €$£ välillä. En tiedä voisiko tuolla kikkailla rajaa vähän alemmaksi jos vaihtaisi dollarit käyttöön.

  Ei oikein omaan vehnäolut maisteluun näytä olevan tuolla mitään, mutta mielenkiintoinen kauppa..
   
 13. Jack Horny

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2003
  Viestejä:
  2 028
  Puhe siis on Belgian Beer Factorysta. Valitettavasti oma kokemukseni tuosta kaupasta on samansuuntainen: pullot on kietaistu pahviin ja laatikko pehmustettu paperisilpulla. No mitä tapahtuu, kun eka pullo hajoaa? Paperi kastuu, pahvi vettyy, ja sen jälkeen alkaa tulla kiihtyvään tahtiin lisää vahinkoa ja paljon! Erityisesti Orval-pullot ovat herkkiä hajoamaan. Tuolla pakataan niin huonosti, että laatikosta tulee helposti katastrofi täynnä märkää pahvia ja lasinsiruja. Ei ole tarvinnut tilata sieltä enää, kun parempiakin vaihtoehtoja on. Ei kannata antaa halvan lähetyskulun sokaista: halvalla ei saa hyvää!
   
 14. Sikakissa

  Rekisteröitynyt:
  09.08.2009
  Viestejä:
  1 149
  Koska tilasit? Itsekin muistan tosiaan tuon paperisilpun ja märän pahvin. Jouduin purkamaan lastin suoraan terminaalissa kun niin hankala kuljettaa.
   
 15. trave

  Rekisteröitynyt:
  27.08.2009
  Viestejä:
  168
 16. Jokkeri70

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2015
  Viestejä:
  10
  Itse tilasin viimeksi n. Kuukausi sitten. Paperisuikaleita ei silloin enää ollut. Pullot oli pakattu käärimällä ne samalla tapaan pahviin, kuin ennenkin. Pahvi oli tosin entistä paksumpaa. Tällä kerralla sain myös seurantakoodin, jota viime vuonna ei koskaan tullut. Hyvä vaihtoehto on Firmabeer, joka on usein halvempi ja pakkaa paremmin. Tosin posti ei tuo ovelle, vaan joudut konttorista hakemaan.
   
 17. asentaja

  Rekisteröitynyt:
  14.06.2001
  Viestejä:
  391

  Kiitos vinkistä! Tuli laitettua isompi tilaus sisään. Raporttia sitten kun saapuu.
   
 18. ATomiH

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2004
  Viestejä:
  772
  Laitoin viikko sitten tilauksen saksan Amazoniin, Lieferellon juomia. DHL:n seuranta jumittunut siihen kun paketti on perjantaina lähtenyt lajittelukeskuksesta Saksasta. Ja tuossa seurannassa on maininta, että paketti luovutetaan Postin kuljetettavaksi. Postin seurantakaan ei tunnista tuota seurantakoodia. Yleensä aina saksasta tilatut paketit tulleet tasan viikossa.
   
 19. Odeee

  Rekisteröitynyt:
  29.06.2009
  Viestejä:
  407
  Itselläni kesti Lieferellosta, Amazonin kautta, tilattujen juomien tulemisessa just vähän yli viikko. En myöskään saanut postin seurantakoodia, pakettia pystyi jäljittämään vain saksassa.
   
 20. Alceste

  Rekisteröitynyt:
  22.04.2010
  Viestejä:
  1 350
  Se on Tullissa. Se paperin sisään laittaminen kestää 4-5 työpäivää, olen huomannut omien tilausten perusteella. Seuranta menee siinä just tuolla lailla perseelleen. Sitten samana päivänä kun seuranta nytkähtää pykälällä eteenpäin, lähetti on ovella.
   
 21. Bone-

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2014
  Viestejä:
  40
 22. Tuota propagandaa tulee tasaisesti viikottain. Aivan naurettavaa. Pelottelevat ja jakavat jopa suoranaisesti väärää tietoa.. FUD. Joku saisi viedä EIT:hen jonkun viinajutun, niin saisivat SIITÄKIN yhden häpeätahran lisää.. tosin ei varmaan mikään muuttuisi kun kerran vuodesta toiseen tällainen valtion laitos saa rellestää ihan miten lystää.
   
 23. Belgarion

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2000
  Viestejä:
  1 997
  Itse kanssa laitoin tuon tilauksen ainoastaan ja vain noiden uutisointien takia. Muuten olisin hakenut Virosta, mutta saa nyt sitten saksanpojat lisää fyffee. Olis sitä Viroski ollu mukava käydä.
  Mä tilasin viime perjantaina Liefe....:stä ja tänään näkyy postin seurannassa. Itseasiassa nyt jo illasta lajittelussa, eli mitä todennäköisimmin huomenna jo tulee. Alle viikossa.
   
 24. Themakeman

  Rekisteröitynyt:
  24.04.2015
  Viestejä:
  8
 25. Belgarion

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2000
  Viestejä:
  1 997
  Joo. Viikossa tuli perille. Yksi Kölsch-pullo oli hajonnut, mutta kaikki muu kunnossa. Pakattu hyvin. Tosin nuo irto-oluet ei selvästikään olleet tarpeeksi hyvin pakattu (tilasin onneksi vain 4, 25% hajoamis-rate), koska olutpullon lasi on yleensä suhteellisen ohutta.

  EDIT: No tarkemman tarkastelun jälkeen huomasin, että punaviini oli muuttunut róse-viiniksi :) Onhan se kalliimpaa, mutta ikävä kyllä ei ole róse-viinilla menekkiä, joten joutuu reklamoimaan.
   
  Viimeksi muokattu: 29.05.2015
 26. slowbro

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2004
  Viestejä:
  6

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti