Helsingin parhaat kebabit

Viestiketju alueella 'Ruoka ja juomat' , aloittaja ARantala, 26.10.2010.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. ARantala

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2006
  Viestejä:
  177
  Olen nyt muutaman vuoden etsinyt edes kohtalaista kebabmestaa, mutta en ole löytänyt

  Oletteko te?
   
 2. Jopz

  Rekisteröitynyt:
  18.09.2006
  Viestejä:
  264
  weeweeweepistekebabillepistecom
   
 3. JJTM

  Rekisteröitynyt:
  29.08.2000
  Viestejä:
  1 202
  Mikä kebabeissasi on ollut vikana?

  Lähes kaikki tähän mennessä syömäni kebabit (suomi-kreikka -akselilla) ovat olleet järjestään varsin maukkaita. Onko jotain mitä en tiedä, enko osaa vaatia jotain parempaa :rolleyes:
   
 4. p3tr1

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2005
  Viestejä:
  23
  - Pizzeria Evin Puistolassa. Riittoisat ja maukkaat annokset, rullakebu fantastinen, ranskalaiset mukavan rapsakoita. Plussaa myös reilun kokoisista ja runsastäytteisistä pizzoista. Hintatasokin on melko pätevä ja henkilökunta mukavaa.

  - Pikku Eerikin Pippuri Kampissa Eerikinkadulla. Todella maukasta lihaa ja kastiketta. Salaatit ok, nopea palvelu. Ei halvimmasta päästä, mutta todellakin hintansa väärti. Kaiketi muutkin Eerikin Pippurit (Forumissa ja toinen Pikkupippurin vieressä) päteviä, ainakin olen kehuja kuullut..

  - Konalan Pizza Expressistä tuli kerran tilattua, kebab oli parempaa keskitasoa mutta ranet erittäin hyvin maustettuja. Miinusta pienestä annoskoosta, mutta ihan kelpo setti silti.

  - Vallilan King Kebabin rullista ainakin tyttöystävä tykkää kovasti, ovat kuulemma mahtavan soosikkaita ja palvelukin nopeaa..
   
 5. koodinratkoja

  Rekisteröitynyt:
  31.12.2008
  Viestejä:
  166
  hesan kepapit ei ole mitään verrattuna vaikka saksan kepapeihin mistä johtuu ?
   
 6. Jap3

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2008
  Viestejä:
  140
  Itäkeskuksen kimenessä kannattaa vieraillla varisinkin hyvää kebabbia, että vie kielen menneesää cittarin rullaportaittein vieressä
   
 7. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Onko suomessa olemassa aitoa turkkilaista ravintolaa, jossa saa AITOJA kebabbeja ja myös muita turkkilaisia ruokia? Nyt en siis puhu näistä eerikin pippureista yms. eines-kebabbiloista vaan ihan puhdasta ravintolaa aidolla lihalla. Pizzeriat ei oo kebabbeja nähneetkään...

  edit. Nyt siis haetaan ihan raflaa jossa istutaan alas ja eteen tuodaan ruokalista ja ruoka valmistetaan jossain muualla, kuin mikrossa. Tarkoitan sellaista missä Anthony Bourdain kävi ohjelmassaan vierailulla. En aataminomenan-kauppakeskuksen rullaportaiden alapäästä...
   
 8. Satai Vesa

  Rekisteröitynyt:
  20.09.2000
  Viestejä:
  9 303
  Täyttäisköhän nuo kriteerit?

  RAVINTOLA ANI
  :: Ravintola Halikarnas - Tervetuloa!
  Turkish Cuisine Kilim
  RAVINTOLA MALABADI
   
 9. kansaIainen

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2003
  Viestejä:
  5 895
  Ani on kyllä hyvä ravintola, liian harvoin tulee siellä käytyä. Vieläköhän siellä on lounas-aikaan turkkilainen seisova pöytä?
   
 10. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Javohl, vai miten se meni? Tosin yksi pizzeria joukosta löytyy, mutta onhan tuossa alkuunsa.

  Taas täytyy valitettavasti todeta, että ruokailun puolesta ollaan synnytty aivan väärään maahan. Aivan poskettomia hintoja... tai no normaali suomalainen ravintolahinta, mutta noin maailmanlaajuisesti. Mukavaahan se olis porukalla mennä tilailemaan vähän kaikkea ja maistella toisten lautasilta, mutta arvatkaapa moniko valitsee mielummin sen eines-kebabin 6,50e hintaan lidlin ranskanperunoilla :rolleyes: Onneksi nyt vuodessa tulee heitettyä aina vähintään kuukauden reissu ulkomaille, joten siellä voi purkaa reilun kuukauden verran nälkäänsä ravintoloihin ja herkullisiin edullisiin ruokiin.

  Ei ole kyllä mitään tolkkua tässä suomen "ruokakulttuurissa" että "ravintolakulttuurissa", ne on pilattu älyttömällä verotuksella. Mietitään nyt, että tuskin suomessa tulee ravintoloissa käytyä vuodessa juuri lainkaan mitä nyt juhlapäivinä muutaman kerran vuodessa kiinalaisessa tai thaimaalaisessa. Kyllä mielummin jättää käymättä sitten rafloissa suomessa ja säästää sen vähintään 20e/ravintolakerta lentolippuihin.

  Järjetöntä, että tulee melkeinpä halvemmaksi lentää Ryanairilla Kaunasiin tai Riikaan ja käydä siellä vain ravintolassa syömässä hyvää ruokaa mahaa täyteen ja lentää sieltä takaisin. Ei oikein käy järkeen :confused:
   
 11. jjx

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2001
  Viestejä:
  14 148
  Asennekysymyshän tämä on. Harvalla se talous siihen kaatuu vaikka kerran viikossa laittaisi esim sen 50€ sapuskoihin. Tai joisi viinat kotona ja söisi ruoat ravintelissa (yleensähän suomalainen nuori tekee toisinpäin).

  Kilimissä kannattaa ainakin käydä lounaalla. Siinä mielestäni hinta ja laatu kohtaavat mukavasti.
   
 12. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Onhan tuo 200e melko sairas summa laittaa kuukaudessa neljään ravintolareissuun. Vaikka on totta ettei talouteni siihen kaatuisi, mutta 2200eurolla vuodessa (laskin siis 11kk eli kesäloma pois :D ) tekee kuukauden reissun kambodzaan, vietnamiin, indoihin, thaikkuihin jne. johon sisältyy lennot, majoitukset, ruuat, aktiviteetit, shoppailut, kyydit ym.

  Ei tarvitse kahta kertaa miettiä tuenko suomalaisia ravintoloita tuolla summalla vai lennänkö mielummin 10 000km päähän kuukaudeksi syömään vuoden edestä :)
   
 13. jjx

  Rekisteröitynyt:
  23.12.2001
  Viestejä:
  14 148
  No kukin tyylillään. Itselleni tuottaa oikeastaan enemmän tyydytystä se, että tasaisesti nauttii elämän iloista vs. vuoden kärvistely ja kuukauden huuma.
   
 14. Eraa

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2005
  Viestejä:
  397
  Kilim tapiolassa Espoossa ja Ani kebab siinä eiran holleilla... Muut onkin sitten sitä samaa tukkukebabia mitä saa kaupasta 3€/kg
   
 15. Split-

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2008
  Viestejä:
  497
  Tuo Ani on kyllä aivan mahottoman hyvä paikka. Kerran käynyt helsingissä pyörähtäessä ja unta näkee paikasta vieläkin. Pakko mennä kun seuraavan kerran kun sinne suunnalle sattuu joskus eksymään.
   
 16. KillingInTheName

  Rekisteröitynyt:
  24.10.2009
  Viestejä:
  300
  Oon käyny Kilimissä Espoossa, Eerikin pippurissa sekä useassa muussa kebabia myyvässä paikassa. Missään ei ole tullut vastaan oikein hyvää kebabia. Parhaimmat kebabit ovat olleet korkeintaan tyydyttävää tasoa. Sitä samanlaista melko mautonta lihasilppua, jonka vieree lätkäistään jugurtti, kastikkeet ja muut lisäkkeet. Täten en oikein ymmärrä kebabinystävien himoa kebabia kohtaan. Ei se niin ihmeellinen ruokalaji ole. Jos haluaa mahan täyteen eikä välttämättä välitä miltä sapuska maistuu, niin kebabia turpaan.

  feikkiedit: Tuli mieleen Vaasan Valenciasta (palosaaressa) mukaan ottamani aurajuustokebabrulla. Kebab maistui lampaalle, eli siinä olikin sitä makua! Tästä erikoismaininta.
   
 17. Maketsu

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2009
  Viestejä:
  935
  Itsekään en löytänyt yhtään hyvää Kebabia stadista vaikka tuli tosi monta lafkaa käytyä läpi,no yksi tyydyttävä iskender tuli tuurilla saatua,kastike oli hyvää mutta liha perus pakastescheissea.Nykyään ei taida mikään firma tehdä itse vartaitaan,vaan nekin pakasteesta rontattuja. Uskomaton juttu että ede kastikkeeseen ei useimmat panosta,aina on jotain öljylitkua jossa ei ole makua. Pari hyvää pitsaa sai sentään tuurilla (välillä tuli todella härskiintyneitä lättyjä).

  Kyllä Tampereella on Kebabit eri tasolla,niihin tuli verrattua stadin yritelmiä.
   
 18. ARantala

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2006
  Viestejä:
  177
  No sanotaanko nyt näin että landella saa parempaa :)

  edit: Mutta siis stadissahan on paikkoja noin miljoona, joten en varmasti ole käynyt kuin murto-osassa, mutta näihin kokemuksiin olen erittäin pettynyt.
   
 19. ARantala

  Rekisteröitynyt:
  02.08.2006
  Viestejä:
  177
  Anissa ei ole tullut käytyä, taidanpa korjata asian tällä viikolla. Pöytävaraus vai ei?
   
 20. Esko6

  Rekisteröitynyt:
  25.03.2007
  Viestejä:
  365
  On varmaan tullut käytyä jotenkin huonoissa mestoissa, mutta miksei Iskenderissä ole nykyään ikinä jugurttia?
   
 21. Pertti_Pasanen_Spede

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2001
  Viestejä:
  3 332
  Ei tuolla ainakaan mistään varauksista mitään lue RAVINTOLA ANI tokihan sinne voi aina soittaa ja varmistaa. Tuskin kuitenkaan mikään helsingin suosituin joten varmasti aina tilaa löytyy.
   
 22. Mikkos

  Rekisteröitynyt:
  01.01.2004
  Viestejä:
  8 103
  Huh, mulle ei ainakaan tuota tyydytystä maksaa yhdestä ateriasta kahdelle yli 50e. Pikemminkin ressi että millähän sitä sitten viikolla ruokaa ostais..

  Ja offtopiccina jatkettakoon että ranskassa koko rimpsu (alkupala, pääruoka ja jälkkäri+juomat) makso n. 25e henkilö.
  Täällä suomessa pelkkä pääruoka paikallisessa perusraflassa maksaa jo 22e. Ei hirveesti nappaa mennä ulos syömään. Tommonen kepulan hinta eli vajaa 10e limuineen on oikein sopiva ja saa mahan täyteen.
  Tai sitten ostaa parasta piffiä mitä kaupasta löytyy ja paistaa itte ranskalaisten kanssa ni eipä siinäkään hintaa tuu edes 15e per lätty juomineen.
   
 23. S62B50

  Rekisteröitynyt:
  16.06.2009
  Viestejä:
  7 270
  Kyllä mielestäni suomessakin pitäisi olla Thaimaan hintataso eli alkupala, pääruoka, jälkiruoka juomineen pari kolme euroa. Toisaalta yllättävän pihiksi tulee ihminen noillakin hinnoilla, Jos parin euron ateria maksaakin toisessa paikassa nelisen euroa, niin se tuntuu jo ryöstöltä... On se jännä juttu :rolleyes:
   
 24. Kabul

  Rekisteröitynyt:
  03.10.2000
  Viestejä:
  28
  Eerikin pippurin osalta taso on laskenut aikojen kuluessa kuin vaarin kikkeli. Kilim on laatumesta, samoin Ani ja Halikarnas. Suurin osa muista on täyttä soopaa.
   
 25. Naksutin

  Rekisteröitynyt:
  13.06.2007
  Viestejä:
  1 210
  Kyllä hyvä falafel voittaa kebabin.
  Chilli Fast Food Restaurants asematunnelissa ja oisko mikonkadulla on ainakin mun mielestä ihan hyvä mesta. Hyvät kebabit ja falafelit.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti