Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  Turre on lukenut muroa ja koittaa nyt päteä. Hedman Partnersin "vakiintunut vastapuoli" yrittää ottaa etäisyyttä, voisi mieluummin ilmoittaa olevansa trollaus-bisneksen yksi tärkeä osanen sovittelupalvelullaan, kuten täällä on jo todistettu.
   
 2. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  Mitenhän tuo sovittelussa tehtävä salassapitosopimus käytännössä toimii? Onko kukaan yrittänyt sovitella ilman salassapitovelvollisuutta? Minusta tuntuisi luontevalta, että salassapito ei saisi olla ilmaista. Veloittaisin ainakin saman verran kuin hyvitykset, jotta sellainen sopu syntyisi. Itse asiassa hedarien pitäisi maksaa minulle, jos haluaisivat pitää minkään diilin salassa.

  Jos tulee haaste markkinaoikeuteen, siinäkin on ilmeisesti lain edellyttämä sovittelumahdollisuus. Jos siinä vaiheessa sanoo että maksaa kohtuulliset korvaukset (esim. MAO:n linjaamat 50-100€ per teos) mutta ilman salassapitoa, viekö HP silti asian raastupaan?
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2017
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Grim_Reaper

  Rekisteröitynyt:
  08.01.2017
  Viestejä:
  22
  Tänne tuli tismalleen samat vastaukset sekä oikeusministeriöltä sekä eduskunnan oikeusasiamiheltä. Käytännössä perustelivat omaa päätöstään siteeraamalla markkinaoikeuden päätöstä, josta valitus on tehty:facepalm: Pardon my french, mutta helvetti että sylettää tuollainen vastuun väistely. Samaa linjaa käyttää markkinaoikeuden ylituomari Kimmo Mikkola, joka vastaa esitettyihin kysymyksiin pelkästään sanomalla "Markkinaoikeus, kuten muutkin tuomioistuimet, osallistuu kansalaiskeskusteluun antamalla julkisia ratkaisuja. Tuomioistuin ei ratkaisun antamisen jälkeen selittele tai lisäperustele ratkaisuaan." Hienosti pesty kädet...Ongelmahan on siinä, että perustelut ovat epäloogisia, tekijänoikeuslain vastaisia ja perustuvat pelkästään tekijänoikeustrollien väitteisiin ilman konkreettisia todisteita(kantajan toimittama tekstitiedosto, jota kuka tahasa voi muokata ei ole mikään todiste).

  Kirjoitan parhaillaan vastinetta oikeusasiamiehelle, jossa koitan vääntää asian rautalangasta ja höystän sen tuolla BitTorrent raportilla ja väitöskirjalla, mitkä täällä ovat olleet esillä. Jos eivät suostu asiaa uudestaan käsittelemään, on selvitettävä kenelle oikeusasiamiehen toimista voi valittaa. Pitää kyllä kirjoittaa kieli keskellä suuta tuota vastinetta kun meinaa mennä väkisinkin vittuilun puolelle. Normaalisti olen hyvin rauhallinen tyyppi, mutta tämä keissi vetää kyllä pannun jumiin...

  Joku sivu taaksepäin oli puhetta Hedman partnersin käyttämistä asiantuntijoista. Pyysin MAOsta tietoa ketkä olivat toimineet kantajan todistajina D ja E Flintin keississä. Ihan tavan suomalaisia nimiä, joista toinen googlettamisen perusteella tämä KPMG:n konsultti. Tällä kaverilla näytti meriitit olevan kyllä ihan kohdillaan. Nämä D ja E olivat siis asiantuntijat, jotka arvioivat PCAP tiedostoja, joissa esitettiin yhteys kantajan IP-osoitteesta Excipion sisäverkon osoitteeseen. En nyt viitsi nimiä tässä levitellä, mutta jos joku haluaa tonkia tai kysellä asiasta heiltä itseltään tarkemmin niin laittakaa YV:tä. Tai pyytäkää tiedot MAOlta.

  Kannattaa muuten tuoda esille tuota, että Hedman Partners on lähettänyt vaatimuksia elokuvista(tai ainakin A Walk among tombstones), joihin sillä ei ole oikeutta. Tuohon on viranomaisten tai asianajajaliiton pakko puuttua viimeistään siinä vaiheessa kun MAOn ratkaisu saa lainvoiman. Näinköhän hedarit kuitenkin valittavat ratkaisusta ja pelaavat vielä hetken aikaa ennen vääjäämätöntä mahalaskua.
   
 5. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Turre on kyllä Aavian keissin jälkeen selvästi ruvennut rakentamaan vahvempaa vastapelurin kulissia kuin aikaisemmin. Taitaa pojilla bisnes ruveta takkuamaan, kun yhä useampi tietää tämän teatterin todelliset juonet ja ihmiset tajuavat, että edes Turren kautta maksamisessa ei ole mitään järjen häivää. Kuka tietää mitä Turre seuraavaksi keksii, olihan se Aavian ratkaisun jälkeen julkaistu pelottelutestikin ihan omaa luokkaansa. Mutta kuten olemme jo oppineet, moraalista ei kannata kysyä.
   
 6. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  Turre Legal ja Hedman Partners eivät varmaan halua, että tehdyt sopimukset olisivat julkisia, koska muuten kuka tahansa voisi ne kopioida ja yrittää sovitella ilman Turrea. Ikävästi jäisi Turrelta rahat saamatta, eikä voisi enää pönkittää asemaansa Hedmanin vastustajana.
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2017
 7. helluntai

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2017
  Viestejä:
  36
  :rolleyes: Ei tämä kuulu kuin kirjeensaajalle ja kirjeen lähettäjälle, kyseessä on yksityisoikeudellinen sopimusasia.
   
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Antaa Jepen itsensä vastata. Joko sinä sait vastauksen tiedusteluusi?
   
 9. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  Pahoin pelkään, ettei edes samoilla ehdoilla toinen lakifirma (yksityisestä kansalaisesta nyt puhumattakaan) voisi sopia Hedmannejen kanssa, Turret kuuluvat kuvioon ja ovat oma olennainen osansa kiristysbisneksen käsikirjoituksessa.
   
 10. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/laajakaista/ohje/tekijanoikeuksien-valvontakirjeet/

  Lomake Elisalta oman ip:n tietojen pyytämiseksi väitetyn to-loukkauksen ajalta.

  Osin asiaa, mutta saatetekstissä tapahtuva käsienpesu on melkoista. Missään kohtaa ei operaattori tälläkään sivulla mainitse sillä olleen mahdollisuus riitauttaa yhteystietojen luovutus jo pyyntövaiheessa, vaan vyöryttää tutusti kaiken MAO:n niskaan.

  "Elisa ei ole millään tavoin osallistunut tekijänoikeuden haltijoiden hakemukseen tai kirjeessä väitetyn luvattoman jakamisen arviointiin tai selvittämiseen."

  Elisa olisi voinut osallistua jakamisen arviointiin toteamalla, ettei merkittävyyskynnys täyty suurimmalla osalla liittymistä.

  edit: typo ja tarkennus.
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2017
 11. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Miksi ajattelet että Turrella on yksinoikeus neuvotella hintaa alemmas? Tästä ei ole mitään näyttöä.
   
 12. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Tämä on juuri tätä mielipuolista sekoilua. Miksi ihmeessä ne sieltä antaisivat sinulle mitään tietoja, jos et ole kirjettä heiltä saanut?
   
 13. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  OT: Kato, kato - Kassi Jurihan se sieltä kömpii kolostaan kiukuttelemaan.
   
 14. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  "Elisa ei ole millään tavoin osallistunut tekijänoikeuden haltijoiden hakemukseen tai kirjeessä väitetyn luvattoman jakamisen arviointiin tai selvittämiseen."

  Tämä on juuri se ongelma. Ehkä teidän operaattoreiden pitäisi alkaa osallistua, eikä antaa trollien hyväksikäyttää asiakkaitanne?

  Miksi eivät antaisi jos mitään lakia ei ole rikottu? Miksi kunniallinen asianajajatoimisto kieltäytyisi antamasta näin yksinkertaista tietoa, jonka antamatta jättäminen antaa mielikuvan että he eivät ole saaneet tietoja MAO:n kautta?
   
 15. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  @kiristys

  Tulin lisänneeksi saman lainauksen Elisan sivulta viestiini päällekäin viestisi kanssa, mutta huomiomme ovat yhteneväiset.
   
 16. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Tietysti voivat antaa tietoja asianosaiselle. Mutta tässä täysin ulkopuolinen henkilö kyselee tietoja jonkun toisen henkilön asiasta. On päivänselvää, että asianajotoimisto ei tietoja ulkopuolisille luovuta.

  Onko tämä yksinkertaisesti häirintää vai mikä tämän toiminnan tarkoitus on? Jos haluaa päätöksiä nähdä, menee MAO:lle käymään. Siellä niitä voi selata.
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Nämä on niin hauskoja veijareita. Ensin mesotaan, että kaikkien pitää tehdä Njord Lawsta rikosilmoitus. Itse eivät kyllä saa edes diaarinumeroa selvitettyä. Sitten kun joku yrittää tehdä asian eteen jotakin, niin se onkin yksityisoikeudellinen sopimusasia tai mielipuolista sekoilua ja edelleenkään ei sitä dnrota olla saatu, jolla voisi edes päätöksen tilata MAO:sta.
   
 18. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  Eikä Njordin toiminta ole sitä oikeaa häirintää, kun lähettelevät kirjeitä mihin he eivät ole voineet saada MAO:n päätöstä ja tietoja operaattorilta? Oletko edes seurannut tätä keskustelua?
   
 19. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Kuka on mesonnut, että kaikkien, myös sinun täysin ulkopuolisena, tulisi tehdä Njord Lawsta rikosilmoitus? Kuka kirjeen saaja ei ole saanut MAO-päätösnumeroa selvitettyä ja miksi sinun pitää asiaan sekaantua?
   
 20. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Niin siis halusin vain varmistaa että tavoitteena siis todella on häirintä. Täällä siis masinoidaan yritysten toiminnan häirintää. Ei ole pienintäkään mahdollisuutta, että kukaan ulkopuolinen saisi lakiasiaintoimiston ajamista asioista tietoa.
   
 21. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  Pitäisiköhän jättää tuo ishiguro omaan rauhaan. Selkeästikään ei ole lukenut pariakymmentä viime sivua ja yrittää sotkea keskustelua perättömillä väitteillä ja hyökkäävällä kielenkäytöllä.
   
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Tässä Murossa on semmoinen ominaisuus, että vaikka olet ignoorannut jonkun henkilön, niin hänen kirjoituksiaan ei näe sisälle kirjautuneena, mutta kun on kirjautumattomana, niin silloin näkyy.

  Tälle japsinimerkille tiedoksi, että minulla on semmoinen ruutuvihko (mustakantinen), josta katson kenelle vastaan ja kenelle en. Juuri katsoin sitä vihkoa ja siinä oli nimesi, joten en voi vastata sinulle, vaan sinun pitää lukea ainakin 20 sivua taaksepäin, niin ehkä löydät vastauksen sieltä tai ehkä et. Voinut nimittäin moderaattori poistaa pahimpien öyhöttäjien kirjoitukset. Ovat toki uusilla nimimerkeillä taas kehissä.
   
 23. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 808
  Siis mielestäsi on oikein että Njord Law harjoittaa häirintää (lähettää rahastuskirjeitä syyttömille) mutta kun kansalainen kyseenalaistaa toimintaa niin se on asioihin sekaantumista. Onko se sinulta pois vai miksi mesoat täällä. Toimi itse "oikein" jos muu toiminta ei mielestäsi ole oikeutettua.
  Lisään sinut äidin kirjoittamaan mustaan vihkoon jolle en tämän viestin jälkeen vastaa. Hp.
   
  Viimeksi muokattu: 15.02.2017
 24. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Ymmärsin että Njord Law on lähetellyt kirjeitä, joista ei käy ilmi päätösnumero ja päivämäärätkin olivat epäilyttäviä. Sitten täällä alettiin masinoimaan rikosilmoitusten tekemistä. Yksi sellainen yritettiin tehdä, mutta poliisi sanoi että älkää naurattako. Nyt Dame Edna häiriköi lakitoimistoa yrittäen saada tietoja toisen henkilön asioista vaikka terveellä järjellä varustettu ihminen tietää, että sellaisia ei tietenkään sieltä anneta.

  Onko joku kirjeen saaja kysynyt lakitoimistolta mihin päätökseen kirje perustuu ja mitä sieltä on vastattu?
   
 25. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  Jussi on nyt vain vähän vihainen, kun Njord on pilaamassa hänen ja Jonin rahasampoa.
   
 26. helluntai

  Rekisteröitynyt:
  13.02.2017
  Viestejä:
  36
  Sain, totesivat, etten annetun selvityksen perusteella ole todennäköisesti syyllistynyt ao.loukkaukseen (Mikä olisikin ollut mahdotonta). Totesivat asian olevan loppuunkäsitelty heidän puoleltaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti