Hyvät tarjoukset ketju keskustelu (Ei itse tarjouksia tähän ketjuun)

Viestiketju alueella 'Rauta' , aloittaja werty69, 15.03.2012.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. vhbs

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2004
  Viestejä:
  1 034
  Makitan ja Boschin harkitsijoille: En suosittele ostamaan kumpaakaan.

  Syyt:
  a) Molemmat kolhoja ja huonoja about kaikkeen käyttöön
  b) Makita vanha malli, K-rauta myi noita puoli vuotta hintaan 89e... nyt varmaan jo varastot loppuneet. Boschia saa suomestakin 109-119e ja 3-5v takuulla.
  Ostakaa vaikka ennemmin tuo makitan uusi 10,8v kone, ollut ainakin K-raudassa kampanjassa 109e kahdella akulla ja kaksi konetta+akut+laturi 179e tässä syksyllä myös dewaltilta löytyy vastaava oikeasti pätevä kone satasen hintaan
  https://www.karkkainen.com/verkkokauppa/makita-df331dsaj-10-8v-2ah-akkuporakone
  https://www.verkkokauppa.com/fi/pro...-Li-ion-porakone-ruuvinvaannin-2-x-1-3Ah-akul
   
 2. Pesusieni

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2013
  Viestejä:
  173
  Tuli ostettua Gopro ja nyt olis edullinen ja nopea muistikortti hakusessa, onko tullut vastaan hyviä tarjouksia?
   
 3. miklu2

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2011
  Viestejä:
  48
  Joo o jäi itelläkin amazonilta 28.11 tilattu ssd saamatta. Hetki sit tuli mailia et paketti palautunu niille ja rahat palautetaan, niinku mitä vi**ua. Ihme touhua. Missähän tuo paketti on täs seilannu pari viikkoa, ku ei tänne asti kuitenkaan päätyny.
   
 4. Pesusieni

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2013
  Viestejä:
  173
  Jotain tämmöstä vähän pelkäsinkin, toivottavasti mulle ei käy samoin...noh, huomenna lupasivat olla yhteydessä asian tiimoilta, katotaan miten äijän käy.
  Miksi joillekin laittavat korvaavan levyn tulemaan ja osalle eivät sitä ensimmäistäkään lähetä uudestaan...aika syvältä.
   
 5. Phinor

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2000
  Viestejä:
  3 383
  Riippuu aina mitä carrieria käyttävät, se voi Amazonissa vaihdella kahden identtisen ja peräkkäin tehdyn tilauksen välilläkin. Ekaan omaan lähetykseen ei tullut mitään seurantamahdollisuutta ja toimittava firma oli vielä itselleni täysin tuntematon tapaus (ei Royal Mail tai muu yleisesti tunnettu) mutta heidän piti toimittaa kirje Suomen postille asti mitä ei koskaan tapahtunut. Pikainen googletus kertoi, että paljon häviää paketteja ja kirjeitä heidän toimesta. Toinen tuli muistaakseni DHL:lla tai UPS:lla, en nyt pääse tarkistamaan.
   
 6. maped

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2008
  Viestejä:
  353

  Vastapainona sanoisin, että tuollainen tikkuakullinen porakone on varsin kätevä moneen pieneen ja isompaankin hommaan, etenkin ahtaissa paikoissa tai vaikka tikkailla puuhasteluun ja kaikenlaiseen asenteluun. Lisäksi loistava ruuvauskaveri jos tekee reikää isommalla porakoneella, menee kätevästi taskuun tai vaikka kaulanaruun.

  Toki voimavarat pitää ottaa huomioon, en nyt välttämättä rupeaisi suorilta 13 millin reikää umpikuivaan hirteen, 8mm reikää betoniseinään tai 34mm holea tiskipöytään vetämään, mutta nekin pakon edessä todistetusti onnistuu, vähän kerrassaan reikäkokoa kasvattamalla. Makitalla normitavaraan vetää ihan ilolla akkua kiduttamatta sellaista 50x5mm ruuvia, sitä suurempiin hommiin sitten iskevä väännin.

  Käyttökokemusta löytyy varsin sekalaisista hommista n. 10v ajalta Boschin 1/4"-istukallisesta iskemättömästä ruuvinväänninversiosta ja Makita pikaistukka/iskevä väännin kombosta. Akut ovat kestäneet ~viikoittaista, välillä rankempaa, välillä harvempaa, käyttöä varsin hyvin. Boschin akut alkavat olla ilmeisesti enemmän käytön puutteessa jo pikkaisen uuvahtaneet mutta Makitan orkkikset ovat vielä ihan hyvässä vedossa. Yhdellä koneella ja kahdella akulla saa aika kovaa huhkia jotta saa akun tyhjäksi ennen kuin on uusi tikissä, jollei nyt esim. levytystä satu tekemään. Henk.koht. tykkään, että tollanen (nimenomaan tikkuakullinen) pikkukonesetti ja tarpeen mukaan joko järeämpi 18v akullinen tai verkkovirtainen iskupora on varsin pätevä kotitarve-timpersuntin setti.
   
  Viimeksi muokattu: 14.12.2016
 7. LoBeR

  Rekisteröitynyt:
  21.07.2008
  Viestejä:
  520
  En tiedä onko nyt ihan viime aikoina olleet hinnat pilvissä, mutta omat 850 EVO 500GB -levyt ostin aiemmin tänä vuonna 145e mindfactory.de ilman tarjouksia, tällä hetkellä näyttää olevan toi alati muuttuva perushinta 164e. Toki jää halvemmaksi Amazonista jos pelkän levyn ostaa, mutta eiköhän mindfactoryn perushinta taas pian tipahda lähemmäks 150e, vai oliko jotain isompia toimitusvaikeuksia/kysyntäpiikkejä ollut lähiaikoina?
   
 8. vhbs

  Rekisteröitynyt:
  16.03.2004
  Viestejä:
  1 034
  maped:
  Vastapainona sanoisin, että tuollainen tikkuakullinen porakone on varsin kätevä moneen pieneen ja isompaankin hommaan, etenkin ahtaissa paikoissa tai vaikka tikkailla puuhasteluun ja kaikenlaiseen asenteluun. Lisäksi loistava ruuvauskaveri jos tekee reikää isommalla porakoneella, menee kätevästi taskuun tai vaikka kaulanaruun.

  Niin... ja jos noihin koneisiin yhtään perehtyy, huomaa että nuo ehdottamani mallit ovat about saman kokoisia kun nuo pistoolimallit, saman painoisia paitsi että painopiste on parempi, niissä on vyölenkki ja ne pysyvät jopa kädestä laskettaessa pystyssä.

  joten kerroppa toki missä tuo pistoolimaali sitten on parempi? aika iso tasku saa olla jos sen sinne laittaa, tosin runko noissa normimalleissa on yhtä paksu joten miksei sitäkin voi taskuun työntää jos siitä tykkää. siihen on varmaan syynsä miksi esim makita korvasi nuo pistoolimallit samankokoisilla normaalin näköisillä koneilla....
   
  Viimeksi muokattu: 15.12.2016
 9. Villlesss

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2016
  Viestejä:
  77
  Mindfactory eikös iske 20e postit? (oma käsitys ainakin näin.) Suomesta irtoaa 187 ja ylös. Ton saatavuus tainnu olla kiven alla jo tovin ja hinnat pysyneet aikalailla korkeammalla kuin minkään muun sata-ssd:n. Jimmyn "supertarjous" black-fridayna oli reilu 160e.
   
 10. BonneVille

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2015
  Viestejä:
  103
  En yhtään ihmettelisi jos pakettien palautumiset johtuisi ihan suomen Postista.
  Emäntä on tilannut hobby hall:lta kamaa, posti toimittaa saapumisilmoituksen niin myöhään että on vain yksi päivä aikaa hakea paketti tai se palautuu, yes..
   
 11. submin

  Rekisteröitynyt:
  10.11.2005
  Viestejä:
  883
  Esimerkiksi joo. Gmail ei tosiaan välitä ylimääräisistä pisteistä, eli sille [email protected] on sama kuin [email protected]. Spotifyn mielestä taas osoite on uusi.
   
 12. ep-l

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2009
  Viestejä:
  221
  Oliko Parcel Forget eli Force?
   
 13. Phinor

  Rekisteröitynyt:
  28.03.2000
  Viestejä:
  3 383
  Oli Asendia: https://www.trustpilot.com/review/asendia.com

  Parcelforcesta omat kokemukset ovat viime vuosikymmeneltä, ei ongelmia silloin ;)
   
 14. pk#5

  Rekisteröitynyt:
  06.08.2001
  Viestejä:
  606
  Oma ssd saapui vihdoinkin, en ehtinyt valittamaan.
   
 15. maped

  Rekisteröitynyt:
  17.03.2008
  Viestejä:
  353
  En ole huomannut että painopiste olisi ongelma näillä pikkukoneilla, puhtia ja massaa on sen verran vähän että se korjaantuu hanskalla, isommissa koneissa toki olennainen asia. Omissa hommissa olen huomannut, että vyölenkistä ei paljon ole iloa polvillaan pyöriessä ja ahtaissa paikoissa tai esim. tikkailla työskennellessä, kone tuppaa aina ottamaan johonkin kiinni ja tippumaan kyydistä. Ainakin omissa työkamppeissani on sen verran isot riipputaskut että kaikki mainitsemani koneet menevät ja pysyvät niissä ilman bitsiä , helpottaa esim. katolle kiipeämistä kun ei kaikkea tarvitse kantaa käsissä, ja bitsin tai terän kanssa menevät kätevästi Boschin mukana tulleeseen pistooli-malliseen koteloon jonka voi sitten ripustaa mihin tahansa kamppeeseen tai vaikka kaulaan kunkin työn vaatimalla tavalla. Noissa palikka-akullisissa se akku siirtää painopistettä sen verran että luulen, en tiedä, ettei ainakaan samanlainen kotelo toimi ja joka tapauksessa se akun mötikkä ottaa helpommin kiinni muihin kamppeisiin kuin sileä perä.

  En mielestäni alkuperäisessä viestissäni missään vaiheessa sanonut että pistoolimalli olisi parempi tai huonompi kuin palikka-akullinen, lähinnä vaan oli tarkoitettu vastineeksi tuolle ensimmäiselle väittämälle "Molemmat kolhoja ja huonoja about kaikkeen käyttöön", kun henk.koht olen todennut juuri päinvastaista. Palikka-akullisesta versiosta en osaa sanoa muuta kuin että ulkomittojen ja speksien perusteella siinä ei ole muuta oleellista eroa pistoolimalliseen kuin sekä fyysisesti että kapasiteetiltaan suurempi akku ja jonkin verran suurempi kova vääntö, ja ainakaan omalla kohdallani positiiviset seikat eivät voita negatiivisia, mutta testaamatta en osaa enempää sanoa. Ja jos kerran pistoolimallinen on "kolho ja huono about kaikkeen käyttöön", en näe miten laitteen tilavuuden suurentaminen ja puolet pitempi akkukesto asiaa kummemmin muuttaisi.
   
 16. rasanttu

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2008
  Viestejä:
  84
  Tuo Clas Ohlsonin vihreä Bosch akkukone 99,- ei ole mikään tarjous. Mielestäni siitä ei kannata maksaa noin paljoa. Sininen ammattilaismalli on ihan eri kone (Amazonin) kuin tuo Clasun vihreä.
   
 17. scowl

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2013
  Viestejä:
  189
  Muutama viikko sitten tilasin powerilta 65" LG:n töllöttimen joka luvattiin parissa päivässä kotiovelle ja kiire olikin kun ei ollut telkkaria ollenkaan talossa juuri silloin.
  Lupaukset meni kuitenkin pipariksi ja selvisi että kyseinen "töllö" oli loppunut keskusvarastolta ja blaablaablaa joten päätin perua tilauksen ja hakea verkkokaupasta kun sitä mallia oli heillä liikkeessä ja sai siten heti mukaan.

  Noh, tänään sitten kun tulin töistä kotiin niin oli powerilta tullut kirje. Ihmettelin että mikäs se tämä sitten on ja sieltä paljastui 80€ lahjakortti. :D

  Kiva yllätys, mutta kyllä mä taidan silti käydä sen tunnollisena ihmisenä palauttamassa.. :rolleyes:
   
 18. eRRo

  Rekisteröitynyt:
  21.04.2007
  Viestejä:
  1 243
  Juu tuota vihreää ei kannata ylipäänsä ostaa, jos vähänkään on enemmän käyttöä porakoneelle. Toisekseen tuo sininen Bosch toki on brändätty "professional", mutta tuskin noitakaan kukaan ammattilainen jokapäiväisessä työssään käyttää? ;)
   
 19. Apari87

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2014
  Viestejä:
  305
  Miksi? Oliko se osana tuota töllön ostoa jonain tarjouksena vai oliko se esim. heidän puolesta pahoittelu siitä että töllö luvattiin, mutta sitä ei pystytty toimittamaan.
   
 20. Merkath

  Rekisteröitynyt:
  05.06.2009
  Viestejä:
  920
  Laitoin Amazonille viestiä kun MX300:sta ei näy. Laittoivat uuden tilauksen putkeen veloituksetta, mutta levyt ovat loppu varastosta joten pitää odotella tammikuulle. :(
   
 21. Cumbo

  Rekisteröitynyt:
  01.04.2010
  Viestejä:
  1 506
  Nämä on kyllä ihan vitsi nämä ilmaistarjoukset. En onnistunut Assassin's Creediä saamaan, eikä tule tämäkään. Oikealla salasanalla kun yrittää, niin tulee "login error" ja väärällä "wrong password" tms.
   
 22. Jezme

  Rekisteröitynyt:
  23.06.2010
  Viestejä:
  5 075
  Itselläni aktivoituivat ainakin ihan helposti kyseisestä linkistä kirjautumalla.
   
 23. Pesusieni

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2013
  Viestejä:
  173
  Mulle vastasivat tänään, että levyt loppu ja palauttavat rahat. Vastasin takaisin asiallisesti, mutta tiukasti, että voisivat nyt jotain hyvitystä kehittää... :D
   
 24. j1m2

  Rekisteröitynyt:
  06.12.2002
  Viestejä:
  2 792
  Kyllä noita näkee sähkäreillä,kalustemiehillä ja muilla kevyempää kokoonpanoa tekevillä ihan jokapäiväisessä käytössä.
   
 25. Tiihokatti

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2012
  Viestejä:
  3 580
  Itselläkin toimi ihan hyvin, tosin tuon AC:n olin napannut aiemmin. Paketista puuttui itseltä kolme peliä, onneksi nyt sai nekin napattua mukaan kun ne kerran missasin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti