Huonot juustot

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja Pärre, 04.01.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
  1. Pärre

    Rekisteröitynyt:
    Viestejä:
    0
    Satuin ostamaan Lidlistä tarjouksesta 800 grammaa Milbonan Edamia hintaan 3,99. Eihän tuollaista pitäisi myydä juustona ollenkaan. Murenee höylätessä ja maistuu oikeastaan vain suolalle ja kumille. Tuoteselosteessa lukee mikrobiologinen juoksete. Onko tuo jotain ihme korvikepasketta? Sisältää 22% rasvaa ja 1,7% suolaa. :mad:
     
  2. maped

    Rekisteröitynyt:
    17.03.2008
    Viestejä:
    353
    Renniini ? Wikipedia
    Juustonjuoksutin 100 ml - 4,20EUR - Verkkoapteekki.fi

    Juoksutin on siis olennaisin osa sitä juuston valmistusta, mikrobiologinen sellainen tuotettu laboratoriossa sen sijaan että olisi imeväisikäisten elukoiden mahalaukusta revitty, kukin päättäköön kohdallaan kumpi parempi.

    Jotkut juustot vaan on huonompia, omana nyrkkisääntönä olen pitänyt että jos tuollaisessa perus käyttöjuustossa on rasvaa alle 30%, ei sitä kannata ostaa, siitä eteenpäin pitää harventaa valikoimaa ihan vaan maistelemalla. Suolan määrä taas johtuu ihan vaan saksalaisesta mausta, suolaiset eväät on huomattavasti suolaisempia ja sokeriset sokerisempia kuin kotimaiset vastineensa.
     
  3. pyreksi

    Rekisteröitynyt:
    20.12.2005
    Viestejä:
    4 098
    Jos toi on sitä kokopunaisessa paketissa olevaa, niin käytä ruoanlaittoon. Sopii esim. kuorrutteeksi hyvin.

    Leivän päällä aika mautonta toki, taitaa johtua siitä että tuota ei juurikaan ole kypsytetty.
     
  4. analysti

    Rekisteröitynyt:
    21.04.2004
    Viestejä:
    352
    Vaikka aiheena oli juustot, niin uskallan mainita tämän tuotteen täällä.

    X-tra pizzaraaste on gouda ja juuston kaltainen kasvirasvavalmiste, jossa on 23 % rasvaa. X-tra pizzaraaste sopii pizzan lisäksi muuhunkin kuorruttamiseen.

    [​IMG]
     
  5. reif

    Rekisteröitynyt:
    12.08.2010
    Viestejä:
    249
    Tästä tulee lähinnä mieleen jokin scifi-dystopia - joka ilmeisesti on jo täällä.
     
  6. qazqwe

    Rekisteröitynyt:
    16.01.2009
    Viestejä:
    1 352
    Tää on kyllä jotain ihan vitun hirveetä.
     
  7. Dwarf

    Rekisteröitynyt:
    18.02.2004
    Viestejä:
    1 638
    Huonoista juustoista...

    Jos ostatte kermajuustoa esim. oltermanni, niin kokeilkaa sormilla paketin pintaa.. jos muhkurainen on juusto pilaantunut...

    Tuota nyt tarvitsee tehdä vain helteillä... kävi nimittäin itselle tuossa joitain kesiä sitten niin että oltemannin pinta oli valkoisten möykkyjen peittämä :/

    Vaikka möykyt vuoli pois, maistui juusto aivan hirveälle (siis pahemmalle kuin mitä oltermanni normaalisti maistuu :))

    Savujuustoissa valkoiset pilkut (ei möykyt) on aivan normaaleja joten niitä ei kannata säikähtää..

    Ps. sain uuden juuston tilalle vaikka vanha oli jo roskiksessa... tuttu myyjä ja jotenkin tuli tunne etten ollut ainut joka oli käynyt valittamassa... silloin oli kovat helteet joten ehkä siinö syy...
     
  8. Craptor

    Rekisteröitynyt:
    24.12.2009
    Viestejä:
    2 904
    X-tran juustot ylipäätään ovat "melko mielenkiintoisia" tapauksia. Se halpa kermajuusto on ihan helvetin rasvaista tavaraa. Melkein kuin jotain margariinia söisi. Goudaa (valmiina viipaleina) ostin myös kokeeksi, mutta siinäkin oli joku hassu, ehkä vähän jääkaappimainen sivumaku, myös ihan suoraan uutena paketista. En tiedä, kuuluuko sellainen muka oikeasti Goudaan, mutta ei muissa merkeissä sellaista ole ollut.
     
  9. StiNgeRWeb

    Rekisteröitynyt:
    07.09.2001
    Viestejä:
    3 034
    Samannäköisessä pussissa on myös oikeaa juustoraastetta myynnissä, olikohan tuo alalaidan raita sininen tms. Sen ja tuon ero on kuin yöllä ja päivällä. Ei se parempikaan mitään gurmeeta ole mutta kelpaa ruuanlaittoon jossa itse juusto ei ole pääosassa.
     
  10. OMGmercedes

    Rekisteröitynyt:
    12.03.2004
    Viestejä:
    17 828
    /thread

    Vois sitä raivon määrää, kun vahingossa tuota ostin ja pellillisen pizzaa sai heittää suoraan roskiin :mad:

    Mihin tuo on tarkoitettu, tai paremminkin miksi tuota on olemassa :confused:
     
  11. kaapo83

    Rekisteröitynyt:
    20.12.2010
    Viestejä:
    410
    Ja miltä tuo hermomyrkky haisee parin päivän jälkeen avauksesta.

    Se X-tran juustoraaste menee vielä viikkojen päästä mutta tuo alkaa haisemaan kuin mummon hiivaisa rönttönen
     
  12. Mikkos

    Rekisteröitynyt:
    01.01.2004
    Viestejä:
    8 103
    Oikeastaan kaikki Lidlin bulkkijuustoviipaleet ja raasteet. Kaikki maistuu samalle kumimatolle.
    Pirkan virolainen edam on niin mautonta ettei tosikaan.
     
  13. kekkuli777

    Rekisteröitynyt:
    26.09.2011
    Viestejä:
    1 269
    Valion lähes kaikki juustot ovat aika kurjia esityksiä.
     
  14. Jansse

    Rekisteröitynyt:
    21.04.2012
    Viestejä:
    163
    No hyi helvetti, kun tuota kerran menin ostamaan. Pizzaan tuli aika kammottava maku.:mad:
     
  15. hotohoto

    Rekisteröitynyt:
    12.09.2003
    Viestejä:
    38
    Offtopic, mutta ei hitto kun repesin! :p
     
  16. kekkuli777

    Rekisteröitynyt:
    26.09.2011
    Viestejä:
    1 269
    Onhan tuo genressään ihan huipputuote, vai tietääkö joku parempaa kasvirasvavalmistetta kuorrutukseen? En tajua miksi verrataan juustoon täällä. Sama kun vertaisi ruohonleikkuria ja sillipurkkia.
     
  17. OMGmercedes

    Rekisteröitynyt:
    12.03.2004
    Viestejä:
    17 828
    Miksi kuorrutukseen pitäisi käyttää räkää? Toisaalta en yhtään ihmettele että juuri sinä olet tuota puolustelemassa :smoke:

    Ja Valion Mustapekka on mitä mainioin, Pirkan vastaava on taas huonompi. Valion emmentalit on myös hyviä.
     
  18. kekkuli777

    Rekisteröitynyt:
    26.09.2011
    Viestejä:
    1 269
    Kris...OMGmercedeskin ryöminy kolostaan taas...
    En minä tuota käytä enkä puolustele, koska en pidä siitä. Tarkoitin vaan että varmasti on lajissaan ihan huippua. En tiedä onko kasvirasvakuorrutegenressä muita osallistujia edes.
     
  19. maped

    Rekisteröitynyt:
    17.03.2008
    Viestejä:
    353
    Onhan se kieltämättä teknologisena saavutuksena ihailtavaa, että on saatu tuotettua täysin keinotekoinen, mutta silti monelta osin verrattavissa oleva tuote niinkin monimutkaisella biologisella prosessilla tuotetulle täysin eläinpohjaiselle tuotteelle kuin juustolle. Vähän vastaava teknisessä mielessä kiinnostava harjoitus kuin koeputkiliha yms.
     
  20. maccc

    Rekisteröitynyt:
    10.03.2010
    Viestejä:
    590
    Niistä huonoista juustoista vielä:

    Valion Polar 5% "juusto" on kyllä teknisenä taidonnäytteenä ihan hieno tuote, mutta käytännössä se sopii paremmin pyyhekumiksi kuin leivän päälle laitettavaksi. :(

    :smoke:
     
  21. svrn

    Rekisteröitynyt:
    06.02.2004
    Viestejä:
    1 845
    Samaa mieltä. Harvaa alle 10% "juustoa" viitsii leivän päälle laittaa.
     
  22. Skikuda

    Rekisteröitynyt:
    26.01.2008
    Viestejä:
    3 369
    Kaikki täysin mauttomat kermajuustot esim Oltermanni tms.
     
  23. kekkuli777

    Rekisteröitynyt:
    26.09.2011
    Viestejä:
    1 269
    Komppaan. Huvittavaa kun jotkut tuulipukukansalaiset pitää tuota jonain premiumjuustona koska "sehän on suomalaista". Täyttä paskaahan tuo oikeasti on. Sama se sitten on levittää jotain suolatonta margariinia tai voita leivän päälle tai vaikka tennareiden pohjallinen. Tai no pohjallisessa on varmasti makua ja aromeita huomattavasti enemmän kuin paskamannin juustossa.:mad:
     
  24. OMGmercedes

    Rekisteröitynyt:
    12.03.2004
    Viestejä:
    17 828
    Kai se Oltermanni menettelee jos muuta ei ole vähään aikaan maistanut. Meillä loppui Oltermannin syönti kun Pohjanpoika tuli kauppoihin. Myös Pirkan Oltermannikopio on aika mautonta paskaa.
     
  25. poskiholisti

    Rekisteröitynyt:
    24.03.2008
    Viestejä:
    752
    Melko köyhät olot saa olla, jos Oltermannin kaltainen arkijuusto on jotenkin premiumia. Tavallista leivänpäällistä tuo on, luulisi jokaisen erottavan nuo perusjuustot ns. paremmista maistelujuustoista :rolleyes:
     

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti