Illuminati ja uusi maailman järjestys

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Against.NWO, 09.09.2008.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. G-MIES JERRY COTTON

  Rekisteröitynyt:
  20.03.2001
  Viestejä:
  10 629
  Nyt vähän ajatusta mukaan. Sulle osoitetaan, että kopioit näppis tulta lyöden juttuja HUUMORIUUTISSIVUSTOILTA ja sitten kun asia muille kerrotaan, haukut iltistä uskoviksi lampaiksi. Eikä se ole yksi kerta kun noin on käynyt vaan vaikuttaisi, että oma medialukutaitosi on sillä tasolla, ettet erota The Onionia ja Guardiania toisistaan.
   
 2. webspy-FIN

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2009
  Viestejä:
  441
  Itkeminen nyt kyllä on vähän väärä sana tuossa asiayhteydessä, koska nämähän ovat vain minun negatiivisia faneja :D:D:D Pääasia vain että nimi kirjoitetaan oikein.
   
 3. webspy-FIN

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2009
  Viestejä:
  441
  Milläs tasolla se oma psykoosisi on ?
   
 4. webspy-FIN

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2009
  Viestejä:
  441
  No sinäkö tajuat?
   
 5. nwopaliastus

  Rekisteröitynyt:
  09.02.2016
  Viestejä:
  29
  Ei tästä ole kauaakaan, kun uutisoit huumorisivustoja täytenä totena ja väitit energiansäästölampuista tulevan radioaktiivista säteilyä:
  http://nwopaljastuksia.weebly.com/b...nowden-ilmastonmuutos-on-cian-keksima-huijaus
  http://nwopaljastuksia.weebly.com/blogi/nwohavaintoja-salattu-totuus-energiasaastolampuista

  Olisi ihan mielenkiintoista kuulla oma mielipiteesi asiasta. Miksi virheelliset artikkelisi ovat vieläkin esillä, eikö yhtään edes hävetä? Toistaiseksi et ole koskaan vastannut kysymyksiini, etkä edes yrittänyt ottaa yhteyttä, .. ellei Ylilaudan keskusteluketjujen sotkemista lasketa sellaiseksi.

  edit.
  Huomasin myös miten sanoit "debunkkaamaan minun uusimmat blogikirjoitukset". Olen tosiaan huomannut, että blogisi tyyli on muuttunut viimeaikoina. Teet hyvin yleisluontoisia väitteitä ja kiertelet asioiden ympärillä, jätät suuren osan lukijoiden mielikuvituksen varaan. Lukijasi varmasti huomaavat saman.
   
  Viimeksi muokattu: 06.05.2016
 6. Hornankattila

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2015
  Viestejä:
  666
  Tällaiset hullut antaa vaan paskan maineen muille foliopipoille. Maltilliset salaliittoteoreetikot ovat oikeasti tosi fiksua porukkaa, mutta aina joku vetää full blown retard ja maltilliset leimaantuu samalla.
   
 7. webspy-FIN

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2009
  Viestejä:
  441
  Maltilliset Kokoomuslaiset taas ovat erittäin limaista porukkaa. Jos näkee yhdenkin tällaisen 1900 euron vaatteisiin pukeutuneen limanuljaskan Helsingin stockmannilla, niin meinaa yrjöt lentää.

  Suomessa kun on ihmisiä, joilla on kädessään vähintään 50 000 euron arvoinen arvokello ja pukeudutaan mahdollisimman kalliisiin vaatteisiin. Ajetaan vielä kalleimmilla TESLA-autoilla, joihin valtiolta tulee sosiaalitukia yli 500 €/kk. Kyllä tää Suomi on näille miljonääreille varsinainen Ankkalampi/Lintukoto.
   
 8. f000

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2004
  Viestejä:
  568
  Paljonko sinulle tulee sosiaalitukia valtiolta kuukaudessa :think:
   
 9. webspy-FIN

  Rekisteröitynyt:
  15.12.2009
  Viestejä:
  441
  Käteen jäävä osuus on vähemmän.

  Köyhät sentään laittavat rahansa kaikki kiertoon ALV verojenkin muodossa. Mutta rikkaat taas piilottavat miljoonansa veroparatiiseihin, jolloin ne ovat pois kierrosta.

  Sillä jokainen penni ja miljoona, joka poistuu kierrosta lisää työttömyyttä. Koska rahaa ei kasva puussa, vaan sitä syntyy vain velasta.

  Varallisuusveron poistumisen jälkeen 2005 Suomi menetti yhteensä 55 miljardin verotulot vuosittain. Voi kiittää näitä rikkaita kusipäitä siitä, että Suomesta on tulossa samanlainen nälkämaa kuin 1918. Juha Sipilä ei edusta suomen kansaa, vaan hän edustaa juutalaispankkien mafiaa (Goldman Sachs, JP Morgan).

  Suomi on nyt myynnissä kilohintaan ja posti pilkotaan seuraavaksi kahteen osaan ja Finnair myydään myös osittain ulkomaalaisille sijoittajille.
   
 10. David ":DA" Imodium

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2013
  Viestejä:
  1 814
  Jos joku tämän väitteen onnistuu debunkkaamaan niin tarjoan sille oluen.

  On meinaan harvinaisen tyhjentävästi ja osuvasti muotoiltu lause, joka hyvin fundamentaalisti kuvaa sitä, mistä julkisen sektorin kaikki ongelmat lopulta kumpuavat.
   
 11. Cesium

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2013
  Viestejä:
  679
  Miten jemmatulla rahalla tienaa?
   
 12. Kaunis-Jussin paluu

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2012
  Viestejä:
  180
  Ai että vallan 55 miljardin euron vuosittaiset verotulojen menetykset? :D Meidän taantumuksellista mediaa seuraavien mielestä summa oli jossain 70 - 85 miljoonan euron paikkeilla vuosittain. https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Varallisuusvero

  Ja ei-reptiliaanisen laskuopin mukaan koko Suomen kaikkien verojen tuotto on ollut noin 90 miljardia euroa, josta sinun logiikalla varallisuusvero on tuottanut reilusti yli puolet? https://www.veronmaksajat.fi/luvut/Tilastot/Verotuotot/

  Kyllä hullu saa olla, mutta ei tyhmä.
   
 13. Matroskin

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2014
  Viestejä:
  765
  Älkää nyt pilatko faktoilla toisen iloa. Aatelkaa kuinka onnellinen tääkin on ollut kun se on netistä löytänyt sen totuuden, jonka illuminaatti haluaa salata.
   
 14. Löppönen

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2014
  Viestejä:
  50
  No niin webspy nyt vastauksia: http://www.pohjolansanomat.fi/ulkomaat/sama-mies-janukovytshin-ja-trumpin-takana/


  Hän taitaa olla erittäin korkean tason vapaamuurari joka on merkittävässä asemassa myös skull & bones järjestössä? Reptiliaani kyseessä on ainakin, sillä tuo pikkuotsikko "Republikaanien apuna" näyttää sivusilmästä katsottuna "Reptiliaanien apuna". Hienosti keksitty piilovihje uutisessa joka käyttää optista harhaa totuuden kertomiseen!

  Osaatko sanoa onko hän juutalainen? Googlettaisin itse mutta tiedän NSA:n tarkkailevan jokaista liikettäni, niin en uskalla, etteivät he tajua että olen jäljillä. Uskoisin kuitenkin hänen olevan juutalainen. Näin mahtavalla yksilöllä lienee poikkeuksellisen vahvat kyvyt lukea ajatuksia? Yhdellä aiheita käsittelevällä foorumilla kehoitettiin että jos joutuu alle 60 metrin etäisyydelle noin voimakkaasta yksilöstä niin pelkkä foliohattu ei riitä. On turvauduttava alkoholiin sekä lääkkeisiin ja yritettävä vetää niin sanotusti taju kankaalle tai muutoin vaan erityisen sekava tila jolloin ajatusten luku muuttuu erittäin vaikeasta jopa mahdottomaksi.

  Huhujen mukaan monet kadulla olevat sekakäyttäjät ovatkin illuminatin uhreja jotka käyvät väsymätöntä taistoaan ajatustenlukua vastaan suojellakseen NWO:ta vastaan kapinoivia tovereitaan. Turvallisuutesi vuoksi suosittelisin ettet sinäkään liiku enää selvinpäin julkisilla paikoilla.
   
  Viimeksi muokattu: 13.05.2016
 15. Lazlo_

  Rekisteröitynyt:
  22.08.2007
  Viestejä:
  2 402
  Nämä eivät koskaan malta olla antamatta vihjettä omista kyvyistään. Katsotaanpa vaikka hänen sukunimeään "Manafort".

  Mana = Mana is a word found in Austronesian languages meaning "power, effectiveness, prestige," where in most cases the power is understood to be supernatural.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Mana

  Fort = 1. A fortified place or position stationed with troops. 2. A permanent army post.
  http://www.thefreedictionary.com/fort


  Nimi siis tarkoittaa yliluonnollista linnoitusta. Selkeä vinkki miehen yliluonnollisista kyvyistä ja vallasta.
   
 16. Löppönen

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2014
  Viestejä:
  50
  No huhhuh! :eek: Alan olla todella huolissani.
   
 17. Kala-Kalle

  Rekisteröitynyt:
  13.01.2016
  Viestejä:
  1 624
  Nyt on kyllä maailmankirjat sekaisin. No, onneksi maailmankirjastotäti Webspy-FIN osaa hoitaa nämä hommat.
   
 18. Pzaz

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2014
  Viestejä:
  368
  Kyllähän se on helppo limaisten kokoomusmiljönäärien verorahoilla huudella. Suomi on ennemminkin miljönäärien helvetti progressiivisen verotuksensa kanssa. Ilmiselvä köyhälistön salaliitto verottaa paljon! Webspy tämänkin takana.

  Edit: vastasinkin vanhaan viestiin. Sori
   
 19. Nitrxz

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2011
  Viestejä:
  319
  Onko kukaan samaa mieltä, että tällä hetkellä on meneillään jonkinlainen "Hajoita ja hallitse"-operaatio "truthers"-piireissä?
  Alkaa mennä naurettavaksi nämä videot. Kehenkään ei voi luottaa, koska heidän on pakko olla CIA disinformaatio-agentteja. Sinällään täysin uskottavaa että CIA olisi tänä päivänä sekaantunut vaihtoehtomediaan Operaatio Mockingbirdin tavalla.
  Vaikka Alex Jones olisikin "Controlled opposition", tekevät hänen videonsa enemmän haittaa, kuin nämä Screencast-o-matic amatööri-videot, jotka "paljastavat" kaiken.

  Russianvids on samaa tasoa. Löytyy jotain mielenkiintoista sisältöä aloittelijoille, esim. Back to the future-videot, mutta osa videosta on tasoa "Donald Trump tekee 3 kuvassa vapaamuurari käsieleen, hänen on pakko olla insideri". Ymmärtää jos muutamassa kuvassa on alla oleva käsiele, Merkel voi taas olla eri maata.
  [​IMG]
  Merkelistä on villejä huhuja että hän olisi Hitlerin tytär. Benjamin Fulford tukee väitettä.
  http://beforeitsnews.com/power-elit...el-as-front-for-the-fourth-reich-2450306.html
   
 20. nwopaliastus

  Rekisteröitynyt:
  09.02.2016
  Viestejä:
  29
  Yritin kaivella tuota asiaa, mutta ainakaan tuon artikkelin kautta en löytänyt oikein mitään. Hitlerin kuoleman ja Angela Merkelin syntymän välillä on yhdeksän vuotta, jäädyttikö joku saksalainen tiedemies Hitlerin spermaa, jolla sitten kahdeksan vuotta myöhemmin Angela Merkelin äiti hedelmöitettiin?

  Aa, itseasiassa törmäsinkin todennäköiseen lähteeseen, eli huhu on peräisin Sorcha Faal nimiseltä blogistilta vuodelta 2007. Tunnettu hoaxsteri.
  http://www.whatdoesitmean.com/index973.htm
   
 21. Nitrxz

  Rekisteröitynyt:
  10.08.2011
  Viestejä:
  319
  Huhujen (youtube) mukaan Hitler pakeni Argentiinaan, ja pääkallo joka löytyi bunkkerista, olisi ollut naisen pääkallo.
   
 22. Tonto-

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2008
  Viestejä:
  4 310
  Eiköhän tuollaiset teoriat pohjaudu yksinkertaisesti ajatukselle, että Hitler ja Eva Braun pakenivat Berliinistä eivätkä kuolleet sinne.

  Sehän on ollut jo pitkään selvä juttu, että suurvaltojen tiedustelupalvelut ja suuryritykset ovat trollailleet netissä jo varmasti yli vuosikymmenen järjestelmällisesti eikä siinä ole edes mitään ihmeellistä. Netissä on jatkuva kilpailu poliittististen ja etenkin kaupallisten mielipiteiden levittämisestä ja alalla pyörii aivan uskomattomat rahat. PR-trollailua.

  https://www.techdirt.com/articles/2...-manipulate-deceive-destroy-reputations.shtml
  http://www.aljazeera.com/indepth/fe...ng-facebook-critics-20131112104514166549.html
  http://kioski.yle.fi/omat/venaja-trollit-suomessa

  En tosin usko, että tuo nykyinen salaliittoteoreetikoiden tarjonta olisi millään CIA-rahalla pyörivää hommaa, vaan ihan vilpitöntä ihmisten mielipiteen- sekä itseilmaisua. Kuten maailma muutenkin, myös salaliittoteoriat ovat aika viihteellistettyjä nykyään. Tarut ja myytit tulevat kiinnostamaan ihmisiä aina.
   
  Viimeksi muokattu: 14.05.2016
 23. Cesium

  Rekisteröitynyt:
  14.04.2013
  Viestejä:
  679
  Näin sivustaseuraajana tuo vaikuttaa salaliittöhörhöjen vainoharhojen syvenemiseltä ennestään. Olen jaksanut ihmetellä kun hörhöpiireissä ei ole minkäänlaista konsensusta, mutta silti rauha ja hyväksyntä toisille teorioille on ollut, olivat ne kuinka päättömiä ja toisaan kumoavia tahansa.
   
 24. Suffeli

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2000
  Viestejä:
  312
  [​IMG]

  mites on? Kannattaiskohan tämä aviisi tilata?
   
 25. Tonto-

  Rekisteröitynyt:
  30.03.2008
  Viestejä:
  4 310

  Saksassa on Bilderberg-kokous meneillään.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti