Hintaopas.fi - hinta- ja tuotevertailupalvelu

Viestiketju alueella 'Yritykset ja jälleenmyyjät' , aloittaja Hintaopas.fi, 02.10.2017.

 1. Hintaopas.fi

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2017
  Viestejä:
  7
  Heippa kaikki Murolaiset!

  Hintaopas.fi saattaa olla monelle teistä jo tuttu Muropaketin yhteistyön ja kenties muun yhteyden myötä. Nyt Hintaopas on jalkautunut tänne foorumiin. Lyhykäisyydessään: Hintaopas on riippumaton hinta- ja tuotevertailupalvelu, joka auttaa löytämään oikean tuotteen, oikeaan hintaan ja oikeasta verkkokaupasta.

  Sivuillemme on listattuna melkein 700 verkkokauppaa kattaen kodin elektroniikan eri kategoriat. Suomeen rantauduimme vuoden 2015 lopulla, mutta palvelu on perustettu Ruotsissa jo vuonna 2002. Hintaoppaan perustaja, Jonas Bonde, koodasi ensimmäisen saitin itse. Jonas halusi rakentaa kattavimman hintavertailupalvelun, koska oli itse innokas hintavertailija, eikä löytänyt sopivaa palvelua.

  Olennainen ero moneen muuhun hintavertailupalveluun meillä on, että kauppojen ei tarvitse maksaa päästäkseen listoillemme, vaan haemme hintatiedot eri verkkokaupoista automaattisesti. Suomen markkinoilla kilpailijoihin nähden meillä onkin ylivoimainen määrä kauppoja.

  Suomessa sivuston pääpaino on vahvasti tietotekniikassa, matkapuhelimissa, elektroniikassa ja peleissä. Tuomme tuotesivuillemme tarkat tuotespeksit ja ominaisuudet, jotta vertailu olisi entistä totuudenmukaisempaa ja kaikki tieto olisi helposti yhdestä paikasta saatavilla. Palvelu on alun perin syntynytkin tietokoneharrastajien tarpeita ajatellen.

  Olemme foorumissa kaikkia teitä varten ja otamme mielellämme vastaan palautetta, ideoita, ehdotuksia, meiltä saa kysyä kaikkea sivuumme liittyvää ja vastaamme parhaamme mukaan aina arkisin. Jaamme teille myös aika ajoin vinkkejä ja infoa, mitä kaikkea Hintaopas pitää sisällään ja miten palveluamme voi hyödyntää.

  Meille voi toki lähettää sähköpostia [email protected] ja löydät meidän myös FB:stä (nimellä Hintaopas).

  Sivuillemme pääset osoitteesta www.hintaopas.fi

  Ps. Meiltä löytyy myös mobiilisovellus, joka on kätevä työkalu jokaiselle Murottajalle! Sovellus löytyy Google Playstä ja Apple Storesta, https://hintaopas.fi/plugins/
   
  Viimeksi muokattu: 03.10.2017
 2. Tontteri

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2012
  Viestejä:
  149
  Tervetuloa! Enpä ollut teistä itse ennen kuullut ja päätin heti verrata hintaseuranta.fi:hin ja huomasin että teillä hinnat tuntuu pitävän paikkaansa, mutta jostain syystä sivunne ei listannut Raspberry Pi 3:sta Gigantista.
   
 3. rallikuski

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2009
  Viestejä:
  294
  Uusi sivusto minullekin ja pikaisten testien jälkeen tulee käytettyä muiden samanlaisten sivustojen kanssa. Vaikuttaa pätevältä!
   
 4. Hintaopas.fi

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2017
  Viestejä:
  7
  Hei Tontteri, kiitos, tsekataan tuo Gigantin tuote ja hyvä jos ensivaikutelma sivustoomme oli positiivinen! Nyt vain kovaa käyttöä :)
   
 5. Hintaopas.fi

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2017
  Viestejä:
  7
  Heippa Rallikuski, kiitos palautteestasi, meiltä löytyy ehdottomasti suurin määrä kauppoja ja varmasti muitakin ominaisuuksia, jotka erottavat meidät muista vastaavista palveluista. :)
   
 6. Hintaopas.fi

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2017
  Viestejä:
  7
  Tiesitkö miten voit seurata, kun jonkin suosikkituotteesi hinta on alentunut?
  Jos vaikka näytönohjaimet kiinnostaa niin, klikkaa halutun tuotteen tuotesivulta "Aseta hintavahti" kohtaa ja saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun hinta on muuttunut. Kätevää, eikö!

  Mahdollista seurata myös esim. koko GeForce GTX 1080 Ti tuotesarjan hintakehitystä: https://hintaopas.fi/category.php?k=v2726 (silloin hintavahti asetetaan "seuraa tätä suodatusta" näppäimen alta)
   
 7. Hintaopas.fi

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2017
  Viestejä:
  7
  Askarruttaako mikä verkkokauppa on edullisin? Hintaoppaan Hintasodassa voit vertailla kahden kaupan hintoja toisiinsa, https://hintaopas.fi/fight.php, kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä toimintoa!
   
 8. Hintaopas.fi

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2017
  Viestejä:
  7
 9. Hintaopas.fi

  Rekisteröitynyt:
  02.10.2017
  Viestejä:
  7
  Perjantaita kaikille Murolaisille :). Tiesittehän, että Hintaopas.fi:ssä on myös arvosteluja eri tuotteista ja verkkokaupoista. Kirjoita arvostelu omasta suosikkituotteestasi ja lue muiden kokemuksia, https://hintaopas.fi/product.php?o=4231527
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti