Huumeet. Täällä puhutaan huumeista.

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja aktivisti, 13.10.2006.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Aukikco

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2004
  Viestejä:
  116
  Kuntavaaliehdokkaat ottavat aika rohkeasti kantaa päihdepoliittisiin kysymyksiin.

  Aiotko ite äänestää? Jos, ni vaikuttaako ehdokkaan päihdepoliittiset kannat äänestämishaluusi? Millaisia muutoksia ite kannatat?

   
 2. mattipappa

  Rekisteröitynyt:
  24.03.2001
  Viestejä:
  460
  Tutkin syitä pedofiliaan ja havaitsin että kaikki pedofiilit ovat juoneet vettä, lisäksi suurin osa murhaajista on juonut maitoa. Kannattaa välttää vaarallisten aineiden juomista.

  Lisäksi tutkimuksissani havaitsin että syntyminen johtaa kuolemaan lähes 100% tapauksissa.
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2017
 3. Qtwo

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  946
  Viimeksi muokattu: 07.04.2017
 4. Tutkija000

  Rekisteröitynyt:
  18.03.2017
  Viestejä:
  69
  No ne 26v tommit vois yhtä hyvin olla viinaa juoneet 4v ja siirtyneet kovempiin aineisiin (tosin viinasta vahvempaa on vaikea löytää, ehkä heroiini?). Viekö siis viina kovempiin aineisiin? Yleensä oon huomannut, et joille viina paljon maistuu niin jossain vaiheessa alkavat maistella piriä yleensä sen vuoksi et jaksais ryypätä pitempään, yleisempää tosin taitaa olla bentsojen käyttö et sais krapulaal ievennettyä. Oli joskus dokkari jostain heroinistista joka oli pyörätuolissa kun oli piikittänyt jalkoja mätääntymiseen asti ja sit amputoitu, se sanoi, että kaikki alkoi tupakasta ja kaljasta.

  Monilta kannabiksen poistajilta nyt voi saada jotain muutakin, vaikka sitten jonkun välikäden kautta. Ne jotka ovat kiinnostuneet muustakin, ne kyllä löytää ne, yleensä se vaan käy kannabiksen kautta, sillä sitä on helpoiten saatavilla. Sama se olis jos nykyään alkoholi olis huumausaine, niin olis monia jotka pirtunhakureissulla kyselisivät oisko muuta tarjolla? Itse kiinnostuin amfetamiinista kun join paljon kahvia ja kokeilin nenänuuskaa, mietin et tarvis kovempaa piristettä. Kannabista tuli jossain vaiheessa poltettua ja todettua ettei oo mun juttu kuten ei alkoholikaan.

  Sitäpaitsi joku kannabis päihdyttää niin eri tavalla, kuin vaikkapa piristeet, joten nihiin ei niistä ainakaan siirrytä. Jos johonkin niin, ehkä aletaan kiinnostua sienistä ja haposta, eli deeleistä, ne kun vähän muistuttaa jos kovaa kukintoa poltellut. ELi siis kannabis jos johonkin johtaa niin melko harmittomiin päihteisiin.

  Alkoholi taas helposti vie opiaatteihin kun jossain määrin samanlainen olo, huolet häviää ja tulee lämmin olo kehoon, piriin nyt vaan sen takia et sitä liikkuu nykyään paljon nja varsinkin kovat viinamiehet sitä myös käyttää.

  Heh itseasiassa hauskana yksityiskohtana, pedofiileissa esiintyy vasenkätisiä enemmän kuin ei-pedofiileissa.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2017
 5. vihainen hippi

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2013
  Viestejä:
  1 304
  En kyllä ottaisi bubree ja amfee samaan aikaan vaikka saisinkin respat.
   
 6. vihainen hippi

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2013
  Viestejä:
  1 304
  Luin aikasempaa historiaa väittelyä lapuista (LSD tmv.) ja sanon vaan että jos kokeilet niin pidä huoli siitä että sulla on hyvä ystävä ns. trippikaverina

  Kerran mulle pakkosyötettiin tota ja pää olis kyllä hajonnu jos ei olisi bentsoja ja kaveria auttamassa :(
   
 7. ________

  Rekisteröitynyt:
  31.08.2011
  Viestejä:
  6 211
  ...eilinen blogikirjoitus: http://tronic.puheenvuoro.uusisuomi.fi/236161-eka-vuosi-tutkintavankeudessa-osa-2
   
 8. Ellinoora

  Rekisteröitynyt:
  01.05.2017
  Viestejä:
  5
  Käyttääkl enää kukaan fentanyyliä?
   
 9. Buick

  Rekisteröitynyt:
  08.09.2016
  Viestejä:
  275
  Kiva lueskella näitä piraattien ja hippien pamputuksia.
   
 10. Aukikco

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2004
  Viestejä:
  116
 11. Narf

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  4 124
  KKO:lta vihdoin järkevä päätös, psilosybiinisienet eivät missään nimessä ole erittäin vaarallinen huimausaine.
   
 12. MorganKane_

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2013
  Viestejä:
  2 433
  Ööh, ei ole omaa kokemusta, mutta joskus lueskelin huumehippien jorinoita sienistä, ja olivat sitä mieltä, että niiden kanssa pitää olla varovainen, ja siis psyykkeelle paljon riskialttiimpaa kamaa kuin kannabis, vaikka fyysisiä riskejä ei olisikaan. Vaikeahan noita päihteitä ja huumeita muutenkin on vertailla, kun käyttäjäryhmät eivät ole yleensä kovin vertailukelpoisia muilta elintavoiltaan, haitat niin eri tyyppisiä, psyykkiset vaikutukset yksilöllisiä jne. Joissakin taulukoissa listattu nikotiini (sic! nikotiini ja poltettava tupakkahan ovat nekin eri asioita) ykköseksi, joissakin heroiini, ja muistaakseni crack tai crystal meth myöskin olleet joko ykkösiä tai ainakin korkealla. Synteettisten nykyinen satojen tai tuhansien kirjo mukaan kuvioihin.

  Ja itse veikkaan, että jos siinä iässä missä aloin alkoholia vaihtelevalla tiheydellä juomaan, olisinkin vastaavasti vetänyt psilosybiinisieniä, eivät seuraukset olisi olleet hyvät. Jotkut eri mieltä? (Nykyisin eivät onneksi myy kaljaa kaupasta 13-14 -vuotiaille, eikä Alkon kulmilla päivystäminenkään taida enää helpolla tuottaa haluttua lopputulosta teineille)
   
 13. pompodom

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2010
  Viestejä:
  1 580
  Sienet ovat vaikutuksiltaan tietenkin huomattavasti voimakkaampia kuin kannabis, josta omakohtaisen kokemuksen perusteella on helppo vetää johtopäätös, että riskialtista on. Se on kuitenkin eri asia kuin oikeat riskit.

  Yksi osa sienten vaarattomuutta lieneekin siinä, että niitä ei juuri kukaan ala käyttämään päivittäin. Tosin nykyään on jonkin verran puhuttu mikroannoksien päivittäisestä käytöstä, mutta tällöin ei otetakaan kunnolla päihdyttävää annosta, joten ei liittyne tähän keskusteluun. Kannabiksessakin yksi sen riskeistä liittyy juuri sen mietouteen, koska sitä on helppo käyttää joka päivä ja silti toimia kohtalaisen normaalisti.
   
 14. ongelmakäyttäjä

  Rekisteröitynyt:
  30.12.2014
  Viestejä:
  672
  Varovainen siinä mielessä, että kaikki eivät pidä halluista yms. psykedeelisistä oloista, joten kunnon trippi voi olla aika karmiva kokemus. Riskialtis myös juuri siitä syystä. Vaikka siitä ei mitään käykään muuten, niin se paha trippi voi kyllä jättää ikävän fiiliksen vielä joksikin toviksi ja ei se tuntikausien sekoilu ole kaikille mukavaa. Muuteha siinä ei oo mitää.

  Mikrodoussausta on tehny mieli testailla LSD:llä. Ottaa esim. viikon-kahen testi. Kattoo vaikuttaisiko positiivisesti duuniin, kun pitää olla idearikas. Vicessähän tästä olikin joku juttu taannoin.
   
 15. Aukikco

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2004
  Viestejä:
  116
 16. IT-alanMies

  Rekisteröitynyt:
  21.06.2016
  Viestejä:
  27
  Sienet on hyvin erilainen päihde kuin budi. Kokemus toki voimakkaampi. Kunnon annoksella tulee kunnon visuaalit ja muutenkin vahvat fiilarit sekä kelat. Suosittelen kyllä sieniä, ehdottomasti. Mukavaa oman mielen tutkimista ja itsellä avannut ainakin "lukkoja". Pystyn käsittelemään asioita, joiden käsitteleminen on hankalaa selvinpäin. LSD tekee myös samaa.

  Mikrodoussausta oon testannut pari kertaa. Ihan hauska energinen fiilis siitä tuli.
   
 17. Aukikco

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2004
  Viestejä:
  116
 18. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 841
  https://yle.fi/uutiset/3-9727781

  "Karfentaniili on laboratorio-oloissa valmistettu synteettinen opioidi, joka on fentanyylijohdos. Aine on jopa 10 000 kertaa morfiinia voimakkaampaa, eikä ihmiselle voida annostella turvallista käyttöannosmäärää. Aikuisen ihmisen tappava annos karfentaniilia on noin 0,03 milligrammaa. Esimerkiksi aikuisen tappava annos heroiinia on 30 milligrammaa ja tuhat kertaa morfiinia voimakkaamman fentanyylin noin kolme milligrammaa.

  Laillisesti karfentaniilia käytetään eläinlääkkeenä, esimerkiksi suurten eläinten tainnuttamiseen.
  "​


  Johan on perkeleenmoista myrkkyä. Aine olisi laillista Suomessa, mutta voi vain kuvitella miten vaarallista ja vaikeaa tuollaisen myrkyn käsittely olisi kun tilaisi vaikka kilon satsin kiinalaisilta nettikauppiailta.

  Vahingossa hengittäisi ilmaa jauhesatsin suuntaan niin siitähän voisi ilmaan nousta niin monta milligrammaa että seuraava sisäänhengitys olisi tappava. Pitäisi olla aineen käsittelyyn joku hyvin varustettu laboratorio ja kunnolliset suojavarusteet ihoa myöten. Saisi olla myös ensiapuvälineet valmiina ja naloksonia vastalääkkeeksi kyseiselle opioidille.

  Sen verran rajua tavaraa tuo että tuohon toimisi kemiallisena aseenakin. Jossain yleisöä täynnä olevassa jäähallissa levittäisi muutama sata grammaa jauhetta ilmaan niin raatoja olisi todella paljon. Tai jossain matkustajalentokoneessa pistäisi tavaran kiertoon.
   
 19. ?

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 300
  En usko, että on laillista Suomessa, koska on fentanyylijohdos. Käsittääkseni nykyään on voimassa jonkinlainen laki koskien analogeja.
   
 20. cutoff

  Rekisteröitynyt:
  17.09.2007
  Viestejä:
  3 058
  No siis laillista ehkä luvan kanssa jos on ammatillinen oikeus ja muut luvat kunnossa johonkin norsujen nukuttamiseen. Ei huume mutta lääkeaine, mutta ei mitään reseptivapaa lääkeaine tietenkään. "Karfentaniilia ei ole luokiteltu huumausaineeksi YK:n yleissopimuksessa eikä Suomessa kansallisesti. Suomessa karfentaniili katsotaan lääkeaineeksi."
   
 21. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 841
  Lakritsi juurikin on Suomessa lääkeluettelossa.

  Lääkerikoksesta pisin rangaistus on Suomessa yksi vuosi ehdotonta vankeutta.

  Jos joku haluaa huumepisnestä pyörittää niin karfentaniili lienee parasta AAA-luokkaa aineeksi jota kannattaa nisteille myydä kun muutamasta grammastakin riittää myytävää todella paljon ja rangaistukset on vitsin luokkaa.

  Isoin probleema on se, että aina on sellaista myrkkyä että lähtee itseltäkin henki jos sitä ei osaa käsitellä oikein. Ja täytyy olla ammattitaito kohdillaan että sen osaa laimentaa sopivan miedoksi myytäväksi nesteeksi. En edes itse tiedä mihin liottimeen tuollainen liukenee niin hyvin että saisi vahvuudeltaan taatusti tasavahvaa liuosta. Siinähän jollakin henki lähtee jos sekoitettu liuos esimerkiksi kerrostuu pohjalta vahvemmaksi tai ei sekoitu ja liukene muuten tasaisesti.

  Sen verran rajua tavaraa tuo karfentaniili että mahdollisesti edes nistitkään eivät sitä uskalla käyttää kun ymmärtävät että kuolema tulee hetkessä jos jossain kohti ketjua joku vähänkin mokannut. Hieman kuin joku fentanyyli, mutta noin tuhat kertaa vaarallisempaa. Ja sillä fentanyylilläkin on Suomessakin tullut paljon raatoja kun ovat nistit liuottaneet sitä laastareista suonensisäisesti käytettäväksi eikä pirukaan tiedä niistä mikä on minkäkin liuoksen vahvuus ja miten on sekoittunut liuottimeen.
   
 22. Aukikco

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2004
  Viestejä:
  116
 23. Narf

  Rekisteröitynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  4 124
  Hyviä uutisia Norjasta, toivottavasti rantautuu moinen ajattelu myös tänne ja konkreettisia asioita alkaa tapahtumaan huumeiden käyttäjien rankaisemisen lopettamiseksi.
   
 24. Aukikco

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2004
  Viestejä:
  116
  Humaania päihdepolitiikkaa ry ajaa tällaista muutosta. Yhdistys toimii lahjoitusvaroilla, joten jos aihepiiri tuntuu tärkeältä, järjestön tukemista kannattanee harkita.
   
 25. pompodom

  Rekisteröitynyt:
  02.03.2010
  Viestejä:
  1 580
  THL:n ja A-klinikan asiantuntijat: Huumeriippuvaisten rankaisussa ei ole järkeä

  On täälläkin alkanut näkyä noita mielipiteitä jo kohtalaisen merkittävissä asemissa olevilta. Tietenkin keskustelua olisi hyvä olla myös poliitikoiden keskuudessa, mutta tuo asiantuntijataso lienee hyvä indikaattori senkin olevan tulossa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti