Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  1 927
  Mutta tuolla ei ole mitään historiaa mitä nuo ovat, on laitettu asiakkaat alle, mutta milloin ne on ollut asiakkaita? Eikö ole hieman naurettavaa huijata uusia asiakkaita sillä, että se mitä HP ilmoittaa asiakkaaksi, oliskin vaikka 2 vuotta vanha listaus? Kyllä minusta tuossa silloin uusia asiakkaita yritetään vedättää, kun joni sanoo, että katsokaa meidän asiakkaat.

  Ne pitäisi olla referenssin alla, jotka aikaisemmin HP palveluja käytti, ei ilmoittaa asiakkaana niitä, jotka aikasemmin käytti yrityksen palveluja.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 2. Yritysten tuki Banned

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  69
  Ei Jonilla ole mitään hätää vuonna 2019. Uusimaa Kokoomus ja riippumaton. Vantaalta ei tarvitse saada yhtään ääntä kuten ei Trump Californiasta. Espoo/Kaunianen riittää.
   
 3. p.alavus

  Rekisteröitynyt:
  12.05.2016
  Viestejä:
  25
  .
   
  Viimeksi muokattu: 03.02.2017
 4. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Hedman Partnersin mukaan suurin osa kirjeen saajista maksaa.

  Silti, 25 000 kirjettä, joissa maksettu valvonnan kuluja 400 euroa + 50 euroa jokaista "valvottua" nimikettä kohden. Olettaen että yksi vertaisverkon käyttäjä olisi keskimäärin ladannut yhden tuotantokauden, se tekee 400 euroa + (50 x 10) euroa, eli 900 euroa valvonnan kuluja. 25 000 vertaisverkon käyttäjää olisi aiheuttanut valvonnan kuluja 22 500 000 euroa. Onko Hedman Partners muka maksanut yli 20 miljoonaa tälle saksalaiselle firmalle (tai jollekkin muulle taholle), kun vuoden liikevoitto on alle 100 000 euroa? Tai onko sillä osoittaa niin paljon kuluja omasta toiminnastaan. Varsinainen emävalhe!

  Hedman Partners laskuttaa valvonnan kukuluja siis kertautuvasti. Eli yksi nimike (TV-sarjan 1 jakso) on heidän mukaansa aiheuttanut 50 euron kulut. Kymmenen TV-sarjan jaksoa on siis muka aiheuttanut 500 euron verran nimike-kuluja. Mistä tuo kertautuva kustannus muka muodostuu? Siitä ei aiheudu tasan yhtään mitään lisäkuluja minkä nimistä torrentia valvontaohjelma seuraa, tai sisältääkö kyseinen torrent yhden tai kymmenen tiedostoa! Todellisia kuluja olisi muuutama kirjain tai numero saattaa tulla tulostimesta lisää paperille ja jäädä kiintolevylle. Kustannus siis alle sentin per nimike! Täysin tuulesta temmattu 50 euron kulu joka veloitetaan uhrilta.
   
 5. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 530
  Voitostahan ei voi mitenkään päätellä mitä on maksettu, voitto on voittoa... Eli se mitä jää niiden maksettujen jälkeen.
   
 6. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  1 927
  :comp::rofl: Saattaisi asiakkaat kaikota, kun näitä tulee enemmän esiin, hyvä markkinoida Fazerin, Altian ja kumppaneiden nimellä, mutta totuus on tämä :D
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 7. Long John Silver

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  21
  Pitää muista, että rahat tuskin menevät toimistojen kirjanpitoon, koska ovat asiakasvaraintilillä. Siis omassa kassassaan. Ei koko bisnes välttämättä näy tuloksessa lainkaan. Varat kulkevat omia teitään taustalla olevien yritysryppäiden kautta.
  Kuten täällä aiemmin todettu, niin maksamatta jättävät asiakkaat mahdollistavat sen, että joku muu laittaa rahaa kiertoon eli rahanpesun.

  Viljakaisen firmoista löytyi paljon puhuvia kytkyjä Viroon ja kotimaahan, mutta en saa jostain syystä tänne julkistettua spämmifilttereiden läpi.
   
 8. juhanasta

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  85
  Ja sama nimimerkki kirjoittanut samalla kanavalla, että tarpeeksi nuori kun on niin varma ehkäisykeino.
   
 9. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Rohkenen olla eri mieltä. Mikäli asianajajien yhdistys (mikä olikaan nimeltään) on sitä mieltä, he eivät joko ole tilanteeseen tarpeeksi syvällisesti tutustuneet tai ovat rosvojen liiga ja puolustavat vertaistaan. Tai sekä että.

  Onko hyvän tavan mukaista vaatia kohtuuttomaksi paisuteltuja korvauksia? Onko hyvän tavan mukaista toimia yhteistyössä hämäräperäisen firman kanssa joka ylläpitää itse torrent-käyttäjien parvea esittääkseen vielä vuosienkin kuluttua kärsivänsä huomattavaa vahinkoa, vaikka todellisuudessa mitään vahinkoa ei ehkä kärsitäkkään? Eiköhän hyvään tavan mukaan kuuluisi sentään olla selvillä siitä minkälaista mafiaa edustaa. Onko hyvän tavan mukaista olla ottamatta huomioon asioita tapauskohtaisesti? Esimerkiksi kolme vuotta koko kautta jakanut tai muutaman minutin TV-jaksoa ladannut asetetaan samaan korvausvaateeseen koska "meitä ei kiinnosta kuinka kauan tai paljon olet jakanut".

  Jos autosi parkkipaikalla tönäisee kolhun 10 000 euron arvoiseen vanhaan Nissaniin, ja asianajaja lähettää sinulle kirjeen jossa kirjoittaa: maksa 1 000 000 (miljoona) euroa tai vedämme sinut oikeuteen jossa maksat kuluja ainakin 20 000 000 euroa, oletko mielestäsi tekemisissä hyvän tavan mukaisesti toimivan asianajajan kanssa? (Tässä torrent-asiassa on vieläpä erittäin kyseenalaista onko kolhua, eli aiheutettua vahinkoa, edes olemassa).

  Näinhän Hedman Partners juuri tekee, se paisuttelee yhden TV-jakson käyvän hinnan yli satakertaiseksi (nimike + valvonnan kulut) ja uhkailee oikeudenkäynnillä joka paisuttaa kulusi monikymmenkertaiseksi jos et maksa kohtuutonta korvausta.

  Käytin auto-esimerkkiä, jotta rikkaammatkin ihmiset ymmärtävät asian. Heille kun muutamasta eurosta puhuminen on vaikea ymmärtää mitenkään merkittäväksi. Meille köyhille jokainen euro on merkittävä.

  Jos vertaisverkon käyttäjiä on tuhat jotka lataavat 10 - 20 euron arvoisen TV-sarjan, aikoo Hedman Partners kääriä näiltä tuhannelta ihmiseltä yli satakertaisen korvauksen kaupan hintaan. Eikä elokuvan oikeudet omistava saa edes itselleen kaupassa myytävän tavaran hintaa, vaan ainoastaan murto-osan siitä!! Jos tuotantokauden arvo on 10 - 20 euroa, paljonko mahtaa nimikkeiden oikeuden omistaja siitä saada - muutaman sentin!

  Todellisuudessa Hedman Partners ei siis ole yli sata kertaa pahempi roisto kuin vertaisverkon käyttäjä, vaan lienee vähintään tuhat kertaa pahempi roisto (paisutellen korvausvaateen sen arvosta tuhatkertaiseksi). Moni vertaisverkon käyttäjä ei lopulta ole edes roisto laisinkaan, vaan ostaa myös tuotteen jonka on aiemmin ladannut. Tällainen massajahtaaminen tekee kaikista ihmisistä aivan syyttä roistoja. Hyvän tavan mukaista?

  Vertaisverkon käyttäjiä osoitellaan "sinä olet jakanut" -asenteella, ei "sinä olet ladannut" -asenteella, eli jokaisen harteille asetetaan monikymmenkertainen korvausvaatimus. Kun aiotaan käydä läpi massoittain vertaisverkon käyttäjiä, ja JOKAISELLE heistä sälyttää korvaus jakamisesta toisellensa, putoaa kokonaan pois pohja jakamisesta syyttämiselle: ethän voi syyttää kymmenen ihmisen joukkoa siten, että syytät jokaista heitä tiedoston jakamisesta kymmenelle henkilölle! Jos aiotaan jahdata massoja, pitäisi siis korvaustakin hakea lataamisen, ei jakamisen perusteella. Todellinen korvausvaatimus pitäisi siis pudottaa siihen hintaan minkä oikeuden omistaja saa kaupasta myydystä tuotteesta, muutamaan senttiin per nimike.

  EDIT: jokaisen harteille asetetaan moniSATAkertainen korvausvaatimus (jos oikeuden omistajan laskettu menetys olisi muutaman sentin per nimike, ja MAO on siitä tuominnut 50 euron "käyvän" korvaushinnan). 50 euroa on 5000 senttiä, kyllä siinä monisatakerinen käypä korvaus on nimikkeeseen laitettu.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 10. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Liikevaihtokin Hedman Partnersilla taisi olla se kaksi miljoonaa. Tee sitten päättelysi siitä. Mutta tällaisessa epäselvyydessä kyllä syytä tarkistaa ne kulut, jos petosta tutkitaan!
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 11. Vesihana

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  4
  Paljonkohan näitä kirjeitä menee täysin syyttömille? Netistä poimittujen kommenttien perusteella aika paljon, mistäköhän se johtuu? Onko tämä valvontaa suorittavan yrityksen todisteiden sepittäminen juurikin taustalla. Entä jos syytön esim. Ikäihminen tai muuten ei täysissä voimissaan oleva on maksanut, niin onkohan hp:lla sitä kuuluisaa munaa selvitellä asiaa vaikka ihan julkisuudessa ja maksaa takaisin ja pyytää anteeksi. Ei varmaankaan, jos tarkoituksena on vain saada rahaa huijattua. Voisivat vaikka tarkistaa kuka on maksanut ja löytyykö sieltä vanhuksia tai sellaisia, joiden voisi olettaa olevan muita kuin elämäntapawarettelijoita. Nämä kiristäjät omavat sellaisen julkisuuskuvan, että kukaan selväjärkinen ja itsesuojeluvaiston omaava ihminen, ei ole heidän kanssaan missään tekemisissä. Tämä Turre on valumassa samaan kastiin heidän kanssaan. Lakimiesliitto, jos pitää tätä hyvien tapojen mukaisena, on yhtä epäilyttävän oloinen koijarikerho.
   
 12. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  788
  torrent trackerit vetää random ipeitä parveen(data ei liiku mutta ip on parvessa) ja hpeen valvontasofta merkkaa parven koon ja ipeen listaan vaikka testilatausta ei edes tehty.
   
 13. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  3 150
  Se, että trollibisnestä hoidetaan asiakasvaraintilin kautta, ei muuta mitenkään sitä tosiasiaa, että kirjanpito ja myyyntireskontra on hoidettava asianmukaisesti. Hyvä, että mainitsit tästä, niin laitan asiasta kirjelmän samalla KRP:lle, tuota kansainvälistä rahanpesua ajatellen.
   
 14. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Minusta näiden Adultian ja Hedman Partnersin koko toiminta on iljettävää ja käsittämätöntä, lähteä muodostamaan kuviteltuja kustannuksia ja monisatakertaisesti paisuteltuja korvausvaateita. Jos laskennalliset vahingot (ja luultavasti ei edes todelliset) oikeuden omistajalle ovat muutaman sentin, siitä vaatia tuhansia euroja tai lähteä viemään ihmisiä kymmeniä tuhansia maksaviin oikeudenkäynteihin on iljettävää toimintaa, petos joka kohdistuu kymmeniin tuhansiin ihmisiin.

  Lain suojissakin voi todella harjoittaa monenmoista toimintaa, kun löytyy se mätä omena jolla ei eettisiä rajoitteita ole. Tätä ei tavallinen ihminen odota kohtaavansa asianajotoimiston harjoittavan.

  No niin, enää en vastaa heille jotka väittävät tämän toiminnan olevan hyvän tavan mukaista. Tulipa nyt vaan päreet poltettua.
   
 15. perusreima

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  1
  Oliko Flintin saama ns. tuomio tekijänoikeusrikkomuksesta vai rikoksesta ? lähinnä kiinnostaa se vanhenemisaika, jos on saanut kirjeen esim. 2014 joulukuussa, niin vieläkö siitä voi syytteen saada markkinaoikeuteen ? Eikö se ole rikkomuksissa 2 vuotta ja rikoksessa 5 vuotta.
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  3 150
  Tämä nimenomaan on yksi juttu, joka auttaa osaltaan kaatamaan tämän trollibisneksen ja siihen panostan seuraavaksi.
   
 17. huhaha

  Rekisteröitynyt:
  29.07.2005
  Viestejä:
  309
  Syyteoikeus vanhenee 3 vuodessa (tekijänoikeusrikkomus) tai 10:ssä (tekijänoikeusrikos), ja korvaus- ja hyvitysoikeus 3 vuodessa.
  Käräjille mennään rikoksesta.

  Muokattu oikeat ajat
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 18. Vesihana

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  4
  Elikkä joniboy ja muut wannabesamurait huiskii miekkansa kanssa ja saa tapporahan jokaisesta, oli tämä sitten syytön tai syyllinen. Onhan se tietenkin se kilotavun lataamineen jotain paska elokuvaa, niin iso rike, että ei haittaa vaikka tuleekin vähän tämmöistä collateral damagea.
   
 19. Satunnainen ohikulkija

  Rekisteröitynyt:
  13.04.2016
  Viestejä:
  477
  Flintin tapauksessa kyse ei ollut kummastakaan, ainoastaan hyvitysten maksamisesta. Käytännössä tuo oikeus vaatia hyvityksiä (eli haastaa MAO:een) on näissä keisseissä kolme vuotta (teon havaitsemisesta eteenpäin).
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 20. Long John Silver

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  21
  Mutta tässä bisneksessä ei myydä mitään, joten miksi pitää reskontraa. Pyydetään vain [suojelu]rahaa.
   
 21. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 047
  Vuonna 2015 karvan verran päälle miljoona ja 14 kirjeen nuolijaa tuolloin firmassa.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 22. teralt

  Rekisteröitynyt:
  09.06.2007
  Viestejä:
  419
  Kerrassaan hulvatonta :) Manuaalinen ignore, nerokasta! Kumpi, äiti vai isikö sinulle sitä listaa tekee, josta voit tarkistaa kenen viestejä saat lukea ja kenen et :D
   
 23. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  788
  luulen että täysin syytön maksaa siinä missä täysin syyllinenkin jos ei paremmin....
   
 24. (A)Social justice warrior

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  41
  Uusi soturi ilmoittautuu palvelukseen. Itse olen kirjeiltä vielä välttynyt mutta koen tämän asian yhteisen taistelun arvoiseksi. Lähetellään nyt vaikka ensiksi paheksuvat meilit kaikille noille client listan yhtiöille ja ilmoitellaan tänne mitä vastaavat. Kiitokset kaikille inspiroiville ihmisille tässä ketjussa (ei nimiä, tiedätte keitä olette) jotka ovat tehneet huimaa duunia asian puolesta.
   
 25. Kuraputti

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  1
  Oisko joukosa semmosta jolla onnistus kansalaisaloittern teko laista jolla sais suitsittua nämä postimyyntifirmat?
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti