Homoagendavapaat sarjat

Viestiketju alueella 'TV-sarjat, elokuvat ja musiikki' , aloittaja Pedro_Von, 12.07.2017.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. sakset Banned

  Rekisteröitynyt:
  18.07.2017
  Viestejä:
  21
  Vaikka sinä Rantakemisti haluaisit ei niitä homoja ole koko populaatiosta kuin se prosentti (prosentti on poikkeavia esim. psykopaatteja on 1%, alfoja on 1% jne.) Se että laskee homoiksi kokeilijat ja bi-seksuaalit on sama kuin laskisi narkomaaneihin kerran kannabista kokeilleet.
   
 2. jepulis82 Banned

  Rekisteröitynyt:
  20.05.2017
  Viestejä:
  40
  Aivan järjetöntä rummutustahan homoista on ollut nyt kymmenisen vuotta. Järjetöntä siksi että homoja on vain noin 1% väestöstä. Itsellä ei mitään homoja vastaan henkilökohtaisesti, mutta naurettavaahan tämä rummuttaminen on. Tulee vielä kääntymään itseään vastaan tämä jatkuva propaganda.
   
 3. Rantakemisti

  Rekisteröitynyt:
  07.06.2010
  Viestejä:
  1 056
  En tiedä trollaatko vai mikä tässä on. Kannattaisi oikeasti lukea edes muutama sana noista tutkimuksista joihin itsekin viittasit, mutta yritetään nyt vielä vääntää rautalangasta. En vieläkään ymmärrä minkä takia jumitat tuossa yhdessä prosentissa homoseksuaaleja ja haluat tarkastella vain kuinka suuri osuus ihmisistä lokeroi itsensä homoseksuaaleiksi eli aivan ehdotonta ääripäätä. Tässä ketjussa yritetään perustella, että "homoagendaa" (aloittajan sanoin, tehdään homouden harjoittamisesta täysin normaalia) on mediassa liikaa sen takia, kun homoja on vain noin 1% prosentti väestöstä, mutta unohdetaan että seksuaalinen suuntautuminen identiteettinä ei ole suoraan verrannollinen seksuaaliseen käyttäytymiseen tai siihen kehen tuntee vetoa.

  Sinä nyt puhut pelkästään homoseksuaaleista eli ihmisistä jotka ovat kiinnostuneita vain ja ainoastaan samasta sukupuolesta ja vielä itse mieltävät itsensä homoseksuaaleiksi. Se ei ole niin mustavalkoinen asia onko homo, hetero, biseksuaali, panseksuaali, muumipeikko tai mikä ikinä se oma seksuaalinen minäkuva on. Seksuaalisen suuntautumisen määritelmä ei ole niin yksiselitteinen, vaan siihen sisältyy yleensä vähintään kolme aluetta, jotka otetaan arvioinnissa mukaan: seksuaalinen viehtymys, seksuaalinen käyttäytyminen, sekä seksuaalinen identiteetti. Monella heteroksi itsensä määrittelevällä voi olla seksuaalista halua samaa sukupuolta kohtaan ja osa on harrastanut seksiä samaa sukupuolta olevan kumppanin kanssa - kuten noista tutkimuksistakin ilmenee. Lähes jokaisessa tutkimuksessa puhutaan homoseksuaalisuuden stigmasta ja miten hankalaa seksuaalivähemmistöjen kokoa on tutkia. Tämän takia saadaankin näitä tuloksia, joissa 98 prosenttia vastanneista on identiteetiltään heteroita mutta kuitenkin noin 10 %:lla ihmisistä on ollut jonkinlaisia samaan sukupuoleen kohdistuvia seksuaalisia kontakteja elämänsä aikana ja tämä osuus nousee 16–21 %:iin kun raportoidaan joko samaan sukupuoleen kohdistuva kiinnostus tai käyttäytyminen, tai molemmat niistä. Kuten useimmissa tutkimuksissa todetaan, niin saadaan huomattavasti tarkempia arvioita samasta sukupuolesta kiinnostuneiden ihmisten määrästä, kysymällä onko vastaaja harrastanut seksiä saman sukupuolen kanssa tai tunteeko vastaaja viehätystä samaan sukupuoleen, kuin vain tiedustelemalla mikä on vastaajan seksuaalinen suuntautuminen eli pyydetään laittamaan itsensä lokeroon hetero, homo tai bi.

  Homosuhteiden näkyvyyttä mediassa ei pitäisi perustella homoseksuaaleiksi itsensä määrittävien henkilöiden määrällä vaan suhteuttaa se tähän samaan sukupuoleen kohdistuvaan seksuaaliseen käyttäytymiseen ja viehätykseen. Jos useimpien tutkimusten mukaan karkeasti joka kymmenellä ihmisellä on kiinnostusta samaa sukupuolta kohtaan, niin miksi seksuaalivähemmistöjen tai homosuhteiden näkyvyyttä mediassa pitäisi perustella homoseksuaalien määrällä? Miksi jätetään laskusta esimerkiksi biseksuaalit, kokeilijat, panseksuaalit, heterot jotka harrastavat seksiä vain salaa saman sukupuolen kanssa mutta ovat kuitenkin "100% heteroita", biseksuaalit jotka harrastavat seksiä seksiä saman sukupuolen kanssa mutta ihastuvat vastakkaiseen jne. Tämä noin kymmenen prosentin joukko voi todennäköisesti samaistua mediassa näkyviin homosuhteisiin kun heillä on siitä ihan omakohtaista kokemusta.

  Ihan siellä lainaamallasi Wikipedia-sivulla lukee seuraavaa ja suomenkielellä:

  "Homoseksuaaleina itseään pitävien osuuden selvittäminen väestöstä ei ole helppoa. Osuuden selvittämisessä on otettava huomioon kriteerit joita käytetään, rajat ja aikajakso jonka sisällä seksuaalinen suuntautuminen määritellään.[7] Monet ihmiset, huolimatta siitä että heillä on omaan sukupuoleen kohdistuvaa kiinnostusta, voivat epäröidä määritellä itseään homo- tai biseksuaaleiksi. Niitten ihmisten määrä, joilla on tunteita samaa sukupuolta kohtaan voi olla suurempi kuin niitten määrä, jotka myös toteuttavat käytännössä näitä tunteita. Toisaalta taas tunteita toteuttavien ihmisten määrä voi olla suurempi kuin ihmisten, jotka varsinaisesti määrittelevät itsensä homoksi, lesboiksi tai bi-seksuaaliksi.[8]

  Merkittävimpien tutkimusten mukaan 2–11 %:lla ihmisistä on ollut jonkinlaisia samaan sukupuoleen kohdistuvia seksuaalisia kontakteja elämänsä aikana.
  [9][10][11][12][13][14][15][16] Tämä osuus nousee 16–21 %:iin kun raportoidaan joko samaan sukupuoleen kohdistuva kiinnostus tai käyttäytyminen, tai molemmat niistä.[17] Vuonna 2005 tehdyssä tutkimuksessa, 20 % anonyymisti tutkimukseen vastanneista ilmoitti, että heillä on joitain homoseksuaalisia tunteita – tosin vain 2–3 % heistä määritteli itsensä homoseksuaaliksi.[18] Vuonna 1992 tehdyssä tutkimuksessa 6,1 %:lla Britanniassa asuvista miehistä oli ollut homoseksuaalisia kokemuksia, kun taas Ranskassa vastaava luku oli 4,1 %.[19] Vastaavasti Yhdysvalloissa, William Instituten vuonna 2011 tekemän raportin mukaan 3,5 %, eli suunnilleen 9 miljoonaa ihmistä aikuisväestöstä, on joko lesboja, homoja tai biseksuaaleja.[20] Yhdysvalloissa vuonna 2000 tehdyssä väestönlaskennassa maassa oli noin 600 000 samaa sukupuolta olevaa naimatonta kotitaloutta.[21]"

  ---

  Voihan tässä jankata vaikka ikuisuuden, "Miksi televisiossa näkyy niin paljon homostelua kun tutkimusten mukaan homoseksuaaleja on vain pieni 1 prosentin vähemmistö ja tv-sarjoissa tai medioissa annetaan kuva, että joka viides ihminen on homoseksuaali". Samaan aikaan samojen tutkimusten mukaan joka kymmenes vastaantulija on heilutellut peittoja saman sukupuolen kanssa ja/tai tuntee viehätystä samaa sukupuolta kohtaan. Jos et vieläkään ymmärrä minkä takia käyttämäsi mittari "homoseksuaali / ei-homoseksuaali" on huono niin antaa olla.
   
 4. PatrikSelin Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  24.07.2011
  Viestejä:
  2 816
  @sakset ansaitsi bannit altteroinnista.
   
  Viimeksi muokattu: 20.07.2017
 5. TeuvoLohi

  Rekisteröitynyt:
  03.06.2013
  Viestejä:
  252
  Onko Breaking Badilla agendaa? Yksi merkittävä hahmo on ehkä homo, mutta tämä jätetään erittäin epävarmaksi.

  Mites Game of Thrones, kaksi hahmoa tuhannesta ovat homoja.

  Olisi sääli jättää viime vuosien kaksi parasta katsomatta tuollaisen syyn takia.
   
  Viimeksi muokattu: 20.07.2017
 6. jepulis82 Banned

  Rekisteröitynyt:
  20.05.2017
  Viestejä:
  40
  [​IMG]
  Siitä on aikaa kun viimeksi katsoin Breaking Badia. Mitä hahmoa tarkoitat?

  Ja onhan elämässä nyt muutakin kuin tv-sarjat. Onhan se sääli jos joku ei sattumoisin katso Preikkin Bäädiä tai Keim of Tronessia. Sääli tosiaan.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2017
 7. Wulfgraf

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2013
  Viestejä:
  189
  Kyllähän tuo alkaa ottamaan päähän lievästi sanottuna kun jokainen uusi sarja on täynnä homoja ja feminismiä. Star Trekkiä ja uutta Stargatea myöten. Ja jos joku väittää ettei selkeää agendaa ole niin elää unimaailmassa.
   
 8. Tranfire

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  1 222
  Mitään agendaa ei ole.
   
 9. Источник

  Rekisteröitynyt:
  21.02.2014
  Viestejä:
  1 016
  Rantakemisti, homoseksuaaleja on siis noin yhdestä viiteen prosenttiin väestöstä, mutta biseksuaalien osuus nousee 5-10 prosenttiin. Lasken biseksuaaleiksi heterot, joilla on seksuaalista kiinnostusta samaa sukupuolta kohtaan tai ovat harrastaneet seksiä tai vastaavaa saman sukupuolen kanssa. Koska miten helvetissä joku voi olla "hetero" jos joku musta mies on tunkeutunut "heteroon" ihan vapaaehtoisesti? Toki en laske noita tyyppejä jotka ovat joutuneet raiskatuksi tai on "juksattu" tyyliin Turakainen Thaimaassa päätyy ladyboin matkaa...

  Täytyy ottaa myös huomioon sukupuolten välinen ero: naiset ovat seksuaalisesti enemmän biseksuaaleja kuin miehet eli naiset tykkäävät hässiä useammin toistensa kanssa, suudella ja kosketella toisiaan. Se selittynee evoluutiollisella syyllä: se on vain vitun kiihottavaa miehille nähdä kuinka pari naista vähän sekstailee ja sitten pääsee noiden kahden naisen väliin. Arvelisin, että biseksuaaleista, jos niiden osuus on 10 prosenttia, niin enemmistö heistä on naisia.

  Ja emmekö voisi palata takaisin asiaan? Breaking Bad on hyvä sarja, enkä muista siinä esiintyneen homoseksualismia. Star Trekit ovat varsin homovapaita, no ainakin vanhemmat sarjat. Tähtiportissa ei ainakaan alkuperäisessä muistaakseni miehet hässineet tai ketkään muutkaan. Miami Vicessäkään ei ainakaan päähahmot olleet homppeleita. Monet animesarjat on hyvin homovapaita, kuten Death Note, Full Metal Alchemist, Cowboy Pebob, Pokemon eli suosittelen katsomaan animee, tosin hentaista löytyy varmasti kaikkea mahdollista. Eli ketjun aloittaja voisi katsella jotain suosittuja animesarjoja? X-files sarjassa saattaa joissain jaksossa esiintyä homoja mutta tähän hätään en muista eikä päähenkilöt ole ainakaan sellaisia. Allekirjoittanut ei vaan oo katsonut pitkään aikaan mitään uusia sarjoja niin en voi sanoa for sure.
   
 10. Rontto

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2004
  Viestejä:
  1 733
  House of cards:ssa pressa homoili oikein kunnolla turvamiehensä kanssa. Se homoilu oli harvinaisen tökerösti jatäisin irrallisesti kirjoitettu, äysin läpinäkyvää oli että jostain homojärjestöiltä oli tullut ukaasia homa-hahmon puuttumisesta ja sitten oli päätetty lyödä jauhot suuhun kitisijöille.
  Se homoiluhan jäi sitten kerta luonteiseksi ja pressan homous jätettiin jostain syystä kaappiin.
   
 11. Charvel

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2015
  Viestejä:
  974
  Hyviä sarjoja suositeltu täällä. Pitääpä alkaa katselemaan.
   
 12. Pempula

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2003
  Viestejä:
  470
  Et ole tainnut sitten sarjaa kokonaan katsoa?
   
 13. Moguli

  Rekisteröitynyt:
  28.06.2001
  Viestejä:
  583
  En itse pidä noita juttuja niinkään "homoagendana" vaan pikemminkin laskelmoituna ja pinnallisena kaupallisuuden maksimointina, eli yritetään hankkia ohjelmalle mahdollisimman paljon katsojia laittamalla mukaan eri katsojaryhmiä kiinnostavia henkilöitä... samaan tyyliin kuin sarjoissa on yleensä eri ikäisiä, eri rotuisia ja luonteeltaan erilaisia henkilöitä, jotta jokainen katsoja voisi sieltä löytää jonkin oman suosikin.
   
 14. Tranfire

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  1 222
  Niin, tai sitten oikeassakin elämässä nyt yleensä on olemassa seksuaalisuudeltaan, ihonväriltään, iältään ja luonteeltaan erilaisia ihmisiä.
   
 15. kakkosenpölkky

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  524
  • 1.1 / 1.6
  Hyvä otsikko, kannatan. Homoutta sairasta, kuin ehkä 1% ihmisistä, mutta homot, lesbot ja kaikki mitälienee sukupuolet ovat koko ajan mediassa tyrkyllä. Ei mua ne haittaa, 1 parhaista ystävistäni on homo, mutta ei sitä tarvii koko ajan tuputtaa ja hokea että on hienoa olla transulesbo ja sukupuolia muka ties kuinka monta variaatiota. Kyllä se on mies ja nainen, muut on mielensairauksia.
   
 16. Tranfire

  Rekisteröitynyt:
  02.06.2010
  Viestejä:
  1 222
  Hieno kuulla, olkaamme suvaitsevaisia.
   
 17. Orient

  Rekisteröitynyt:
  02.11.2005
  Viestejä:
  69
  Sattumalta tämä ketju pisti silmään ja ei voi muuta sanoa kun että huonointa moderointia ikinä! En muista koskaan nähneeni ketjua, missä ihan moderaattoreiden myötävaikutuksella saa länkyttää täysin asian sivusta. Ketjun avaaja on kaksi kertaa koittanut sanoa että ei tehdä tästä mitään yleistä "juupas eipäs"väittelyä vaan hän haluaa löytää ITSEÄÄN miellyttäviä sarjoja. Tällä on näköjään todella kova tarve päästä paukuttamaan sateenkaarihenkseleitään, mutta eikö sitä varten voisi luoda oman ketjunsa? Jotta tämä viesti ei olisi yhtä turha kun melkein kaikki näistä kolmesta sivusta niin Katuhaukkaa ei ole taidettu vielä sanoa. Kasarisarjoissa ei tosiaan vielä koitettu miellyttää ihan jokaista. Yhtään asiaa aikaisemmin pohtimatta sai kyllä miettiä pitkään että keksin jonkun ehdokkaan, osa sarjoista on niin laajojakin että ei voi millään muistaa kaikkia juonenkäänteitä. Band of brothers, Miami vice?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti