Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Tämmöinen viesti tuli sähköpostiin ja pyydettiin laittamaan tänne: "onko muilla ollut modeemeissa semmosta esillä ettei tehdas admin tunnukset toimi.
  laitappa muroon teksti että testaa porukka omat adsl purkit ettei ne ole lukossa.eli jos on ollut tehdas asetukset tai muutetut..(eli sen ettei purkki ole lukittu )niin ettei sinne ole pääsyä . adsl purkki kerää tietoja mitä laitteita on ollut yhdistettynä tiettyinä aikoina ."

  Tähän osaa varmaan meidän asiantuntijat kommentoida.

  Lisäkommenttina tuli: "adsl modeemin tallennetut tiedot .. ne pitää porukan tajuta poistaa.."
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2017
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
 4. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
 5. winterland

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2014
  Viestejä:
  81
  Näin asian vierestä: Googletin sivuston, jonka pitäisi kertoa oma ip. Kaksi eri sivua antoi eri tulokset ja sijaintipaikaksi kaksi eri kaupunkia, mitkä ovat vielä täysin eri puolella Suomea missä oikeasti asun?? Kokeilin myös tuota aiemmin mainittua iknowwhatyoudownload-sivua ja näytti, että tästä IP:stä olisi ladattu tammikuussa leffan, mitä en todellakaan ole ladannut. Eli jos Hedarit laittelee kirjeitä samanlaisella meiningillä, niin huolestuttavaa on.

  Bisneksessä ihmetyttää myös, että tyypit ovat vailla korvauksia aikalailla huonoista elokuvista. Esim. Taken 3 oli aivan karmeaa ripulia ja siinä on syy miksi DVD/BD-myynnit eivät luultavasti ole olleet kummoisia. Miksi isot studiot eivät ole korvauksien perässä megaleffojensa takia, tai esim. HBO, jonka Game of Thrones on vuosittain maailman ladatuin sarja?
   
 6. Keijo kukkakeppi

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  11
  Onko tietoa minkälaiset valvontaohjelmat TOT-Pentillä ja Adultialla on käytössä? Tai niiden ulkolaisilla yhteistyökumppaneilla, jotka valvontaa suorittaa? Jos joku sössisi asiansa niin pahasti, että nuo sankarit uskaltaisivat haastaa MAOon niin tuskinpa heidänkään valvontajärjestelmät ihan aukottomia olisi? Ilmeisesti noilla yhden miehen "firmoilla" ei ole resursseja ketään haastaa, ellei joku suoraan tunnusta kaikkia yksityiskohtia syyllisyydestään?
   
 7. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Ilmeisesti valvonta suoritetaan saman tahon toimesta ja samalla tavalla.

  Haastamiset toimisivat parhaiten siten että Hedman Partenrs hoitaisi asiaa - niin että omien päämiesten teosten lisäksi ottaisivat mukaan Adultian tai TOT:n päämiehen teokset, samaan kanteeseen, jos sama liittymä olisikin loukannut usean eri toimiston päämiehiä, mutta tuollaista kannetta ei ole vielä nähty ja taitaa osoitetietohakemusten IP-osotteiden salaamisen jälkeen olla mahdotonta muiden toimistojen pyytää päästä samaan kanteeseen mukaan IP-osoitteen perusteella?
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2017
 8. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  sama kun hpeellä.
   
 9. Pantza

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2001
  Viestejä:
  206
  Mie en koskaan, mittään ole ladannu, tullu näiltä firmoilta jo 3500e eestä maksuvaatimuksia, mie en maksa enkä niille edes ilimota, että mie en maksa.haastakaa persaukinen oikeuteen...tiiätte mitä saatte
   
 10. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Jos olet lukenut noita asiantuntijaraportteja Texcipion valvontaohjelma luotettavuudesta, niin eiköhän samalla tarkkuudella mennä. Hyvin hyvin "luotettavaa" :(
   
 11. okrasit

  Rekisteröitynyt:
  26.09.2014
  Viestejä:
  196
  iknowwhatyoudownload ei näytä mitään vaikka torrenttia valuu kokoajan. :think:
   
 12. Trollipena

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2016
  Viestejä:
  195
  Onko kenelläkään tietoa näistä kahdesta tulevasta MAOn oikeudenkäynnistä? Onko Scanbox kantajana?

  Toivottavasti MAO ottaa vihdoinkin kantaa myös valvontakulujen määrään jotka ovat pahimmassa tapauksessa 90% kuluista. Ja nehän ovat tietysti mielivaltaisesti Michael "en hyödy tästä mitenkään" Patzerin päätettävissä. En ihmettele vaikka niissä nähtäisiinkin parin sadan euron indeksikorotus viimeisimmän tuomion jälkeen.

  Onko olemassa vedenpitäviä todisteita joilla pystyy osoittamaan asiantuntijatodistaja Michael "en hyödy tästä mitenkään" Patzerin viimeisimmän MAOssa esittämän väitteen valheelliseksi ettei hän muka hyödy mitenkään?
   
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Nyt tuli mielenkiintoista keskustelua Scanboxiin liityen yksityispostissa. Tuolla Turren sivuilla https://www.turre.com/tekijanoikeuskirjeet_oikeudessa/ sanotaan:

  "Skandivideoiden oikeudet eivät tuoneet asiavaltuutta jenkkiversioon elokuvasta

  Oikeudenhaltijat olivat saaneet lisenssiin perustuvan kapean oikeuden valvoa elokuvien oikeuksia, mutta toisena kantajana olleen Scanboxin lisenssi kattoi vain elokuvan pohjoismaiset versiot. Oikeus katsoi, että kantaja ei ollut näyttänyt vertaisverkossa jaettujen elokuvien olleen näitä pohjoismaisia versioita. Näin ollen oikeus jätti Scanboxin vaatimukset puuttuvan asiavaltuuden vuoksi tutkimatta. Tällöin puolet kanteesta kaatui lähtökuoppiinsa, eikä oikeus tutkinut asiaa Scanboxin elokuvan osalta.

  Tapaus oli kantajille varmasti nolo kömmähdys, mutta se tuskin tulee toistumaan. Todennäköisesti Scanboxin valvontaoikeudet Pohjoismaissa laajenevat hyvin pian koskemaan kaikkia elokuvan versioita. Oikeuden päätös osoittaa, kuinka tekijänoikeussopimuksia tulee tulkita kapeasti ja tekijämyönteisesti. Oikeuksia, joita lisenssillä ei ole nimenomaisesti myönnetty, ei voida myöhemmin tulkita myönnetyiksi."

  Mielestäni nyt tämän uuden päätöksen osalta voidaan jo tulkita, ettei asiavaltuutta ainakaan "A Walk Among the Tombstones"-elokuvaan ole ollut. En usko, että Hedman Partners lähtisi samaa asiaa kokeilemaan uudestaan oikeuteen eli ihmiset, joilla vain tämä on kirjeissään, voinevat huokaista sen osalta helpotuksesta. Lisäksi jos toisen nimikkeen kohdalta ei ole edes markkinaoikeuden diaarinumeroa, niin sen kirjeen voisi suorilta sanoa olevan silkka huijauskirje.
   
 14. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Koska ne myy hyvin eivätkä halua pilata mainettaan. GoT on maailman piratisoiduin TV-sarja, mutta taitaa olla myös maailman myydyin. Sarjan fanit ei jaksa odottaa kunnes tulee myytäväksi kauppaan (jollei ole jotain tilausvideopalvelua) ja lataa jaksot ensin torrenttina, ja ostaa sitten kaupasta kun tulee myyntiin. Ne jotka ei osta, niillä ei kuitenkaan ole varaa, joten tappiot hyvin likellä plus-miinus-nolla.

  Maineesta puheen ollen. IMDB on muuten paikka jossa voipi käydä arvostelemassa vaikka nämä mistä teiltä kiristetään kohtuuttomia hyvityksiä. Jos menettely antaa negatiivisia fiilkisiä, voi käydä antamassa negatiivista arvostelua. Ihan vain reiluna kostopalautteena, olittepa nähneet tai ette. Varmaan tuhannet ihmiset sen tehnyt. Ja ihan hyvä, sillä tällaisesta toiminnasta pitää tulla vihaista palautetta!
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2017
 15. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  Niillä IMDb palautteita on yhtä paljon arvoa kuin vessapaperilla

  Tietysti jos oman aikansa arvostaa noin korkealle niin omaksi lämpimikseen voi käydä tekemässä. Mitään oikeaa arvoa tuollaisella ei ole.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2017
 16. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  jos joku tekis bottisoftan imdbeeseen niin tippus leffat 1 tähteen aika nopeasti.ei manuaalisesti kannata tehdä.
   
 17. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  Joo se vaatisi aikamoisen "äänimäärän". Ja kun nämä nyt kyseessä olleet teokset on jo sellaisia että niistä on blurayt yms tulleet aikoja sitten niin aika hyödytöntä tuo ajankäyttö näiden osalta olisi.
   
 18. Uhriutuja

  Rekisteröitynyt:
  12.02.2017
  Viestejä:
  2
  Tippu luukusta Hedarien kiristyskirje Ash vs Evil Dead sarjasta.
  Mitenkäs on tän sarjan kanssa onko hedareilla tästä muutkin, kuin nuo Nordic oikeudet?
  Onkos tämän sarjan kanssa kukaan päätynyt markkinaoikeuteen tai haastetuksi?
   
 19. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  tuskin teos vaikuttaa mitään joudutko maoon vai et.
   
 20. Sir Jason

  Rekisteröitynyt:
  06.01.2002
  Viestejä:
  40
  Päämies viimekädessä päättää mikä lähtee MAOon. Onko Evil Dead saman päämiehen kuin Black Sails?
   
 21. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  On.
   
 22. evntr

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  150
  itsehän käytän IMDB lähinnä tämän takia
  http://www.imdb.com/title/tt2375692/companycredits?ref_=tt_dt_co

  tietää jo etukäteen maksaako teoksesta jotain/katsooko sitä jollain suoratoistopalvelulla

  voishan sitä tietysti ajankuluksi koodailla sivuston joka red flag:ittää noi trollibisnekseen sotkeutuneet jakelijan paskeet automaattisesti
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2017
 23. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  161
  Molemmissa on Scanbox ainakin yhtenä mukana. Asioiden pitäisi tulla käsittelyyn 2.3 ja 10.3, mutta en ole saanut ainakaan vielä haasteita/vastineita oikeudelta, niin tarkempia yksityiskohtia en osaa kertoa.

  Scanboxin asiavaltuuden puute ei ainakaan Aavian tapauksessa olisi vaikuttanut vaikka se olisi riittänytkin. Sama peruste olisi pätenyt kuin Chrystaliksenkin kohdalla, eli ei pystytty näyttämään juuri haastetun syyllistyneen tekoon. Todennäköisesti Hedmanilla on kohta paperi jolla selvennetään oikeuksien koskevan myös hyvityksen vaatimista.
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2017
 24. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Tässä onkin juuri mielenkiintoisin tuo Turren lausuma: "Oikeuksia, joita lisenssillä ei ole nimenomaisesti myönnetty, ei voida myöhemmin tulkita myönnetyiksi." Eli ei niitä lisenssejä voida takautuvasti myöntää, vaan siitä päivästä lähtien, kun lisenssi on myönnetty.
   
 25. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Tarkistakaa tuon Ash vs Evil Dead osalta, että kenellä siihen on oikeudet. Sain vinkin, että C-Morella olisi siihen pohjoismaiset oikeudet vuodesta 2015 lähtien. http://www.c21media.net/c-more-claims-starz-series/ Katsoin tuolta C-Morelta ja vuodesta 2015 näyttäisi näkyvän kaudesta 1, jaksosta 1.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti