Import juomat (ex-Coca-Cola Cherry -thread)

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Patovaht, 19.03.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. djsahjru34

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2014
  Viestejä:
  213
  Eli voisi olettaa että tapauskohtaisesti näkyy jokin tulliposti siellä seurannassa. Tätä kun nyt tarkemmin mietin niin muistin Tulli telkkariohjelmasta kohtauksen jossa sanottiin että pieniä määriä huumeita tilaaville tulee vain kirjeellä kutsu kuulusteluihin.

  Tuota posti.fi seurantaa voisi joku tullin laputtama kommentoida ja kertoa näkyykö postin seurannassa mitään poikkeavaa siellä 01010 kohdissa.

  Todellista väliä tälläkään asialla ei ole, mutta toisaalta useimmat postaukset tässäkin ketjussa ovat vain ostoskorien sisällöstä kertovia..
   
 2. tigerman

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2009
  Viestejä:
  216
  Maanantaina tilattu satsi gourmondolta tuli tänään. Nopeaa toimintaa. Toisen kerran jo tuli väärät Captain Morganit. Piti tulla kaksi pulloa black spiced. Tulikin pelkkää blackiä.
  Ei ollut tullin terveisiä.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. nokita Banned

  Rekisteröitynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  168
  Hyvin tuli Gourmondosta tilaus perille, eikä tullimiehiä kiinnostanut mun 144 pullon pikkutilaus. :D Ilmeisesti tällä kertaa oli jopa postimies koittanut tuoda kaikki kahdeksan pakettia ovelle, mutta enpä nyt sitten sattunut olemaan paikalla iltapäivästä ja piti käydä hakemassa postista. Gourmondo on kieltämättä nostanut reilusti hintoja ja postikuluja, mutta on se edelleenkin halpaa. Kannattaa kytätä Gourmondon paljousalennuksia eli erilaisia sixpack-settejä ja muita vastaavia, niissä litrahinta voi edelleen jäädä hyvin kohtuulliseksi. Eikä noi postimaksutkaan nyt ihan älyttömät ole jos tilaat puolen vuoden juomat kerralla. Tällä kertaa oli yllättävän huonot päiväykset kun osa menee jo vanhaksi toukokuussa, mutta pääasiassa päiväykset olivat heinäkuun-marraskuun väliselle ajalle. Suosittelen Gourmondossa perusolueksi Puolassa valmistettua Tyskie Gronie -olutta, joka on mielestäni erinomaista hinta-laatusuhteeltaan.

  Niin ja jos nyt oikein tarkkoja ollaan, saahan tuota tilauksen kokoissummaa alennettua Gourmondon bonuspisteillä ja suttaamalla olutpulloista viivakoodit, jolloin automaatit antavat niistä pullopantin... ;)
   
 5. tigerman

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2009
  Viestejä:
  216
  Tuli vastus Gourmondolta tuosta Captain Morgan sekaannuksesta. Seuraavaan tilaukseen sain 25 euron alennus koodin.
   
 6. teralt

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2007
  Viestejä:
  435
  Aika hyvin, nehän on saman hintaisia tuotteita, black ja black spiced. Jos siis puhutaan 0.7 pulloista. Ei varmaan ne normi blackitkään juomatta jää :) Ite sain vaan tuotteen hinnan arvoisen koodin kun oli hajonnut kuljetuksessa.
   
 7. Koge33

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2011
  Viestejä:
  467
  Tiistaina tilattu Lieferello-tilaus näkyy nyt jo Postin seurannassa, joten maanantaina tullee olemaan perillä viikonlopun takia. Ja juuri maanantaina en ole tietenkään kotona, joten täytynee pyytää kaveri auton kanssa hakemaan tilauksia postista. Olisi pitänyt malttaa lykätä tilausta vielä, kun mitään kiirettä juomien saamiseen ei ollut. Eipä tosiaan tuo Gourmondonkaan postimaksu mikään älytön ole, mikäli tilaa kunnon satsin kerralla. Minullakin on mennyt tässä kuukauden sisällä jo lähes 60 euroa Lieferellon postikuluihin, kun kolme kertaa olen tilannut.
   
 8. djsahjru34

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2014
  Viestejä:
  213
  Näistä "korvauksista" innostuneena päätin toistaa itseäni vaikka pävittelin jo tuonne parin sivun taakse omaan tilausviestiini että tänään saapui Lieferellon laatikosta pois jäänyt ketsuppi.

  Lieferellossa on siis kampanja että saa kaupanpäälle ketsupin ja huomasin että omasta laatikostani moinen puuttui, vaikka pakkauslistalla oli. S-postia asiakaspalveluun ja ihan suomeksi hoidetun asioinnin jälkeen sanoivat ketsupin olevan postissa. Tänään sitten laatikko saapui kotiin ja jo painosta tiesi että ei siellä ole vain yksi ketsuppipullo.. No 6 pulloahan siellä sitten oli, ihan jees tämäkin. Parasta ennen on vain jo 26.3.2015
   
 9. oeni

  Rekisteröitynyt:
  01.09.2014
  Viestejä:
  93
  Kauanko muuten kesti Lieferellolla vastata sähköpostiin? Itsekin tuossa laitoin postia ja mietin, että minkälaisella aikataululla sieltä vastailevat.

  Edit: Päivällä tosiaan laitoin mailia ja aivan äskettäin tuli vastaus. Siellä siis joku iltasellakin hoitaa hommia. Eli eiköhän tämä homma tästä aika nopeasti hoidu.
   
  Viimeksi muokattu: 16.01.2015
 10. morgangane

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2013
  Viestejä:
  173
  Onko Gourmondo lopettanut kokonaan näiden alennuskoodien jakelun kun alkuun oli jos mitä helevetin
  kampanjaa mutta nyt ei kuukausiin minkäänlaista.
   
 11. Väre

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2000
  Viestejä:
  46
  Soita postin palvelunumeroon ja pyydä josko toimittaisivat tilauksesi vasta tiistain jälkeen. Vaikka Postia on mollattu (ihan syystäkin monesti), niin ihan mielellään ne viivästyttävät toimitusta päivällä jos ei tarvitse käydä turhaan oven takana :).
   
 12. teralt

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2007
  Viestejä:
  435
  Ainakin uutiskirjeen tilaamalla saa 3% alennuskoodin.
   
 13. Koge33

  Rekisteröitynyt:
  06.07.2011
  Viestejä:
  467
  Kävi mielessä, mutta Postin asiakaspalvelu palvelee vain maanantaista perjantaihin 8–18.
   
 14. morgangane

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2013
  Viestejä:
  173
  Uutiskirje on tullut jo pari vuotta ja ennen sen mukana tuli jotain tarjouksia mutta niinkuin sanoin niin ei ole tullut aikoihin
  ja ennen tuon uutiskirjeen tilaamisestakin taisi tulla 5% koodi.

  Tuonhan ilmeisesti saisi uusiksi kun peruisi tuon kirjeen ja tilaisi uudestaan mutta ei oikein jaksa semmoistakaan
  hämmennystä ja tuommoiseenkin varmaan jossain välissä puututaan ainakin jos sen useammasti tekee.
   
 15. damu

  Rekisteröitynyt:
  20.12.2003
  Viestejä:
  998
  Ei tarvitse edes sutata, laittaa vaan viivakoodin osoittamaan alaspäin, automaatit ei pyörittely noita lasipulloja lainkaan vaan saa suoraan sen kertalasin 0,10€ pantin.
   
 16. TieGo2

  Rekisteröitynyt:
  28.12.2012
  Viestejä:
  23
  Onkos muille käynyt vastaavaa?

  Laitoin taas kerran lieferelloon tilausta, tällä kertaa 24x0,5l lasipulloja, viskipottu ja jokusen karkkipussin.
  Seuraavana päivänä sain vain yhden DHL:n seurantakoodin, vaikka kuvittelisin etteivät nuo yhteen lootaan mahdu, aikaisemmin ovat pakanneet 30plo tilaukset kahteen lootaan ja molemmille seurantakoodit.
  Mahtaako nuo karkit tulla eri aikaan eri paketissa?
  Kannattaakohan nyt edes vielä huolestua, ens viikollahan tuon näkee, että mitä sieltä tuli :)
   
 17. tigerman

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2009
  Viestejä:
  216
  Litraset potut oli kyseessä. Oli tavaran toimittaja toimittanut normi blackia maustetun tuotenumerolla. Olisivat vaihtaneet pullot mutta ,koska ko. kämmin takia ei varastosta löydy ,niin antoivat alekoodin. Kyllähän pelkkä mustakin uppoaa :eek: ;)
   
 18. paskalokki

  Rekisteröitynyt:
  30.07.2009
  Viestejä:
  7 962
  Ei helvetti, oli Kitkatit ja suklaapatukat vedetty useamman kierroksen kautta kuplamuoviin. Tottakai sama myös oluille ja irtopulloille. Jotenkin haistelen nyt, että kohta Liefe nostaa postikuluja tai tekee jotain muuta, koska homma toimii niin helvetin hyvin, että tilausmäärät vaan kasvanee koko aika.

  31.5. asti Liefeen voimassa oleva -5% koodi mallia GC15X1LGX5PZ. En tiedä toimiiko vain yhden kerran per tilaaja tai onko muita rajoituksia, ei saksa taivu. Sama koodi tulenee kaikille viime aikoina tai kohta puoliin tilanneille, mutta jaetaan nyt yhteisen hyvän puolesta.

  Tein peräkkäisinä päivinä -10% koodilla kaksi eri tilausta, johon toiseen tein uuden käyttäjän samoilla henkilötiedoilla, mutta eri sähköpostilla. Ei ongelmia, tulivat kaikki paketit vielä samassa tahdissa maahan. Nyt on vähän suklaatia, vajaa litra vodkulia ja reilu 50 litraa olutta.
   
 19. chilimies

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2014
  Viestejä:
  51
  Liefestä paketti tulossa, saapunut maahan ja näkyy postin seurannassa. Tällä kertaa painoa ei näy ollenkaan. Onko muilla ilmennyt vastaavaa?
   
 20. Tcav

  Rekisteröitynyt:
  22.07.2010
  Viestejä:
  2 080
  Paino näkyy vasta, kun paketti on punnittu Postin lajittelukeskuksessa Vantaalla, ja tieto on päivitetty seurantaan.
   
 21. chilimies

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2014
  Viestejä:
  51
  Ok, kiitoksia tiedosta!
   
 22. Hokist

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2015
  Viestejä:
  4
  On posti kiikuttanut liefen ja wordspiritin paketit näköjään kotia
   
 23. purkapaa

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2015
  Viestejä:
  14
  Kaksi viimeistä lähetystä, toinen Lieferellosta ja toinen Rum & Co.sta, eivät näkyneet postin seurannassa vielä sittenkään, kun potut olivat jo kaapissa. Rum & Co.n sivu vaatii pari klikkausta enemmän näin saksaa osaamattomana, mutta muuten toimii ihan hyvin, pakkaus on samaa lokerolaatua kuin muillakin, postit lieneekö peräti minimissään sen 29 euroa, mutta valikoima on sitten taas aivan muuta kuin toisilla.

  Lieferellon pakettiin oli laitettu ilmeisesti tilaajalahjana juustosnackseja, pussi oli näköjään levinnyt, mutta keräsin ne talteen ja nautiskelen niitä iltaisin telkan ääressä. Jännän kuivia ja eri värisiä verrattuna suomalaisiin snackseihin, mutta syöhän toki noitakin.
   
 24. M3TAL_L0RD

  Rekisteröitynyt:
  28.05.2007
  Viestejä:
  2 679
  Itselle oli käynyt samoin, heitin roskiin.
   
 25. Hokist

  Rekisteröitynyt:
  14.01.2015
  Viestejä:
  4
  Kaikki tuli mitä piti ja oli vielä laitettu pienet bonukset.Tullikaan ei ollut jättänyt terveisiä.
   
 26. Bambino

  Rekisteröitynyt:
  17.12.2013
  Viestejä:
  54
  Edelleen puolet 8.1. tilauksesta jossain kateissa. Kysyin siitä suomalaisesta asiakaspalvelusta ja joku google translate viesti sieltä tuli, että ovat lähettäneet 2 pakettia mutta kummastakaan en saanut seurantakoodia.
  Luki myös, että pitää ilmoittaa jos paketti ei koskaan saavu mutta mikähän Lieferellossa sitten oli maksimiaika? Viikko on ennen ollut aika jämpti, mutta nyt näyttää huonolta paketin saapuminen..
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti