Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. ekvivalenssi

  Rekisteröitynyt:
  15.06.2013
  Viestejä:
  72
  Tästä oli kyllä kylmyys ja loogisuus kaukana. Trollien toiminta koetaan epäeettiseksi, sillä sen keskeinen tavoite on tuottaa eikä se muuksi muutu vaikka kuinka yrität jatkuvasti jankata trollin puolesta.

  Onko käsite stop loss tuttu?
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 2. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 890
  ..ja ne tosiasiat siis ovat..?
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 3. Weebo

  Rekisteröitynyt:
  16.09.2003
  Viestejä:
  39
  Onpas outoa, Katekis Oy postiosoite on c/o B-Laki, Maneesikatu 8 C 73 Helsingissä. Tämä on taas sama kuin Rohkea Leijona Oy.

  [​IMG]

  Ja tuo Teppo Tuomas taitaa olla veli? Kolme veljestä omistaa siis ilmeisesti virossa toimivan Viljakainen Holding Investment Oü?
  Mutta miksi kyseisestä firmasta on poistettu kaikkien veljesten osallisuus hallituksen jäsenenä 24.1.2017? Alkaako herrat kotiuttamaan varoja jos on tutkintaa päällä tms... Joku pöytälaatikkofirmahan tuo on kun kerta on maksuhäiriöitäkin, vaikka kovaa tiliä tehty 2015 vrt 2014.

  Viljakainen Holding Investment Oü

  [​IMG]

  Niin ja olihan MOT joskus tutkinut pikavippihommia "Taustalla kummittelee myös Viljakainen Holding & Investment, jonka omistaja on perintätoimisto Flex Cashin hallituksen puheenjohtaja."

  http://yle.fi/aihe/artikkeli/2010/09/06/kasikirjoitus-0

  Sekavaa ja outoa. Pojat ihan rehellisesti tekijänoikeuksia puolustelevat :)
   
 4. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Kansalaisaloite on hieno juttu. Mutta sillä on yksi paha ongelma: ihmiset eivät käy kansalaisaloite.fi -sivustolla, ja jos käyvätkin, käyvät siellä yhden asian vuoksi. Valitettavasti ihmiset eivät jaksa eivätkä ehd lukea aloitteita. Silloin kun aloite tasa-arvoisesta avioliitosta tuli, kävijämäärä oli nopeasti huikaiseva, mutta kun katselin olivatko muut aloitteet saaneet ääniä, niin eivätpä juuri olleet.

  Valitettavasti minusta tuntuu että kansanvalta (demokratia) on tapana jo kuollut tässä maassa. Sitä ei ole harjoitettu eikä ihmisiä siihen koulutettu. Nyt ei ole kiinnostusta eikä kykyä.

  Paljon laajempi lukijakunta ja huuto syntyy viihdeuutisten muodostamasta skandaalimediasta (eli massamediastamme). Sieltähän ne muutama allekirjoittaja sinne kansalaisaloite.fi -sivustollekkin eksyy. Kansalaisaloite vaatii hyvän kampanjan joissain kansalaisjärjestöissä ja uutisointia massamediassa, jotta sillä on minkäänlaista suosiota.

  EDIT: Onhan kirjeeensaajia ilmeisesti kymmeniä tuhansia. JOS heidät saisi tietoiseksi, niin aloite voisi saada paljonkin ääniä!
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 5. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  En kiellä epäeettisyyttä. En kiellä trollien keskeistä tavoitetta saada rahaa. Nyt oli kyse siitä kuka maksaa ja kuka ei. Kylmän loogisesti.

  Trollien nimenomaan kannattaa lähettää kirjeet niille, jotka ovat latauksia tehneet, koska he maksavat todennäköisemmin. Tämän vuoksi niitä ei lähetetä summamutikassa, vaan lataushavaintojen perusteella.

  Jossain määrin, mutta saat selittää miten sitä tarkalleen sovellettaisiin tähän.

  Se että syyttömät kirjeen saajat maksaisivat todennäköisemmin on niin absurdi väite, että se vaatii perusteluja. Tällöinhän trollien kannattaisi lähettää kirjeitä täysin satunnaisesti ympäri Suomea aivan kenelle tahansa.
   
 6. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  900
  etkö ole lukenut miten monet on sanonut että vanhukset ovat paniikissa melkein maksaneet....
   
 7. Yliammuntaako

  Rekisteröitynyt:
  22.01.2017
  Viestejä:
  23
  Jos tämä väite pitäisi edes hitusenkaan paikkansa niin eihän niitä kirjeitä lähettäisi yhdellekään syyttömälle ja nyt niitä on mennyt lukemattomia.

  Kyllä nuo "lataushavainnot" ovat ihan puuta heinää. Sieltä on otettu könttä noita ip-osoitteita ja alettu lähettelemään kirjeitä. Toki jo todennäköisyyskin on sen puolella että ns "syyllisille" (mikä on kyllä tässä yhdeydessä niin laaja käsite että oksat pois) kirjeitä myös tulee. Mutta edelleen ei tässä ole kyse syyllisyydestä tai syyttömyydestä vaan siitä miten käsittämättömän harvalla kammalla näitä ip-osoitteita on kerätty ja vielä käytännössä täysin leväperäisin perustein.
   
 8. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Kyllä, olen lukenut, mutta ei siitä pysty päättelemään, että syyttömät maksavat todennäköisemmin. Tämä ketjukin on täynnä raportteja kirjeistä, jotka eivät ole kirjoittajan mukaan tuleet oikeaan osoitteeseen eikä niitä ole maksettu. Maksaneet ovat hiljaa.
   
 9. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 111
  Voisiko joku vanhenpi itse alkaa miettiin, mitä väärin minä olen muka tehnyt, parempi maksaa, ettei eläkkeestä viedä loppujakin, kun uhkaillaan oikeudella? Maksa vanhus, tai nyyhdän sun eläkesäästös oikeudessa?
   
 10. IcedForce

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2015
  Viestejä:
  115
  Miten olisi semmoinen seikka kuin kirjoitusasu?

  Räikeimpänä tässä on TOTin kirje, jossa suoraan ilman mitään laillista taustaa sanotaan, että liittymän omistaja olisi vastuussa mitä liittymällä tehdään ja mitä perhe tekee. Hedmanin ja Adultian kirjeissä vastaavaa painotetaan, mutta se sanotaan laillisemmin tyyliin "liittymän omistajana Teihin kohdistuu epäilys". Tällä ei ole mitään lain voimaa (Suomessa liittymän omistaja ei ole vastuussa kuin omista ja holhottaviensa (alle 15-vuotiaat ja kehitysvammaiset) teoista), mutta se kuulostaa todella vakuuttavalta.

  Kun otetaan huomioon, että 70-90% suomalaisista ei tiedä paskaakaan tietotekniikasta ja varmaan +90% ei tiedä TO-laista tai yleensä laista hölkäsen pöläystäkään. Eli käytännössä todella monelle kirjeen syytökset tuntuvat täysin oikeilta, koska eivät tiedä asiasta yhtään mitään. Nimenomaan syyttömät ja tietämättömät ovat se osa kirjeensaajia, joilta ne rahat saadaan, koska aika moni joka nykyisin warettaa tietää tietotekniikasta keskivertoa enemmän ja varmaan seuraa uutisointia (pois lukien se porukka, jonka koneelle joku kaveri asentaa popcorn timen) ja kun tällainen kirje luukusta pamahtaa, niin aika varmasti ekana googlataan asiaa ja siirretään kirje roskakoriin tai mappiin ö.

  Jos tarkoituksena olisi saada syylliset maksamaan, niin ei yhdestä elokuvasta tai sarjan jaksosta mitään kirjettä lähetettäisi, koska mahdollisuus saada kiinni oikeasti syyllinen on todella pieni verrattuna siihen henkilöön, jonka liittymä kerää todella paljon merkintöjä. Jos metsästettäisiin syyllisiä, niin tämmöinen massapostittelu ei olisi millään tavalla järkevää, koska korissa olisi liikaa todella huonoja keissejä verrattuna siihen, että poimittaisiin rusinat pullasta ja lähetettäisiin kirjeet vain sellaisille, joita vastaan on oikeasti paljon materiaalia ja näyttöä syyllisyydestä ja näiltä sitten kerättäisiin suurempia summia per pää ja jos ei maksa niin jokaista kohtaan alettaisiin nostamaan haastetta. Se, että tehdään tällaista massapostitusta, kertoo juuri siitä, että tarkoituksena ei ole missään vaiheessa kohdistaa kampanjaa syyllisii, vaan kerätä rahat pois tietämättömiltä ja hermoilijoilta.

  Voit verrata toimintaa TTVK:n toimintaan, jossa oikeasti metsästetään niitä syyllisiä usein honeypot-meiningillä. Siellä ei todellakaan haeta minkään 2000 liittymän tietoja vaan parhaimmillaankin jäädään johonkin alle 100 osoitteeseen, mutta näitä vastaan onkin sitten huomattavasti paremmat todisteet aina latausmääristä lähtien. TTVK homma vähän loppus ja rahottui Chisu-gaten myötä, koska alkoivat haravoimaan syyllisiä vieläkin tiheämmällä kammalla ja joutusivat miettimään strategioitaan uudestaan.
   
 11. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Mitä ihmettä? Päättelet täysin väärin. Siitä, että kirjeitä ei kannata lähettää syyttömille, ei seuraa sitä, että kirjeitä ei koskaan menisi syyttömille. Tietysti virheitä sattuu eri kohtaa prosessia kun kymmeniä tuhansia kirjeitä lähetellään. Käänteisesti virheistä kirjeiden lähetyksessä ei voi päätellä sitä, että kirjeitä ei olisi lähetetty ensisijaisesti havaintojen perusteella.

  Katsot kun kaverisi heittää tikkaa ja päättelet, että koska hän heitti yhden tikan ohi taulusta, hän ei ole voinut yrittää heittää napakymppiin.

  Virheitäkin voi tietysti kritisoida ja paheksua, mutta siitä ei tässä ollut nyt kyse.

  Nyt jotenkin vaihdat eri aiheeseen. Nähtävästi myönnät, että trollit yrittävät lähettää kirjeitä havaintojensa mukaan heidän mielestään syyllisille. Se oli argumenttini, koska se on rationaalista toimintaa trolleilta. IP-aineistossa voi olla epätarkkuuksia ja virheitä. Niitäkin voi paheksua, mutta strategia lähettää kirjeitä ei summamutikassa (koko Suomelle), vaan tarkkaan rajatulle joukolle, on heidän tavoitteidensa kannalta järkevä. Edelleen en pidä tavoitteita mukavina.

  Väität, että lataushavainnot ovat ihan puuta heinää. Mikä olisi täsmällisempi arviosi aineiston tarkkuudesta? Tarkoittaako puuta heinää esim. sitä, että vain 5% aineistosta on oikein? Vai 0%? Sen perusteella mitä oikeudessa on todisteina esitetty, eikö meillä ole hyvä syy uskoa aineiston olevan aika suurella tarkkuudella oikein? Esim. 99%. Tällöin jokaista 10 000 kirjettä kohti menisi 100 täysin väärään paikkaan. Kuulostaisi uskottavalta. Tietysti tämä on suuri vääryys suurta joukkoa kirjeen saajia kohtaan, mutta voi olla about parasta mihin trollit kykenevät. Sen huonompaa tarkkuutta on turha käyttää ja jos parempaan ei pääse, sen kanssa on elettävä.

  Mitä tarkoitat "harvalla kammalla"? No tässä kohtaa oli nyt nimenomaan kyse siitä maksaako syytön todennäköisemmin kuin syyllinen. Se ei pidä paikkaansa. Ja trollit tietävät tämän, joten he lähettävät kirjeitä targetoidusti.
   
 12. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Ei tässä ole mitään mieltä. Miten ihmeessä selität sen, että trollit näkevät vaivaa kerätä IP-osoitteita oikeista jakamishavainnoista, maksavat pitkän pennin MAO:lle saada IP-osoitteiden perusteella osoitteet, odottelevat kuukausikaupalla päätöksiä ja vasta sitten lähettävät sen perusteella kirjeet? Miksi he tekisivät tällaista, jos todellisuudessa nämä syylliset eivät maksa yhtään sen todennäköisemmin kuin syyttömät? Kaikki MAO-päätökset ovat totta, ei niitä voi puhumalla poistaa tästä yhtälöstä. Trollit ovat rationaalisia ihmisiä ja pelissä on isot rahat.

  Jos syyttömät maksaisivat todennäköisemmin, tällöin kannattaisi vaan lähetellä ihan random-jengille kirjeitä ja jättää lähettämättä oikeille lataajille. Mutta kirjeitä ei lähetetä random-jengille, vaan pitkän prosessin kautta saatuihin osoitteisiin. Tämä tehdään sen vuoksi, että mitä tarkemmin kirje osuu maaliinsa, sen enemmän trollit saavat rahaa. Osoitelistoissa on tietysti jonkin verran virheitä, mutta se ei muuta asiaa.

  AAAARRGRGH... Syyllisetkin voivat olla tietämättömiä ja hermoilijoita! Ne eivät ole toisiaan poissulkevia joukkoja.
   
 13. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 111
  Eli tämä on oikeen prosessi, kun kymmeniä tuhansia kirjeitä massa postitetaan? Jos HP on kerta varma syyllisyydestä, niin virhe prosentti pitäisi olla 0%, ettei syyttömille kirjeitä tule, silti niitä tulee.
  Joku nyt ei täsmää, HP todisteet syyllisyydestä, tai sitten niillä ei ole edes pitävää näyttöä asiasta.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 14. samuli66

  Rekisteröitynyt:
  26.04.2015
  Viestejä:
  98
  Ishiguro pitäisi bannata ja poistaa kaikki hänen 0 postaukset, joiden ainoa tarkoitus on vain trollata lisää ja lisää. Kyseinen henkilöhän on jo useasti paljastettu ja paljastunut tekijänoikeustrolliksi. Dame ednalta ja muilta hyvää työtä tekijänoikeustrollien toimista joka ei kestä päivänvaloa paljastamisesta.

  Älkää vastailko enään ishiguron trolli viesteihin pistäkää suoraa iqnoreen.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 15. mauno k

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2016
  Viestejä:
  14
  Et vain ymmärrä antaa olla. Jo ala-asteella mulle opetettiin että jos astuu suosilmäkkeeseen, pyristely upottaa vain syvemmälle. "Pysyttele paikoillasi ja huuda apua". Sinun kohdalla taitaisi selät kääntyä. Luovuta jo. Tänne kirjoittelulla et kuitenkaan saa sympatioita osaksesi, joten MIKSI? ...no, joku uusi lukija saattaa tuntea sääliä...:(
   
 16. teralt

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2007
  Viestejä:
  440
  Tästä "Sparrow":sta löytyy jänniä juttuja googlella, sori jos on jo tänne linkattu.
  http://v2.reformiklubi.fi/ppquotes/hienot_unet.txt
  00:48 < Sparrow> jahas, kun unista aletaan puhua, niin pastetanko taas linkin elämäni parhaimpaan uneen
  00:49 < Sparrow> http://netti.nic.fi/~tempjon/uni.txt 18-Jun-2010 18:48
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 17. Fum

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  142
  Jättäkää nyt tuo helvetin @ishiguro omaan arvoonsa. Ymmärrän kyllä, että tämä on siinä mielessä poikkeuksellinen tapaus, että hän pitää yllä edes jonkinlaista uskottavuutta ja asialinjaa. Trollien pussiin tämä henkilö kuitenkin selvästi pelaa, ja itselleni tulee kyllä voimakkaasti mieleen näistä teksteistä Jussi Kari. Saatan osua ihan hutiin, mutta aika varma kuitenkin olen. Joka tapauksessa henkilön kanssa vääntäminen on täysin turhaa ja se sekoittaa tätä muuten asiallista ja erinomaista ketjua.
   
 18. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 555
  Jepjep, iskekää ignoreen suoraan nuo aina kun havaitsette. Ei tarvitse katsella ihmeellisiä länkytyksiä eikä ketju täyty näille (täysin turhasta) vastailusta.
   
 19. Long John Silver

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  21
  Pentillä on selvästi myös toinenkin puoli tai ehkä Hämeenlinnassa on joku toinenkin Pentti Viljakainen. Jos, niin sori siitä.
  ”Pentti Viljakainen on ilmoittanut, ettei enää ole käytettävissä hallituksen jäseneksi.” http://spotidoc.com/doc/3611499/vuosikokouksen-pöytäkirja-2014--pdf-
  Samaan pakettiin https://www.opusliberum.com/?op=books&id=17&cid=564&cgid


   
 20. Yliammuntaako

  Rekisteröitynyt:
  22.01.2017
  Viestejä:
  23
  Ja siinähän se tuli pähkinänkuoressa tämäkin. Näinhän se juurikin on...

  Niin ja Ishigurolle vielä (tämä jääkööt viimeiseksi) milläs peruusteella nämä 65-80-vuotiaat mummot jotka kirjeitä ovat saaneet on targetoitu sitten?
   
 21. uberweis

  Rekisteröitynyt:
  29.03.2013
  Viestejä:
  11
  EDIT: Ei mitään...
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 22. mauno k

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2016
  Viestejä:
  14
  Sopii mielikuvaprofiilliin :(
   
 23. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Päähän alkaa koskea kun joutuu näin yksinkertaisia asioita vääntämään rautalangasta. Eihän trollit tiedä nimen perusteella minkä ikäisestä ihmisestä on kyse. Liittymästä on heidän havaintojensa mukaan ladattu jotain oikeudenhaltijaa kiinnostavaa. Kirjeet lähtee liikkeelle. Mummo on voinut nyt sitten saada kirjeen monestakin syystä. On voinut tapahtua virhe jossain kohtaa prosessia, tai sitten ehkä mummolla on ollut se avoin wlan. Mistäs me sitä voisimme tietää? Se että mummot saa kirjeitä ei kuitenkaan tarkoita etteivätkö trollit yrittäisi kirjeitä todellisille lataajille lähettää. Tekevätkö "hienoa työtä"? Eivät tee. Tekevät monella tavalla paskaa työtä ja voimme luokitella heidät esim. ihmissaastaksi, jos haluamme, mutta ei se näitä tosiasioita miksikään muuta.

  Selittäkää nyt miksi trollit näkevät vaivaa saadakseen niitä tietoja IP-osoitteiden perusteella operaattoreilta, jos on aivan sama kenelle kirjeet lähettää (syyttömät maallikot maksaa parhaiten), kuten väitettiin?
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 24. pötykkä

  Rekisteröitynyt:
  07.03.2011
  Viestejä:
  92
  Herra Hatanmaalta on luotto menossa niin alas kuin vain voi. Voi olla että edes senioritansseihin ei pääse vahtimestariksi tarkistamaan lippuja.

  Kannattaa kysellä noilta hedmann partnerssien yhteistyökumppaneilta että ovatko tosiaan jatkamassa yhteistyötä heidän kanssaan, kun tuo Googlen näkyvyys kyseisen firman osalta on noin arveluttava :) Kyllä se siitä.
   
 25. p.alavus

  Rekisteröitynyt:
  12.05.2016
  Viestejä:
  25
  .
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti