Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  234
  Eikai mitkään torrenttina ladattavat elokuvat ole suomenkielisillä teksteillä? Vai koskeeko nämä oikeudet pelkästään jotain iso-tiedostoja missä on valikot yms mukana myös?
   
 2. Melinoe

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  14
  Meillä liittymän omistaja teki Pentin kirjeestä rikosilmoituksen, nimikkeenä taisi olla. Täällä puhutun perusteella joku viranomainen tutkii jo, eikä meillekään ole ainakaan vielä tullut mitään "ei kiinnosta" -kirjeitä.
   
 3. Käräjäoikeuden virkamies

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  107
  Eiköhän seuraavassa tapauksessa noita kyseenalaisteta vielä yksityiskohtaisemmin ja oteta esimerkkejä maailmalta mukaan todisteeksi Excipion konnailusta. Täällä on jo tarpeeksi ammuksia kelle tahansa pätevälle asianajajalle moiseen. Ja, eikös niitä WORM -nauhoja voi vaatia myös omalle asiantuntijalle tarkasteltavaksi?

  Kunhan nyt vain ihmiset tajuavat pysyä poissa Turren -palveluista niin mahdollisuudet voittoon ovat kyllä olemassa.
   
 4. Herskamonni

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  142
   
 5. raspberry24

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2017
  Viestejä:
  23
  "Let us not assassinate this lad further, Senator. You've done enough. Have you no sense of decency, sir? At long last, have you left no sense of decency?"

  Aivan kuten Joseph McCarthy hyötyi kommunismista, hyötyy (tai hyötyi) Hedman Partners ja Hatanmaa piratismista. Toisin kuin uhrinsa - tavalliset ihmiset. Valitettavasti näitä joemccarthyja löytyy kaikkina aikoina. Heitä, jotka omaa etua tavoitellessaan ovat valmiina käymään tavallisen kansalaisen kimppuun säälittä, jos tämä sattuu näyttäytymään jossain vallitsevassa todellisuudessa epäedullisessa valossa. Pienen ihmisen lohtuna on vain se, että kun nämä tyypit kerran kompastuvat omaan ahneuteensa ja häikäilemättömyyteensä, on tahra ikuinen.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2017
 6. Käräjäoikeuden virkamies

  Rekisteröitynyt:
  11.09.2015
  Viestejä:
  107
  Aivan varmasti saa pinnoja tuloksesta tai jotain bonusta touhusta. Tokihan voi myös olla mahdollista, että Joni on vain aivan vitun tyhmä, ei sekään varsinaisesti mitään uutta olisi asianajajapiireissä.
   
 7. vinklubrulez

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2007
  Viestejä:
  11 846
  On niitä muutamia DVD-rippejä joissa on mukana suomi tai ruotsitekstit tai dubbaus. Tosin 99,99 prosenttia torrentista ladatuista leffoista ei ole sellaisia.

  Mielenkiintoista olisi tietää mikä on se laillinen jakelu p2p-johon nuo trollit ovat ostelleet oikeuksia. Käsittääkseni minkäänlaista laillista p2p-jakelua eivät niillä harrasta.
   
 8. JedinPaluu

  Rekisteröitynyt:
  06.05.2016
  Viestejä:
  35
  Verotietojen tarkastelu haastettavia valitessa olisi ainakin järkevää. Turha käydä pitkää oikeusprosessia sellaista vastaan, jolta ei euroakaan pystyttäisi ulosottamaan. Se trollaamista toiminimellä harrastava vanha patukin oli jotain tuohon viittaavaa haastattelussa sanonut, sanamuodot ei nyt tule mieleen.
   
 9. valurauta

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  2 476
  Tämähän on suoraan vastoin lakivaliokunnan kantaa, kun se lisäsi liittymätietojen luovutusta koskevan pykälän 60a TO-lakiin:

  https://www.eduskunta.fi/FI/Vaski/sivut/trip.aspx?triptype=ValtiopaivaAsiakirjat&docid=lavl+5/2005
  Harkitessaan tarvittavan uuden sääntelyn sisältöä lakivaliokunta on pitänyt lähtökohtanaan seuraavia seikkoja. Ensinnäkin teosten tekijöillä on perustellut odotukset siitä, että he saavat luomiensa teosten käyttämisestä oikeudenmukaisen korvauksen. Tällöin laittoman toiminnan estämiseksi tulee olla käytettävissä riittävät keinot. Ensisijaisesti näiden keinojen tulee kohdistua siihen henkilöön, jonka väitetään saattavan yleisön saataviin tekijänoikeudella suojattua aineistoa ilman tekijän suostumusta. Keinojen riittävän tehokkuuden takaamiseksi niitä tulee kuitenkin viime kädessä olla mahdollista kohdistaa myös viestien välittäjinä toimiviin teleyrityksiin. Sekä viestinnän vapauden turvaamisen näkökulmasta yleensä että väitetyn loukkaajan oikeusturvan kannalta erityisesti on tärkeää, että tällaisille viestinnän harjoittamiseen puuttuville toimille asetetaan riittävät edellytykset ja että asiassa noudatettava menettely sisältää takeet kaikkien osapuolten oikeuksien huomioon ottamisesta. Valiokunta on niin ikään pitänyt tärkeänä, ettei ehdotetuilla säännöksillä missään tapauksessa vaaranneta kiistan kohteena olevaan viestintään nähden ulkopuolisten oikeuksia.

  Minusta tuota ei voi oikein tulkita niin, että liittymän haltijaa voisi oletusarvoisesti pitää laittoman toiminnan tekijänä vaan siitä pitäisi esittää erityistä näyttöä. On monia syitä, miksi liittymän haltija voi olla kyseenalaiseen viestintään nähden ulkopuolinen eikä suinkaan osallinen. Onko liittymän haltijalla edes oikeutta valvoa tai pitää kirjaa siitä, kuka tai millä laitteilla WLANia käytetään?

  Muutenkin näiden säännösten tarkoituksena on käynnissä olevan laittoman toiminnan estäminen eikä suinkaan laskujen esittäminen jostain väitetyistä, aikaa sitten tapahtuneista loukkauksista.
   
 10. Trollipena

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2016
  Viestejä:
  195
  Minua onkin pitkään ihmetyttänyt miksei Scanbox ole yhdessäkään oikeuteen menneessä tapauksessa ollut ainoana kantajana vaan aina on ollut Crystalis mukana.

  Tämä johtunee siitä että Scanbox on ollut erittäin tietoinen tästä heidän oikeuksiin liittyvästä asiasta jonka nyt Aavia toi esille tässä tapauksessa.

  Yksinkertaistettuna: Scanbox ei ole halunnut viedä yhtäkään tapausta oikeuteen em syistä. Scanboxin on ollut pakko lähteä mukaan Crystaliksen nostamiin haasteisiin koska muuten ketään ei enää pelota Scanboxiin liittyvät kirjeet.

  Scanboxia ja HP:ta odottanee petossyytteet
   
 11. kepee

  Rekisteröitynyt:
  18.01.2017
  Viestejä:
  7
  Onko kukaan lähettäny Hukkaselle Adultian kirjettä?
   
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  5 534
  Mielenkiintoinen havainto, liekö sattumaa:

  Henkilötodistelu

  Kantajien todistajat

  1. HH, yksityisetsivä
  2. MP, Senior Software Architect

  Vastaajan todistaja

  1. J-PR
   
 13. Nnnön

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2011
  Viestejä:
  12
  Mutta eikö niiden bonusten pitäisi jo näkyä ansiotuloissa? Onko edes mahdollista, että ne on jossain X tilillä odottamassa tuloutusta?
   
 14. Hiukkassuodatin

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  37
  Voisitpa Samuli66 tähän vastata kun asiaa sinulta jo useampi on täällä kysellyt.

  Kirjoitit siis eilen tosiasiana, että HP voitti tämän keissinja iloitsi siitä eilen facebookissa. Tämähän ei ainakaan tuon ensimmäisen väittämän osalta pidä paikkaansa, kuten nyt kaikki tiedämme.

  Oliko siis kyse siitä, että Hatanmaa jostain syystä erehtyi ja iloitsi asiasta virheellisesti etukäteen, vai veditkö Samuli66 koko jutun vain omasta hatustasi? Ja sitten vaan muina miehinä täällä jubailet asiasta tämänpäiväisten tietojen valossa ja sivuutat sulle esitetyt kysymykset?
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2017
 15. TuBBe

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2008
  Viestejä:
  692
  Kuulin huhuja että kiristäjät hävisivät jonkun oikeusjutun? Voisiko joku lankaa paremmin seuraava antaa minulle vaikka linkin tähän ketjuun missä asiaa on käsitelty kun uusia sivuja tulee näköjään 30min välein.
   
 16. skadm

  Rekisteröitynyt:
  11.06.2011
  Viestejä:
  476
  Tähän vielä mielenkiintosena seikkana IP-osoite mistä leffa on mukamas ladattu ei löydy meidän taloudesta:confused:
   
 17. valurauta

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  2 476
  ...ja jos jakaisivat, niin miten ihmeessä ko. jakoon liittymistä voisi pitää oikeudenloukkauksena? Torrent-tekniikan ytimessähän on se, että jaettavaa tiedostoa ei haeta kokonaisuudessaan keskuspalvelimelta vaan pala palalta kenellä vain ko. pala vain sattuu jo olemaan. Tällä tasoitetaan tietoliikennekuormaa olennaisesti.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2017
 18. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
 19. siperiankuu

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2016
  Viestejä:
  1 031
  Selaat vaan sivu tai kolme kerrallaan ja katsot, että milloin aikaleimat vaihtuvat eilisen puolelle.
   
 20. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  ip vaihtuu melko usein. varsinkin jos on mobiiliverkko(4g yms) ja itellä ainakin vaihtuu ip kun asennan nettiboksin käyttiksen uudelleen.
   
 21. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  305
  Muistetaan kuitenkin, että MAO hylkäsi loppuvuodesta 2014 Scanboxin IP osoite hakemuksen samoista syistä. Eli ei tämä ihan uusi asia ole Markkinaoikeuden tuomareille. Samalla sopimuksella MAO myöhemmin tuomitsi Flintin korvauksiin A Walk Among Tombstonesin tiimoilta.

  Toivottavasti tämä tuomio tarkoittaa sitä, että MAO on tulkinnut asiaa uudestaan ja päätynyt nykyiselle kannalleen. Mikä on harmin paikka Flintille ja mikä myös osoittaa Turren kädettömyyden.
  Ikävä puoli olisi jos Joni "Sparrow" Hatanmaa olisi vain mokannut papereiden kanssa ja tarvittavat paperit olisivat jääneet uupumaan.
   
 22. mauno k

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2016
  Viestejä:
  14
  Mikä on niiden ihmisten oikeusturva, jotka ovat jo oikeudettomien vaateiden perusteella, asiakasvaraintileille lunnasrahat maksaneet? Mitä mahdollisuuksia heillä on nyt juridisesti saada rahansa takaisin ja vastuulliset tilille? Voisiko joku asiantuntevampi penkoa tätä!
  (PS: en ole yksi heistä, vain huolestunut heidän puolestaan)
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2017
 23. *Crispies*

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2005
  Viestejä:
  1 676
  Kuka tähän lankaan tutustunut edes etäisesti haluiaisi asiakkaaksi Turrelle? Kohtuullista pahkasikaa Tubevideoineen ja täällä esitettyine yhteyksineen "vastapelureihin". Aavialle Iso Peukku!

  Mahtaa olla hyvä tunnelma näin etukäteen ajateltuna tulevassa Hedareiden ja Turrettimen järkkäämässä tekijänoikeustilaisuudessa.. Siellähän olisi oikeusoppineiden puheenvuorossa hyvä pistää kommenttia kirjetehtailun, oikeuksien hallinnan ja petoksen kolminaisuudesta..
   
 24. Hiukkassuodatin

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  37
  Suostuisikohan Hedman Partners tinkimään kiristysrahoja alemmas jos nyt vaikka Aavia asiaan paremmin perehtyneenä yrittäisi neuvotella? Pahoin pelkään että tuskinpa, kyllä siihen taidetaan Turre tarvita....
   
 25. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  305
  Tästä puhuttiin jo reilu vuosi sitten.
  Kun maksat, maksat pöytälaatikkofirmalle ulkomaille. Jos homma kusee on pöytälaatikkofirma jo tyhjentänyt tilinsä "asiantuntijapalveluita" myyneille tahoille (Tecxipio/Hedman Partners jne.)
  Firma on imetty kuiviin ja valitusten ja vaateiden tullessa laitetaan lappu luukulle ja firma konkurssiin.

  Edit: Scanbox joka tässä tapauksessa on ilman oikeuksia ratsannut tekijänoikeusmaksuja on kuitenkin "oikea" yritys. Heiltä perinnän pitäisi onnistua ainakin jollain tasolla.
   
  Viimeksi muokattu: 07.02.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti