Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. *Nothingworth*

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2003
  Viestejä:
  38
  otin kysymyksestäsi selvää ja vastaus on Että ei ole paljon kuitteja näkynyt. joku kirje oli tullu missä oli liipalaapaa kuulemma mutta ei missään nimessä ollut kuitti,
   
 2. john^^

  Rekisteröitynyt:
  16.12.2003
  Viestejä:
  331
  www.kiristyskirje.fi ylläpitäjä on Janne Paalijärvi

  Uusimmat päivitykset sivustoon tekee Janne.

  Laittakaa Grimin uusi teksti osoitteeseen:

  [email protected]
   
 3. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  HS:

  "Viljakainen kertoo kirjeiden saaneiden yleensä ensin syyttävän häntä huijauksesta. ”Sitten ne valittavat minusta, eivät erota, että toimin asiamiehenä.

  Viljakainen sai toimeksiannon tekijänoikeuskirjeisiin Interrallip LPP:ltä"

  Miten noissa menee vastuut, jos Interrallip LLP olisikin huijari - Viljakainen toimii vain asiamiehenä ja ei ole siis vastuussa oikeastaan mistään - päämies on lähtökohtaisesti vastuussa?
   
 4. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 379
  On vaikea kuvitella, että Interrallip LLP olisi sanellut Viljakaiselle sana sanalta ne kirjeet, joita tämä eteenpäin lähettelee. Jos niiden sisällössä ja sanamuodoissa on epätarkkuuksia tai suorastaan harhaanjohtavia väittämiä esimerkiksi liittymänhaltijan vastuusta, niin niistä on kyllä vastuu Viljakaisella.
   
 5. Jankuttaja

  Rekisteröitynyt:
  11.10.2014
  Viestejä:
  2 084
  Itsekin innostuin piraattipuolueesta tämän kiristysjupakan johdosta, mutta se että kukaan siellä ei viitsi vastailla edes meileihin latistaa hiukan äänestysintoa... onko piraattipuolue uusi joogalentäjät?
   
 6. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  901
  pitää muistaa että myös vpn tarjoajat keräävät dataa kaikista käyttäjistä.... itse käytän vpnnää vaan kuin menen sivulle jolla voi olla ip loggeri. ja puhelimella en käytä omalla nimellä mitään tiliä niin googlekaan ei tiedä kuin feikki nimen tietoja :)
   
 7. inffy

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2000
  Viestejä:
  6 635
  No nyt on Viljakainen kyllä vuodattanzut aikamoiset kyyneleet.

  Oliko tuo joku uusi HS:n juttu?
   
 8. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  901
  piraattipuolue on enemmänkin niitä kitisijöitä jotka haluavat warettamisen lailliseksi keinolla millä hyvänsä... enemmän täällä on perusmurot tehnyt hommia asian eteen kuin piraattipuolue.
   
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Niin ja tuskinpa se firma ainakaan omaa nimeään kirjoittaisi väärin.. http://companydb.uk/oc390088-interallip-llp#.WI3zFPmLSUk
   
 10. Long John Silver

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  21
  Jos olisin Hedman tai kuka tahansa muu alan toimija niin pyrkisin ostamaan oikeudenhaltijoilta kiinteähintaisen lisenssin suorittaa valvontaa sovitulla maantieteellisellä alueella. Loppuasiakkailleni voisin väittää kulurakenteesta aivan mitä tahansa. Kirjekuorien hankinnan ulkoistaisin kaverini konsulttiyritykselle, nuolemisen toiselle ja postituksen kolmannelle. Neljänneltä hankkisin aineetonta liikkeenjohdon konsultointia jne. Sisään tulevan rahan saisin kyllä upotettua kuluihin. Toimisin kuten muutkin avustushuijarit. Taseet ja tulokset pysyisivät sopivan alhaalla ja ulospäin näkyvä toimintani sopivan vaatimattomana, jotta se ketään kiinnostaisi.

  Pelottelukirjeiden perusteella maksetut ’korvaukset’ ymmärtäisin avustuksenluonteisina suorituksina enkä oikeudenomistajan edustajan ja maksajan väliseen sopimukseen perustuvina. Kun sopimusta ei ole, ei ole myöskään mitään maksusuoritusta. On vain avustus tai suojeluraha – ihan miten kukin haluaa asian nimetä.

  Elinkeinonharjoittajan on tarjottava tavaran tai palvelun ostajalle maksusuorituksesta laadittu kuitti, jos maksu suoritetaan käteisellä rahalla tai siihen rinnastettavalla maksutavalla. Kuitti voidaan tarjota myös sähköisesti.

  Kuitissa on oltava seuraavat tiedot:

  1) elinkeinonharjoittajan nimi, yhteystiedot ja y-tunnus;

  2) kuitin antamispäivä;

  3) kuitin tunnistenumero tai muu yksilöivä tieto;

  4) myytyjen tavaroiden määrä ja laji sekä palvelujen laji;

  5) tavaroista tai palveluista suoritettu maksu ja suoritettavan arvonlisäveron määrä verokannoittain taikka arvonlisäveron peruste verokannoittain.

  Tällaista kuittia tuskin kukaan on saanut tai onko kukaan yrittänyt käydä maksamalla käteisellä?

  Lisäksi on aivan saman tekevää kuka avustukset maksaa. Joko tämä ensimmäinen pelästynyt höynäytetty tai joku muu, jonka hallussa olevaa varallisuutta pitää palauttaa ’valkoisen’ talouden kiertoon. IP-osoitteenhaltijan maksuhaluttomuudesta voidaan tehdä johtopäätökset muutaman kirjeen jälkeen.

  Ostetuilla oikeuteen haastetuilla kantajilla – näin epäilen – ylläpidetään riittävää pelotevaikutusta, jotta voidaan jatkaa toimintaa tekijänoikeusvalvonnan nimissä.

  Millä tavoin toimeksiantosopimukset on rakennettu ei tiedetä. Tekijänoikeuksienhaltijoita eivät kiinnosta yksittäiset suoritukset tai niiden kappalemäärät. Tuottotavoitteet laskettaneen vain euroissa.

  Tässä hommassa tunkio haisee vahvasti lähestyy tätä ajatuksellisesti mistä tahansa suunnasta.
   
 11. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Mutta antaako ne eteenpäin sitä tietoa?
   
 12. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  901
  tietoja voidaan käyttää tutkimuksissa yms, mutta turvallisimpia ovat openVPNnän private vpnnät kun niillä on paljon käyttäjiä ja ne sulkeutuvat 2 viikon välein ja uusi aukeaa sitä mukaa. kun käyttäjiä on paljon yksityisellä vpnnällä niin dataa tulee liikaa yksityistoimian käyttöön ja selaushistoria hukkuu muiden datan sekaan.
   
 13. Weebo

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  39
  Eikö tähän riittäisi kun veroviranomainen tutkisi asiakasvaraintilin johon nuo maksut menevät? Sieltä ei enää pitäisi lähteä kuin kahteen suuntaan euroja, toinen suunta on nämä Scanbox-Crystalis ja toinen sitten Hedmanin oma tili. Summat olisi helppo tarkistaa vertaamalla maksajiin ja niihin liittyviin korvausvaateisiin jotka Hedmanilta pitää löytyä.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2017
 14. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  961
  Taitaa Pentti olla tutkinnan alla ja ihan syystä! Pentin käyttämä kieli ei kuulu yhdenkään hyvää asianajotapaa noudattavan lakimiehen varastoon.
   
 15. Teerex

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  57
  Siis voihan sitä käyttää vpn palvelua joka ei kerää loki-tietoja lainkaan. Tiedot tästä löytyvät palveluntarjoajan sivustolta. Lisäksi on jopa mahdollista maksaa totaalisen anonyyminä käteisellä. Fyrkka kuoreen ja menoksi. Näitä ei taidä olla kuin yksi mutta sen palvelu kyllä pelaa hyvin. Ei jää mitään luottokortti ym. tietojakaan maksamisesta eikä siis myöskään loki-tietoja.
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Tässä on kyllä nyt mielenkiintoista pohdittavaa, joka tuolla tulikin jo aiemmin esille. Onko tässä palvelusta (suojeluraha) vai tavarasta (oletettu kopio elokuvateoksesta) kysymys?

  Kun ei ole nähnyt sitä paperia, niin voisiko joku valaista, että lukeeko siinä sopimus? Jos siinä lukee sopimus, niin se on syntynyt sitten kirjeensaajan ja oikeudenhaltijan välillä, eli on tietyin ehdoin sovittu jostakin, josta toinen osapuoli sitten maksaa sovitun summan.
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Näin juuri, tätä ajattelin tuoda verottajalle esille ja sinne kannattaa muidenkin laittaa vihjettä esiin nousseista epäilyistä.
   
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Se oli tuossa Juha-Pekka Raesteen artikkelissa. http://www.hs.fi/talous/art-2000005052577.html
   
 19. korot ja kulut

  Rekisteröitynyt:
  29.01.2017
  Viestejä:
  165
  Eikö se voi olla niin. että asiakasvaraintilin sisältö ei kuulu Hedman Partenrsille ollenkaan. Kaikki siellä on päämiehen/asiakkaan omaa rahaa ja Hedman Partners saa palkkionsa muuta kautta?

  Esim. Scanboxille maksettu 500 € olisi kokonaan Scanboxin saamaa "hyvitystä" ja he maksavat Tecxipiolle ja Hedman Partnersille, Ace-Controlille jne kulut erikseen?
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2017
 20. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  http://www.asianajajaliitto.fi/files/762/B_06.1_Asiakasvarojen_hoitoa_koskeva_ohje_(5.6.2009).pdf


  Asianajajan (toimiston) nimellä olevalla pankkitilillä säilytettävät rahavarat (nk. asiakasvaratili l. keräystili) Asiakasvarojen tilillä saa pitää ainoastaan asiakasvaroja. Asianajajalla on oikeus käyttää asiakasvarojen tilillä olevia varoja ainoastaan suorittaessaan maksuja sille, joka on varoihin oikeutettu. Milloin eri asiakkaiden tai muiden varoihin oikeutettujen asiakasvaroja on yhteisellä asiakasvaratilillä, asianajajalla ei ole lupa nostaa varoja tililtä enempää kuin asiakkaalla tai muulla varoihin oikeutetulla on varoja sanotulla tilillä. Asiakasvarojen tilistä on tehtävä pankille nimenomainen ja ulospäin (esim. tiliotteesta) näkyvä ilmoitus siitä, että tilillä olevat rahavarat eivät ole toimiston vaan muiden omaisuutta. Asiakasvarojen keräilytilillä säilytetään rahavaroja ainoastaan lyhytaikaisesti. Keräilytilille mahdollisesti kertynyttä korkoa ei jaeta asiakkaille tai muille asiakasvaroihin oikeutetuille. Suoritettaessa keräilytililtä maksuja on pankkipalvelumaksut, jotka mahdollisesti peritään pankin toimesta jälkikäteen, velotettava asiakkaalta tai muulta varoihin oikeutetulta taikka vaihtoehtoisesti toimiston omista varoista on siirrettävä keräilytilille vastaava kate (yleiskululuonteisten) pankkipalvelumaksujen suorittamiseksi.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2017
 21. duracell66

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2017
  Viestejä:
  64
  Tekeekö Operan VPN:llä mitään
   
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Kyllä ja asiakasvaraintilistä tulee pitää erillistä kirjanpitoa. Sieltä selviää, onko myyntireskontraan viety joka viite erikseen saamisiin, vai miten on kirjanpito hoidettu. Näihin tietoihin pääsee käsiksi vain virkamies, kuten verottaja, poliisi ja KRP.
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Kyllä siinä on palvelusta kysymys, eli oikeudenhaltija luopuu kaikista vaatimuksistaan määrättyyn pvm mennessä ja sitten tämä kirjeensaaja maksaa tästä palvelusta sovitun hinnan. Kuitti voi olla sähköinenkin ja siinä pitää sitten näkyä ne kaikki aiemmin mainitut asiat.
   
 24. antinpoika

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2015
  Viestejä:
  46
 25. duracell66

  Rekisteröitynyt:
  21.01.2017
  Viestejä:
  64

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti