Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Hakemasi päätöksen saat, kun laitat Markkinaoikeudelle sähköpostia, jossa kerrot kirjeessä mainitun päätösnumeron ja IP-osoitteen.

  edit: Edna ehtikin.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017
 2. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Kuten täällä on muidenkin toimesta jo todettu, yritän tuoda tähän karmeaan ketjuun järkevää vastapainoa näille karmeimmille salaliittoteorioille. Kyseisistä sekoiluista ei ole esim. kirjeiden saajille yhtään mitään hyötyä. En jaksa spekuloida mikä on motiivi 6-kertaisten foliohattujen sovittamiselle päähän, mutta varmaan sillekin löytyy syitä.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Tässä pikaohjeet heille, jotka haluaa tehdä kantelun Eduskunnan oikeusasiamiehelle, vaikkapa markkinaoikeuden toiminnasta:

  http://www.oikeusasiamies.fi/Resource.phx/eoa/index.htx?locale=fi_FI
  Kantelun voi lähettää myös sähköpostilla: [email protected]

  Kantelussa on mainittava:
  kenen tai minkä viranomaisen menettelyä kantelija arvostelee
  mitä menettelyä tai päätöstä kantelija pitää lainvastaisena
  miksi kantelija pitää menettelyä tai päätöstä lainvastaisena tai virheellisenä
  onko asia vireillä tuomioistuimessa tai muualla.

  Kantelusta tulee käydä ilmi:
  kantelijan nimi ja osoite
  mielellään puhelinnumero
  mahdollinen sähköpostiosoite.

  Ja oikeudet omistava saa siitäkin PALJON enemmän kuin kaupassa myydystä leffasta! Sehän tässä Suomessa menossa olevassa jutussa onkin se iso vika, että se on kiristystä, kohtuutonta.

  Mutta Amerikassa on vielä hirveämpi kuin Suomessa tuo oikeudenkäynnin lasku, jos haluaisi puolustaa itseään. Ei hyvä sekään.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Hyvä vaan, että tietoa jaetaan kysyjälle. Parempi monta kuin ei yhtään, kuka vaan paikalla sattuu olemaan. Tätä lukee niin monet muutkin, niin samalla menee tieto eteenpäin.
   
 6. ekvivalenssi

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2013
  Viestejä:
  72
  Vahvistit juuri epäilyni motiivista.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017
 7. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Tuossa myös tuo zZzzz:n mainitsema oikeuskansleri. https://www.okv.fi/fi/
   
 8. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  648
  Pistetään vielä kerran tämä.

  Hedman/Turre Settlement Factory business on trollausta, koska se on loppupeleissä haitallista ja takaa toiminnan jatkumisen:

  The main problem is that instead of looking at the unique aspects of every case, settlement factories often agree to higher settlement amounts, driving up the ‘price’ for everyone.

  “The result is that because these attorneys are willing to pay higher prices when settling cases, they “drive up” the prices for all of us other attorneys who are trying to negotiate for a significantly lower amount,” Cashman notes.

  https://torrentfreak.com/beware-piracy-defense-lawyers-can-be-trolls-too-160208/

  Ja tuohon päälle lisätään vielä Turren jääviys asiassa, niin aika ikävältä näyttää.

  Ja kun tuot "massiiivisen salaliiton" peliin, niin tuota termi on yksi trollien ase todisteiden vähättelyssä:

  The plaintiff’s lawyer “derid[ed] the inquiry [about Patzer and Macek] as ‘more like a conspiracy novel than a legitimate request for additional discovery’” and refused to respond.

  That response should sound pretty familiar. As the Court will recall from the moving papers, as well as Exhibit S thereto, when defense attorney Jason Sweet first pointed out to Judges Titus and Grimm in early 2013 that it appeared that IPP did not really exist, but was merely Guardaley reinvented with a new name, Malibu’s counsel here dismissed this suggestion in a signed pleading filed on the record as “conspiracy theories” set forth “with little evidence.” Exhibit S, p. 17. Apparently then “conspiracy theory” must be Guardaley et al.’standard line they tell their allied plaintiff’s lawyers to respond with whenever anyone starts inquiring about their various shell companies.


  http://pietzlawfirm.com/wp-content/uploads/2014/03/27-main.pdf
   
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 249
  Irrotin kommentistasi tämän osan. Kysyin silloin vuosi sitten keväällä DNA:lta, eivätkä he löytäneet sillä samalla IP:llä merkintää heidän tiedoistaan, eli se ei ollut ainakaan sama, mitä Hedman Partners kirjeessään väittää. Nyt olen pyytänyt heiltä tähän selvitystä markkinaoikeuden kehotuksen mukaisesti.
   
 10. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Kaikille uusille kirjeensaajille, tervetuloa ketjuun! Alla olevia asioita ei ole taidettu hetkeen jankuttaa ja Ishiguro kylvää turhaa kauhua, joten kerrattakoon:

  Kannattaa jättää @ishiguro :n pelottelut omaan arvoonsa. Niitä voi toki kommentoida jos nyt ihan välttämättä haluaa, mutta käyttäjän motiivit ovat päivänselvät eikä niille kannata antaa hirveästi arvoa. Vallitseva tilanne on edelleen se, että kiristyskirjettä ei kannata missään tapauksessa maksaa, eikä kiristäjiin tule olla missään yhteydessä. Omalla nimellä - edes nimimerkillä - ei kannata julkaista mitään yksilöiviä tietoja kirjeestä tai omasta syyllisyydestä. Ottamalla yhteyttä kiristäjiin tai somessa töppäilemällä annat heille kriittisiä tietoja itsestäsi ja sen ansiosta Markkinaoikeuteen haastamisen riski kasvaa huomattavasti. Trollit tarvitsevat lisätietoja, jotta uskaltavat haastaa sinut Markkinaoikeuteen, pelkkä IP-osoite ei riitä todistamaan sinua syylliseksi väitettyihin jakoihin. Näitä lisätietoja ei ole olemassa, ellet itse niitä heille kerro!

  Nyt voi rauhassa vetää henkeä ja rentoutua. Kirjeitä on lähetetty kymmeniä tuhansia, ja vain yksi tapaus on edennyt Markkinaoikeuden ratkaisuun asti. Haasteita on lähetetty minun tietääkseni korkeintaan 20, jos sitäkään. Paremmin tietävät voivat korjata tarkan luvun. Oletettavasti kaikissa näissä tilanteissa kirjeensaajista on onnistuttu tonkimaan lisätietoja joko heidän itse yhteyttä otettuaan tai somessa liikaa kertomalla.

  Vaikka korvaussumma tuntuisi sinulle pieneltä ja omatunto kolkuttaisi, maksamista ei voi suositella. Maksamalla hyvityssumman saat ehkä itsellesi mielenrauhan, mutta samalla mahdollistat kirjebisneksen jatkumisen ja tuottavuuden. Kun yhä useampi kirjeensaaja jättää maksamatta, trollien rahahanat tyrehtyvät ja se on omiaan tekemään bisneksestä kannattamatonta. Maksamalla tuet pimeää kiristystoimintaa, jossa korvaukset eivät edes mene teosten oikeille tekijöille, vaan potin korjaa itselleen moraalittomat lakifirmat Suomessa ja saksalaiset pöytälaatikkobisnekset maailmalla.

  Maksaisitko minulle, jos olisin nähnyt nimiisi rekisteröidyn auton ajavan ylinopeutta, olisin ottanut siitä videota todisteeksi ja kiristäisin sinulta satoja euroja, jotta en vie asiaa eteenpäin poliisille? Kuuluisiko sakkomaksu oikeasti minun rahapussiini?
   
 11. Xentt1

  Rekisteröitynyt:
  08.04.2009
  Viestejä:
  2
  Kirje luukussa odotti. Tänään ollut hetkinen aikaa paneutua tähän touhuun, sanoisin että :facepalm: kuvaa tätä parhaiten. Tutkailin tuota listaa mikä oli MAO:lle lähetetty. Hassua oli se kyseisessä massiivisessa listassa ei aika/päivä leimat täsmänneet tässä minulle tulleessa kirjeessä oleviin aikoihin. Mistähän nää numerosarjat revitään. Viestiä on laitettu MAO:lle ja tiedusteltu tarkemmin, täytyy palailla tarkemmin mitä sieltä kuuluu. Täytyy kyllä sanoa mahtava meno täällä täytyy hattua nostaa kaikille. Erittäin asiallinen, informatiivinen ja tukea tarjoava treadi.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017
 12. Beenari

  Rekisteröitynyt:
  25.10.2015
  Viestejä:
  27
  Lisättäköön tähän vielä semmoinen pieni detalji: jos kaikki jättää maksamatta, niin rahantulon varmistamiseksi Hedman Partnersin on pakko alkaa haastamaan sokkona ihmisiä oikeuteen. Siinä piilee hyvin iso vaara siihen että haastettu palkkaa itselleen lakimiehen joka on sekä taitava lakimies että taitava tietoteknisissä asioissa.
   
 13. zZzzz

  Rekisteröitynyt:
  06.10.1999
  Viestejä:
  1 510
  suosittelen todella jotakuta kokeilemaan oikeuskansleria, sillä oikeusasiamies vetää röllien suuntaan!

  HUOM! Et voi valittaa molempiin instansseihin, vaan nyt tarvittaisiin joku joka ei ole valittanut oikeusasiamiehelle, tekemään valitus oikeuskanslerille. muussa tapauksessa okv kantelu tulee bumerangina takaisin koska oam on sen jo käsitellyt.

  eli ehkä kannattaisi jossain yhteenvedossa mainita, että valitusväylä vastedes yksiselitteisesti OKV - ainakin siihen asti, kun nähdään, että käyttäytyykö samoin kuin oikeusasiamies.. jos, silloin on kyllä valtakunnassamme piru merrassa! :(

  lainaan tähän vielä okv.fi etusivua:

  Suomessa on kaksi rinnakkaista ylintä laillisuusvalvojaa: tasavallan presidentin nimittämä valtioneuvoston oikeuskansleri ja eduskunnan valitsema eduskunnan oikeusasiamies. Oikeuskansleri toimii valtioneuvoston yhteydessä. Oikeuskansleri valvoo hallituksen ja ministeriöiden sekä tasavallan presidentin virkatoimien lainmukaisuutta. Hän valvoo myös, että tuomioistuimet, viranomaiset ja virkamiehet sekä muut julkista tehtävää hoitavat noudattavat lakia ja täyttävät velvollisuutensa. Oikeuskanslerilla on myös asianajajien valvontaan liittyviä tehtäviä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017
 14. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 080
  Salaliitto voidaan todentaa vaikka vertailemalla tuloksia. Saako Turre neuvoteltua johdonmukaisesti parempia vai huonompia tuloksia HP:n kanssa verrattuna TOT:iin tai Adultiaan? Ovatko Turren neuvottelutulokset HP:n kanssa parempia vai huonompia kuin niiden jotka neuvottelevat HP:n kanssa suoraan? Kuinka kauan neuvottelut Turren ja HP:n välillä kestävät, onko todellista "neuvottelua" vai pelkkä kumileimasin? Onko Turre saanut koskaan neuvoteltua summaa 0€:ksi? Tietenkään nämä eivät ole julkista tietoa mutta esim. poliisitutkinnassa asia kyllä selviäisi helposti.

  Itse asiassa jos Turre haluaisi hälventää salaliittoteorioita, se voisi tehdä niin myös muuttamalla hinnoittelunsa sellaiseksi että se saisi ainoastaan provision alennetusta summasta eikä mitään "vähintään 200€". Silloin Turrella olisi hiukan enemmän taloudellista insentiiviä todelliseen neuvotteluun.
   
 15. Haaskalintu

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  3
  Ensinnäkin sydämelliset kiitokset kaikille, jotka ovat omalta osaltaan pyrkineet vaikuttamaan viime aikoina nähtyyn positiiviseen muutokseen, jolla kiristysbisnes saataisiin loppumaan. Upeaa porukkaa täällä.
  Nickit eivät välttämättä mene oikein, mutta tässä: DAME EDNA, MOSU, JDEE, GRIM REAPER, DR VATANEN ja varmasti unohdin monia. Tämän lisäksi äärimmäinen kiitos kaikille, jotka ovat pitäneet keskustelua yllä.

  Olen seurannut keskustelua kiristysbisneksestä jo pitkän aikaa. Mielenkiintoni heräsi aikanaan, kun tuttavapiiriin rupesi kirjeitä putoilemaan. En voinut uskoa, että kyseinen toiminta on ensinnäkään laillista. Järkytyin kirjaimellisesti koko touhusta, koska kirjeitä putosi myös ihmisille, joilla ei ole mitään hajua sarjojen lataamisesta tai jakamisesta (suljettu wlan, ei vieraille salasanoja, ei kyseistä ohjelmistoa tietokoneella). Tämä osoitti viimeistään toiminnan todellisen luonteen, eli ei välitetä pätkääkään minne niitä kirjeitä menee.

  Alun perin tuttavan kirjeen nähtyäni en kuvitellut kenenkään olevan niin tyhmä, että lähtee mukaan touhuun, jossa ventovieraille lähetetään todella uhkailevia kirjeitä suurilla sovittelumaksuilla (joita asiasta tietämätön laskuksi voi pitää), vieläpä omalla nimellään. Vaikka vaaditut summat olisi vain markkinaoikeuden linjaamat (jotka mielestäni aivan liian korkeat suhteessa rikkeen määrään), niin se on silti pois henkilökohtaisesta kulutusvoimasta. Puhumattakaan siitä, mitä se tekee yhteiskunnan vähätuloisimpien kohdalla: Joni saa hyvän mielen, kun yh-vanhempi lapsikatraan kanssa joutuu kituuttelemaan tai pientä eläkettä nauttiva pappa joutuu tinkimään urakalla jo valmiiksi mitättömistä menoistaan, jotta saa tämän sovittelumaksun suoritettua. Huonopalkkaiset, opiskelijat ja sosiaalituilla elävät joutuvat kiristyskirjeen saatuaan taloudellisesti erittäin ahtaalle. Mutta Joni Hatanmaalle ja kumppaneille he ovat vain itkeviä kommunistirikollisia. Jonilla on ilmeisesti kovin sairaalloinen kusettajamainen mielenmaisema, kun pelkästään parvessa näkyminen on jo satojen eurojen arvoinen. Sama kuin ottaisi kuvan liikkeellä olevasta autosta ja vaatisi pysköintimaksua kuvan perusteella, kun kiekko on puuttunut. Kuinkahan pitkään Jonin markkinatalous tuolla logiikalla kestäisi...

  Se, mitä nämä kirjeet tekevät ihmisen henkiselle puolelle, ei rahassa voi mitata. Ne unettomat yöt, jotka kiristyskirje voi saada aikaan, oli syyllinen tai ei, vaikuttavat mielialaan ja se heijastuu taas omaan tekemiseen ja muihin oman tekemisen kautta. Kirjeet voivat saada suuremmankin ahdistuksen aikaiseksi, jolla voi olla todella kauaskantoisia vaikutuksia. Kirjeitä menee takuulla myös osoitteisiin, joiden takana on mielenterveysongelmaisia, kuten tälläkin palstalla osa on avautunutkin.

  Normaalisti en ole vaatimassa päitä pölkylle, koska virheiden tekeminen on inhimillistä. Tässä kohtaa kuitenkin haluan vaatia päitä vadille siitä, että markkinaoikeuden yhteystietojen luovutuspäätöstä koskevaa lakia päin helvettiä tulkinneet, joko osaamattomuudesta tai laiskuudesta (epäilen jälkimmäistä), eivät joutuisi vastuuteen. Koko kirsistysbisnes olisi kuivunut siihen, jos markkinaoikeus olisi perehtynyt asiaan tarkemmin. Kaiken lisäksi vaikuttaa siltä, että markkinaoikeudessa on laajemminkin totaalisen ammattitaidotonta väkeä, kun Flintinkin casea katselee.

  Operaattorien pitäisi saada todella kova näpäytys asiakkailta, koska ole pistäneet tikkua ristiin markkinaoikeuden tietojenluovutuspäätöksen suhteen. Tämäkö on hyvää asiakaspalvelua? En ihmettelisi vaikka tässäkin tapauksessa operaattoreilla olisi kartellimainen sopimus, jossa kaikki luovuttavat tiedot mukisematta, jotta yksikään ei menetä asiakkaitaan toiselle. Voi kunpa joku olisi pistänyt vastaan ja menestynyt siinä. Olisi voinut olla positiivinen asiakasvirta luvassa. Ainakin tässä perheessä kaikki liittymät olisi siirretty tietojenluovutusta vastustavalle operaattorille. Operaattorit tuskin saavat noottia julkiselta taholta, koska ovat toimineet lain velvoittamalla tavalla. Asiakkaat voivat tietysti äänestää jaloin, mutta hankalaa kun kaikki operaattorit ovat mielellään luovuttamassa tietoja trolleille. Operaattorit tekevät tässä rahaa asiakkaiden kustannuksella. Käsittämätöntä toimintaa tälläkin saralla.

  Turre Legalilla oli Flintin oikeudenkäynnissä todella suuri eturistiriita. Heillä oli win-win-tilanne. Joko he voittavat oikeudenkäynnin ja saavat mainetta ja kunniaa tai sitten häviävät ja neuvottelija-palvelun kautta kassavirta jatkuu. Ihmettelin mikseivät he jäävää itseään. Ahneus vei voiton. Koko neuvottelija on muutenkin aivan absurdi. Yksityinen henkilö ei voi sovitella Hedman Partnersin kanssa sovittelumaksua alemmaksi, mutta Turren neuvottelijalla voi saada kulujaan monta sataa alemmiksi, joista puolet alennetusta hinnasta maksaa Turrelle? Eikö kaikkien etujen mukaista olisi sovitella mahdollisimman halvalla ja nopeasti? Ei tietenkään, koska Turre haluaa sovitella kalliilla nopeasti. On myös hedarien etujen mukaista, että välissä on sovittelemassa toinen asianajotoimisto, jotta suuri yleisö saa kuvan, että kirjeet ovat vakava uhka ja vaativat kunnon ”ammattilaiset” selvittämään tilannetta.

  En kuitenkaan syytä asianajotoimistoa siitä, että ovat haistaneet bisnesraon. Ei kukaan pakota käyttämään neuvottelijaa. Neuvottelija tarjoaa mahdollisuuden hinnan sovittelumaksun alentamisesti, joka sinällään joidenkin hermoheikkojen kohdalla vähentää omia kustannuksia. Toiminta on omiaan kertomaan Turre Legalin moraalista. Tämänhän Herkko Hietanenkin jo ihan hesarissa mainitsi: ”Lakimieheltähän on tosin oikeastaan väärin kysyä moraalista”, joka vapaasti käännettynä tarkoittaa vitusti rahaa keinoja kaihtamatta. TURRE LEGAL KÄYTÄNNÖSSÄ NEUVOTTELIJALLAAN KASVATTAA HEDMAN PARTNERSIN TULOJA. OLI KYSEESSÄ SYYLLINEN TAI SYYTÖN.

  Tästä tulee mieleen, että Jussi Kari saattoi twitteri-viestinsä perusteella olla puolitoista vuotta pohtinut kirjebisnekseen lähtemistä. Hän oivalsi, että teki oikein kun tyytyi neuvottelijan pienempiin voittoihin. Eipä joudu samanlaiseen paskamyrskyn silmään kuin kaverinsa, Joni Hatanmaa.

  Flintin hiljaisuus foorumilla oikeudenkäynnin jälkeen on pistänyt todellakin miettimään hänen osuuttaan koko jupakassa. Ei ole sanaakaan sanonut oikeudenkäyntinsä jälkeen eikä aloitusviestiä päivittänyt. Voi olla, että hän vain haluaa unohtaa koko asian ja sen kyllä ymmärtää. Toisaalta erikoisimpia epäkohtia koko jupakassa on ollut se, ettei Flint valittanut korkeimpaan oikeuteen. Mitä järkeä olla valittamatta, kun häviämällä kulut lisääntyvät joillain prosenteilla, mutta voitolla voi saada tuomituista kuluista 100% pois ja plussaa päälle vaivasta? Eittämättä tulee mieleen, että onko Flintillä vaitiolovelvollisuus hänen tekemästään sopimuksesta? Vai olisiko Flint peiteoperaatio sille, että koko touhu saataisiin näyttämään asialliselta?

  Kun puolueettoman viranomaisen saisi tutkimaan koko tätä hämärää bisnestä, niin saataisiin selville koko touhun todellinen luonne. Hedman Partnersin Joni Hatanmaa, Adultian Tommi Haaja, TOT:n Pentti Viljakainen pitäisi saada vastuuseen aiheuttamastaan rahallisesta ja henkisestä kärsimyksestä.

  Pari ajatusta alla:

  Viljakaisesta sen verran, että kirjeistä päätellen hän vaikuttaisi olevan kujalla. Ties vaikka olisi lähtenyt trollibisnekseen mukaan vain sillä, että saisi sinne suljetulle osastolle Espanjaan jotain tekemistä??

  Tieto on valtaa ja saksalaisella pöytälaatikkofirmalla on kymmenien tuhansien suomalaisten yhteystietoja. Sairasta, niin helvetin sairasta kuin olla ja voi. Heitä on vaikea saada vastuuseen, mutta ei mahdotonta. Toivon että joltain korkealta taholta alettaisiin laajasti tutkimaan näitä rikollisia, jotka antavat kierroksia tähän kiristysbisneksen saastuttavaan koneistoon.

  Jos varaton henkilö haastetaan markkinaoikeuteen, on pakko olla varma voitto. Varattomalta ei todennäköisesti mitään pitkään aikaan. Bisneksen idea on tehdä mahdollisimman nopeasti mahdollisimman paljon voittoa. Oikeudenkäynnit syövät raha-, mies- ja aikaresursseja. Se ei ole tarkoita paljon rahaa nopeasti päämiehelle, vaikka Joni siitä rahaa tekisikin.

  Joni Hatanmaa seuraa tätä ketjua varmasti. Useat täällä juttelevat eivät pidä sitä todennäköisenä, miksi? Minusta se on itsestäänselvyys. Hän on käyttänyt todisteena oikeudessa muron keskustelupalstaa, joten totta kai hän tutustuu käyttämäänsä materiaaliin henkilökohtaisesti. Joni on tämän kirjebisneksen pääarkkitehteja Suomessa ja on aktiivisesti yhteydessä päämieheensä. Hänellä on lähtökohtaisesti todella suuri intressi tietää, millä tasolla kirjebisnes on ja mitä siitä puhutaan. Hän tietysti yrittää metsästää paljastuksia täällä, mutta on samalla tullut paljastaneeksi itsestään ja omasta luonteestaan enemmän kuin ehkä haluaisi.

  Siitä asti kun ishiguro rekisteröityi foorumille, olen epäillyt häntä Joniksi. Tiedän Jonin japsi- ja animeintressit. Nämä selviävät jo pelkästään Jonin facebook-profiilia katsoessa, joten niissä ei ihmeellistä. Eikä hän muutenkaan näitä asioita ole yleisesti piilotellut, joten sitäkin varomattomampaa valita nickiksi menestyksekkään japanilaissyntyisen kirjailijan sukunimi. Ehkä Joni haluaa käyttää idolinsa nimeä, jotta kuvittelee agendansa olevan jotenkin puhtoisempi. Täällä oli toinenkin japsickillä kirjoitellut, mutta hän taisi trollailuistaan saada jo bannia (kenties Jonin yksi monista bannatuista tunnuksista?). Ishiguro saattaa olla mahdollisesti TURRE LEGALIN TROLLEJA.

  Oletteko pistäneet merkille sen, että pahimmat trollit ja ishiguro harvoin keskustelevat samanaikaisesti. Molemmat samalla asialla, mutta kumpikaan ei lainaa toisiaan. En keksi ketään muuta, joka jaksaisi monena päivänä trollata putkeen useista banneista huolimatta. Kyseessä on pakko olla valtava intressi kirjebisnestä kohtaan - Jonilla on yksi Suomen trollausbisneksen suurimmista intresseistä. Ei pelkästään taloudellinen, vaan tässä rupeaa olemaan koko maine pelissä. Voi olla, että Joni kirjoittaa vähän eri tyylisiä viestejä usealla profiililla, jotta näyttäisi eri henkilöiltä. Ei vain oikein toimi, kun ne muut selviä hedareita lukuunottamatta ovat lentäneet banaanisaarille. Olen myös alusta asti epäillyt Avustajat-nimimerkkiä Jonin alteriksi, ainakin hedarien leivissä sillä nickillä kirjoittaja on. Hedareillahan on ihan julkisesti työntekijät ilmoitettu nettisivuillaan, joten kovin montaa ehdokasta en noihin kirjoitteluihin nää. Pidän huvittavana sitäkin ajatusta, että joku kirjeiden nuolija (ellei ole Joni Hatanmaa tai Eetu ) lähtisi tänne trollailemaan ja puolustamaan kirjebisnestä omalla ajallaan.

  Mitä ishiguroon tulee, tässä pieni ajatusleikki:
  Kuinka monta japsinickiä tässä topicissa on nähty?
  Kuinka monta menestyvän kirjailijan nickiä?
  Kuinka moni ei banneja saanut on puolustanut kiristysbisnestä?
  Kuinka moni puolustaja on muuttunut selvästi aktiivisemmaksi hesarin juttujen jälkeen?

  Yksi tai vielä kaksikaan osumaa ei vielä upota, mutta mielestäni neljä osumaa toisiinsa yhdisteltynä on jo melko vakuuttava todiste, että epäilykseni ei ole tuulesta temmattu. Trollit tyytyivät seuraajan rooliin pitkään. Kun bisneksen luonne on alkanut selviämään yleisesti mediassakin, trolli(t) on ilmaantunut tänne sotkemaan keskustelua. Mikä on todennäköisyys, että joku sattumalta valitsisi nimimerkiksi ishiguron ja puolustaa kiristyskirjebisnestä avoimesti? Onko ketään muuta ollut avoimesti puolustamassa kiristysbisnestä kuin ilmiselvät trollit?

  Niille varmasti bannattaville kännitrolleille (Joni Hatanmaalle) vastaaminen täyttää keskustelua skeidasta, en suosittele sitä. Ishigurolle kannattaa vastata jo siitäkin syystä, että Joni Hatanmaan (tai sen animehoidot) paljastaa enemmän itsestään kuin haluaa. Oma epäilykseni on se, että Joni on useiden bannattujenkin nimimerkkien takana. Vetää kotikännejä tai ei, ainakin vitutustaan purkaa aika suoraan täällä, kun rahahanat ovat alkaneet muuttua paskahanoiksi. Kuten aikaisemmin totesin, ishiguro saattaa olla Jussi Kari.

  Keksikää murolaiset ihmisiä, joilla on intressejä vapaa-ajalla ottaa monet bannit rölläämällä keskustelua?

  Ylläpitohan tietää käyttäjien ip:t, mutta ei tietenkään voi luovuttaa niitä. Olisi huvittava hakea jollain konstilla markkinaoikeudelta luovutuslupa tiettyjen nimimerkkien ip-osoitteista, saada ne ylläpidolta ja hakea operaattoreilta tiedot liittymien haltijoista. Luulisin, että kolehti markkinaoikeuden ip-listojen ja operaattorien kustannusten kattamiseksi saataisiin nopeasti kasaan. Trollien lääkettä heitä itseään vastaan. Kutkuttaa nähdä tiettyjen nimimerkkien taakse...

  Teille, jotka olette poteneet rahanmenoa, yöttömiä öitä, vitutusta, ahdistusta, masennusta tai muuta ikävää näistä kirjeistä johtuen, niin miettikääpä Joni Hatanmaata (ja muita moraalittomia kiristäjiä: Tommi Haaja, Eetu Ahonen, Pentti Viljakainen):

  Joni on tehnyt itsestään keulakuvan Suomen historian laajimmalle ja näkyvimmälle kiristysbisnekselle, jonka rakenteet ovat vasta viime aikoina alkaneet kunnolla horjua. Ja tämä horjuminen on vasta alkusoittoa totaaliselle romahdukselle.

  Toimillaan hän on pyrkinyt kiristämään suomalaisilta valtavia määriä rahaa saksalaiselle pöytälaatikkofirmalle ja itselleen. Tässä hän on myös onnistunut.

  Rahankin kiristämistä pahempana pidän pitkällä aikavälillä sitä, että hän on vapaaehtoisesti luovuttanut kymmenien tuhansien suomalaisten yhteystiedot hämärille toimijoille, jotka voivat tehdä niillä käytännössä mitä haluavat. Tieto on vallan vahvin, mutta aliarvostetuin muoto.

  Joni on saanut kymmenet tuhannet suomalaiset ahdistumaan kirjeistä, suuri osa täysin syyttömiä. Moni on kokenut todella pahaa stressiä, masennusta ja ahdistusta kirjeistä. Nämä eivät ole suoraan rahassa mitattavia suureita ja negatiiviset oireet voivat kestää pitkään. Kunpa vaan kenellekään ei olisi sattunut mitään vakavaa Joni Hatanmaan ja kumppanien takia.

  Internetin syövereistä tieto ei koskaan häviä. Se säilyy ikuisesti ja Joni Hatanmaa on liannut maineensa pysyvästi tässä jupakassa. En palkkaisi Joni Hatanmaata näiden episodien jälkeen, enkä suosittelisi hänen palkkaamistaan kenellekään. Voi vaikeuttaa työpaikan saantia.

  Suoraan kirjeen, kasvotusten jutustellen ja kuulopuheiden kautta Joni Hatanmaan nimi on tutumpi huomattavasti suuremmalle määrälle kuin kirjeitä on lähetetty. Voi vaikeuttaa kaverien saantia.

  Täällä jotkut ovat aiemmin jo maininneet nimi- ja naamamuistista. Ihminen ei kovin helposti unohda häneen kohdistunutta uhkausta. Tässä kiristyskirjeen muodossa se tuntuu monille vielä pahemmalta, koska ainoa suositeltu keino on pysytellä hiljaa ja olla välittämättä. Sotii täysin tunnollisen kansalaisen oikeustajua vastaan. Normaalisti ihmiset pyrkivät selvittämään asiat. Trollien kanssa asioiden selvittäminen, eli tässä tapauksessa yhteydenotto, tarkoittaa markkinaoikeuteen haastamisen todennäköisyyden moninkertaistumista. Poliisikaan ei tee asialle mitään. Kun näitä asioita ajattelee yötä päivää, väsymys, stressi ja ahdistus kasvaa. Tämä kombinaatio sillä lisukkeella, että asian selvitys on mahdotonta maksamatta, voi saada aikaan koviakin patoutumia.

  Joni on antanut kasvot toiminnalle, ja ne kasvot eivät unohdu. Aloitin pääviestini sillä, että en olisi voinut kuvitella todeksi tilannetta, jossa joku täydessä ymmärryksessä oleva uskaltaa tehdä tällaista kiristysbisnestä tietäen sen luonteesta. Mutta Joni onkin kendo – Crystalis Entertainmentin ja Scanboxin oikeuksia puolustava urhea samurai. Sparrow – oikeuden jakaja ja moraalin lähettiläs, samurai, jonka edessä kilotavunkin warettanut vapisee!

  Joku saattaisi pitää yllä olevia meriittejä melko raskaana taakkana henkisellä puolella – tämä siis jos ei ole psykopaatti. Kiristäjätrolli saattaa olla, koska koko toiminta on niin häikäilemätöntä: muut ovat sitä varten, että trolli saa paljon rahaa hinnalla millä hyvänsä.


  Lopuksi haluaisin kysyä Joni Carl-Johan ”Sparrow” Hatanmaa, oliko sen arvoista?
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017
 16. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 759
  Onko kukaan nähnyt HP:n laskua - siis lasku laskua hyvityksestä? Onko se lainsäädännön mukainen?
   
 17. sarjahukuttajapekka

  Rekisteröitynyt:
  03.02.2017
  Viestejä:
  4
  Ihmetyttää eikö näitä kirjeiden lähettäjiä tämä touhu ahdista siltä osin, että milloin kohteeksi osuu joku epätasapainoinen yksilö joka alkaa aiheuttaa harmia henkilökohtaisella tasolla ja asuu vielä liian lähellä?
   
 18. Lampun&varjostin

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  21
  Muistin tässä yhden asian mikä voi johtua miksi TOT on nyt Pentin viisaudessa lähettänyt 300 euron sijaan 900 euroa ja se syy taitaa olla eduskunnassa https://www.taloustaito.fi/Elake-ika/Suomen-ja-Espanjan-verosopimus-eduskuntaan/

  Että kyllä minulla vielä luottoa on tähän yhteiskuntaan. Kyllä uskoisin että alkaa kiinnostaa jos raha vyöryy jonnekin saksan maalle, ja olen vähän hermostunut siitä että tietoni ovat ollut salaisina ja ne on jaettu jonnekin saksaan nyt tulee jotain outoja puheluita jne. Olen pitänyt juuri tämän takia salaisena kaikki ettei kukaan saisi tietoja ja alkaisi pommittaa jollain ihan oudoilla asioilla että kiitos MKO.
   
 19. Cosmograph

  Rekisteröitynyt:
  03.03.2009
  Viestejä:
  36
  Satunnaisesti tätä ketjua selanneena muistelin nähneeni jonkun kirjoituksen, jossa joku oli saanut kirjeen ja myöhemmin oli saanut kirjeen jossa kerrottiin hänen maksaneen hyvityksen, vaika ei ollutkaan sitä maksanut.

  Jos näin oli, niin se voisi viitata rahanpesuun, eli joku toinen maksaa trollaajan lähettämän laskun käyttämällä trollin antamaa viitenumeroa ja siten raha peseytyy. Normaalisti trolli antaa sellaisia viitenumeroita, joita ei enään karhuta, mutta jos tässä kävi yksittäinen virhe ja annettiin sellainen viitenumero, joka oli viellä "työnalla" ja siksi vastaaja sai tiedon maksusta. Nyt alkuperäisen kirjeensaajan kannttaisi olla yhteydessä poliisiin ja tehdä ilmoitus epäilystä rahanpesusta, toimittamalla heille alkuperäisen trollikirjeen viitenumero ja pyytää poliisia selvittämään asiakasvaraintilin maksuliikenteestä, kuka laskun oikeasti oli maksanut.
   
 20. Apinagorilla

  Rekisteröitynyt:
  04.02.2017
  Viestejä:
  1
  Eiköhän asialla ole kuitenkin verkkoprikaatin toverit.
  Boriksen ja Katjushkan tavaramerkkinä kun tapaa olla samasta asiasta jankuttaminen, samalla kaavalla tehdyillä nimimerkeillä. Pitänee homman jokseenkin kasassa vuorosta toiseen.
  Ja aika outoahan tuo olisi, mikäli näitä veijareita ei täällä pyörisi hämmentämässä.
  Taitaa tämä kuitenkin olla yksi Muron luetuimmista keskusteluista.
  Ja myös se, johon nuo kirjeen saajat tapaavat ensimmäisenä törmätä.

  Jokainen voi sitten itsekseen pohtia, miksi eräs IPU-aktiivi on täällä kovasti
  tunkemassa itseään esille ja huutamassa välillä aiheen ohi EU:sta ja nasumarsseista.
  Ja miksi MV-lehti on asiasta niin kovasti kiinnostunut. Mut hei, foliohattuhan mul vaan on.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017
 21. qwerty1234

  Rekisteröitynyt:
  30.01.2017
  Viestejä:
  5
  Sama juttu käynyt mielessä mutta ei oikein viitsinyt lausua ääneen. Noita henkilötietoja ja perhekuvioita ei ehkä ole asiallista tänne laittaa.

  Tämä liiketoimintamalli perustuu kuitenkin siihen että toiminta on kannattavaa. Poista kannattavuus ja liiketoiminta (trollaus) loppuu.
  Siksi panostaisin että tiedotetaan mahdollisimman laajasti näitä kysyeenalaisia taloudellisia kytköksiä ja niitten epämääräistä etiikkaa. Jos muu liiketoiminta kärsii tarpeeksi niin kyllä nämä trollitkin ymmärtää itse lopettaa. Vaikka ihmeissäni olen että mainetta ei ole jo menetetty???
   
 22. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  - Vain Turre Legal on onnistunut neuvottelemaan korvaussumman pienemmäksi. Eivät muut lakimiehet.
   
 23. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 107
  Kun joni hatanmaa itse pelaa omilla panoksilla, niin korotetaan hieman panoksia ja kysytään muroilta minkälaiseen animeen hän on kiinnostunut teidän mielestä ja mielellään faktaa kiitos, varmaan siskoa ja vanhempia kiinnostaa asia, kun sparrow on valinnut itseä mielenkiintoisemmaksi insestin kiieltävän lakipykälän suomen laista omassa viestissä, tiedän että osassa animen tyyliä juuri omia fantasioita yritetään saada stigmat toimiin, mutta onko joni ja hänen perhe valmis tähän?

  Ja jonille, puhuin tuossa Sparrowin fantasioista, jos et kuulu olevasi Sparrow, niin unohda.
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2017
 24. joku4362

  Rekisteröitynyt:
  10.12.2014
  Viestejä:
  202
  Ville Oksasen aikaan ei ois varmaan tullut kyseeseen tällainen. Mutta se meni sit kuolemaan :(
   
 25. Nepeta Cataria

  Rekisteröitynyt:
  16.01.2016
  Viestejä:
  1
  ...
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2017
 26. roqqa

  Rekisteröitynyt:
  11.02.2016
  Viestejä:
  43
  Kyllähän tuo Joni-Turre kuvio haisee kuin viikon vanha turska kesähelteellä.
  Kuvio taitaa olla tämä:
  ainoa joka saa "neuvoteltua" korvauksen alhaisemmaksi, on Turren toimisto.
  Korvaukset jaetaan sitten molempien toimistojen kesken, moraalistahan ei saanut kysellä vai miten se oli?
  Jos nyt jostain syystä neuvottelu ei tuottaisikaan tulosta, on Jonilla jo tiedossa että tällaiseen uhriin kannattaa panostaa vähän enemmän. Lähettää vaikka muutama kirje lisää perään, onhan jo tiedossa että neuvottelevalla osapuolella ei ole tämä kiristyskirjekuvio tiedossa.

  En olisi myöskään yllättynyt jos Turren toimistosta menisi jotenkin tieto Jonille henkilöistä, jotka ovat käyneet täyttämässä Turren neuvottelusivustolle jotain tietoja mutta tulleet toisiin aatoksiin kesken tietojen syötön. Näistähän jäi se tieto Turrelle vaikka sitä lähetä-nappia ei painaisikaan.
  Turre sitten ottaa yhteyttä ja kyselee miksi homma jäi kesken. Tähän perään kun Joni lähettää uuden huomautuksen, niin eiköhän se maksu/sovitteluhalukkuus lisäänny.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti