Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Tähän siis piti vastata. Meillä on täällä IT-asiantuntijoita paljon. Siksi lyökää hynttyyt yhteen ja miettikää kaikki keinot, joilla voitte alasampua Hedman Partners tai kumppaneiden teesit. Minä kyllä taloushallinnon puolelta teen voitavani, mutta te olette nörttejä ja käyttäkää sitä taitoa saadaksemme tämän riivauksen loppumaan Suomesta.
   
 2. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Kutsumuksen voima ja halu puolustaa tuotantoyhtiötä on kova :D
   
 3. Trollipena

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2016
  Viestejä:
  195
  Onko MAO istunnot avoimia? Josko joku menisi kuuntelemaan
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017
 4. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  On.
   
 5. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 808
  Ovat, taitaa olla 4-6 ensimmäistä.. Korjatkaa jos olen väärässä.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017
 6. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Tollainen löytyi vuoden takaa täältä ketjusta, kun joku oli saanut kirjettä, vaikka yhteystietohakemukset kyseisen lakifirman kautta olivat vasta vireillä MAO:ssa:

  "Hei,

  Olemme panneet merkille toiveenne lisätiedoista. Vaikka päätös Markkinaoikeudelta on teleoperaattorin ja elokuvatuottajan välillä, niin haluamme tietenkin olla mahdollisimman avoimia. Olemme sen takia liittäneet kopion Markkinaoikeuden päätöksestä Dnro 2015/353.

  Päämiehemme Copyright Collections on viime keväänä hakenut kyseistä päätöstä toisen lakifirman avulla. Tehtävät liittyen tekijänoikeuksien valvontaan päämiehemme puolesta ovat tämän jälkeen siirtynyt meille, koska meillä on paljon asiantuntemusta näissä asioissa, sekä Tanskasta kokemusta. Henkilötietolaki sallii henkilötietojen siirtämistä Euroopan Unionin sisällä.

  Tätä asiaa voidaan käsitellä loppuun, jos te vastaatte kirjeiden kysymyksiin sähköpostiviestissä, jossa annatte etu- ja sukunimenne.

  Ystävällisin terveisin

  Jeppe Brogaard Clausen"

  Uutta tietoa taas itselle, joten laitetaan se nyt tähänkin. Jos mietitään, että joku toimisi Suomessa useamman firman kautta päämiehenä, niin sillä olisi tietenkin pääsy kaikkien näiden firmojen tietoihin. Toki se ei niitä kaikkia saisi käyttää sellaisenaan. Ja sitten toisaalta Jeppekin toteaa: "Henkilötietolaki sallii henkilötietojen siirtämistä Euroopan Unionin sisällä."

  Jokaisen kirjeensaajan kannattaisi siis varmasti selvittää onko omat yhteystiedot saaneet luovutuspäätöksen MAO:ssa sen jutun tiimoilta, josta kirje napsahtanut. Kuten täällä on neuvottukin.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017
 7. sapellihammas Banned

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2017
  Viestejä:
  4
  Mistä rikoksista näitä saksalaisia on tuomittu? Sen sijaan elokuvia lataava, sekä lataava rikkoo Suomen lakia. Trollipena taitaa olla niitä rikollisten hyysäreitä, vai ainoastaan trollaaja?
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2017
 8. sapellihammas Banned

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2017
  Viestejä:
  4
  Eivät kaikki ole holhouksen alaisia, jos on syytön, niin totta kai hänen kannattaa ottaa yhteyttä kirjeenlähettäjään, ilmoittaa, että on syytön ja jos kirjeiden tulo jatkuu, niin seuraavaksi asia siirtyy poliisille.
   
 9. evntr

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  150
  paitsi että suomessa lataaminen ei ole rankaistavaa vaan lähinnä "moitittavaa"
   
 10. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Eipäs ruokita trollia. Raporttia vaan niin modet siivoaa. :kahvi:
   
 11. sapellihammas Banned

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2017
  Viestejä:
  4
  Kun luet viestin ajatuksella siinä luki lataaminen ja jakaminen.
   
 12. sapellihammas Banned

  Rekisteröitynyt:
  20.02.2017
  Viestejä:
  4
  Siis on trollaamista jos kysyy mihin rikokseen saksalaisyritykset ovat syyllistyneet? Trollipenahan väitti niiden olevan rikollisia, joten jotain tuomioita rikoksista täytyy olla, jos tuollaisia väittää.:facepalm:

  Jos levittää perättömiä väitteitä yrityksistä, voi joutua lain edessä vastuuseen, tämä sama koskee ylläpitoa joka sallii tuollaiset viestit palstallaan, sillä ylläpito on vastuussa keskustelupalstansa sisällöstä.
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2017
 13. (A)Social justice warrior

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  60
  Jos luet oman viestisi ajatuksella, niin siinä lukee lataaminen ja lataaminen...
   
 14. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Siinä en lue noin ja vaikka lukisikin, niin siitä huolimatta se ei mennyt oikein. Taidat tosiaan olla trolli kun kirjoitat mitä sattuu :D:rofl:
   
 15. KingLizard

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2016
  Viestejä:
  58
  Ei ainakaan vielä ole..... ellei sitten jokin tämän palstan nimimerkeistä astu esiin ja avaa juttua...
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2017
 16. AIF Moderaattori

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2003
  Viestejä:
  6 584
  Pistin Sapellihampaan ikiin.
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Ok. Olipa se sitten kuka vaan, niin tsemppiä tosi paljon! Tuosta Aavian jutustahan saa jo paljon irti puolustukseen ja lisäksi mitä täällä palstalla on tullut esille. Mielenkiintoinen kevät tulossa kaiken kaikkiaan.
   
 18. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Vaikka tämä röllöttäjä lähtikin jo banaanisaarille, niin todettakoon ihan kuriositeettina niille, jotka mahdollisesti jäivät asiaa miettimään, että tämä väittämä on sataprosenttista tuubaa.

  Yksityishenkilöön kohdistettuna tällainen perätön väite voisi olla kunnianloukkaus, mutta yrityksen tai yhteisön kunniaa ei voi Suomen lain mukaan loukata. Lisäksi avointen keskustelupalstojen ylläpitäjille ei ole laissa säädetty minkäänlaista velvollisuutta valvoa ylläpitämiensä palstojen sisältöä. He saattavat tosin joutua poistamaan palstallansa mahdollisesti esiintyvää lainvastaista sisältöä, mutta vain oikeuden erillisestä määräyksestä. Eikä heitä silloinkaan pidetä vastuullisina sisällön levittämiseen, vaan ainoastaan viestin varsinaista kirjoittajaa.
   
 19. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  161
  Enempää tietoa minulla ei ole. Markkinaoikeuden toimistolla ollaan niin kiireisiä, etteivät ole saaneet haasteita/vastineita lähetettyä vielä.
   
 20. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Turrehan oli blogissa todennut että Hedman Partners tuskin toista kertaa lähtee yrittämään oikeudessa Scanboxin kanssa, "ottamaan turpaan" -> Hedman Partners lähtee nyt 2x oikeuteen Scanboxin kanssa, 3. ja 10. maaliskuuta?

  Olisiko mahdollista että Hedman Partners hakisi $28.000.000 maksaneen elokuvan tuotantoyhtiöltä ja levitäjältä jonkun todistamaan että lisenssisopimukset 1.5.2015 ja 10.4.2014 tarkoittavat sitä mitä Joni on MAO 880/14 esittänyt, että lisenssin myöntäjän ja Scanboxin välillä on sopimus jonka perusteella Scanboxilla on oikeus vaatia hyvityksiä teoksen minkä tahansa version perusteella - tuomarille väännettäisiin rautalangasta että Joni oli oikeassa ja tuomari ei ymmärtänyt lukemaansa?
   
 21. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Ishiguro, kovin helposti luovutat kun alkaa näyttää siltä että kaikki netissä aiemmin esille tullut riippumaton todistusaineisto tukee sitä, että trollit ovat ammattikusettajia. Tätä materiaaliahan on täälläkin linkattuna vaikka kuinka. Esimerkiksi viimeksi selitin sinulle, miksei trollien kuvaama valvontakoneisto ole taloudellisesti tai teknisesti uskottava, ja vastauksesi oli "olet väärässä".

  Minusta hyvä näyttö siitä, että trollit jakavat henkilötietoja toisilleen on Aavian oikeuskeissi. Etkä saa sitä selitettyä pois silläkään että Flintinkin keississäkin henkilötiedot jaettiin, sehän tukee tätä teoriaa. Toisin sanoen, 2/2 Suomessa oikeuteen menneissä tapauksissa trollit jakoivat henkilötiedot keskenään.

  Ei tässä ole mitään epäselvää. Todisteet ovat ladattavissa MAOn sivuilta.
  Ehkä väität että olisi kyse jotenkin "eri asiasta", mutta kun ei ole. Kyse on siitä, että kaikki MAOn luovututtamat tiedot menevät valvontayrityksen ylläpitämään tietokantaan, josta kirjeet tulostetaan.

  Katsos kun sinun kritisointisi ja ihmettelysi lähtee siitä näennäisestä ajatuksesta, että trollit toimivat laillisesti, ja sitten pyrit sovittamaan kaikki asiassa esiin tulleet todisteet tähän ajatukseen. Välillä sitten, kun tulee eteen sellaista todistusaineistoa joka ei sitten mitenkään sovi ajatusmalliisi, pyrit sivuuttamaan sen älyttömillä väitteillä kuten "uskomaton" ... "selvitettiinkö juurta jaksain"... "luotettiinko vaan" ... "jäimme epätietoiseen tilanteeseen" ... ""päättely on virheellinen".

  Mainittakoon vielä, että itsekin pidin tätä trollikuviota foliohattuiluna ja salaliittoteorioina, mutta niin vain kävi, että kaikki hulluimmatkin väitteet ovat pikku hiljaa osoittautuneet oikeiksi. Oikeastaan ainoa todiste, joka vielä puuttuu on PCAP siitä että trollit itse jakavat leffat torrentteihin, ja Malibu Median osalta tästäkin on jo aihetodisteita.

  Vedonlyöntitarjouksesi on mielenkiintoinen, kun jo todellisuudessa tiedämme että trollit jakavat henkilötietoja toisilleen. Mikä on motivaatiosi? Ilmeisesti tässä vedonlyönnissä ei olekaan kyse "vedonlyönnistä", vaan pelkästä retoriikasta. Tuskin saan sinut myöntämään olevasi väärässä.

  Miksi väität ettei nimitietojen jakamisesta ole todisteita? Sehän on harvinaisen selvää, asiasta on jopa oikeuden päätös.

  Joko sinulla on asiaan jonkinlainen taloudellinen intressi tai sitten hämmentäminen tällä palstalla muuten tuottaa sinulle mielihyvää. Melkein voisin "lyödä vetoa" että molemmat. Successful troll is successful.
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2017
 22. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Eiköhän siellä ole puolustusta hoitamassa vakiintunut trollien kumppani Turre ottamassa taas takkiin, että saadaan lisänäyttöjä HP:n näyttöjen paikkansa pitävyydestä ja molemmille firmoille taas reilut "vakiintuneet" 30 tonnia tuloja. "Ei voi mitään kun HP:n näyttö on niin luotettavaa, valvotasofta erehtymätön, näyttö kiistaton, asiantuntijat maailman parhaita, jne jne."
   
 23. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Sen voisi pitää mielessä, että nämä kanteet on nostettu useampi kuukausi ennen Aavian jutun ratkaisua.

  Ja vielähän ne kerkeää sopimaankin, viimeistään vaikka ihan oikeussalin ovella.
   
  Viimeksi muokattu: 20.02.2017
 24. kimmuborg

  Rekisteröitynyt:
  04.03.2016
  Viestejä:
  17
  En ole nyt viimeiseen 400 sivuun ketjua seurannut mutta mitenkä tehdään jos niinkin ikävä homma tulee eteen että markkinaoikeudelta se kaikkien pelkäämä haaste ilmaantuu? Miten siitä edetään?
  Adultialta olen yhdestä pornosta saanut kirjeitä kohta reilun vuoden ajan noin 1-2kk välein, en muista monesko kirje on jo menossa, varmaan jo kymmenes.
  Alkaa kohta loppumaan kärsivällisyys tämän kanssa.
   
 25. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 346
  Tähän on aika helppo vastata. Silloin otetaan yhteyttä asiansa osaavaan lakimieheen. Se sitten huolehtii lopuista.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti