Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Lampun&varjostin

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  21
  Mielenkiintoisena voisin myös pitää sen että jos tahtoo niin lataa Tor:in ja alkaa laitteleen manuaalisesti näyttää suomalaisia ip ossuja ja hymyilee kun mummoille ja papoille alkaa kolahtaan noita kirjeitä.

  Mutta asiaan, ihmettelen kyllä jos ottaa huomioon Flintin puolustavat kuulijat oikeudessa on huippuluokkaa ja ihan viimesen päälle viisaita kavereita ja silti hävisi case mitä siellä oikeen tapahtu. Harmi ettei sillon ollut katossa kärpäsenä.
   
 2. juuge

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2015
  Viestejä:
  10
  Tuomarin ihan toimivan logiikan mukaan jos on yhdessä oltu parvessa, niin mahdollinen vahinkokin on tehty yhdessä eli kaikki ovat vain osasyyllisiä. Tämä myös puhuu sen puolesta, että yksittäinen warettaja ei voi parven koon perusteella olla niin merkittävä tekijä, että MAO saisi edes määrätä luovuttamaan yhteystietoja. Yksittäinen warettajahan on vain tuhannesosa tai kymmenestuhannesosa parvesta, joka yhdessä jakaa tiedostoa.

  Suomessahan jokainen isoon parveen kuulunut on suurrikollinen samanaikaisesti samasta kertautuvasta "rikoksesta". Kuitenkin jos 100 tyyppiä varastaa pankista kukin 100 €, niin ei heitä kaikkia voi syyttää 10000 € varastamisesta. Hedarien logiikan mukaan kaikkia sataa varasta syytettäisiin 10000 € varastamisesta eli yhteensä miljoonan euron varkaudesta, vaikka summa oli yhteensä vain 10000 €. Hedarit siis haöuavat rahastaa saman "rikoksen" moneen kertaan.

  Ainoa oikea tapa määritellä osoitetietojen selvittämisoikeutta ja toisaalta oikeudessa vahingon suuruutta olisi selvittää paljonko kukakin on jakanut mega- tai gigatavuja.
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Tässä ollaan juuri asian ytimessä ja mitä täällä onkin tullut esille, ettei yksi voi olla kaikkien puolesta vastuussa, vaan kaikki ovat yhteisvastuullisia. Tämä kalastelu on niin pirullista, ettei tavallinen ihminen kirjeen saatuaan tajua, että häntä uunotetaan ja synnin tunnossaan menee maksamaan ja näin ollen ruokkii tätä trollitoiminnan jatkumoa.

  Siksi onkin niin tärkeää, että joka niemeen notkoon ja saarelmaan menee viesti, älä maksa. Vaikka olisitkin syyllistynyt/lapsesi/puolisosi/vieraasi/kuka vaan koneeltasi tähän karmeaan tekoon, maksu ei missään nimessä ole oikeutettu. Se pitäisi suhteuttaa siihen sekunnin aikana olevaan parven kokoon. Sen sekunnin osalta, mikä näillä on, vaatimus kirjeessä (aiemmin luulin, että 100-kertainen), mutta jos parvien koot ovat tuommoisia, niin vähintään 1000-kertainen. Eli sinä tai läheisesi/tuttavasi/kuka vaan on aiheuttanut omalta osaltaan, jos vaatimus olisi vaikka 800 euroa, korkeintaan 80 sentin vahingon.

  Nyt pitää oikein ottaa Muron vasara käyttöön, jotta jokainen tajuaisi tämän.:hammer:

  PS. Pitää lisätä tähän, ennen kuin joku trolli tulee kauppateknikkoa huutamaan, niin silloin kun opiskelin Markkinointi-instituutissa, rehtorina oli varatuomari, ekonomi Leo Erme. Hänen kirjansa on tullut opeteltua kannesta kanteen ja myös tunneilla istuin korva tarkkana. Hän korosti moraalia ja heikomman puolustamista osana oikeustiedettä erittäin voimakkaasti ja tämä kohta on ilmeisesti näillä nykyajan lakimiehillä jäänyt kuuntelematta.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017
 4. vipunen

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Viestejä:
  2
  Juurikin näin. Mutta miten tulisi toimia, jos on ollut jo yhteydessä HP:hen ja sopinut maksusta? Useampi täällä jaksaa muistuttaa, että näin ei tulisi toimia, mutta koska aikakonetta ei ole keksitty on neuvo huono niille, jotka ovat jo HP:lle erehtyneet vastaamaan.
   
 5. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Flintillä ei ollut todistetta siitä että wlan oli ollut koskaan avoin ja sillä yhtäkään käyttäjää -> pelkkä tarina avoimesta wlanista ja mahdollisesta ulkopuolisesta teosten jakajasta.

  Kantajilla oli todiste siitä että wlan ei ollut avoin välittömästi puolustuksen vastineen jälkeen (vastaaja ei ollut missään vaiheessa kertonut kantajille että oli salannut wlanin saatuaan kirjeen).

  Aavian tapauksessa oli henkilötodistaja yhdestä avoimen wlanin käyttäjästä väitettyjen jakamisten aikajaksolla.

  Kantajilla ei ollut todistetta että wlan ei olisi ollut avoin keväällä 2015.

  Tästä opimme: väitteet kannattaa todistella, ei jättää pelkän tarinan varaan.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017
 6. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Kukaan ei ole tehnyt mitään väärin jos on ollut Hedareihin yhteydessä. Ei ole mitään väärää esim. pyytää lisätietoja, kiistää tekoa, tms. kunhan ei mene antamaan mitään tieto kusettajille mistä ne kääntävät jotain yhteydenottajaa vastaan. Jos on kertonut esim. MAC-osoitteensa tms. minkä sitten pennut vääntävät todisteeksi yhteydenottajaa vastaan, niin...

  Kyllä nyt jokainen tajuaa, että ensimmäinen oikea toimenpide on ottaa yhteyttä kirjeenlähettäjään ja kiistää teko jos siihen ei ole syyllistynyt. Sitten jos innostuu lörpöttelemään muuta ja tarttuu syöttiin, niin sitten huonompi juttu :( Oikeudenkäynnissä ei ole eduksi se, että ei ole ole ottanut yhteyttä kirjeenlähettäjään ja yrittänyt korjata asiaa. Noinhan se tämä normaali maailma toimii ja se kuuluu normaalitoimintaan.

  Se onko ollut Hedareihin yhteyksissä ei ole ratkaisevaa, vaan se mitä on sanonut uskottavasti esiintyville kusettajille, joiden ainoa intohimo on kusta mahdollisimman montaa silmään ja kiristää rahaa niin kauan kuin kusettajien pupillit liikkuu.
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Jos näin olet mennyt tekemään, niin ei se kuolemansynti sinulta ole, koska sinut on harhautettu näin tekemään. Sinullahan on tallessasi se ensimmäinen kirje, eikö niin? Siinä kerrotaan mihin Hedman Partners vetoaa kirjeessään. Onko siinä Scanboxin elokuvia? Nythän on tullut esille, ettei heillä oikeasti edes asiavaltuutusta ole maailmanlaajuiseen levitykseen, vaikka sen pohjalta ovat tietosi markkinaoikeutta höynäyttämällä saaneet.

  Neuvoni on, että ottakaa yhteyttä Aaviaan, siellä Niko ja Jenni varmasti auttavat teitä miten jatkossa menettelette. Teitä on paljon, eikä todellakaan ole tarkoitus teitä syyllistää, koska te olette kansainvälisen petkutuksen uhreja. On käsittämätöntä, miten suomalainen oikeuslaitos on mennyt tämmöiseen skeidaan mukaan.
   
 8. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 809
  Hyviä neuvoja , mutta jos ehtii ENSIN ottaa yhteyttä kiristäjiin, niin kyllä silloin peli on puoliksi pelattu. Valitettavasti. Toki jos jos on syytön mihinkään niin sen jälkeen voi alkaa miettiä kuka tai mikä olisi paras taho ajamaan asiaa niin tämän hetken tiedon mukaan se on juurikin Aavia, ei missään tapauksessa Turre tai vastaava HP:n "yhteistyöosapuoli".
   
 9. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  kerro mitä sanoit hpeelle? jos et sanonu mitään tähän tyyliin: "latasin mutta en jakanut" niin olet aika turvassa. jos sanoit niin maossahan se puhelun äänite sittenlöytyykin ja varmasti väärennetty koepalakin löytyy siinä vaiheessa....
   
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Lapsuudestaan jokainen muistaa Keisarin uudet vaatteet -sadun. Se ei ole satu, vaan totta tänäkin päivänä. Markkinaoikeus on uskonut kaiken höpöhöpön mitä sinne on suolettu. Oikeusjutut ovat olleet teatteria, joissa ei ole mitään faktaa, kuten täälläkin on monta kertaa sanottu.

  Erittäin huonoa ja ällöttävää teatteria suomalaisessa yhteiskunnassa. Oikeasti häpeän, että meillä on Hedman Partnersia, Viljakaista, Adultiaa ja muka "hyvistä" Turrea.

  Ilo minkä sain suomalaisesta yhteiskunnasta, niin menkää katsomaan, jos voitte: http://www.hkt.fi/ohjelmisto/play.php?name=kirk

  NÄIHIN KUSIPÄÄ LAKIMIEHIIN ÄLKÄÄ IKINÄ LUOTTAKO!
   
 11. vipunen

  Rekisteröitynyt:
  18.02.2017
  Viestejä:
  2
  Kolmen pienen lapsen vanhempana aika hiljaista lähteä enempää paukkuja asiaan laittamaan. Järkevimmältä tuntuisi olla myöntämättä mitään, mutta maksaa pois. Mikään ei takaa ettei uusia pyyntöjä tule, mutta kun elämässä on niin paljon stressattavaa valmiiksi niin mikään taistelu reiluuden puolesta ei tunnu ykkösasialta, kunhan saisi asian omalta kohdalta pois päiväjärjestyksestä vähäksi aikaa. Tähän koko kuvio tietty perustuukin :( Mutta siis ilmeisesti minun tilanteessa ei voi enää vain jättää huomiotta, kun yhteydessä sähköpostitse on jo oltu ja maksusta sovittu.

  Tietty kovasti toivoo, että törkeä kiristyskuvio loppuisi oikeuden toimesta ja tajuan toki, ettei oma rimpuilu kiristyksen loppumista auta, päinvastoin. Mutta paukkuja muuhun ei oikein ole.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017
 12. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Vain ja AINOASTAAN jos sanot jotain mitä ei kuulu voi johtaa pelin häviämiseen! Oikeudessa ei ole eduksi, ettei ole pyrkinyt selvittämään asiaa vaan olet heittäytynyt "mykäksi". Kusetukseen perehtynyt osaava asianajaja kääntää tuon vaikenemisen heti vastaajan tappioksi. Tuo väite mitä täällä on sanottu sivusta sivuun, että trolleihin yhteydenottaminen johtaa pelin häviämiseen ei perustu mihinkään faktaan. Vain ainoastaan, mitä sanot/kerrot ottaessasi yhteyttä trolleihin ratkaiseen yhteydenoton seuraukset. Joten ei nyt lähdetä lietsomaan lisäpaniikkia kenellekään.

  Edelleen, jos et osaa pitää varaasi ja tiedä mitä olet tekemässä, älä ole trolleihin yhteydessä!
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2017
 13. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  ASIAA! :hammer:
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Laitan tähän biisin, jonka takia olen saanut bannit moneen kertaan. Elvis on kertonut minulle, että olen ihminen ja minulla on oikeus haaveilla paremmasta maasta.
   
 15. Trollipena

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2016
  Viestejä:
  195
  JOS kirjeessä sinulle on esitetty vaatimus Scanboxin "omistaman" teoksen jakamisesta niin haasteen saamisen mahdollisuus on sinulle ~0,00000000001%. Viimeisimmässä oikeudenkäynnissä MAO totesi ettei Scanboxilla ole asiavaltuutta alkuperäiseen teokseen.

  Mielestäni on aivan sama mitä olet sinne suuntaan lörpötellyt, jos Scanboxin puolesta HP esittää korvausvaateita niin voit lähettää Hatanmaan pojalle terveisiä että.....syökää paskaa... ja että et aio maksaa

  Ei Hatanmaan kloppi lähde yrittämään oikeuteen Scanboxin kanssa. Ja itseasiassa Scanbox on se joka päättää lähteekö MAOeen vai ei
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Jokaisen pitää muistaa, ettei anna anna uhkailla itseään. Tämä on aivan sama juttu, kuin Italiassa tai Sisiliassa, kuten täällä eräs hemmo toikin esille Palermosta, kaikella uhkaillaan. Luin tässä hienon kirjan, jossa Italian naisia uhkaillaan ja tapetaan. Eli siis meidän pitää olla rohkeita, eikä anneta kenekään uhkailla meitä. Kenellä on perhettä niin tietenkin suojelee itseään, eikä laita julkisesti mitään.
   
 17. ? Banned

  Rekisteröitynyt:
  20.06.2007
  Viestejä:
  7 113
  Dame Ednalla taas korkki auki.
   
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  So what? Olenko sinulta ollut massia vaille? Ihan omilla rahoillani otan kuppia, enkä köyhältä kansalta sitä tee.
   
 19. evntr

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  150
  Varmaan meinaa tuolla vaan sitä että ota kohtuudella ja varo banaanivasaraa :kippis:
   
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  • 1.1 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle.
  Ei sillä enää ole merkitystä saanko bannia tai en, koska se on aivan sama. Juttu on jo niin pitkällä, että se vyöryy lumipallon tavoin. Minä olen ollut vaan yksi ihminen, joka on omalla itsellään tuonut tämän asian esille.

  Mutta kyllä mä huomenna tai siis tänään sanon tytölle, että lähtee käyttään mua Pataässässä, on tämä niin hieno homma, että nämä kahelit ovat paljastaneet itsensä, niin voi vähän laulaakin sen kunniaksi.;)
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017
 21. (A)Social justice warrior

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  60
  Vanha vitsi mutta miksei Palermossa ole jehovan todistajia...? Koska siellä ei ole enään mitään vitun todistajia! Toivon että joku noista random kirjeistä osuu mahdollisimman nopeasti jollekkin enkelille, tykinkuulalle tai Mexicon pulskalle pojalle niin sitten aika pian Joni tuumiikin että kuuluuko näiden käsien ja jalkojen tosiaan taipua tähänkin suuntaan :)
   
 22. (A)Social justice warrior

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  60
  Voisiko joku valoittaa minulle ja muille retardeille kuinka toi elokuvateollisuus toimii noiden julkaisu oikeuksien suhteen? Starz esimerksi omilla sivuillaan esittelee kaikenlaisia elokuvia mm disney pixar tuotoksia. Mikäli halauaisin esittää paheksuntani niin sanotusti alkulähteelle, niin en oikein tiedä minne ampua meilejäni... Studiot tuskin ovat oikea osoite ja ennen netflixiä oikeudet on myyty jo gaziljoona kertaa mutta kaippa sinnekkin vois kirjoittaa että olisi eettinen valinta lopettaa kaikki yhteistyö kaikkien trollaukseen osallistuvien yrityksien kanssa. Edelleen kiitos kaikille huippu dedeille ja dudettarille, ootte tosiaan mun sankareita, en taaskaan kerro nimiä koska tiedättä keitä olette.
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017
 23. evntr

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  150
  starz on itsekin jakelia, paitsi ash vs evil deadissa ja spartacuksessa se on ilmeisesti myös tuottajana

  http://www.imdb.com/title/tt4189022/companycredits?ref_=tt_dt_co (ash vs evil dead)

  http://www.imdb.com/title/tt1442449/companycredits?ref_=tt_dt_co (spartacus)

  http://www.imdb.com/title/tt2375692/companycredits?ref_=tt_dt_co (black mails)
   
 24. jarith70

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2012
  Viestejä:
  345
  Asiaan sinällään kantaa ottamatta - mutta eikö ole normaali oikeuskäytäntö että asiaan kuulumaton, väärälle henkilölle kohdistettu tai muuten virheellinen perintä riitautetaan eli reklamoidaan velkojaa vaateesta, jolloin perintätoimet tulee lopettaa ja asia viedä oikeuden päätettäväksi mahdollista ulosottoa ja perintää varten, mikäli velkoja siis katsoo että nappulat sinne saakka riittävät ?
  Eli lyhyt ytimekäs seinäkiisto asiaan mihin ei ole osaa eikä arpaa... Lisäksi Suomessa on itsegriminointisuoja, eli itseään ei tarvitse todistaa syyttömäksi, eikä syylliseksi.
  Näyttö asiaan pitää siis tulla muuta kautta, näitä oikeus sitten punnitsee päätöstä tehdessään tavalla tai toisella...
   
 25. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  -
   
  Viimeksi muokattu: 19.02.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti