Heroes of the Storm (Blizzard MOBA)

Viestiketju alueella 'Pelit ja konsolit' , aloittaja Rakuun, 20.10.2013.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Rakuun

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2009
  Viestejä:
  297
  Viimeksi muokattu: 25.12.2014
 2. Kiekura Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2008
  Viestejä:
  3 690
  Jaahas. Eiköhän sieltä tule vähintään 8/10 peli Blizzun tuntien.
  Innolla odottaen :kahvi:
   
 3. Eore Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  449
  Tuskin tulee edes kokeiltua. MOBA kenttä tällähetkellä tuntuu olevan kaikkien kiikarissa. Jokainen tahtoo osansa Dotan ja LoLin menestyksestä. Ainut ongelma siinä on, ettei yksikään niistä tarjoa mitään erilaista näiden kahden lisäksi. Kaikki ovat kehnoja jäljitelmiä joko dotasta tai lollista.

  Varmasti on ihan hyvin tehty peli, mutta 3-4 vuotta myöhässä.
   
 4. Kiekura Banned

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2008
  Viestejä:
  3 690
  Blizzard nyt yleensä vain tekee hyviä pelejä genressään :think:
   
 5. Luostarine

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2010
  Viestejä:
  2 296
  Eiköhän tämä peli omat pelaajansa löydä vaikka olisi miten paskaa, onhan kyseessä Blizzard.
  Näin on aina käynyt.
   
 6. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  Aika hassusti sanottu varsinkin kun genressä löytyy vain kolme pelaamisen arvoista peliä. Vähän kuten Wolfensteinin ja Doomin jälkeen olisi sanonut että:"Tuskin tulee edes kokeiltua. FPS kenttä tällähetkellä tuntuu olevan kaikkien kiikarissa. Jokainen tahtoo osansa Wofensteinin ja Doomin menestyksestä. Ainut ongelma siinä on, ettei yksikään niistä tarjoa mitään erilaista näiden kahden lisäksi."

  Kukaan ei varmaan voi sanoa että MOBA peligenre on jo nähnyt kaiken mitä voi kuunaan keksiä. Ihan hyvä että korttipelien kehittäminenkin ei jäänyt pasianssin keksimisen jälkeen niille sijoilleen. IMO, konseptiltaan Dota/HoN/LoL on vahentunutta paskaa joka perustuu yhden miehen visioon hassusta custom gamesta warcraftissa. Pitäisi nyt pelialan huippujen saada jotain omia keksintöjä pöytään. Tosin BF3 on tuhansia kertoja parempia pelattavuudeltaan ja mekaniikoiltaan mitä Doom vaikka doomin piti olla se epic ja kummassakin ammutaan pyssyllä. Jospa moba kehittyy parin kymmenen vuoden aikana pikkuhiljaa paremmaksi.
   
 7. Eore Banned

  Rekisteröitynyt:
  23.10.2009
  Viestejä:
  449
  Ainakin alkuperin tästä piti tulla suora kilpailija dotalle Valven ja blizzardin taistelun jälkeen? Hyvä vain jos tulee useampia pelejä tähän genreen, mutta totesin vain että lähes kaikki kokeilemaan lähteneet ovat tehneet peleistään aivan hirveitä ja/tai matkineet liikaa edeltäjiä. Miksi kukaan vaihtaisi valmiista pelistä lähes samanlaiseen.
   
 8. K.Night

  Rekisteröitynyt:
  14.02.2003
  Viestejä:
  991
  Blizzconissa viimeistään selviää mikä tämän pelin täky on. Sinne on nimittäin toiselle päivälle merkattu "Heroes of the Storm Live Matches".
  Kyllähän monikin yrittää kehittää eteenpäin MOBA genreä mutta vähemälle huomiolle ovat jääneet. Esimerkiksi 3rd person MOBA Smite taitaa olla seuraavaksi isoin noiden kolmen kärjen jälkeen. Myös tällä hetkellä suljetussa betassa oleva Dawngate yrittää rikkoa muottia muokkaamalla näitä perinteisiä rooli jakoja (support, carry jne.). Mutta selvää on että vaikka peli on Blizzardin tekemä niin pakko siinä on olla jokin koukku mikä nostaa sen muiden yläpuolelle, muuten voi jäädä alkuhypen jälkeen pienen ryhmän iloksi.
   
 9. Stuntman Mike

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2001
  Viestejä:
  1 578
  Tämä ainakin kiinnostaa. Toivottavasti tähän tulee samanlainen systeemi, kuin Starcraft 2:ssa noiden eritasoisten pelaajien suhteen. Parastahan tuo on silloin, kun matsit on mahdollisimman tasaväkisiä ja homma menee erittäin tiukaksi väännöksi. Suuntaan tai toiseen on paha tässä vaiheessa mielestäni sanoa, kun koko peliä ei olla edes nähty.
   
 10. Lichi

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2010
  Viestejä:
  2 383
  No melko varmasti tulee. Niinhän Lollissakin on. Tästä voi tulla kyllä ihan hyvä. DOTA 2 nyt floppasi täysin, kun matkittiin liikaa ykköstä, eikä otettu pelin moderneja piirteitä, kuten baseen teleporttausskilliä mukaan ja kuolemasta meneettää rahaa ja pitää murhata oman tiimin armeijaa.
   
 11. Juginabi

  Rekisteröitynyt:
  07.07.2004
  Viestejä:
  10 213
  :D 12345
   
 12. Janzor

  Rekisteröitynyt:
  25.07.2011
  Viestejä:
  1 619
  :think: kovaa trollausta tänään :think:

  Todennäköisesti, johtuu siitä että Blizzard nyt vaan pukkaa tekemään aina laatua, vaikka aina löytyy tämä äänekäs vähemmistö joka itkee paskaa. :think:
   
 13. Wyltsi

  Rekisteröitynyt:
  12.07.2011
  Viestejä:
  482
  Kiitos tästä. Nauroin minuutin putkeen.

  Itselle tuli vähän sellainen kuva tuosta videosta, että Blizzu olisi vähän "huumorimielellä" lähdössä mukaan tähän MOBA touhuun. Saa sitten nähdä mitä sieltä tulee. Harmi kun yhtään mitään uutta informaatiota pelistä ei tullut (kun nimikin oli jo vanha uutinen). Mutta innolla odottelen, kelpaisihan tuo sellainenkin MOBA jota ei tarvitse ihan niin otsa rypyssä pelailla.
   
 14. Rakuun

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2009
  Viestejä:
  297
  Ihan nyt spekulointia vaan, mutta jos jotain uutta haluaisivat tuoda niin voisi olla aika mielenkiintoista pistää peli muiden mobien 5v5 muodosta esim 5v5v5 muodoksi ja sopivasti tulisi omat sankarinsa kullekin tiimille diablosta, starcraftista ja warcraftista. Tiedä sitten miten käytännössä pelit etenisivät, joku jippo aika varmasti tähän peliin tulee mikä tekee tästä pelistä erilaisen verrattuna muihin genren peleihin. Ja vaikka tekisivätkin ihan perus moban mihin ollaan totuttu niin kyllä sillekin pelaajia riittäisi kuten on aiemmin mainittu.
   
 15. Luostarine

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2010
  Viestejä:
  2 296
  Koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
  :eat1::cool::smoke::facepalm::kahvi:
   
 16. Azzeron

  Rekisteröitynyt:
  08.08.2009
  Viestejä:
  875
  Olisi vaan pysyneet siinä Blizzard All-stars nimessä niin ei tulisi näitä nimisekaannuksia. Nyt Blizzard talloo tällä uudella nimellä esimerkiksi suomalaisen roolipelisuunnittelijan varpaille, joka rekisteröi saman nimisen roolipelin jo vuosi sitten. Plus lyhenne Heroes kuuluu epävirallisesti jo Heroes of Might and Magicille.

  Dotaklooneja on jo ihan tarpeeksi, tekisi vaihteeksi jotain uutta :(.
   
 17. Lichi

  Rekisteröitynyt:
  03.01.2010
  Viestejä:
  2 383
  No toisaalta oli jo DotA Allstars. Ja eiköhän tämä ole sitten HotS, kun on jo HoN,LoL ja DotA
   
 18. tough

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  169
  Hyvä kun tulee jotain uuttakin! Lol alkaa olla aika nähty peli, Dawngate oli mielestäni huono ja dotasta meitsi ei tykänny. Toivottavasti tästä tulis jotain hyvää.
   
 19. Gulchi

  Rekisteröitynyt:
  01.10.2012
  Viestejä:
  442
  Heroes of the Storm Live Matches
  23:00 - 0:00 CET

  la-su yönä Blizzconissa
   
 20. Rakuun

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2009
  Viestejä:
  297
  Noniin ihan mielenkiintoiselta näytti kyllä ekat videot pelistä Blizzconissa.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2013
 21. Rakuun

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2009
  Viestejä:
  297
  Noniin viralliset sivut hieman päivittyneet. Päivittelin tietoja alotukseen. + beta sign up tullut battle.nettiin.
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2013
 22. Naabi

  Rekisteröitynyt:
  19.06.2004
  Viestejä:
  89
  Mennyt tämä ihan ohi, nyt Blizzconin kautta bongasin! Kiinnostaa kyllä näin Blizzard-fanipoikana kovasti. :o Warcraft III TFT:ssä pelasin joskus custom gamen kautta hero areenaa, mutta muuten ei vielä kokemusta tämän genren peleistä, Lollita ja Dotalta onnistunut välttymään. Julkaisusta ei tarkempaa tietoa kuin "soonish"? :D

  Samaa mieltä, että Blizzard All-Stars ois nimenä ollut parempi, ihan sekaannuksien välttämiseksikin. Blizzard julkaisi jo hiljattain Hotsin, Heart of the swarmin. No, ehkä pystymme elämään tämän kanssa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.11.2013
 23. Rakuun

  Rekisteröitynyt:
  14.07.2009
  Viestejä:
  297
  Tiedä sitten miten tuo Heroes nimi vakiintuu, mutta hots jää "vapaaksi" kun starcraftiin tulee lisäri jossain vaiheessa.

  Kyllä vaikuttaa tosi strategiselta peli ja hyvällä tiimityöllä pärjää pitkälle. Muista mobista poiketen pelissä on tiimillä yhteinen leveli, ei ole tavaroita eikä kultaa, useita eri mappeja ja neutral campit liittyvät puolellesi tapettaessa niitä. Heroilla on oma talent tree, mistä esimerkiksi "ultiksi" voi valita useammasta vaihtoehdosta oman mieltymyksen mukaan. Ja team levelin avulla kunnon support herot pääsevät kyllä ihan oikeuksiinsa.

  Lisäksi peli tulee olemaan Free to Play.

  PS. Tässä gameplay matskua eilisestä BlizzCon -paneelista

  [YOUTUBE]B6EPdShKIt0[/YOUTUBE]
   
 24. Feni

  Rekisteröitynyt:
  13.10.2013
  Viestejä:
  22
  Itse olen jotenkin onnistunut pysymään erossa tästä MOBA-genrestä, mutta jotenkin tämä onnistui herättämään mielenkiinnon. Ihan kiva ettei kyseessä ole taas uusi Dota(1) kopio, sillä jos tälläisen haluaisin, päätyisin varmasti pelaamaan LoL:ia / Dota2:sta. Myös business-mielessä voi olla ihan viisasta olla lähtemättä suoraan kilpasille edellä mainittujen kanssa.

  Tuntuu että Blizzard on tässä oikeasti lähtenyt rakentamaan jotain uutta tuohon perusidean päälle. Loppujen lopuksi HOTS:lla näyttäis olevan aika vähän yhteistä muoden genren edustajien kanssa, sillä mikäli jos oikein ymmärsin tässä keskitytään enemmän tiiminä pelaamiseen ja vähemmän yksilösuorituksiin. Tottakai Dota2/LoL/Hon/yms ovat myös tiimipelejä, mutta tässä idea viedään (ymmärtääkseni) vielä askelta pidemmälle, joka saattaa tehdä moninpelikokemuksesta "kasuaalitasolla" miellyttävämmän.
   
 25. Stuntman Mike

  Rekisteröitynyt:
  11.08.2001
  Viestejä:
  1 578
  Kiinnostaa kovastikin. Ainakin paneeleissa esiin tuodut pointit ja pelivideot tähän asti, sekä pelilliset uudistukset ovat aika jees. Dota 2 on vaan jotenkin niin väsynyt kopio kaikesta, ettei se jaksanut sytyttää.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti