Huumeet. Täällä puhutaan huumeista.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja aktivisti, 13.10.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Maranthe

  Rekisteröitynyt:
  24.09.2012
  Viestejä:
  1 598
  Mullahan on nykyinen "pelikone" 2007 tai 2008 vuodelta. Ei oikein mikään enää toimi. Laskeskelin tuossa, että olis varaa hommata joku reilun 800€ Pelikone. Ehkä joku Ryzen 3 1300x/b350 combo. Siihen sitten muistit päälle ja oc koko paska. Vois saada siihen 1060 3gb näyttiksen.

  Se tulis maksaan jotain 800€. Tietokoneenpäivitys on enemmän kuin ajankohtainen tällä hetkellä, mutta alkoholistina sitä ajattelee, että tuohon hitaan vois saada reilut 800 olutta ja tiukkaa viinaaki kymmeniä ja kymmeniä pulloja. Oisko kuitenki parempi vaan juoda nuokin rahat koska jos ne kuluttaa niin mikä vituttaa enemmän kun se, että rahat ja viina on loppu.
   
  Viimeksi muokattu: 29.07.2017
 2. Hulbert

  Rekisteröitynyt:
  24.02.2016
  Viestejä:
  22
  Maranthe, suosittelen päivittämään koneen jos sitä olet oikeasti harkinnut. Jos ei muuten niin osta vaikka vielä 100-200e halvemmat osat ja ostat sitä olutta kylkeen niin saa molemmat :) Koneen osat voi tulevaisuudessa ainakin myydä, vaikkakin arvoaan menettäneenä. Olutta jonka olet juonut et saa koskaan takaisin, jopa ne muistotkin niistä tilanteista alkaa sumentua, koska voisin veikata että tilanteet missä juot eivät ole aina täysin uudenlaisia.
  Itse olen tässä elämän aikana juonut olutta reilusti, en välttämättä hulluja määriä kerralla, mutta tissutellut usein. Nyt alkanut itselleni tulemaan semmoinen fiilis, että pakko tässä on vähentää juomista. Kesti kauan myöntää itselleni, että kyllä tässä jonkinlainen ongelma on.
  Se on liian helppo ratkaisu vaan jatkaa juomista. Juomisen vähentäminen/lopettaminen myös vaatii vähän omien käyttäytymismallien uudelleenharkintaa. Kun ennen ajattelin että: "Miksi en jois? Huomenna ei ole mitään.". Nykyään pyrin ajattelemaan: "Ei mua edes hirveästi kiinnosta juoda, ja huomennakin vois tehdä jotain.".
   
 3. Ormu

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2006
  Viestejä:
  5 187

  Itänaapurin puolella on keksitty näille aineillekin käyttöä :smoke:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Moscow_hostage_crisis_chemical_agent
  https://en.wikipedia.org/wiki/Kolokol-1
   
 4. Aukikco

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2004
  Viestejä:
  116


  Pidin viime kuussa esitelmän Päihdepäivät-tapahtumassa, joka on Suomen suurin ammattilaistapahtuma päihdeaiheiden kanssa työskenteleville. Käsittelen esitelmässäni sitä, millaisia asioita huumeita käyttävien rankaisemisella tavoitellaan, ja kuvaan seurauksia, joita rangaistuksilla käytännössä on todettu olevan.

  Tiivistetysti: Yhä useammat aihepiirin parissa työskentelevät näkevät, että käyttäjien rankaiseminen ei pääsääntöisesti ehkäise huumeongelmia vaan lisää niitä. Rankaisuun kohdistettujen resurssien siirtäminen ennaltaehkäisyyn, tukeen ja hoitoon sijaan ei missään tapauksessa poistaisi kaikkia ongelmia, mutta on kuitenkin selkeästi rangaistuslinjaa paremmin huumehaittoja vähentävä lähestymistapa.

  Käytännössä rankaisemisen tehokkuuden puolesta tuntuu aika vaikealta löytää minkäänlaista vakuuttavaa tieteellistä (tai muutakaan) aineistoa. Käyttörangaistusten puolesta puhuminen näyttäytyy päivä päivältä järjettömämmältä ja kylmemmältä touhulta tilanteessa, jossa tutkijoiden lisäksi esimerkiksi yhä useammat lapsensa huumeiden vuoksi menettäneet ilmaisevat avoimesti vastustavansa rangaistuksia, koska ovat havainnoineet niiden tuhoisia vaikutuksia lähietäisyydeltä.
   
 5. Narf

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  4 147
  @Aukikco teet hyvää työtä, jatka samaan malliin.
  Toivottavasti tässä maassa vielä jossain vaiheessa käytön rangaistaminen lopetetaan ja muutenkin tuomioita väkivallattomista huumausaine rikoksista alennetaan.
   
 6. Narf

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  4 147
  Näin Lassesta tuli Suomen suosituin huumekauppias netissä – sitten aseistetut poliisit rynnäköivät kotiin

  https://suomenkuvalehti.fi/jutut/ko...ynnakoivat-kotiin/?shared=980082-8a0e88da-500


  Näin Lassesta tuli Suomen suosituin huumekauppias netissä – sitten aseistetut poliisit rynnäköivät kotiin
  Ensimmäiset huumeet espoolaismies haki Hollannista ja keksi kotimatkalla nimimerkkinsä: Douppikauppa.
  Jaa artikkeli
  Aarno Malin
  KOTIMAA 4.8.2017 07:29


  Akateemisesti koulutettu ja hyvätuloinen. Ei taloudellisia ongelmia eikä rikoshistoriaa.

  Sellainen oli 30-vuotias espoolainen Lasse Kärkkäinen, kun hän vuoden 2014 tammikuussa ryhtyi huumekauppiaaksi ja perusti Douppikaupan, Suomen suurimman netissä huumeita myyneen organisaation.

  ”Siihen aikaan oli it-alan medioissa paljon juttua Silk Road -sivustosta, ja kiinnostuin ilmiöstä”, Kärkkäinen kertoo puhelimitse Vantaan vankilasta. Hän istuu yli 11 vuoden tuomiota useista törkeistä huumerikoksista.

  Vuonna 2011 perustettu Silk Road oli ensimmäinen anonyymiin Tor-verkkoon avattu kaupankäyntisivusto, jossa myytiin pääasiassa huumeita. Sen jälkeen vastaavia sivustoja on perustettu runsaasti.

  Kärkkäinen huomasi, että hollantilaisilla myyjillä oli laaja tuotevalikoima ja heidän hintansa olivat vain murto-osan suomalaisista hinnoista.

  ”Minulla oli it-alan duuneista hyvät tulot, joten oli helppoa sijoittaa kymppitonni ja sitten klikkailla myyjien tuotelistauksista eri aineita.”

  Kärkkäinen osti Silk Road 2 -sivustolta ekstaasipillereitä, amfetamiinia, 2C-B-tabletteja ja LSD-lappuja. Pandora Open Market -sivustolta hän osti MDMA-kidettä, kokaiinia ja DMT:tä.

  Huumeet Kärkkäinen haki autolla Hollannista. Hän maksoi ne virtuaalivaluutta bitcoineilla.

  Kärkkäinen oli päättänyt myydä huumeet suomalaisella Silkkitie-sivustolla. Kotimatkalla hän keksi, että tulisi käyttämään nimimerkkiä Douppikauppa.

  ”Minulla oli perinteisestä huumekaupasta vastenmielinen kuva. Aineiden sisällöstä valehdeltiin ja toimintaan saattoi liittyä väkivaltaa ja muita rikoksia. Douppikaupalla olikin jo alusta saakka käytössä reagenssitestit, joilla aineiden sisältö saatiin selville.”

  Kärkkäinen kertoo myös testauttaneensa aineita espanjalaisessa laboratoriossa.

  ”Juuri luotettavuus veti nettimarkkinoilla, ja näin nousin silloin vasta aloitelleen Silkkitien suosituimmaksi myyjäksi.”

  Silkkitiellä myyjän luotettavuus ratkaisee, miten suosittu hän on.

  Lasse Kärkkäinen edustaa uudentyyppistä huumerikollisuutta, joka tällä vuosikymmenellä on syntynyt Tor-verkon ympärille.

  Tor-verkon tietoliikennettä ei voi jäljittää. Siksi kuka tahansa voi myydä esimerkiksi suomalaisella Silkkitie-sivustolla huumeita paljastamatta henkilöllisyyttään. Huumeet toimitetaan ostajille joko postitse tai maastokätköissä. Myyjä ja ostaja eivät yleensä koskaan tapaa, myyjä piilottaa aineet esimerkiksi linnunpönttöön ja kertoo kätkön sijainnin ostajalle.

  Silkkitien ja muiden vastaavien sivustojen maksujärjestelmä pitää huolen siitä, etteivät ostajat voi velkaantua myyjille.

  Myyjän luotettavuus ratkaisee, miten suosittu hän on, sillä jokainen ostaja jättää sivustolle palautteen tehdystä kaupasta.

  Kärkkäisen mukaan kriminaalipolitiikka on huumausainerikosten osalta vanhentunutta muun muassa rangaistusasteikon suhteen.

  ”Huumerikosten rangaistusasteikko on tehty perinteisten rikollisten ehdoilla, jolloin näyttöä on usein vain siitä, mitä heillä on hallussaan. Nettihuumekauppiaat jäävät helposti kiinni kaikesta tekemästään.”

  Näin kävi myös Kärkkäiselle.

  ”Tutkijat saivat murrettua MacBook-koneeni salasanan ja sitä kautta pääsyn kirjanpitooni ja huumekaupasta syntyneisiin varoihin, joita säilytin bitcoin-lompakossa koneellani.”

  Kärkkäisen tavoin monilla nettihuumekauppiailla ei ole muuta rikollista taustaa.

  ”Seuraan mielenkiinnolla, aletaanko muutoin nuhteettomia nuoria laajemminkin laittaa pitkille linnatuomioille. Ainakaan huumekauppa ei näytä vähenevän netissä eikä perinteiselläkään puolella.”  Myytyään salakuljettamansa huume-erän Silkkitiellä Kärkkäinen laittoi saamansa tulot uusien aineiden hankintaan.

  ”Suurin tuomani erä oli noin 13 kiloa, jonka salakuljetutin Suomeen purjeveneellä kesällä 2014.”

  Näihin aikoihin Kärkkäinen alkoi etsiä yhteistyökumppaneita hoitamaan vähittäismyyntiä.

  Kärkkäinen julkaisi Silkkitiellä työpaikkailmoituksen. Hakemuksia tuli paljon. Kärkkäinen valitsi niistä parhaat ja haastatteli hakijoita. Hän suoritti haastattelut, kuten kaiken tulevan yhteydenpidonkin, PGP-salatuilla Silkkitien yksityisviesteillä.

  Valitsemilleen yhteistyökumppaneille hän jätti huumeita myytäväksi maastokätköihin.

  Syntyi neljä alakauppaa: Ekstaasikauppa, Trippikauppa, Hamppukauppa ja Stimukauppa. Ne yhdessä muodostivat Douppikaupan.

  ”Vuoden 2015 aikana ajoin Douppikauppa-tunnarin alas, yhteistyökumppaneiden kuitenkin jatkaessa brändin käyttöä omilla tunnareillaan.”

  Kärkkäisen osalta huumebisneksille tuli lopullinen päätös huhtikuussa 2016.

  ”Asuntooni rynnäköi kahdeksan aseistautunutta poliisia. En ollut lainkaan tietoinen minuun kohdistuneesta seurannasta, mutta käsiraudoitettuna arvasin kyllä, millä asialla oltiin.”

  Viranomaiset pääsivät hänen jäljilleen Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n ja Hollannin viranomaisten avulla. Douppikaupan alakaupat kuitenkin jatkoivat huumeiden myyntiä Silkkitiellä keskeytyksettä.

  [​IMG]
  © OUTI KAINIEMI  Tor-verkon huumekauppa on marginaalista verrattuna perinteiseen huumekauppaan, mutta sen osuus kasvaa koko ajan.

  Tor-verkosta huumeita ostavat enimmäkseen niin sanotut viihdekäyttäjät. Myydyimmät huumeet ovat kannabis ja erilaiset stimulantit, kuten amfetamiini, kokaiini ja MDMA, joka on ekstaasin vaikuttava aine.

  Ongelmakäyttäjille tyypillisiä aineita, kuten opioideja, myydään huomattavasti vähemmän.

  Tor-verkossa huumekauppaa käydään bitcoinien lisäksi myös muilla virtuaalivaluutoilla, mutta bitcoin on kaikkein suosituin.

  Silkkitien kaltaisten kaupankäyntisivustojen pyörittäminen on niiden ylläpitäjille erittäin tuottoisaa, koska he saavat siivun jokaisesta tehdystä kaupasta.

  Viranomaiset ovat onnistuneet sulkemaan joitakin sivustoja. Yleensä tämä on johtunut ylläpitäjän huolimattomuudesta. Tor-verkon anonymiteettiä viranomaiset eivät ole murtaneet.

  Heinäkuussa 2017 viranomaiset sulkivat monikansallisen poliisioperaation seurauksena AlphaBayn ja Hansa Marketin, kaksi merkittävää sivustoa.

  Vajaat kolme vuotta toiminnassa ollut AlphaBay oli kaikista Tor-verkon kauppasivustoista suurin.

  Euroopan poliisivirasto Europol arvioi, että sivustolla tehtyjen kauppojen yhteissumma oli noin miljardi Yhdysvaltain dollaria eli lähes 900 miljoonaa euroa.

  Suomalainen Silkkitie toimii myös englanninkielisenä nimellä Valhalla. Vaikka uusia kauppasivustoja tulee varmasti lisää, kasvattaa AlphaBayn ja Hansa Marketin sulkeminen Silkkitien merkitystä Tor-verkon kansainvälisessä huumekaupassa.

  ”Voi sanoa, että olen vangittuna ollessani tienannut miljoonia.”

  Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi helmikuussa 2017 Lasse Kärkkäisen 11 vuodeksi ja 6 kuukaudeksi vankeuteen. Maksettavakseen hän sai noin 529 000 euroa korvauksia.

  Lisäksi Kärkkäiseltä takavarikoidut 1 670 bitcoinia tuomittiin osana rikoksen tuottamaa taloudellista hyötyä valtiolle menetetyiksi.

  Tuomio ei ole lainvoimainen. Asian käsittely jatkuu elokuussa 2017 Turun hovioikeudessa. Niinpä bitcoineja ei ole vielä vaihdettu euroiksi.

  Bitcoinin arvo vaihtelee rajusti.

  Kun Kärkkäinen pidätettiin, oli yhden bitcoinin arvo noin 400 euroa. Sen jälkeen bitcoinin kurssi on noussut huimasti.

  Helmikussa 2017, kun Kärkkäiselle luettiin tuomio, oli yhden bitcoinin arvo noin 1 000 euroa. Kesäkuussa se oli korkeimmillaan yli 2 500 euroa, eli takavarikoitujen bitcoinien arvo oli yli kuusinkertaistunut lähes 4,2 miljoonaan euroon.

  ”Voi sanoa, että olen vangittuna ollessani tienannut miljoonia.”

  Tuomiopöytäkirjan mukaan Kärkkäinen vaati oikeudessa, että takavarikoidut 1 670 bitcoinia arvostetaan niiden senhetkiseen arvoon.

  Syyttäjä puolestaan vaati, että ne arvostetaan siihen arvoon, mikä niillä oli Kärkkäisen vastaanottaessa ne. Syyttäjän vaatimus meni läpi. Kärkkäinen hakee tähän muutosta.

  ”Turun hovioikeudella on edessään tulkinta siitä, pitääkö rikoshyödyn ylittävä osuus bitcoineista palauttaa minulle.”

  Tällä on merkitystä sen suhteen, millaiset eväät Kärkkäinen saa elämäänsä vapautumisen jälkeen, sillä hänellä ei ole varaa maksaa noin 529 000 euron korvauksia.

  ”Käytännössä se tarkoittaa asuntoani ja muuta omaisuutta, minkä olen 15 vuoden työurani aikana tienannut, ja lisäksi jää ulosottoon velka, jota en pysty maksamaan.”

  Kärkkäisen mukaan vankilassa on ihmetelty, miksi hänellä ylipäätään on omaisuutta omissa nimissään.

  ”Olen omaisuuteni hommannut ennen kuin mitään rikoksia teinkään, eikä kyllä koskaan tullut mieleen, että sen voisi huumekauppojen vuoksi menettää.”

  Pirkanmaan käräjäoikeus päätti heinäkuussa 2016, että Kärkkäisen omaisuutta pannaan vakuustakavarikkoon määrä, joka arvoltaan vastaa 3 229 bitcoinia.

  Tuolloin bitcoineja ei arvostettu siihen arvoon, mikä niillä oli Kärkkäisen vastaanottaessa ne, vaan niiden senhetkiseen arvoon.  Kun Kärkkäinen pidätettiin, alkoivat kuulustelut.

  ”Tutkijat kertoivat, että saisin maksimirangaistuksen, jos en selvittäisi rikostani itse.”

  Auttamalla tutkinnassa voi saada niin kutsuttua selvittämisetua.

  ”Asianajaja oli jo ensimmäisissä kuulusteluissa painottanut, ettei muiden asioita pidä selvittää, vaan selvittämisetua saa vain omien tekojensa selvittämisestä.”

  Tuomiopöytäkirjan mukaan Kärkkäinen selvitti esitutkinnassa varsin pitkälti omaa rooliaan ja toimiaan rikoskokonaisuudessa.

  ”Kerroin kuulusteluissa tutkintaa helpottavia asioita. Kun näyttö oli selvä, tunnustin rikokseni, kuitenkin varoen nimeämästä ketään muuta.”

  Vaikka laki on yksiselitteinen sen suhteen, ettei selvittämisetua saa muiden paljastamisesta, Kärkkäisen mukaan käytäntö näyttää olevan toinen.

  ”Minua yritettiin kuulusteluissa useaan kertaan painostaa paljastamaan Silkkitien ylläpitäjä. Pääsisin kuulemma helpommalla, jos auttaisin. Kerroin, etten voi auttaa, enkä edes tunne koko tyyppiä. No, en ainakaan päässyt helpommalla.”

  Kärkkäisen haluttomuus puhua muista otettiin esille oikeudessa.

  ”Käräjillä syyttäjä painotti, etten ollut muiden tekemisiä selvittänyt, ja tuomarikin kirjoitti tuomioon, etten ollut pyrkinyt rajoittamaan rikokseni seurauksia.”

  Tuomiopöytäkirjan mukaan Kärkkäinen ei osoittanut erityisen vahvaa pyrkimystä estää rikosten vaikutuksia, koska oli esitutkinnassa ja oikeudessa korostanut, ettei halua ottaa mitään kantaa muiden tekemisiin.

  Omasta elämästään Kärkkäinen on puhunut avoimesti. Hän antoi Douppikaupan johtajana nimettömän haastattelun vuonna 2015 julkaistuun kirjaan Riisuttu Suomi. Kiinni jäätyään hän on esimerkiksi kirjoittanut blogia elämästään telkien takana.  Kuulustelupöytäkirjojen mukaan Kärkkäistä epäiltiin aluksi törkeästä huumausainerikoksesta. Siitä maksimirangaistus on kymmenen vuotta vankeutta.

  Kärkkäinen odotti oikeudenkäyntiä Kylmäkosken vankilassa.

  ”Muut vangit huomasivat, kun kävin pitkissä kuulusteluissa. Minulle tehtiin harvinaisen selväksi, ettei sellainen käy, ja ilmoitin sitten Tullille, etten enää suostu kuulusteluihin. Olin tunnustukseni jo antanut muutenkin.”

  Kuulustelupöytäkirjojen mukaan Kärkkäinen oli sanonut kuulustelijalle, ettei voi enää suostua kuultavaksi tässä asiassa, ja oli sen jälkeen vaiennut.

  Myöhemmin rikosepäily muuttui.

  ”Tulli ilmoitti hakevansa minulle sittenkin 13 vuoden vankeutta. Se onnistui pilkkomalla tutkinnassa ollut törkeä huumausainerikos useammaksi rikokseksi.”

  Varsinais-Suomen käräjäoikeus katsoi Lasse Kärkkäisen teot lopulta 13 vuoden vankeusrangaistuksen arvoisiksi. Se on maksimi useasta törkeästä huumausainerikoksesta.

  Selvittämisetua hän sai 1,5 vuotta eli noin kymmenen prosenttia. Se oli Kärkkäiselle pettymys.

  ”Jos annetaan kymmenen prosentin alennus tunnustuksesta, lähtee tästä kyllä sellainen signaali, ettei kannata tunnustaa.”

  Selvittämisedun määrää tullaan käsittelemään Turun hovioikeudessa elokuun lopussa. Kuten myös sitä, oliko kyseessä yksi vai useampi törkeä huumausainerikos.

  ”Oikeusvaltiossa rangaistus on kärsittävä.”

  Douppikauppaa ei enää ole olemassa. Joulukuussa 2016 Tulli pidätti Ekstaasikaupan ja Hamppukaupan silloisen pyörittäjän, eikä mikään Douppikaupan alakaupoista ole myynyt huumeita enää tämän vuoden puolella.

  Lue myös
  Huumeiden halpahalli tuli netin ”pimeälle puolelle” – Näin Silkkitie mullistaa huumekaupan Suomessa
  Kärkkäisen mukaan Douppikauppa oli parin vuoden sukellus maailmaan, jota hän ei olisi osannut kuvitellakaan.

  ”Vankilakeikka olisi saanut jäädä kokemattakin, mutta rangaistuksen riski kuuluu näihin hommiin ja oikeusvaltiossa rangaistus on kärsittävä.”

  Entä kaupankäynnin moraalinen puoli, Kärkkäinen toi maahan ja myi eteenpäin kymmeniä kiloja huumeita.

  ”Vaikka itse en ole päihteitä tarvinnut, kantani niihin on ollut se, että jos joku haluaa käyttää, niin käyttäkööt, kunhan ei tyrkytä mulle.” 
   
 7. rottah

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2015
  Viestejä:
  662
 8. sosiaalipummija

  Rekisteröitynyt:
  21.03.2013
  Viestejä:
  3 209
  Pölli kaljat/viinat ja säästä koneeseen. Tai tee kiljua ja juo joko hyvin kirkastettuna tai tislaa se. Tai raitistu.
   
 9. Prossunostaja

  Rekisteröitynyt:
  27.08.2015
  Viestejä:
  1
 10. Источник

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2014
  Viestejä:
  1 016
  Yrittänyt muutamalle muijalle tarjota budia mutta nihkeesti ottivat vastaan. Vitun huumepropaganda saa muijat epäröimään vaikka budi tekee seksistä fantastista. Onneksi opetin yhdelle muijalle hapon ilot. Mokoma kehtasi valitella krapulaa, myöhemmin panin pari lappua kielen alle ja oli hauskaa. Tulee hieno ja jännä fiilis eikä krapulaa seuraavana päivänä. Mun unelmamaailmassa jengi ryyppäämisen sijaan panevat pari lappua kielen alle niin johan on hauskaa.
   
 11. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 264
  "Kotimenetelmin" et pysty määrittämään pitoisuutta suht tarkasti.
   
 12. Poistunut keskustelija 0063

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2011
  Viestejä:
  229
  Mä en polta pilveä. En huumepropagandan takia, vaan siksi että siitä tulee ihan kamala olo... ja lsd:hen en koskisi pitkällä tikullakaan.
   
 13. Источник

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2014
  Viestejä:
  1 016
  Eikä tule, olet todennäköisesti tehnyt aloittelijan virheen ja vetänyt kerralla tyyliin gramman. Pilveä käytetään pahoinvointiin joten siitä ei tule kamalaa oloa.

  LSD ja taikasienet ovat terveydelle harmittomia aineita, pikemminkin parantavat mielenterveyttä kun pystyy ns. työstämään omia ajatusmallejaan, identiteettiään kunnon tripin aikana. Tuollaisella nössöasenteella ei pitkälle potkita. En muutenkaan ymmärrä tuota logiikkaa että viinaa saa juoda kunnes oksentaa mutta happo ja sienet on no-no koska joku pelle huumevalistustunnilla pelotteli liikaa kuinka iho mandariinia hapon aikana tai jotain.

  https://www.theguardian.com/society...ogenic-mushrooms-safest-recreational-drug-lsd

  Sitten jenkeissä fiksut ihmiset trippailevat joka päivä koska sienet ja budi ovat ihmisen terveydelle hyväksi:

  http://highexistence.com/microdosing-lsd-psychedelic/
   
  Viimeksi muokattu: 27.08.2017
 14. Poistunut keskustelija 0063

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2011
  Viestejä:
  229
  Yhden imaisun ottanut pari kertaa, ja kumpikin päätyi paniikkikohtaukseen.. että ei mennyt ihan grammaa! :) Viinasta puhut ihan totta.
   
 15. Источник

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2014
  Viestejä:
  1 016
  Sulla ainakin hyvät syyt olla pössyttelemättä toisin kuin monilla muilla jotka perustavat uskomuksensa terveydentienontunneille tai jotain. Sillä nimittäin joillakin THC saattaa panna systeemin ylikierroksille:

  https://motherboard.vice.com/en_us/article/yp73qj/marijuana-induced-anxiety-is-weed-cultures-bigfoot

  Mutta sienistä ei kannata kieltäytyä ellei aikaisemmin kokeillut. Ne parantaa usein elämänlaatua.
   
 16. Poistunut keskustelija 0063

  Rekisteröitynyt:
  27.02.2011
  Viestejä:
  229
  Laittomia päihteitä (mitä nyt jotkut kutsuvat huumeiksi) ei vaan ole kaikkien saatavilla. Esim mulla, jos nyt jotain sieniä haluaisin, ei ole mitään hajua mistä lähtisin etsimään.
   
 17. Narf

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  4 147
  Sienet nimenomaan ovat kaikkien saatavilla koska niitä kasvaa suomessa luonnossa.
   
 18. Celbar0

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2017
  Viestejä:
  231
  Hyi vittu, suosittelen pysymään opioideista erossa ellei riippuvuus jossa pitää taata jatkuva aineen kierto verenkierrossa kiinnosta. Sanoisin, että opioidien satunnaiskäyttäjistä 9/10 koukahtaa, pikkuhiljaa alkaa lisätä käyttöä kunnes päivittäinen käyttö alkaa tuntua hyvältä idealta. Voimakkaissa piristeissä (kokaiini ja amfetamiini) tuo suhde on ehkä 5/10. Alkoholissa 3/10.
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2017
 19. MaZo

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2002
  Viestejä:
  1 399
  No ei nyt ihan parane yleistää, ei ne opioidit mitään mörköjä ole kunhan vain hieman pitää järjen mukana.
  Tosin tässä on omalla kohdalla se ettei sieltä löydy mitään kivaa vaikka annosta nostaa.
  Sama kolan, metan ja tavan a-vitamiinin kanssa, ei löydy mitään syytä ottaa sitä tiettyä pistettä pidemmälle.
   
 20. Celbar0

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2017
  Viestejä:
  231
  No itsellä kesti opioidien satunnaiskäyttö 10 vuotta ennen kuin koukahdin, vittumainen homma. Piristeitä saman verran enkä ole koskaan niihin "koukahtanut" tai lakkaan/gammaan. Opioidit tulee salakavalasti mieleen kun on tarve hallita negatiivisia tunteita. En sano toki että 100% koukahtaa mutta asiaa tulee tarkastella pitkällä tähtäimellä. Suurin osa varmaan pari kertaa kokeilee ja jättää siihen kun ei maistu tai on liian mukavaa, niin toki siinä ei koukahda, mutta jos päättää jatkaa satunnaista käyttöä niin opioidien koukahtamisen vaara nousee.
   
 21. MaZo

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2002
  Viestejä:
  1 399
  Voi niistä taukoakin pitää, joskus on syytäkin.
   
 22. Celbar0

  Rekisteröitynyt:
  10.06.2017
  Viestejä:
  231
  Joo itselläni tuon kymmenen vuoden aikana oli vällillä vuosikin taukoa ja usein muutama kuukausi sitten joku 4 päivää opioideja (heroiinia lukuunottamatta kaikki yleisimmät ja vähän harvinaisematkin opioidit testattu), no itseäni voin toki syyttää sillä oli hankaluuksia käsitellä negatiivisa tunteita joten opioidit tarjosivat helpon keinon vaimentaa kaiken epämiellyttävän.
   
 23. MetalGenius2000

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2008
  Viestejä:
  53
  Rupea kasvattamaan itse sieniä niin tulee halvemmaksi kuin ostaminen. Linkki poistettu ylläpidon toimesta!
  Kasvattaminen ei ole edes mitään vaikeaa.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 02.11.2017
 24. tcb1967

  Rekisteröitynyt:
  29.12.2000
  Viestejä:
  794
 25. Forze

  Rekisteröitynyt:
  01.07.2005
  Viestejä:
  977
  Suomessa voisi Päivi Räsänen vetää herneen nenään tälläisestä valtion tukemasta youtube kanavasta https://www.youtube.com/channel/UCvRQKXtIGcK1yEnQ4Te8hWQ

  Kyseessä siis Hollantinlainen "Drugslab" missä 3 nuorta käyttävät eri huumausaineita ja kuvaavat kokemuksen, kertovat myös riskeistä ym,
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti