1. Palvelimen ylläpitotöiden johdosta foorumi ei ole käytettävissä perjantaina 19.7. noin klo 06.00 - 07.00 välisenä aikana. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Pyrimme pitämään tauon mahdollisimman lyhyenä.

  Muropaketin toimitus
  Poista ilmoitus

Honda CIVIC -06 radio ei toimi ja näyttö misää näkyy sisälämpötila meni siinä samassa

Viestiketju alueella 'Autot ja muut moottoriajoneuvot' , aloittaja hussa91, 08.11.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. hussa91

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2010
  Viestejä:
  24
  Moro,

  Normaalisti perus aamu töihin lähdin ja 100 km/h ajelin maantiellä kun radio vaan sammui. Siinä sitten pienellä viiveellä haistoin lievää käryä tulevan jostain radion/konepellin suunnasta, hyvä kun pystyi edes haistamaan.
  Tuon jälkeen radio ei ole mennyt enää päälle. Samalla ketuttaa kun näyttö, jossa näkyy sisälämpötilat jne. on pimeenä.

  10A:n sulakkeen löysin ja katsoin sitä päältäpäin niin näytti ok. Siirsin sulakerasiasta 10A sulakkeen toisesta kohdasta radion sulakkeen paikalle, mutta mitään ei tapahtunut. Oletus varmaankin, että sulake ei ole mennyt?

  Sitten olen kuullut jotain huhuja, että radiolla olisi oma sulake ns. radiossa kiinni? Katselin myös videoita miten puretaan tuo radio pois, mutta en lähtisi purkamaan puolia muoveja mitä auton sisältä löytyy ihan heti.

  Varmaan sekin on mahdollista, että radio on vaan hajonnut?

  Autolla ajettu 176 000 km.

  Onko joku törmmännyt vastaavaan tai onko kokemuksia/ideoita?
  Kuva auton radiosta:
   
 2. Jarsalla

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2009
  Viestejä:
  301
  Moi,

  Sanoisin tyyppivika olevan noissa civiceissä. Youtubesta ja UK:n civic forumilta löytyy monta juttua. Vaihtamalla radio korjaantuu ja samalla korjaantuu näyttökin, kun se piuhasarja on tuon radion kautta. Itsellä hajosi kanssa kun oli aikanaa civicci. Teki silleen mukavasti, että yht'äkkiä n. tunnin ajelun jälkeen ensin näyttö alkoi sekoamaan ja kirkastui sitten alkoi radio menemään pois päältä ja heti takas päälle kohtuu kovalla pamauksella joka kerta. Tuota ei saanut loppuumaan kuin sammuttamalla auton ja käynnistämällä uudestaan. Ostin sitten siihen jonkun 2din panasonicin radion, johtosarjat ja civicciin sopivan din maskin. Sen jälkeen radio ja näyttö alkoi taas toimimaan normaalisti.

  Tässä video miten radion saa purettua. Siinä joutuu keskikonsolin ottamaan pois, mutta paskin kohta on sen näytön edessä olevan muovin ottaminen irti. Sitä ei oteta kokonaan irti vaan nostetaan kiinnikkeistään etuosastaan. Siinä saa käyttää jonkin verran voimaa, että lähtee. Loppujen lopuksi ihan nopea homma tehdä, vaikka joutuu purkamaan paljon

   
  Viimeksi muokattu: 14.12.2018
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. hussa91

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2010
  Viestejä:
  24
  Joo tosiaan niin siinä loppujen lopuksi kävikin. Eli ostin toisen radion ja vaihdoin niin alko pelaan kaikki. Ei ollut iso homma vaihtaa vaikka tosiaan paljon muovia joutu purkaan. Kiitos kuitenkin viestistä.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti