Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. Xz483

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Viestejä:
  25
  Hukkanen kuittasi ja kiitti lähetetyistä materiaaleista.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017
 2. Obscuralogist

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  59
  Tarkoitin lähinnä sitä, että ovat kirjeissänsä siirtyneet tuon ratkaisun summaan varsinaisessa hyvitysmaksuehdotuksen suuruudessa. Eihän noissa alkupään kirjeissä edes eroteltu valvontakuluja. Yrittävät pitää yllä kuvaa, että tämä on markkinaoikeuden hyväksymä summa per jakso ja sillä selvä.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
  Sony WI-XB400

  Sony WI-XB400

  29 €
  -48 %
  Katso
  tuotetiedot
 4. WOP

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Viestejä:
  47
  Taisin jo kirjoittaakin, että Pentiltä TOT'sta tuli viime viikolla kolmas kirje. Jos ei olisi jo ensimmäisen kirjeen toisella tai kolmannella rivillä alkanut vähän epäilyttää tuo Pentin lääkityksen taso niin viimeistään nyt tässä vaiheessa, kun toisessa kirjeessä siinä Joulukuun paikkeilla ihan erikseen uhattiin "jos ette maksa kahden viikon kuluessa käynnistämme markkinaoikeuden prosessin ilman erillistä ilmoitusta". Ja nyt kolmas kirje on taas melkein samaa copy-pastea, kuin ensimmäinen.

  Vähän nyt tulee sellainen olo että yhtään en ole Pentille erityislaatuinen. Ja niin lähellä ystävänpäivää vielä.
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 242
  Sen A Walk Among the Tombstones -elokuvan osalta voi laittaa ja siihen uusin markkinaoikeuden päätös mukaan. Oletko jo hankkinut MAO:sta sen oman diaarinumerosi perusteella päätöksen? Kun sen saat, niin katso onko massapäätös annettu. Siitä voit myös poliisille laittaa, että alunperinkin tietosi on luovutettu huterin perustein ja nyt oikeus on todennut, ettei edes asiavaltuutusta ole ollut.
   
 6. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Kommentti liittyi myös tähän kohtaan, eli "tekevät vain sen verran asian eteen mihin heidän valtuutensa riittävät." ja tuosta ole eri mieltä kanssasi. Heillä on valta, voima ja kunnia vaatia IP-osoitteiden luovutuspyyntöjen yhteydessä riittävään laajaa ja pitävään näyttöä trollien esittämästä merkittävästä jakamisesta tai saataville asettamisesta, mutta tätä he eivät ole tehneet, vaan ovat hyväksyneet huhaa excel-listan silmää räpäyttämättä näytöksi. Ei sanoisi tätä, että "ovat tehneet mihin heidän valtuutensa riittävät". Mikäli ovat sanoneet sinulle noin Markkinaoikeudessa, niin hyvin on uponnut reilu ja mukava käytös... Byrokratialla ei ole mitään tekemistä Markkinaoikeuden IP-osoitteiden luovuttamispäätösten kanssa. Laki antaa heille tulkinta mahdollisuuden ja nyt he ovat tulkinneet lakia miten sattuu.

  Enkä näe miksi Markkinaoikeuden toiminnan mollaamista ja vähättelyä pitäisi tässä asiassa lopettaa? Ovat toimineet typerästi ja ammattitaidottomasti, eivätkä myönnä sitä! Toimineet jopa välinpitämättömästi. He ovat toimillaan saattaneet jopa kymmenet tuhannet ihmiset erittäin huonoon asemaan, ilman että näillä ihmisillä on ollut tosiasiallista mahdollisuutta puolustaa itseään jopa perusteetonta tietojen luovuttamista vastaan.


  En ole väittänyt, että olisit väittänyt tuovasi mitään uutta pöytään, etkä sinäkään ole väittänyt näin. Sanoin vain ettei asiassa ole minulle mitään uutta. Sori, näin se vain on.

  Jos luit ja ymmärsit kommenttini, en sanonut mitään luovuttaako Markkinaoikeus sensuroimattomia tai sensuroituja IP-osoitteita. Joten en ymmärrä kysymystäsi "Kumpi sinusta kuulostaa järkevämmältä vaihtoehdolta?".
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017
 7. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  305
  Ilmeisesti operaattorin pitäisi kyseenalaistaa (mitä ilmeisesti ei tule koskaan suomessa tapahtumaan). Viimeistään seuraavan haastetun.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 242
  Hieno homma john^^! Vielä kun saataisiin lakimies tähän rinnalle, niin se olisi jo jotakin.
   
 9. Mr Fing

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2017
  Viestejä:
  3
  Ihan pakko tuppautua tänne kommentoimaan lähes kaikki sivut läpi kahlanneena. Itselleni ei siis ole kirjeitä tullut *koputtaa puuta*, mutta sukulais- ja tuttavapiireistä löytyy kirjeen saaneita. Kaikista en tiedä ovatko oikeastikin latailleet ja miten paljon, mutta muutamasta pystyy varmuudella sanomaan etteivät edes tiedä mikä torrent on. Muutama näistä tutuistani on lisäksi sen verran kovapäisiä, että ovat varmasti valmiita oikeuteen menemään ennen kuin alentuvat tällaiseen uhkailuun ja kiristykseen.

  Lisäksi testasin juuri itse tuota iknowwhatyoudownload -osoitetta omalla kännykällä ja kovasti väittää, että lapoa olisi tullut jaettua pari viikkoa sitten keskellä päivää. 100% varmuudellla sellaista en harrasta, joten kyllä ihmetyttää tällaiset tulokset. Nytkö on sitten postia odotettavissa tämän mädän kolminaisuuden toimijoilta, että maksa tai paljastamme kaiken ja sitten joudut maksamaan vielä enemmän ja varmasti linnaankin päädyt.

  Mutta ihan yleisellä tasolla tahdon kiittää kaikkia täällä tämän kirjetrollailubisneksen kanssa aikaansa käyttäneitä hienoista löydöksistä ja aktiivisuudesta! Omistakin tuttavistani muutama on pyörinyt tunnontuskissaan, että pitäisikö tähän "sovitteluehdotukseen" tarttua ja maksaa pois kaikessa hiljaisuudessa. Onneksi näin ei kukaan ole tehnyt, kun olen näiden sivujen juttuja seuranneena heidät saanut käännytettyä toisiin ajatuksiin.

  Parin päivän sisään on tullut tekstiä niin monta sivua lisää, että olen jäänyt jo parinkymmenen sivun päähän uusimmasta postauksesta. Antoisia lukuhetkiä siis tiedossa!
   
 10. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 242
  Hyvä kysymys. Tätä voisi Turrelta kysyä ne asiakkaat, jotka ovat neuvottelijaa käyttäneet.
   
 11. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Tuo onkin se pointti, mitä jotku eivät tajua. Markkinaoikeus on erityistuomioistuin, mutta se ei tarkoita että se voi huseerata miten haluaa. Erityistuomioistuimenakin se voi ja sen PITÄÄ vaati luotettavaa näyttöä trollien väittämästä merkittävästä jakamisesta, eikä hyväksyä excel-listaa näytöksi. Tähän he pystyvät, mutta eivät ole tehneet sitä jostain syystä mikä jää ikuiseksi mysteeriksi. Tämä taas on johtanut siihen, että suomen kansalaisten tietoja on luovutettu oikeuden päätöksellä erittäin köykäisin perustein trolleille jotka käyttävät niitä miten huvittaa, jopa vastoin Markkinaoikeuden päätöstä.
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 242
  Hyviä huomioita. Itse laitan sinne viestiä, kunhan saan Hedman Partnersilta vastauksen, että millä perusteella ovat toisen nimikkeen kirjeeseeni laittaneet, kun sitä ei löydy mainitusta diaarinumerosta.
   
 13. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678

  Minä haluaisin kuitenkin tietää tarkemmin kuka tämä john^^ ennen kuin kertoisin hänelle(kään) tarkemmin mitään tapauksestani jos olisin kirjeensaaja. Viestihistoriasta huolimatta.
   
 14. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Taas tullut uusia ihmisiä mukaan, jotka ei varmaan ole ehtineet ja jaksaneet lukea sivukaupalla taaksepäin, joten ehkä hyvä taas muistuttaa: VAIKUTA!

  Markkinaoikeuden toimintaa valvoo Valtioneuvoston oikeuskansleri sekä Eduskunnan oikeusasiamies. Täällä on ehdotettu että oikeuskansleriin kannattaisi olla ehkä mieluummin yhteydessä, kun oikeusasiamies vastasi tekijänoikeustrollien selityksen mukaan, joten ainakin häneen trollit ovat vaikuttaneet.

  Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen järjestää työryhmän käsittelemään kiristys-bisnestä, hallitusneuvos Anna Vuopala johtaa opetusministeriön tekijänoikeustoimikuntaa ja totesi Helsingin Sanomissa että ”ei ole tarkoitus, että lainsäädäntö mahdollistaa lypsämistä,” joten heihin kannattaa vaikuttaa. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa [email protected].

  Oikeusministeri on Jari Lindström, ja oikeusministriön sähköposti on [email protected].

  Sisäministeri vastaa poliisin toiminnasta. Sisäministeri on Paula Risikko, kansliapäällikkö on Päivi Nerg ja sisäministeriön poliisiosaston osastopäällikkönä toimii Kauko Aaltomaa. Sisäministeriön sähköpostiosoitteet ovat [email protected]. Poliisi kommentoi samassa Hesarin jutussa kuin Vuopalakin, ettei tutki tapauksia koska kyse on "yksityis-oikeudellinen riita laskun perusteista." Kannattaa ehkä huomauttaa ja vedota että nyt on kyse ihan jostain muusta. Jos itse saadussa kirjeessä on epäselvyyksiä tai vaaditaan sellaisesta korvausta mitä ei ole tehnyt, tai Scanbox vaatii korvausta sellaisesta mihin heillä ei ole ollut oikeuksia, niin poliisille rikosilmoitus. Poliisin sijasta on täällä kehotettu ottamaan myös yhteys keskusrikospoliisiin jolla on ilmeisesti paremmat mahdollisuudet toimia kansainvälisessä copyright trolling petos- ja kiristysvyyhdissä.

  Virpi Hukkanen YLE:ssä on tekemässä juttua kiristyskirje-bisneksestä. Sähköposti on muotoa [email protected]. Hänelle tietoa ja kertomus omasta tapauksesta. Virpi on kysellyt myös halukasta kommentoijaa ilmeisesti televisoon. Ja yhteyttä kannattaa ottaa journalisteihin kenen vain ajattelee asiasta olevan kiinnostunut, muutamia on mainittu MuroBBS:n sivuilla aiemmin. Vaihtoehtomedia ilman muuta myös! Kommentoikaa uutisia, missä niitä julkaistaankin, osallistukaa keskusteluun. Janne Paalijärvi Piraattipuolueesta pitää blogia Uusi Suomi -lehdessä, menkää keskustelemaan sinne ja ottakaa häneen myös yhteyttä. Paalijärven juttu Aavian tapauksesta: http://usvi.puheenvuoro.uusisuomi.f...dman-partnerssille-turpaan-markkinaoikeudessa

  Olli-Poika Parviainen ja Ville Vähämäki tekivät aiemmin kiristysbisneksestä yhteisen kirjallisen kysymyksen Eduskunnan puhemiehelle ja Hanna Sarkkinen on tehnyt myös. Kansanedustajiin ihan yleisesti kannattaa olla yhteydessä, sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi (at)eduskunta.fi. Parviaisen ja Vähämäen kysymys löytyy täältä: http://www.ollipoikaparviainen.fi/b...iin-liittyvan-lainsaadannon-selkeyttamisesta/
  Sarkkisen kysymys täällä: https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/Kysymys/Sivut/KK_671+2016.aspx

  Dame Ednan kotisivu on hyvä paikka päästä nopeasti jyvälle mistä on kyse: http://www.ritvapuolakka.fi/425806078

  Pyydä markkinaoikeudelta tiedot minkä perusteella käskivät operaattoria luovuttamaan henkilötietosi IP-numeroa vastaan. Onnistuu ihan sähköpostilla: [email protected]. Tarvitset vain sen diaarinumeron joka saamassasi kirjeessä on mainittu. Oma viestini oli näin yksinkertainen: "Diaarinumero XXXX/XX. Pyydän sähköpostitse tarkat kellonajat ja mainitut tiedostot jota väitetään ladatun IP-osoitteella XXXXXXX." Ja nimi alle. Pyydä operaattoriasi varmistamaan että luovutettu IP-osoite oli tuohon aikaan liittymäsi käytössä. Voit myös tiedustella operaattorin politiikkaa luovutuksista, tarkistivatko he oliko luovuttamine asiallista ja miksi he suostuvat kiristys-bisnekseen ja aikovatko operaattorit tehdä mitään sen lopettamiseksi. Operaattoreillekin tämä on harmillista hommaa.

  Keskustelkaa asiasta muillakin foorumeilla. Olkaa aktiivisia. Jos tuskailet vain omassa yksityisyydessäsi, jää vaikuttaminen vain muutaman aktiivisen ihmisen harteille. Mitä useampi henkilö vaikuttaa, aina parempi! Julkisuutta niin paljon kun vain onnistutte saamaan.

  EDIT: Ai niin, ja MuroBBS:ssä on myös kampanja Hedman Partnersin yhteistyöyrityksiin. Heihin on otettu yhteyttä ja muistutettu heidän arvoistaan sekä HP:n harrastaman toiminnan ristiriidasta. Tällä kampanjalla on ollut hyvä menestys.

  EDIT 2: Tutustukaa aiempiin markkinaoikeudessa olleisiin tapauksiin.
  Turre Legalin tapaus, MAO:419/16, Diaarinumero: 2015/628 http://www.markkinaoikeus.fi/fi/ind...atekijanoikeudellisetasiat/1467628378764.html
  Aavian tapaus, MAO:55/17, Diaarinumero: 2016/95: http://www.markkinaoikeus.fi/fi/ind...atekijanoikeudellisetasiat/1486457257268.html

  EDIT 3: Jokaisella on tarkastusoikeus niihin tietoihin itsestään jota kirjeen lähettänyt pitää tai käyttää. Jos kyseessä ei ole alla mainittu Hedman Partners, pyydä ensin rekisteriseloste (voit pyytää sen HP:ltä myös, niin näet mitä rekisteri pitää sisällään), sen voi pyytää sähköpostitsekkin . Tarkastuspyyntö on tehtävä kirjallisesti tavallisena postina, eli sähköposti ei välttämättä riitä. Kaavakkeen tarkastusoikeuden käyttämiselle löytää Tietosuojavaltuutetun toimistosta:
  http://www.tietosuoja.fi/fi/index/materiaalia/lomakkeet/tarkastuspyyntojakorjaamisvaatimus.html

  Tarvittavat tiedot:
  1 Rekisterinpitäjä
  Asianajotoimisto Hedman Partners Oy (Y-tunnus: 0999000-4)
  Pitkänsillanranta 3 A
  00530 Helsinki
  Puh.: (09) 177 060 Faksi: (09) 629 759

  2 Rekisterinpitäjän yhteyshenkilö
  Joni Hatanmaa
  Pitkänsillanranta 3 A
  00530 Helsinki
  Puh.: (09) 177 060
  Sähköposti: [email protected]

  3 Rekisterin nimi
  Oikeudenloukkausten selvittämiseen ja korvausten perimiseen perustuva rekisteri

  Mikäli rekisterinpitäjä kieltäytyy antamasta tietojasi, hänen on annettava sinulle kirjallinen todistus. Todistuksesta käyvät ilmi syyt, joiden vuoksi tarkastusoikeus on evätty. Tämän jälkeen voit kääntyä tietosuojavaltuutetun puoleen.
   
  Viimeksi muokattu: 17.02.2017
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 242
  Tietenkin kannattaa olla varovainen, eikä paljastaa mitään semmoista, joka olisi itselle epäedullista. Jos hän pystyy auttamaan semmoista kirjeensaajaa, joka ei satavarmasti itse ole ladannut/jakanut kirjeessä mainittua teosta, niin mikä etteikö apu kelpaisi. Se on jokaisen harkinnassa, minkä parhaaksi näkee. Ei tietenkään pidä kertoa semmoisia asioita, mitä nyt vaikka tuossa Njord Law:n kirjeessä kysellään. Itse ajattelen lähinnä, että hän IT-osaamisensa perusteella voisi tutkia ne koneen kovalevyt yms., jolloin voisi varmistaa, ettei sillä omalla koneellaan ole tehty näitä, mistä syytetään.
   
 16. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  305
  Kiitos mielipiteestäsi. Kultaisesta vasikasta päästiinkin mahtipontisempiin raamatullisiin viittauksiin.
  Olisko sulla esittää muuta kuin oma mielipiteesi sen tueksi, että Markkinaoikeuden pitäisi tutkia yli sen kuin mihin toimenkuva heidät velvoittaa?
  Eikös me nähty jo Turren Casessa. Flint kokosi potin koska Turre ei kyseenalaistanut samoja asioita mitä Aavia kyseenalaisti esimerkiksi Scanboxin oikeuksista.
  Onko tämä oikein? Ei.

  No. Vaikka kuinka haukkuisit ja huutaisit, niin Markkinaoikeus on se taho jonka kanssa tämä asia tullaan ratkaisemaan mikäli seuraava juttu menee oikeuteen ennen kuin korkeammat tahot ehtivät/viitsivät puuttua asiaan.
  Markkinaoikeudessa ei olla tyhmiä. Muuten Aavia olisi päätynyt samaan lokeroon Turren kanssa.

  Et väittänytkään. Kommentoin vain siihen kun sinulle tuntui olevan tärkeää huomauttaa ettet saanut siitä mitään uutta. Mikä on minulle ok. Pahoittelin asiaa jo viittaamassasi viestissä.
  Sinä et sanonut sensuroimattomista IP osoitteista mitään. Kommentti viittasi siihen älämölöön mikä nousi hyvin alkaneesta yhteydenotosta ja kehittyi sähköpostin välityksellä kiukutteluksi kun oivallus ei mennytkään sukkana läpi... ja sitä kautta verraten "leiriin" jolla on viimeaikoina tuntunut olevan lähempänä sydäntä taistella Markkinaoikeutta vastan trollien sijasta.
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 242
  Ei mitään symptiapisteitä todellakaan. Jokainen nyt tilaamaan se oma päätöksensä, jossa tiedot on luovutettu ja katsoa millä perusteilla. Itselleni eivät vielä ole vastanneet siihen, miten sen merkittävyyskynnyksen ovat todenneet ja onko heillä ollut alkuperäisiä excel-taulukoita päätöksensä tueksi.

  Ei se riitä, että nyt päätös oli oikea, vaan nyt pitää varmistaa, ettei tämmöisiä pääse enää tapahtumaan. On sinänsä merkillistä tosiaan, etteivät itse tee tehtäväänsä kunnolla, vaan kansalaisten on noustava barrikaadeille, jotta tähän kiinnitetään huomiota.
   
 18. ViiksetönManaatti

  Rekisteröitynyt:
  09.02.2017
  Viestejä:
  1
  Kyllä yks viheliäinen vaiva tää koko bisnes. Kiitos ketjun aktiiveille ja toistosta, vaikka koko lankaa en oo jaksanut/kerennyt kahlata läpi. Hyviä neuvoja, mutta ahdistaa silti, varsinkin kun en mikään aa tee koo -osaaja ole. Pari sivua sitten joku myöskin uusi kyseli ettäkö ensimmäinen toimenpide on olla reagoimatta mitenkään ja unohtaa koko kirje? Kauanko porukalla on mennyt, että uusi kirje on kopsahtanut luukusta, ja onko ne olleet muistutuksia tästä ekasta vai kokonaan uusia keissejä?
   
 19. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Vastaan vain yllä olevaan, muu on...no se on mitä on...

  Ole hyvä :)

  Oletko sitä mieltä, että Markkinaoikeus on toiminut oikein kun on hyväksynyt IP-osoitteiden luovutuspyyntöjen yhteydessä excel-listan näytöksi merkittävästä jakamisesta/saataville asettamisesta? Eikö mielestäsi Markkinaoikeuden olisi pitänyt vaatia kattavampaa ja "tarkempaa" näyttöä luovutuspyyntöjen tueksi? Eikö mielestäsi Markkinaoikeuden toimenkuva velvoita heitä vaatimaan riittävää ja kattavaa selvitystä heille esitettyjen luovutuspyyntöjen näytöksi? Onko mielestäsi oikein, että pelkällä excel-listalla Markkinaoikeudelta saa päätöksen millä taho X joutuu luovuttamaan asiakkaidensa, joissain tapauksissa yksityisiä tietoja epämääräisesti toimivalle taholle?

  Älä nyt sotke oikeudenkäyntiä IP-osoitteiden haltijoiden tietojen luovutuspyyntöön. Jos Markkinaoikeus olisi OSANNUT/ VIITSINYT vaatia jo ensimmäisen IP-osoitteiden luovutuspyynnön yhteydessä kattavampaa ja "tarkempaa" näyttöä väitetystä teosta, ensimmäistäkään oikeudenkäyntiä ei olisi ollut tai trollikirjettä ei olisi lähetetty, koska trolleilla ei ole esittää näytöksi kuin excel-listoja ja valvontaa tekevien YKSITYISyritysten omien asiantuntijoiden lausuntoja.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 242
  Kyllähän tuo selvää uhkailua on, kun on jo aiottu käynnistää oikeusprosessi ilman erillistä ilmoitusta, niin taas pukkaa samaa kirjettä. Kotirauhan häirintääkin mielestäni.
   
 21. Mr Fing

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2017
  Viestejä:
  3
  Ettei vaan tulisi näiden trollien tiedot tuolta iknowwhatyoudownload, kun itselläkin näyttää että lapoa on jaettu juurikin 27.1.2017. Kellonaika tosin ei täsmää, itsellä 13.49.
   
 22. laalia

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  3
  x
   
  Viimeksi muokattu: 11.02.2017
 23. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Tietokoneen ja kovalevyjen tarkastamiseen kannattaa käyttää yritystä, ei yksittäistä "harrastajaa". Yrityksen lausunto Markkinaoikeudessa painaa aina enemmän kuin "harrastajan" ja yrityksen lausuntoa on vaikeampi ampua trollin alas kuin "harrastajan".

  Viimeisimmässä tapauksessa vastaaja käytti HammerDataa http://www.hammardata.fi/ Näyttäisi oleva erittäin hyvin asiansa osaava firma, mikäli referenssilistaan on luottamista. Lisäksi kulut saa kuitenkin pois voitetussa oikeudenkäynnissä :)
   
 24. mjooo

  Rekisteröitynyt:
  09.02.2017
  Viestejä:
  3
  Onkos kukaan eilen NLF:ltä kirjeen saanut tehnyt mitä toimenpiteitä tämän epämieluisan postinsa kanssa?

  Olen yrittänyt etsiä IP osoitetta facebookista tilaamastani arkistopaketista, se löytyy, mutta vain vuonna 2015. Yritin etsiä iknowwhatyoudownloadilla sekä kirjeen IP:llä ladattuja, että nykyisellä omalla, ei löydy mitään?? Kuluttajaneuvonta ohjasi oikeusapuun, oikeusapu tuntui olevan sen verran pihalla, että poliisin kautta eteenpäin, olivat saaneet tänään useita soittoja/käyntejä, mutta mitään eivät voi tehdä.

  Kirjeessä on sama 27.1. klo 00:00, elokuva on Before I go to sleep. Kyseisenä päivänä ja kellonaikana on täysin mahdotonta, että kukaan talomme seinien sisältä olisi elokuvaa (mitään elokuvaa) ladannut/jakanut.

  Mitäs seuraavaksi?
   
 25. tsn81

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  1 748
  Tuo tietokoneen tutkintakin on oikeasti yhtä tyhjän kanssa. Toki sen voi tehdä, mutta todella naurettavaa, että se edes otetaan oikeudessa huomioon. Toisaalta otetaanhan vastapuoleltakin yhtä naurettavia todisteita huomioon.

  Itsellä on kotona ainakin kolme jotenkin säännöllisessä käytössä olevaa pöytätietokonetta, lisäksi verkkolevyä, kannettavaa, tablettia, ym laitetta. Mitkä niistä tai niiden kiintolevyistä nyt sitten veisin tutkittavaksi? En ainakaan sitä missä olisi jotain potentiaalisesti raskauttavaa materiaalia sisällä.
   
 26. Herskamonni

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  140
  Tuet Postia kun et ota heihin yhteyttä ja he lähettävät lisää kirjeitä. Näkisin tämän paremmaksi ratkaisuksi.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti