Hintalaatusuhteeltaan parhaat android älykellot?

Viestiketju alueella 'Älypuhelimet ja taulutietokoneet' , aloittaja FuLL, 16.08.2018.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. FuLL

  Rekisteröitynyt:
  07.04.2002
  Viestejä:
  4 296
  Eipä oikein keskutelua löytynyt aiheesta nopealla tsekkauksella. Työkaverilla tuollanen samsung s3 ja vaikuttaa ihan hyvältä. Löytyykö kuitenkin kiinasta vastaavia jotka olisivat testatusti hyviä hintalaatusuhteeltaan?
   
 2. Moloch

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2010
  Viestejä:
  1 135
  Itseäkin kiinnostaisi vaihtaa hyvin palvellut Pebble original johonkin uudempaan. Ei Pebble:ssä varsinaisesti vikaa ole mutta sen jälkeen kun Fitbit osti Pebblen niin voisi kokeilla jotain uutta. Ja olen tietoinen Rebble:stä.
  Pebble:ssä miellytti e-ink näyttö ja minulle kelpaisi sellainen jatkossakin. eBay:stä löysin tällaisen vaihtoehdon: iSport W194
  https://www.ebay.com/itm/Curved-Sur...320633?hash=item238496a579:g:6AcAAOSw-3FZGHV7

  [​IMG]

  Olisiko kenelläkään kokemusta? Vähänlaisesti löytyy Googlella juttua ko. kellosta/sport trackkeristä. Miellyttää itseä tuo isokokoinen e-ink näyttö ja noin 2 vko akkukesto sekä langaton lataus (oma telakka). Toimiikohan ilmoituksista ja puheluista hälyyttäminen värinällä samoin kuin Pebble:ssä?
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Moloch

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2010
  Viestejä:
  1 135
  Suunnitelmat muuttuivat :p

  Tilasinkin ns. hybridi älykellon: The Martian Notifier

  [​IMG]
  Eli kello-osa on perinteinen analoginen viisarikello koneistolla ja omalla paristolla. Pariston kesto jopa 2 vuotta.
  Älyominaisuudet rajoittuvat tuohon alareunassa olevaan pieneen näyttöön mistä näkee saapuneet viestit ja puhelut yms. ilmoitukset. Älyominaisuuksia varten erillinen, ladattava akku. Pitäisi riittää 3 - 8 vrk riippuen käytöstä. Mikä parasta, joka ilmoitustyypille on mahdollista ohjelmoida oma, erilainen värinä. Myös värinän voimakkuutta voi säätää.

  Eli hyvin pelkistetty (ja vanha) malli mutta oikeastaan en muuta kaipaakaan.
   
  Viimeksi muokattu: 01.09.2018
 5. Goble81

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  1 668
  https://www.google.fi/search?q=noki...jp_dAhXHBiwKHTFzBTMQ_AUICigB&biw=1536&bih=768

  Olet jo kellon osatanut, mutta muille vinkkinä Nokia Steel HR. Täällä ollut about kuukauden käytössä ja olen ollut tyytyväinen. Nokia Steel HR on ulkonäöllisesti yksi hienoimmista äly/aktiivisuuskelloista. En kaipaa täysiveristä urheilukelloa eri harjoitusohjelmineen yms. Syke- ja aktiivisuusseuranta ja notifikaatiot riittävät kun muut lenkkitietojen tallenuksen hoitaa sitten taskussa oleva puhelin ja SportTracker sovellus (gps, reitit, korkeudet, väliajat yms).

  SteelHRssä on siis sykemittausranteesta. Yllättävän tarkka kun kello on kunnolla ranteessa eikä ranneluun päällä (tehnyt "manualisen" mittaustarkistuksen ja verrannut kellon mittaukseen. Heittoa ollut 1-2 sykeyksikön verran eli menee jo manuaalilaskuvirhepyöristyksen piikkiin).

  Sen lisäksi SteelHRssä on puhelimen saapuvien soittojen, viestien ja kalenteritapahtumien notifikaatio. Tosin notifikaatiotoimintoon on vasta nyt uusimman firmwaren myötä tullut Whatsapp/email/yms "3rd party viestisovellusten" notifikaatiot. Eihän siinä Nokialla mennyt kuin vuosi tuon tekemiseen. Ihme "pitää olla kustannuspaikka-ja-budjetti-ja-3-portaan-hyväksyntä-ennenkuin-tehdään-mitään" firma. Tosin joku tee-se-itse-tyyppi oli tehnyt siihenkin näppärän ratkaisun vuoden ennen Nokiaa. Tässä Android sovelluksessa tosiaan on sitten erilaisia filtterisuodatus yms toimintoja joita MartianNotifierissa on out-of-the-box. Nokia/Withins HealthApp sovelluksen kautta notifikaatioita ei pahemmin pysty säätämään muuten kuin on/off mutta tuo Winotify sovelluksen kautta tulee lisää filterisäätötoimintoja.
  https://play.google.com/store/apps/details?id=org.hopto.baku.winotify2
   
  Viimeksi muokattu: 03.09.2018
 6. Moloch

  Rekisteröitynyt:
  04.11.2010
  Viestejä:
  1 135
  Tuo Nokia Steel HR on kyllä ulkonäöllisesti hieno :cool:
  Mutta koska sisältää toimintoja, joita en tarvitse niin ei harmita... paljoa ;)
   
 7. tmm68

  Rekisteröitynyt:
  03.08.2007
  Viestejä:
  156
  meinasin tuon Nokian ostaa juuri sen siistin ulkonäön vuoksi, mutta silloin kun päätöstä tein, tuki kello vain tekstiviestejä eikä whatsappia niinpä päätös oli Amazfit bip. Hienosti sekin toimii vaikka ei näytäkkään perinteiseltä kellolta.
   
 8. LeMuerte

  Rekisteröitynyt:
  29.05.2011
  Viestejä:
  275
  Täällä myös Withings Steel HR joka nykyään Nokia Steel HR:nä tunnetaan. Ollut käytössä puolitoista vuotta, kesän alussa rupes kellokoneisto jätättämään ja viisarit näyttää nyt noin vartin verran pieleen. Kaikki muu pelaa mutta noita viisareita ei saa enää oikeaan asentoon.

  Oon tässä vähän katellu Mobvoin Tickwatch E:tä. Ärsyttää vaan kun noitahan joutuu lataamaan päivittäin, Steeliä tarttee ladata ehkä kolme kertaa kuussa jos oikein on kovalla käytöllä.
   
 9. Jooseppi99

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2009
  Viestejä:
  20
  Tässä Steel HRssä saa ne viisarit manuaalisesti kalibroitua asetuksissa. Mulla ainakin auttoi kesällä kun teki saman...
   
 10. Goble81

  Rekisteröitynyt:
  19.02.2010
  Viestejä:
  1 668
  Ja piirileikki jatkuu. "Withing Steel HR" vaihtui Nokia aikana "Nokia Steel HR" brändille. Mutta nyt kello ja muut tuotteet ovat jälleen "Withings Steel HR" brändin alla kun original perustaja osti Nokian saamattomuuden takia paikallaan polkeneen terveystuoteliiketoiminnan takaisin itselleen (sai varmaan halvalla).

  Nokia on tosiaan mokaillut monen hyvän tuotteen kohdalla. SportsTracker sovellus- ja palvelu oli aikoinaan Nokia Labsin kehittämä. Nokia ei osannut kohdella sitä oikein koska kuvitteli puhelinpuolella rauta-asioiden ratkaisevan eikä softan. Onneksi Labsin tyypit ostivat tuotteen itselleen ja perustivat firman sen päälle. Sama homma nyt tämän terveys/lifestyle tuotteiden kohdalla. Nokia ei vain taida osata kuunnella asiakkaita koska Nokia Steel HR -kehitys junnasi vuoden ajan ihan paikallaan. Nyt kun uusi (vanha) omistaja on taas puikoissa niin on ruvennyt tapahtumaan.

  Uusi omistaja toi pikavauhdilla esim Whatsapp notifikaatiot (ja muut 3rd party sovellusilmoitukset) kelloon. Nyt on tullut myös uusi Withings Steel HR Sport kellomalli. https://www.withings.com/fi/en/watches

  Uusi kello on tosin sisuskaluilta lähes identtinen vanhan Nokia Steel HR -kellon (40mm) kanssa. Uutuutena on esim useamman urheilulajin tunnistus ja "connected gps" toiminto jossa kello synkkaa matkaa luurin GPSn kautta. Nämä toiminnot ovat onneksi tulossa myös vanhan Nokia Steel HR kellon firmwareen ja HealthMate appiin. Uudessa kellotaulussa tosin näkyy nyt selkeämmin viisariviivat koska vanhassa NokiaSteelissa viisariviivat olivat melko hentoisen värisiä.
   
 11. Athos

  Rekisteröitynyt:
  14.12.2012
  Viestejä:
  2 362
  Mikä olisi nyt paras älykello kun Galaxy watchistakin on ulkolaiset foorumit täynnä että sykemittaus ei kunnolla toimi eikä Samsung tee käytännössä mitään.
   
 12. LaturiLewis

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2013
  Viestejä:
  322
  Parhaasta älykellosta en tiedä, mutta muutaman aktiivirannekkeen optisen sykkeen mittauksen toimivuutta olen ihmetellyt.
  Huawei Color Band A2 ei toiminut minulla ollenkaan, vaan näytti joko 2 tai 1,5 kertaisia lukemia. Niinpä palautin sen kauppaan . Tosin emännällä se toimii riittävästi.
  Tilasin sitten Kiinasta noin 10 Euron värinäyttöisiä aktiivirannekkeita, joista halvemman mallin sykemittaus ei toiminut itsellä eikä emännälläkään riittävän hyvin.
  Hieman kalliimpi malli (11-14Euroa) sen sijaan toimii kohtuullisesti itselläkin, paitsi leposykkeellä 45-40 näyttää tuplalukemia.
  Sykkeet on tarkistettu Suunnon sykevyöllä ja kellolla.
  Jos sykkeen mittauksen anturissa vika, niin sitä ei kellon firmware päivityksellä välttämättä korjata ja kellon valmistaja on kädetön korjaamaan ongelmaa.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti