Import juomat (ex-Coca-Cola Cherry -thread)

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Patovaht, 19.03.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. xxnibaxx

  Rekisteröitynyt:
  11.03.2011
  Viestejä:
  299
  Mitenköhä pian he hyvittävät rahat takaisin. Laitin eilen tilauksen sisään. Luulen, että tullilla on näppinsä pelissä. Onneksi bier-kaufenilta on tulossa 4 koria dunkel-olutta :)
   
 2. Rantakemisti

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2010
  Viestejä:
  1 060
  Gourmondo todella korotti postikuluja ihan järkyttävän määrän ja erittäin lyhyessä ajassa. Lieferellonkin päätös keskeyttää toimitukset Suomeen (ja muihin pohjoismaihin) voi johtua myös valtavista tilausmääristä. Edekakin lopetti aikoinaan toimittamisen Suomeen samaisesta syystä.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. purkapaa

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2015
  Viestejä:
  14
  En usko, että Tulli ottaa haltuun pakkauksia, vielä. Jos laatikoita on hajonnut tai jopa kadonnut paljon alkuvuodesta, niin se viittaa siihen että jollakin on liikaa vapaa-aikaa esim. merikuljetuksen aikana. Ihan hyvä, että Lieferello tutkii koko jakeluketjun. Mielestäni tuo rahdin hinnoittelu (19,90e 28 kg saakka) oli hyvä, Gourmondokin olisi voinut ottaa siitä mallia eikä kiukutella ja korottaa rahtia kerran kuussa.
   
 5. oeni

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2014
  Viestejä:
  93
  En kyllä ymmärrä minkä takia suuri kysyntä olisi järkevä syy lopettaa tuotteiden toimittaminen. Eikös ne kaupat yleensä juuri tätä halua?

  Lieferello on kuitenkin palkannut jopa suomenkielisen asiakaspalvelijan, joten jonkinlaista halukkuutta tänne toimittamiseen se osoittaa.


  Onko muuten varmaa tietoa, että Lieferellon paketit tulee nimenomaan laivalla? Näin maallikon silmin näyttää, että Hampurista on aika pitkä matka Suomeen merta pitkin.
   
 6. joo22

  Rekisteröitynyt:
  05.05.2007
  Viestejä:
  776
  Tällaista vastausta mm. noin kuukausi sitten sain kun kyselin asiasta.

  Btw. tänään tuli Lieferellon paketti jossa DHL teipit "DHL repacker" ja paketti oli aivan romuna. Sisältö onneksi kunnossa. Ihan selkeästi ei ollut liefen oma paketti mitä normaalisti vaan pahvinpalasista teipillä koottu härdelli. Oliskohan saaneet suomen nazitullilta ohjeistuksen tuhota lähetyksiä?
   
 7. Rantakemisti

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2010
  Viestejä:
  1 060
  Jos organisaation resurssit eivät yksinkertaisesti riitä suuriin tilausmääriin. Ei kai se mitään sen ihmeellisempää vaadi. Parempihan se on lyödä homma hetkeksi tauolle kuin kerryttää valtavaa tilausjonoa.

  Toisaalta tämä kaikki on vain spekulaatiota, vaikka veikkaan et Lieferrello on saanut lähiaikoina satoja ellei tuhansia uusia suomalaisia asiakkaita ja tämä pistää varmasti organisaation koville.

  Tuossa viime viikolla satuin vilkaisemaan pihalla seisseen Itella-auton perään ja nopeasti laskettuna kyydissä oli seitsemän Gourmondon pakettia. Yliopistollakin suurin osa tutuista tilaa juomansa Gourmondosta, joten ymmärrän kyllä heidän halunsa nostaa hintoja.
   
 8. Bambino

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2013
  Viestejä:
  54
  Vai siihen loppu Lieferellon tarina.. No se selittää miksei sitä pakettia kuulu eikä näy. Mitäs ne sitten korvaa kun kaksi lavaa puuttuu, ilmeisesti postikuluja ei saa takaisin vaan niiden lavojen hinnan? Palautuu vissiin PayPalille ilman mitään toimenpiteitä omasta suunnasta?
   
 9. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 356
  Nyt menee mielenkiintoseks, just sain meinaan seurantakoodin eilen tehdylle tilaukselle...
   
 10. Niko.H

  Rekisteröitynyt:
  27.10.2002
  Viestejä:
  13
  Lieferelloon tehty lauantaina tilaus ja viime yönä päivittynyt "The international shipment has been processed in the export parcel center".
  Toivottavasti tulee perille.
   
 11. oeni

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2014
  Viestejä:
  93
  Vastaanpa omaan kysymykseeni. DHL:n seurannassa lukee "WELTPAKET Premium, Premium (Air Mail) (Finland)", eli Lieferellon ja Gourmondon paketit tulevat siis lentokoneella.
   
 12. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 356
  gourmondo kyllä käsittääkseni ennen on tullu vesiä myöden, voin toki olla väärässä, mutta jostain seurannasta sain sellaisen mielikuvan. Toki tommonen 4 päivää matkalla saksasta lahden yli on aika paljon lentskarille muutenkin :)
   
 13. purkapaa

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2015
  Viestejä:
  14
  No eivät varmasti tule lentokoneella. Vaihda DHL:n sivulta kieleksi vaikkapa englanti, niin yllätyt.
   
 14. oeni

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2014
  Viestejä:
  93
  En ylläty. Yleensähän tuo sivu toki englanniksi onkin, ja siinä seisoo samassa kohdassa, että "International Parcel". Mikä ei kyllä anna minkäänlaista vinkkiä kuljetustavasta, suuntaan tai toiseen.

  Jos sielä saksankielisellä sivulla tuo "WELTPAKET Premium, Premium (Luftpost) (Finnland)" tai käännettynä "WELTPAKET Premium, Premium (Air Mail) (Finland)" lukee, niin kyllä se minun mielestäni olisi aika iso vinkki, että se lentokoneella tulisi. Sama homma siis Gourmondon ja Lieferellon paketeissa.

  Lisäksi ensimmäinen merkintä Suomeen saapuneilla paketeilla on aina Vantaalta, mikä sopisi hyvin lentorahtiteoriaan. Toki voihan se olla, että sinne logistiikkakeskukseen tulee suoraan laivapostikin.

  Siihen en ota kantaa, että kuinka järkevää noita olisi lentokoneella kuskata, mutta uskon kyllä DHL:n seurantasivuja, kunnes joku paremman lähteen keksii.
   
 15. kunkku63

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2015
  Viestejä:
  8
  Tilasin ennen gourmondosta mutta hintojen ja postikulujen noston takia siirryin,lieferelloon,nyt loppus sekin leikki,löytyykös jotain korvaavaa etämyynti puljua näitten tilalle,ostan yleensä vain tiukkaa tavaraa,kuten gin,viski,vodka,brandy,kertaalleen suunnilleen 20-30 pulloa,postikulut sais myös olla kohtuuliset,kuten myös väkevien hinnat..
   
 16. Siemaus

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2012
  Viestejä:
  24
  Tasan viikko kesti omalla paketilla kulkea Hampurista Suomeen. kaippa ne kulkee sit soutuveneellä ton välin
   
 17. Rantakemisti

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2010
  Viestejä:
  1 060
  Tuosta luftpost sanasta on väännetty fillarifoorumilla vuosikausia ja lopputuloksena on ollut ettei ne millään lentokoneella sieltä tule vaan rekalla. Lentopostilla ne paketit olisi ihmisillä melkein seuraavana päivänä ja rahtihinnatkin olisivat "hitusen" korkeammat.
   
 18. korvaoo

  Rekisteröitynyt:
  19.03.2003
  Viestejä:
  4 356
  Rekka voisi muuten olla ihan hyvä vaihtoehto, mutta ainakaan gourmondon paketeissa ei hampurin ja suomen välissä ole mitään välietapeita ja tosiaan johonkin helsingin/vantaan terminaaliin useimmiten tulee maahan, ellei tule suoraan tampereelle.
  Edit ja lähti tuo mun paketti näemmä ihan oikeastikkin... katotaan nyt kävikö flaksi :)
   
 19. Bone-

  Rekisteröitynyt:
  14.11.2014
  Viestejä:
  40
  Perjantaina tilaus sisään Gourmondoon ja eilen alkoi näkyä seurannassa. Tuli vaan eilen illalla sähköpostia.

  Gourmondo Food GmbH just sent you a refund
  Jan 26, 2015 13:05:50 PST
  Dear Bone-,

  Gourmondo Food GmbH just sent you a partial refund of €3.96 EUR for your purchase.

  If you have any questions about this refund, please contact Gourmondo Food GmbH.

  The refund will go to the card you paid with.

  To see all the transaction details, please log into your PayPal account. It may take a few moments for this transaction to appear in your account.  Onko joku muu saanut joskus palautusta? Tuo summa on tosi omituinen. Ainoa mikä tulee mieleen, on että 4 kpl 0,99 eur pulloa jotka tilasin, on loppunut kesken.
  Ja tämä automaattisesti. Eivät kyselleet mitään.
   
 20. paskalokki

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2009
  Viestejä:
  7 962
  On tullut itselle myös noin G-liikkeestä aiemmin, ei mitään ihmeellistä vaikka ei välttämättä kaikista asiakaspalvelulähtöisintä meininkiä.
   
 21. Rantakemisti

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2010
  Viestejä:
  1 060
  Kannattaa nyt muistaa et tässä DHL tarkoittaa käytännössä samaa kuin Deutsche Post eikä kuriirifirmaa DHL. Tosin Deutsche Post omistaa DHL:n. Kuriirifirman palvelut myydään sitten nimellä DHL Express. Nämä lähetykset kulkevat suurella todennäköisyydellä Leipzigin-kentän kautta ja ovat vastaanottajalla päivässä-kahdessa. http://www.dpdhl.com/en/logistics_around_us/from_our_divisions/leipzig_hub.html

  Jos rahtinumero on 12-numeroinen, niin kyseessä on postilähetys (löytyy postin seurannasta) ja 10-numeroinen jos kyseessä on Express-lähetys joka tulee lentorahtina (seuranta löytyy osoitteesta dhl.fi).

  Deutsche Post DHL:n peruspaketteja Suomeen ovat:

  DHL Päckchen: The smallest items up to 2 kg can be sent with or without proof of delivery. In the case of regular mail shipment, the post is not responsible for the loss or damage. Letters are actually thrown into the mailbox, although handed over the post personally. For at least minimal protection and tracking we recommend sending the smallest letters and envelopes with proof of delivery.
  Usual transit time: 6 business days (economy)
  DHL Weltpaket:
  Faster transportation alternative suitable for larger shipments weighing up to 30 kg. Includes liability of up to EUR 500 in the case of loss or damage and shipment tracking.
  Usual transit time: 4 business days (priority)

  Premium tarkoittaa muistaakseni vain lähetyksen seurantaa ja kotiinkuljetusta.

  No, joka tapauksessa porukka on soitellut tuonne Saksan DHL:lle ja kysellyt kauan matkassa kestää, DHL on ilmoittanut maantiekuljetusten kestävän kolme työpäivää saksasta. Niitä pienempiä paketteja varmasti kuljetetaan tarpeentullen lentokoneella, mutta vahvasti epäilen et noita suurempia mihinkään lentokoneen ruumaan pakataan.

  Ps. Torstaina 22.1. tilatut Lieferello paketit saapuivat juuri. Alles in ordnung.
   
 22. Skhredas

  Rekisteröitynyt:
  23.08.2012
  Viestejä:
  34
  Tuleeko cider-shop.de tilatut kamat kotiin vai jonnekkin matkahuoltoon/postiin?
   
 23. purkapaa

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2015
  Viestejä:
  14
  "Usually we send the goods with sea shipping", vastasi Lieferellon asiakaspalvelu.
   
 24. hemz

  Rekisteröitynyt:
  20.11.2005
  Viestejä:
  352
  Täällä tuli kanssa eilen viesti kuljetuksen lähtemisestä, että refundista. Summa huikea 1.98€, olivat hyvittäneet tasan 2 pulloa Augustiner Hellestä 0.99€ hintaan. Ehkä ei tarjoukseen enää mahtunut :)
   
 25. purkapaa

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2015
  Viestejä:
  14
  Viime kesänä Gourmondolta soitti naishenkilö, ja kysyi, mitä tehdään, koska yksi tilaamani artikkeli oli väiaikaisesti loppunut. Hätäpäissäni ehdotin, että hän laittaisi pakettiin jonkun samanhintaisen viinapullon. Hän ei ryhtynyt moiseen pelleilyyn, vaan palautti maksun ko. pullon osalta PayPal-tililleni seuraavana päivänä.
   
 26. Jukkis2

  Rekisteröitynyt:
  02.09.2001
  Viestejä:
  115
  Kummallista että tuossa Lieferellon sähköpostissa puhutaan että pohjoismaiden toimitukset on lopetettu, kuitenkin toimitusmaaksi pystyy valitsemaan Ruotsin, Norjan tai tai Tanskan mutta ei Suomea.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti