Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Tässä ollaan asian ytimessä. Omassa kirjeessäni vaaditaan hyvitystä A Walk Among the Tombstones -elokuvasta ja markkinaoikeuteen toimitetussa IP-listauksessa on otettu huomioon maailmanlaajuinen yleisö ja parven koko, vaikkei siihen edes ole ollut asiavaltuutusta.

  Tässä on siis alunperin huijattu markkinaoikeutta määräämään luovuttamaan yhteystiedot, jonka lisäksi on huijattu kirjeensaajaa. Tämä kannattaa ehdottomasti nyt laittaa näihin poliisille rikosilmoituksiin. Aiemminhan tätä tietoa ei ollut käytettävissä, vaan silloin oli kysymys kiristyksestä tms.
   
 2. roqqa

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2016
  Viestejä:
  43
 3. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Jos laitatte asiaan liittyvää sähköposti poliisille, niin KRP on ainoa oikea paikka. KRP:n tietotekniikkarikosyksikkö on ehdottomasti ainoa oikea paikka selvittämään trollien bisneksen tietoteknistä osuutta ja muuhunkin tutkintaan KRP:ltä löytyy paras osaaminen ja kontaktit maailmalle.
   
 4. jryi

  Rekisteröitynyt:
  17.02.2012
  Viestejä:
  12
  Itse asiassa mulla on sellainen lokitus, joka kirjaa mun julkisen IP-osoitteen, ja sen perusteella pystyn tarkistamaan, että lataajaksi väitetty IP on tuona väitettynä lataushetkenä ollut mun hallussa. (Älkää kysykö, miksi olen tällaisen systeemin rakentanut, myönnän kyllä olevani outo.) Mutta en ole ladannut tuollaista leffaa, eikä vaimokaan ole sitä tehnyt (tuo leffa ei IMDB-kuvauksen perusteella osu oikein kummankaan makuhermoon), joten vaihtoehdot ovat WLANin crackays tai seurantasoftan tekemä virhe.

  Sikäli kiinnostaisi tietää, että näyttääkö tuo I Know What You Download -sivusto muillakin jotain ihan häröpalloja, ja miten luotettavana tämän perusteella voi pitää mitään muutakaan havainnointiviritelmää.

  Mitenkähän muuten onnistuisi sellaisen torrent-softan kehittäminen, joka arpoisi ihan randomeja IP-numeroita lähetettäviin paketteihin?
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Tämä on mahtava, että laitatte tätä tietoa eteenpäin maailmalle, niin ihmisille valkenee, että kansalaiset voivat nousta tätä vääryyttä vastaan kaikkialla ja vaikuttaa siihen, että poliittiset päättäjät ja virkamiehet ja oikeudet valaistuvat asiassa!
   
 6. Tempsoniitti

  Rekisteröitynyt:
  02.01.2017
  Viestejä:
  114
  Viimeksi muokattu: 08.02.2017
 7. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  527
  Suomalainen oikeusistuin ei voi toimia mielivaltaisesti kuin jossain Venäjällä tai Pohjois-Koreassa. Päätöksiin johtaneista seikoista valehtelu ei yksinkertaisesti kuulu oikeusvaltioon eikä sitä voida pitää millään muotoa hyväksyttävänä. Sitä en ihmettelisi, jos MAO:ssakin olisi tajuttu, ettei mitättömällä todistusaineistolla voida tehdä elämiä tuhoavia päätöksiä varsinkaan kun vastapuoli on saalistaja. Vapauttavan päätöksen antaminen ei kuitenkaan vaadi lakipykälien ohittamista, kuten sinä ehdotat, vaan aivan Suomen lakienkin mukaan tuomitessa keissi oli läpihuutojuttu vastaajan kannalta. Ei näyttöä, ei tuomiota. Ip-osoite ja aihetodisteet eivät riitä.

  Kirjebisnestä tämä ei lopeta vaan niillä kyllä saalistetaan jatkossakin. Oikeuteen on jo nyt menossa pari uutta tapausta, joita Hedarit eivät edes voi vetää pois, koska se olisi oikea kuolinisku bisnekselle. Jos nyt kumpikin tuleva tapaus oikeasti käydään oikeudessa katsomassa ja niistäkin tulee Hedman Partnersin kannalta väärä tulos, niin sitten uusia oikeusjuttuja ei välttämättä nähdä hetkeen. Kirjebisnekseen se ei vaikuta edelleenkään vaan se loppuu vasta sitten, kun liian harva maksaa, ja juristin on valittava ihmisten huijaamisen ja oman elättämisensä välillä.
   
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Luultavasti markkinaoikeudessa on käynyt kuvaamallasi tavalla, asiaa on lobattu tarpeeksi hyvin. Nyt viimeistään heillekin on valjennut, että kusetettu on, niin eilen tuli potut pottuina. Toki markkinaoikeuden olisi pitänyt hoitaa tehtävänsä kunnolla, siitä ei pääse mihinkään ja vanhat synnit kyllä syynätään täikammalla.

  ---

  Kyllä siitä voi laittaa Hedman Partnersin osalta petoksen yrityksestä vähintään ja kuten täällä on ohjeistettu KRP:lle myös, koska on kansainvälisestä toimijasta Scanbox kysymys.
   
 9. Villekalleviisviis

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  66
  Hyvitys perustuu tekijänoikeuslain 57 §:ään, vahingonkorvaus taasen vahingonkorvauslakiin.

  Tekijänoikeuslain mukainen hyvitys ei edellytä, että oikeuksien haltijalle on syntynyt vahinkoa. Se on kaikessa yksinkertaisuudessaan korvaus tekijän/oikeudenhaltijan oikeuksien loukkaamisesta.

  Vahingonkorvaus taasen perustuu vahingonkorvauslakiin. Vahingonkorvaus hyvittää aiheutuneen vahingon (esim. menetetty myyntivoitto, rikkoutuneen ikkunan hinta), joka vahingon kärsijän on kyettävä näyttämään sekä syy-seuraussuhde vahinkoa aiheuttaneen menettelyn sekä vahingon välillä(esim. ikkuna hajosi, koska heitit sitä kivellä). Vahingon aiheuttajalta edellytetään myös tahallisuutta tai tuottamusta, kun taas tekijänoikeuslain mukaisessa hyvityksessä tätä ei edellytetä.

  Edit: tekijänoikeuslain mukaista "kohtuullista hyvitystä" ei kuitenkaan ole määritelty tarkasti. Kantaja pyrkii parvimäärillään, lisenssimaksuillaan ym. jakeluportaan kuluilla nostamaan hyvityksen määrää kun taas vastaaja pyrkii minimoimaan sen vedoten loppukäyttäjän kustannuksiin ja niistä jakelijan saamiin liikevoittoihin.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2017
 10. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Jos sinulla on sellainen "liittymä" joka käyttää jaettua julkista IP-osoitetta, niin pelkkä IP-osoite ei riitä - esim 4G tai VPN - VPN-käyttäjäthän ovat ketjussa hymähdelleet kun iknowwhatyoudownload ilmoittelee latauksia joita postaaaja ei itse ole varmasti tehnyt -> joku muu IP-osoitetta käyttänyt on ehkä lataillut.

  Myöskin Torrentfreak oli tehnyt jutun iknowwhatyoudownload-sivustosta ja kommenteissa toisteltiin että sivu näyttää väärin.

  Tecxipion todistelu oikeussalissa on perustunut siihen että liittymää on seurattu pidempään, Aaviankin tapauksessa 3 kk operaattovin vahvistamalla IP-osoitteella ja lisäksi 11 kuukautta "valistuneen arvauksen" perusteella, portin 9090 ja samanlaisena jatkuneen liittymän käyttäytymisen perusteella.

  On täysin mahdollista että Tecxipio tekee virheitä, ainakin jos kyse on yksittäisistä havainnoista, mutta seurataan esim vuosi ja saadaan "tekninen profiilii" ja "käyttäjän profiili" jatkumoon ja todistelu on jo vahvaa.

  Aavian tapauksessa markkinaoikeus totesi että vastaaja ei ollut esittänyt mitään näyttöä siitä että Tecxipion valvontatiedot eivät pitäisi paikkansa -> vastaajan pitäisi keksiä edes joku väite miksi valvontatieto ei pidä paikkansa, pelkkä väite "ei pidä paikkansa" ei riitä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2017
 11. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  En tiedä onko dban esim hyvä ohjelma ylikirjotukseen mutta just vetäsin vajaa 10 kovalevyä ylitte ja asensin käyttöjärjestelmän uudelleen (ihan oikeasti siis) koska kone jurnutti niin pahasti että päätin vetästä puhtaan pöydän. Pitäisköhän tässä nyt sitte samaan syssyyn kiikuttaa puhelimista lähtien jollekki deekulle koneet tarkistettavaksi ennen kuin kirje tulee(mahdollinen vuoden viive) että on kovoissa ei ole torrent jälkiä ja näin varautua tähän pässimäiseen kiristysbisnekseen. Vai pitäiskö venaa jos kirje sattuu tulemaan ja sitte kiikutta talouden jokaisen läppärin ja pöytäkoneet puhelimet johki asiantuntijalle. Mikähän ois hyvä asiantuntija käykö tuo naapurin koira ?

  Sitä kirjettä odotellessa, seki menee väärälle henkilölle jos on tulonpäällä ...noh aina ei voi voittaa vai mitä hedmannit :D
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2017
 12. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Toki on, kun kirje lähetetään jokaisella suomalaiselle. Luoja mikä ääliö tuo Hatanmaa on, melkein tekisi mieli käydä tukistamassa, mutta kun lapsille ei saa enää antaa tukkapöllyjä.
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2017
 13. Xz483

  Rekisteröitynyt:
  07.02.2017
  Viestejä:
  25
  Viimeksi muokattu: 08.02.2017
 14. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142

  "Hatanmaa on myös tietoinen väitteistä, joiden mukaan vastapuolia edustavilla lakitoimistoilla olisi tai olisi ollut sopimus voittojen jakamisesta.

  – Tällainen toiminta olisi epäeettistä ja Asianajajaliiton sääntöjen vastaista. Voin sanoa, ettei ole olemassa yhteisyötä, jossa sovittaisiin asioista etukäteen ja sitten käytäisiin oikeutta. Ihan tavallisia vastapuolia olemme, Hatanmaa sanoo."


  Päivän paras uutinen, Joni Carl-Johan Hatanmaa kertoo siitä mikä olisi epäeettistä! Ei jeesus, onko tuo kaveri ihan terve? Sinänsä Joni Bon Joni on kyllä oikeassa siinä, että tuollainen järjestely olisi ja itseasiassa on tälläkin hetkellä tapahtuessaan epäeettistä. Jonin kannattaisi silti hetki miettiä, että mikä tässä koko toiminnassa on erityisen epäeettistä.
   
 15. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  653
  "Vaikka markkinaoikeuden päätös ei ollut Hedman Partnersin päämiehille mieluinen, se vahvisti kuitenkin Hatanmaan mukaan muutamia aiemmin kyseenalaistettuja asioita. Näitä olivat Crystalis Entertainmentin oikeus esittää toimia tekijänoikeuden loukkauksista vaatimuksia valvojatahona sekä teknisen todistelun toteaminen luotettavaksi."

  Niin, kuten on jo moneen kertaan todettu: Excipio/Texcipion luotettavuudesta ovat todistaneet ainoastaan kantajan "asiantuntijat", jotka hyötyvät kiristystouhusta rahallisesti ja ovat erinäisten kusetusten kautta suoraan kytköksissä Excipioon/Texcipioon. Tämä on se seuraava asia, joka tulee kyseenalaistaa tulevissa oikeudenkäynneissä/vastineissa.
   
 16. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  Niin, edelleen mä tahdon tietää mikä on pätevä asiantuntija tarkastamaan kovalevyt se naapurin koirako jolla voi luun ostaa palkkoksi ?

  Mielellään kuulisin siis minkälaiset tohtorin arvot täytyy olla että voi toimia asiantuntijana. Semmoinen mikä siis kelpaa MAO:llekkin. Hedmannin asiantuntijat on varmaan jotain ex-valelääkäreitä ..
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2017
 17. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  Juuri näin, ja tuoda ilmi kaikki vastaavat tapaukset ympäri maailmaa ja mitä muut tuomioistuimet ovat logittajan ja ohjelmiston luotettavuudesta tuoneet päättäneet. Jos hommaan lisäisi käytännön esimerkin siitä kuinka helppo pcap-tiedostoa on muokata (tekisi vaikka videon) ja tämän perusteella vaatisi niitä kuuluisia VROM-nauhoja nähtäväkseen niin menisi pohja ihan kaikelta toiminnalta.
   
 18. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  955
  MAOlle riittää että on vastakkainen lausunto, eihän he esim. Ace-venturankaan yhteydessä ole epäilleet asiantuntijan pätevyyttä...
   
 19. Perusjanppa

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2017
  Viestejä:
  12
  Jotenkin haiskahtaa koko päätös. Eikös tässä ollut samat tuomarit, kuin Flintin keississä? Paljon löytyy epäkohtia, joissa tuomarit suosivat trolleja, koska eivät ymmärrä tekniikasta mitään. Siihen vielä Jonin ylimielinen ulostulo tuossa iltasanomien jutussa. Ehkä tällä päätöksellä on haettu synninpäästöä näille tuomareille, koska eivät tosiaan ole tarkkaan pystyneet osoittamaan että, kuka se jakaja oli. Loput keisseistä nakutellaan trollien suuntaan ja tämä oli vain pieni näyte tämän paskamyrskyn keskellä, että mao ei muka ole trollien taskussa. Siellä ovat joko omaa tyhmyyttään tai välinpitämättömyyttään.

  Näyttää olevan vastaajan harteilla kumota kantajan väitökset. Mitä vaan voi väittää ja jos et löydä jotain millä kumota se, olet syyllinen. Tätä se teettää, kun puolueetonta tutkimusta ei olla tekemässä. Tavallinen kansalainen on heikoilla alhaisempien resurssien takia. Uskomatonta. Miten tämmöinen instanssi voi löytyä Suomesta.
   
 20. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  Joni pääsisi helposti tavoitteeseensa lähettämällä kirjeen 51%:iin kaikista Suomen kotitalouksista. Säästyisi myös kallis ja aikaa vievä yhteystietojen kysely operaattoreilta.
   
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 259
  Hehheh.. Tämä oli hyvä.:D Kun ei saa enää tukkapöllyä antaa, niin pitää sitten käyttää laillisia keinoja pojan kouluttamiseksi.
   
 22. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  780
  Yritähän Joni päättää onko syyte esille saattamisesta vai todellakin jakamisesta? :D
   
 23. kiristys

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  91
 24. ohrapirtelö

  Rekisteröitynyt:
  08.02.2017
  Viestejä:
  3
  Tänään tuli Njord Law Firmilta kirje Survivor leffan warettamisesta, jossa vaaditaan 550 euroa. En oo kyllä kyseistä leffaa warettanu. Mites näissä jutuissa kannattaa edetä vai kannattaako tehä mitään?
   
 25. Herskamonni

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  119
  https://murobbs.muropaketti.com/posts/1715207039/
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti