Honor 10 soittoääni.

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja LippeLeijona, 31.12.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. LippeLeijona

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2015
  Viestejä:
  6
  Tervehdys :)
  Mitenkäs tähän laitteeseen saa lisättyä soittoäänen oman maun mukaan? Eli ei laitteen alkuperäisiin kuuluvaa, sen osaan kyllä. Mutta miten saan ladattua jonkun mieleisen. Yksinkertaisesti.
  Kiitos :)
   
 2. Goble81

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  1 667
  Jos sinulla on jokin lempikappale MP3 äänitiedostona niin tallenna se luurin muistiin jonka jälkeen voit valita sen soittoääneksi. Musiikkitiedoston tallennus onnistuu monellakin tapaa riippuen siitä missä mp3 äänitiedosto tällä hetkellä sijaitsee
  - Asenna ilmaisia ringtoneseja tarjoava sovellus puhelimeen Google PlayStoresta ja äänivaihtoehtojen valinnanvara ei ihan ehti lopu kesken: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.zedge.android
  (- tai joku muu ziljoonista vastaavista sovelluksista. Tosin osassa on ärsytäviä mainoksia mutta niistähän pääsee eroon kun soittoäänen valinnan jälkeen poistaa kyseisen sovelluksen)

  Jos haluat käyttää jotain tiettyä netissä tai läppärilläsi olevaa äänitiedostoa niin sekin onnistuu oheisilla keinoilla:
  - Jos äänitiedosto se netissä, niin lataa se luuriin puhelimen omalla nettiselaimella ("tallenna tiedosto" toiminnolla)
  - Jos äänitiedosto on läppärilläsi niin voit siirtää sen esim Google Driven tai MS OneDriven yms palvelujen kautta puhelimeen.
  - Tai jos et tiedä miten näitä pilvitallennuspalvelja käytetään, niin lähetä äänitiedosto itsellesi sähköpostilla (äänitiedosto attachmentissa) ja avaat tämän eemailin sitten puhelin sähköpostisovelluksella.
  - Tai mene ziljoonia ilmaisia ringtoneseja tarjoavaan webbisivulle (esim https://www.zedge.net/ringtones) josta voit valita ja ladata haluamasi äänitiedoston puhelimen muistiin.
  - Tai sitten puhelinvalmistajan omalla sovelluksella siirrät musiikkitiedostoja läppärin ja puhelimen välillä
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti