Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. FireFly classic

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  8 037
  Niin markkinaoikeudelle on laissa ihan yksiselitteisesti annettu tehtäväksi selvittää tietopyynnön merkityksellisyyskynnys, jos siellä ei löydy kompetenssia eikä halua hoitaa tätä tehtävää ja jakelevat sen takia summamutikassa kymmeniä tuhansia kansalaisten yhteystietoja on aika turha odottaa sympatiaa.
   
 2. neokosh

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  2
  Kyllä nämä lakien porsaanreikiä ja ihmisten tuskaa ja ahdistusta käyttävät lakimiehet ovat ihmiskunnan pohjasakkaa... Muu ei ole mielessä kuin raha, nämä eivät välitä kenenkään oikeuksista tai mistään muustakaan mitään, kunhan fyrkkaa virtaa...

  Nämä trollit ei varmasti edes lopettaisi silloinkaan, kun joku täysin syytön vanhempi ihminen saa jonkun sairauskohtauksen saatuaan näiden ihmissaastojen kiristyskirjeen ja kuolee...

  Siellä varmasti tuumattaisiin vain: "Meh, vahinkoja sattuu. Pääasia, että rahaa tulee..."

  Miettikäähän trollit tätä, tämä voi sattua jopa teidän vanhempien tai isovanhempien tutulle...
  Mitähän mieltä sitten teidän vanhemmat olisi teistä? Tuskimpa kovin ylpeitä...
   
 3. roqqa

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2016
  Viestejä:
  43
  Saisiko tästä jotenkin Jonin liriin, hänhän se on ne tiedot vuotanut asiamiehen roolissa Crystalikselle? Vai vedotaanko tässä siihen että Crystalis perii hyvitystä IP-osoitteelta eikä henkilöltä?
   
 4. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  ”Lakimieheltä on tosin väärin oikeastaan kysyä moraalista” ”Liiketoimintaahan tässä harjoitetaan.” - Turren Herkko Hietanen
   
 5. Merenantimet JiM

  Rekisteröitynyt:
  08.10.1999
  Viestejä:
  1 618
  Edit: eipä mitään :)
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017
 6. Xz483

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Viestejä:
  25
  Eli Joni puhuu tässäkin taas paskaa. Crystalis ei ilmeisesti edes tiennyt asiasta ennen kuin Carl-Johan soitti hyvä veli -puhelun paikkaan.
   
 7. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Olet oikeassa, Joni siis puhuu ... eihän tuohin MAO ottanut mitään kantaa, kun ei tarvinnut, anteeksi.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017
 8. Obscuralogist

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  59
  Hyvityksen suuruus on 50 euroa jaksoa kohden, kuten markkinaoikeus linjasi Flintin tapauksessa. Tähän päälle lisätään valvontakuluja, jottei kirjeiden kokonaissumma putoa.
   
 9. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
  Se on vain "sovittelypyyntö", eikä ilmeisesti niihin päde mitkään lait (tällä hetkellä, minkä takia tarvitsee tämä saada poliisin ja päättäjien tietoon). Tietenkin summa putoaa jyrkästi oikeuden päätöksessä, mutta sitten voi tulla kymmenien tuhansien oikeudenkäyntikulut päälle. Hieno systeemi täällä Suomessa!
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017
 10. Decimal

  Rekisteröitynyt:
  06.02.2017
  Viestejä:
  18
  Ihmettelen vain, että miksi mediassa ei puututa tähän haisevaan trollausläjään. Tässä olisi ainekset kunnon exposen tekemiseen osaavalta journalistilta.
   
 11. errconnclsd

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  73
  Eikö kenelläkään ole tietoa siitä ministeri tms kokouksesta tai sen ajankohdasta?
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017
 12. Merenantimet JiM

  Rekisteröitynyt:
  08.10.1999
  Viestejä:
  1 618
  Siis sitä juuri, että jos sovitteluvaatimus koostuu lähinnä "kuluista" niin ainakin itse muokkaisin sen itse hyvityksen määrän vastaamaan oikeuskäytäntöä.
   
 13. roqqa

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2016
  Viestejä:
  43
  Aika hienoa saivarteluahan tuo on. Asiamies vain on ilmoittanut toiselle päämiehelleen, että me tietävät kuka oikeuksia on väitetysti loukannut ja täyttävät haasteen myös heidän puolestaan.
  Mitään henkilötietoja ei kuitenkaan ole luovutettu Crystalikselle, just joo. No, asianajajaltahan ei saanut kysellä moraalista, vai miten se oli :rolleyes:

  Tuo taitaa kuitenkin olla ihan selkeä Jonin taktiikka, että molemmat päämiehet otetaan aina mukaan.
  Jonin on sitten helpompi itkeä: " hei, kattokaa ny oikeesti, se ei ole rikkonut ainoastaan yhden päämiehen, vaan ihan jopa kahden eri päämiehen tekijänoikeuksia, nyyh nyyh! Kyseessä on tosi paha piraatti ja hirveät korvaukset olisi paikallaan"
  Sitten MAO:n untamot siellä kuuntelee "todistusaineistoa" ja sanoo että "uskottavia" ovat.
   
 14. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Mutta MAO siis ei ottanut kantaa, kun ei tarvinnut ... tuo oli vain ote kantajien lausumasta, joka oli MAO:n päätöksessa vastineena Aavian väitteelle että osoitetiedot oli luovutettu luvatta ... anteeksi erehdykseni.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017
 15. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  888
  hölmöjähän tässä kusetetaan, ihme kun valvontakustannukset eivät ole tonneja
   
 16. jmmm

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  12
  Ajattelin MAOlta kysyä omalta kohdaltani asiasta, mitä sinne kannattaa laittaa jotta saa kunnon vastauksen? Joku sinne tainnut jo kirjoitella, ja pahoittelut uusiksikysymisestä,täältä vähän vaikea lähteä etsimään:confused::confused:
   
 17. Kapteeni Joni

  Rekisteröitynyt:
  05.11.2015
  Viestejä:
  35
  Otti Markkinaoikeus tämän verran kantaa siihen:

   
 18. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Mitään uutta ja mullistavaa en kai väittänytkään tuovani pöytään? Mitä tuolla yritin sanoa on se, että niin kauan kun täällä jengi kultaisen vasikan johtamana keskittyy siihen, että miksi MAO on paska ja tekee väärin, niin saatte ampua vaikka tykillä. Maaliin ette silti osu. Pointti ei valitettavasti ole se, ettei siellä olisi järkevää porukkaa. Pointti on siinä, että laki jota he noudattavat antaa tälle mahdollisuuden niin kauan kunnes joku tuohon asiaan puuttuu.

  Itkupotkujen vetäminen siitä kun MAO ei luovuta sensuroimattomia IP osoitteita on ihan turhaa. Toinen tuomioistuin on sen kieltänyt ja mitä ilmeisimmin sielläkään ei asiaa ei ihan ymmärretä. Aikaa voi kuluttaa pään takomiseen seinään, tai sitten voi vaihtoehtoisesti etsiä ovea josta olisi helpompi päästä läpi. Kumpi sinusta kuulostaa järkevämmältä vaihtoehdolta?

  ...mutta kun kyseessä ei ole normaali tuomioistuin, vaan instanssi jonka tehtävä on punnita eri tahojen versiot tarinasta. :facepalm:
  Edit: Trollit siis esittävät väitteen kokonaisparvesta. JOS kokonaisyleisö oikeasti olisi kymmeniä, tai satojatuhansia, niin merkittävyyskynnys esilletuomisesta voi oikeasti ylittyä. Toinen asia onkin sitten se, että onko listat kokonaisuudessaan luotettavia?

  1) Onko Scanboxilla/Crystaliksella lupa hakea IP osoitteita _väittämänsä_ valvonnan pohjalta? On.
  2) Onko Markkinaoikeuden tehtävä valvoa minkälaiseen toimintaan IP osoitteita käytetään? Ilmeisesti ei. Poliisille ilmoitus Scanboxin oikeudettomasta rahastuksesta.
  3) Onko Markkinaoikeuden tehtävä käsitellä oikeustapauksia jotka nostetaan vireille heidän tuomioistuimessaan? Totta helvetissä, mutta silloinkin käsitellään vain asioita joista osapuolet eivät ole samaa mieltä.

  Onko tämä se miten asian pitäisi olla? No ei missään nimessä, mutta tämä on nyt tilanne ja sen sijaan, että keskitytään "minun mielestä" keskusteluun ja uhrin asemassa märehtimiseen meidän pitäisi keskittyä löytämään seuraava weak point trollien rahastuksessa.
  Ja sitä täällä ollaan tehtykin.

  Markkinaoikeudesta löytyy kompetenssia, mutta byrokratia on sitonut heiltä käsiä aika tehokkaasti.

  Täältä murosta ja kirjeensaajista löytyy kompetenssin. Byrokratia on hidaste, mutta ei este.
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017
 19. taxman

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2001
  Viestejä:
  3 149
  Vastaajan kannattaisi tehdä tuosta tutkintapyyntö poliisille.
   
 20. Casual.M

  Rekisteröitynyt:
  18.08.2008
  Viestejä:
  1 064
  Nyt se ihme ja ilon päivä tapahtui, meidänkin talouteen kannettiin kiristyskirje Njörtti Law Firmalta. Väite on, että olisin tammikuussa ladannut ja jakanut elokuvaa Stonehearst Asylum. Tiedän olevani sataprosenttisen syytön asiaan, koska joulukuusta asti kaikki leffat (ja sarjatkin) on meillä katsottu Viaplayn kautta samalla kun hommattiin Pleikka 4, joten nyt sain itsekin sen todisteen että nämä firmat lähettelevät aivan summamutikassa noita paskapapereitaan ympäriinsä. Kyllä on helvetin hävytöntä touhua.
   
 21. tsn81

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  1 746
  Ylellähän tehdään asiasta juttua. Sinne vaan tietoa. Toimittajan sähköpostiosoite on taitanut olla parilla viimeisellä sivulla.
   
 22. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  653
  Mutta eihän tässä vaiheessa ole vielä vastaajalla mahollisuutta kyseenalaistaa mitään, se tulee sitten vasta haasteen jälkeen.

  Vai onko markkinaoikeus sitä mieltä, että teleoperaattorit ovat ne tahot joiden pitäisi kyseenalaistaa nämä suttuiset excel-listat ja väärennetyt asiantuntijalausunnot?

  Ulkomailla on näitä trollien todisteita tässä vaiheessa kyseenalaistettu onnistuneesti, mutta täällä ei näytä asian suhteen tapahtuvan mitään, vaikka uusi EU:n päätös mahdollistaisi operaattorien taholta trollauksen lopun.
   
 23. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Markkinaoikeuden hyvitys ratkaisut koskevat sitä tapausta jossa ratkaisu on annettu. Turre ei saanut tuota alempaa hintaa. Aavia vetosi korkeimman oikeuden tapaukseen ja heidän tapauksessaan kohtuulliseksi summaksi katsottiin 79 senttiä per jaettu TV-jakso (silloisesta OVH-hinnasta 15%).

  Hedman partners pyytää minkä huvittaa. "Sovittelutarjouksessaan" viittaavat tuohon Turren kanssa käytyyn tapaukseen, mutta siihenkin ovat sitten lisännet yli puolet taas omiaan eli kaikki ne valvontakulukorvaukset. Jos et suostu mitä heitä huvittaa vaatia, joudut heidän uhkauksen mukaan markkinaoikeuteen.
   
 24. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  653
  Pistä viestiä Ylen Virpi Hukkaselle, se kyselee näiden syyttömien perään.

  [email protected]
   
 25. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  161
  Juuri tämän kaltaisia tapauksia pitäisi saada julkisuuteen. Ota yhteyttä siihen Ylen toimittajaan, joka näitä on kysellyt ([email protected]).
   
  Viimeksi muokattu: 09.02.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti