Huawei MediaPad M5 Pro

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja Tapio Huuhaa, 17.05.2018.

 1. Tapio Huuhaa

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2017
  Viestejä:
  29
  Luin https://muropaketti.com/mobiili/mob...etit-saataville-myos-pro-malli-m-pen-kynalla/

  Tästä en löytänyt säiettä, joten aloitan uuden.

  "
  M-Pen -stylus tunnistaa 4096 painetasoa. Näiden lisäksi kynä tunnistaa eri piirtokulmia ja sillä voi suoraan varjostaa piirtäessä."

  Painetasot samat kuin Samsung Galaxy Tab S3:n S-Pen -kynälle. Olisiko molempien takana Wacom? Voihan se olla Logitech myös tai joku muu valmistaja.

  Hinta/laatusuhde olisi Samsungiin verrattuna aivan ylivoimainen, koska halvempi, mutta silti parempi näyttö. Ehkä kaikki ominaisuudet parempia, mutta pienemmällä hinnalla.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2018 klo 20:25
 2. etrade

  Rekisteröitynyt:
  06.11.2012
  Viestejä:
  409
  Mitä aiot tehdä tuolla Android tabletilla?

  Ladata miljoona apsia ja toivoa että jokin toimis?
   
 3. Tapio Huuhaa

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2017
  Viestejä:
  29
  Olisi lähinnä vaihtoehto iPad 9,7 & Apple Pencil -yhdistelmälle. Tuo yhdistelmä ei juuri nyt käy käyttötarkoitukseeni, sillä Apple Pencil on minulle ongelma. Sain tietää, että Apple Pencil korvaavat Wacomin kynät eivät kunnolla toimi iPadissa. Jälki on niin paljon huonompaa, ettei laitetta ole järkevää ostaa millään Wacomin kynällä.

  Tärkeitä ovat nimen omaisesti piirtämisominaisuudet. Androidille tosin on harvoja piirrosohjelmia, jotka tukevat paineentunnistusta. Autodesk Sketchbook ainakin tukee, joten ainakin se olisi käyttökelpoinen tarkoitukseeni (ohjelmasta on erikoisversio Samsung Galaxy Notelle eikä sellaista tehtäisi, jos piirrostohjelman perusominaisuudet eivät olisi kunnossa).

  RAM-muistin määrä on myös tärkeää kuten näytön resoluutio. Huawei on näissä suhteissa parempi kuin iPad 9,7. 4 GB RAM-muisti tosin korkeintaan vastaa 3 GB muistia iPadissa, mutta joillekin ohjelmille olennaista on tunnistaa, paljonko RAM-muistia on käytettävissä.

  Muilla ominaisuuksilla ei minulle ole mitään painoarvoa, sillä muut ominaisuudet ovat tuon hintaisessa ilman muuta kunnossa.

  Toki tiedän, että M-Pen ei voi olla aivan yhtä hyvä kuin Samsungin S-pen, koska Samsung omistaa Wacomista merkittävän siivun ja sille tulee aina uusimmat Wacomin kynät. Mutta jos olisi vaikka vain 1-2 vuotta vanhan Wacomin tasolla, sekin riittäisi. Onko M-Pen edes Wacomilta, ei taida tietää tällä hetkellä juuri kukaan.

  Todellisuudessa harras toive on se, että saisin iPadiin itselleni sopivan kynän, mutta kun sellaista ei tällä hetkellä ole olemassa, pitäisi tyytyä toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon tai pitää hyvää piirtämistä kohtuuhintaisella (alle 550€) tablet-laitteella vain tavoittamattomana unelmana.
   
  Viimeksi muokattu: 20.05.2018 klo 17:30

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti