Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. MitasNytTekis

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  1
  Nonni, eilen tuli mulle sitten Adultialta kirje! 2 viikkoo ja maksa tonni, mitäs suositellaan?

  Oon lukenut aika paljon täst nyt ja jotkut suosittelee olemaan hiljaa ja roskiin vaan että on niinkuin kalastusta/pelotus massa kirjeen lähetyksiä rahan toivossa pelästyneiltä.
  Tai sitten että vastaa takaisin ja koittaa selvittää tilanteen, kannattaako?
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2017
 2. mauno k

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2016
  Viestejä:
  14
  Viimeksi muokattu: 02.02.2017
 3. Reiska Salatieto

  Rekisteröitynyt:
  22.11.2016
  Viestejä:
  53
  Kun miettii miten nämä aiemmat keissit ovat menneet ja miten Meidän Kavereiden Oikeus on ylipäätään tismalleen samalla linjalla trollien kanssa, pahaltahan tuo näyttää. Aavian puolustus tosin on vahva ja paremmin rakennettu kuin Turren. Myös todisteet vastaajan puolesta vaikuttivat vahvoilta.

  En itse uskalla mitään tarkempia arvauksia vielä heitellä, mutta jotenkin on sellainen tunne, että trollit ovat saaneet kalasteltua jotain hyvin olennaista vastaajan kannalta haitallista tietoa. Tämä sitten selviää päätöksestä. Hedarit ainakin panttaavat todisteita hyvin pitkään, eikä kaikkia goatseja varmastikaan oltu levitelty vielä haasteessa. Jotain siellä perkele on oltava, koska pelkästään haasteen ja vastauksen perusteella vastaaja on erittäin vahvoilla
   
 4. Herskamonni

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  90
  Suositellaan olemaan ottamatta yhteyttä eikä anneta lisätodisteita missään somessa. Ei kannata yrittää selvittää tilannetta.
   
 5. Obscuralogist

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  58
  Varaudu siihen, että Adultialta saattaa tulla kymmenenkin kirjettä. Ovat tarmokkaita ja luottavaisia uhrien pelottelun toimivuuteen. Yhtäkään Adultian tapausta ei olla markkinaoikeudessa nähty, joten näillä näkymin haasteen mahdollisuudet ovat häviävän pienet. En usko, että Adultialta löytyy edes ammattitaitoa tai resursseja lähteä riita-asiaa puimaan oikeudessa. Hedmaneiden tapauksessa talosta löytyy oikeaakin lakimiestä ja asianajotoimintaa.

  Älä pidä meteliä somessa, älä ole yhteydessä Adultiaan, älä maksa.
   
 6. Hiukkassuodatin

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  37
  Ja taas siellä tuli se "sinä tai perheenjäsenesi". Ikään kuin liittymänhaltija siis vastaisi muidenkin tekemisistä.

  Kun Herkko Hietanen tuossa mainosvideossaan asian näin epäselvän harhaanjohtavasti ilmaisee, ei kysymys voine olla muusta kuin siitä, että esim. warettajien vanhemman ovat niin iso potentiaalinen (syytön) maksajajoukko, ettei rahoja yksinkertaisesti ole vara menettää? Sen enempää uhkailijoiden kuin Turreneuvottelijan kannalta. Molemmathan yhtälailla suoraan hyötyy jokaisesta perusteettomastikin kynitystä rahasummasta.

  Olisipa mielenkiintoista kuulla Herkko Hietasen perustelut tuolle sananvalinnalle. Turrellahan kuitenkin luetaan tätä muroa.
   
 7. Trollipena

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2016
  Viestejä:
  195
  Missäköhän vaiheessa joku operaattoreista kasvattaa selkärangan ja alkaa vastustamaan yhteystietojen luovuttamismääräyksiä trolleille. Siinä vaiheesa kyseiselle operaattorille siirtynee kymmeniä tuhansia uusia asiakkaita joita tämä tietojenluovutus bisnes on alkanut kismittämään.

  Toisaalta operaattori menettäisi siinä vaiheessa ison siivun trollien maksamasta likaisesta rahasta jos aiemmin mainittu 100e per luovutettu IP pitää paikkansa.

  Luulisi että suurimmat massat yhteystietoja alkaa olla jo luovutettu ja paljaalla warettajat on siirtyneet VPN:n taakse joten voisi olla jo rahallisesti kannattavaa operaattorin siirtyä kansalaisten puolelle
   
 8. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 224
  Ei liittymänhaltija, mutta se perheenjäsen vastaa siitä mitä on tehnyt. Ja onhan se periaatteessa mahdollista jäljittää tekijä siihen perheenjäseneen.

  On tuo minustakin hieman erikoinen sanavalinta, mutta ei se vaadi lakimieheltä kummoistakaan doublespeakia tuosta selville luistella.
   
 9. KingLizard

  Rekisteröitynyt:
  05.08.2016
  Viestejä:
  55
  Mielestäni kyllä aika hankalaa on ulkopuolisen saada selville, kuka perheenjäsenistä on KO konettä käyttänyt AO hetkellä.. puhumattakaan siitä, että jos perheessä on useampi kone yhteisessä käytössä.
   
 10. Hiukkassuodatin

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  37
  Ei varmastikaan. Se selville luistelun mahdollisuus on epäilemättä moneen kertaan varmistettu, ennen kuin on sanaakaan ilmoille livautettu.

  Mutta sananvalintana siinä on kyllä ansaan johdattelun maku. Jos tarkoitus olisi rehdisti puolustaa kirjeensaajien oikeuksia, perheenjäsenjutun jälkeinen virke kuuluisi näin: Muista, ettet ole korvaus- etkä muussakaan vastuussa kenenkään muun kuin itsesi teoista, eikä sinulla myöskään ole mitään velvolisuutta alkaa selvittää muiden mahdollista osuutta kirjeessä esitettyihin syytöksiin.
   
 11. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Sinulla ei siis ollut esittämiini faktoihin mitään kritiikkiä, joten vastauksesi on: "Olet väärässä". Loistavaa.

  (EDIT: Deletoin koko tilityksen, tuli nyt tällainen nollapostaus, sori)
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2017
 12. Jörn

  Rekisteröitynyt:
  02.02.2017
  Viestejä:
  2
  Ja kirjeen saaja astuu joukkoihin.

  Hedmanilta tuli ja tonnin verran vaatimusta muutamasta sarjasta joita väittämän mukaan jaettu tammikuussa 2016.

  Jännä tässä on se että kirjeessä ei ole minkäänlaista viitettä tai tilinumeroa minne tuo pitäisi maksa jos nyt edes jossain vähissä järjinmäärissä maksaisin :D

  Hyvin hämmentävää. Onko tässä ideana se että yritetään saada minut jujutettua ottamaan heihin yhteyttä? Eikä tuossa muuten ole kenenkään nimeäkään.

  Mutta kiitos tästä Threadistä, Grimmin postaus oli varsin huojentava.

  -Jörn
   
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  3 150
  Näistä huomioista kannattaa jokaisen laittaa viestiä eteenpäin, että tulisi mahdollisimman monelta, niin silloin se mielenkiinto saattaisi herätä.
   
 14. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  3 150
  Siksi näistä kannattaakin laittaa vihjettä verottajalle. Sen voi tehdä nimettömänä, ilman että lähettäjän tiedot selviävät. https://www.vero.fi/fi-FI/Palaute/Anna_vihje_verovilpista(35143)
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  3 150
  Juuri näin, kyllä se poliisikin vielä tutkii kun sinne mahdollisimman paljon viestiä vie. Jos joku ei halua omalla nimellään esiintyä, niin KRP:lle on mahdollisuus ainakin laittaa vihje nimettömänä. "Keskusrikospoliisille voi ilmoittaa rikoksia koskevia vihjeitä sähköpostilla rikosvihje.krp(at)poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 418 622. Virka-ajan ulkopuolella numerossa on nauhoittava automaattivastaaja.

  Vihjeen voi antaa nimettömänä. Poliisi kuitenkin suosittelee, että vihjeen antaja ilmoittaisi nimensä ja yhteystietonsa, jotta tietoja voidaan myöhemmin tarkentaa. Kaikki vihjeet käsitellään luottamuksellisina." https://www.poliisi.fi/keskusrikospoliisi/vihjeet_palautteet_tutkintapyynnot
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  3 150
  Sun postaus oli hyvä, laita se uudestaan, niin uudetkin lukijat saavat oikeaa tietoa.
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  3 150
  Luulenpa, että nämä isot operaattorit ovat kompuksessa ja yhdessä päättävät, jos alkavat tietojenluovutuksia vastustamaan. Vetoavat eettisiin periaatteisiin ja kansalaisilta tulleisiin palautteisiin, etteivät voi enää ihmisten yksityisyyden suojaa loukata, suomeksi sanottuna tehdä yhteistyötä trollifirmojen kanssa.
   
 18. andJusticeForAll

  Rekisteröitynyt:
  31.01.2017
  Viestejä:
  6
  Onko mielenkiintoa järjestää mielenosoitus? Sitä kautta voisi herättää myös journalistien huomioa.
   
 19. Qurimus

  Rekisteröitynyt:
  10.07.2011
  Viestejä:
  5
  Hemmetti kun suomessa ei ole todellista anonymous poppoota. Kaikesta kaivetuista asioista sais kyllä revittyä kunnolla juttua. Jenkeissähän ne soti oikein kunnolla skientologien kanssa.
   
 20. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  171
  Olin yhteydessä Hukkasen suuntaan.
  Hän kaipailisi yhteydenottoja kirjeensaajilta että pystyy saamaan tästä kunnollisen jutun kasaan.
  Toimii toimittajana Ylellä, uutisissa ja A-studiossa.
   
 21. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Sellainen oli Pasilassa MAO:n edessä. Ihan virallinen ja tiedotusvälineet oli paikalla. Osallistujia noin 12-15 henkeä. Pari Piraattipuolueen tirehtööriä ja loput Ikuisen Vapun Aukion vakioporukkaa. Nyt varmaan olisi sama porukka käytettävissä ja hyvänä lisänä pari maatuskaa ja yksi valetohtori tuomassa uskottavuutta.
   
 22. Hasturinpoika

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2011
  Viestejä:
  543
  Anonymous oli mukana paljastamassa trollien toimia v. 2010:

  "When the site came back online a 350MB file, which was a backup of the site, was visible to anyone for a short period of time.[13] The backup, which included copies of emails sent by the firm, was downloaded and made available onto various peer-to-peer networks and websites including The Pirate Bay.[13][14][15] Some of the emails contained unencrypted Excel spreadsheets, listing the names and addresses of people that ACS:Law had accused of illegally sharing media."

  https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Payback
   
 23. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  735
  Hmm, piti nyt avata tämä koska puhutaan näistä koepaloista:

  Kantajien nimeämät asiantuntijat D ja E
  Vastaajat eivät ole analysoineet logeja ollenkaan ja niiden paikkaansa pitävyyttä. Enivei:


  5. Excipio GmbH:n selvitys NARS-ohjelman lokitiedoista Black Sails televisiosarjan ja A Walk Among the Tombstones -elokuvan jakamisesta IP-osoitteesta 84.250.xx.xxx ajanjaksolla 3.1.2015−29.3.2015

  6. Excipio GmbH:n tekniset otteet lokitiedostosta tietoliikenteestä NARS-ohjelman ja IP-osoitteen 84.250.xx.xxx välillä koskien


  Hmm, vaikka nämä ovat selvityksiä/dokumentaatio Exception puolelta (käytännössä hyödyttömiä), mutta silti tämä: "Analyysin lopputuloksena asiantuntijat ovat todenneet, että heidän käyttöönsä toimitetut kolme pcap-tiedostoa ovat kuvanneet edellä kohdassa 31 mainittujen tiedostojen osien siirtoja"

  Ovatkohan nuo 3 pcappia saatavilla jossain niin voidaan varmistua koepaloista? :)
   
 24. evntr

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  129
  IF:illä ainakin näin jopa niiden low-tier vakuutuksissa

   
 25. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Onhan se ihmeellistä että vaikka valvonta on täysin luotettavaa ja hyvin kattavaa ja kaikki logitetaan Saksan government-issue matonauhoille ja atomikellotetaan vimosen päälle, mutta yhdestätoista loukkauksesta ei edes oikeuteen saatu pcappeja kuin kolmesta... Eikä niitäkään uskalleta näyttää kuin omille työntekijöille. Systeemi on erehtymätön...:facepalm:
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti