Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. BesserWisser

  Rekisteröitynyt:
  05.03.2014
  Viestejä:
  33
  Ihan mieletön haku kyllä tuo Ishiguron paljastaminen Joniksi. Huikeaa muro sherlokointia. Ei voi kun olla ylpeä.

  Ja samalla ihmetellä kuinka daiju voi olla että tällaiseen ketjuun kirjoittelee ja vielä tunnistettavasti.

  Nami nami. Vituttaako Joni kun haaveet alkaa kaatumaan?

  Samarinia vatsahaavaan kyllä se siitä.

  ps. Aika monella kiristyskirjeen saajalla on hyvä naamamuisti. Pöly ei välttämättä laskeudu koskaan <3
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2017
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Varsinkin ne naiset..;) Mua niin naurattaa tämä ninjajuttu, ei muuten tykkään niistä kovasti, mutta kun sensei kurittaa tavallista suomalaista naista ja lasta, ei oikein opetukset ole menneet perille.
   
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Tämä on erittäin salaista tietoa ja se paljastetaan vain vihkiytyneille Murolaisille..
   
 4. Pelihemmo

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  171
  Petos, Wikipedia: "Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

  Mutta kiristäjät tietysti puolustautuu että: "tämähän on aivan laillista toimintaa: meillä on oikeusistuimen lupa vaatia naurettavasti ylimitoitetut korvaukset ja tekaistut kulukustannukset." Siinä vaaditaan erityistä sitkeyttä, että joku tuon puolustuksen jäkeen jatkaa petoksen tutkimista. Tuo "oikeudetonta" toimii kiristäjille suojelusenkelinä. Poliisillahan nousi tumput pystyyn jo heti alussa, ainakin mitä massamediasta luki.

  Kuinkahan paljon MAO edes haluaa kuunnella ja on tutustunut kiristäjien toimintaan, kun MAO:ssa katsotaan tätä tapausta siltä kantilta että onko vertaisverkon käyttäjä ladannut TV-sarjan. "Piraattihan" siellä istuu tuomittavana: vaikka se toinen osapuoli olisi paljon isompi roisto, ei heitä olla siellä tuomitsemassa. Vai kuinka on?

  "2 § Törkeä petos
  Jos petoksessa
  1) tavoitellaan huomattavaa hyötyä,
  2) aiheutetaan huomattavaa tai erityisen tuntuvaa vahinkoa,
  3) rikos tehdään käyttämällä hyväksi vastuulliseen asemaan perustuvaa erityistä luottamusta tai
  4) rikos tehdään käyttämällä hyväksi toisen erityistä heikkoutta tai muuta turvatonta tilaa"

  Jos tuota petoksena tutkitaan, ilman muuta kyseessä on sitten myös törkeä petos. 1) Jos menetetyt tulot on oikeasti lähellä nollaa (tai tasan nolla), ja vaikka se olisi se 50-euroa-sopii-joka-tapaukseen niin tonnin-parin korvausvaatimukset on melko huomattava hyöty kirjeiden ja muutaman sähköpostin lähetyksestä. Ja tätä tehdään teollisessa mittasuhteessa, kymmeniä tuhansia uhreja hankkien. Siihen vielä päälle tuotot oikeudenkäyntien palkkioista. Ei mikään pienen mittasuhteen operaatio olekkaan! On vähän eri tason juttu kuin myydä olematonta puhelinta Tori.fi:ssä! Joka muuten on petos.

  Aiheutettu vahinko on kuitenkin erityisen tuntuva. Tietysti ministerin tai tuomarin kukkarossa ei tonni tunnu missään, mutta meikäläiselle se on niin iso raha, että sitä ei saa säästettyä missään ajassa, ja niin on monelle muullekkin.

  4) Kirjeistähän käy selkeästi ilmi kuinka ihmisiä pelotellaan korkeilla oikeudenkäyntikuluilla, useaan otteeseen. Käytetään hyväksi sitä, että vertaisverkkoa käyttänyt tuomitaan MAO:ssa häviäjäksi joka tapauksessa, kun HP:llä on kiistattomat (ja virheettömät!) todisteet. Eli on varma tuho edessä jos uskaltaa lähteä itseään puolustamaan: vaikka saisit kohtuullistettua korvausvaatimukset, oikeudenkäyntikuluista tulee moninkertainen vahinko. Harva on niin hullu ja kostonhimoinen että lähtee käymään oikeutta aiheuttaakseen HP:lle muutaman satasen tappion ja itselle kymppitonnien tappion!

  Kirjeen saaneet on tässä erityisen heikossa tilanteessa. Lainsuojaa vailla. Ainoa lainsuoja taitaa olla siinä Lex Karpelassa jonka mukaan vain merkittävästi jakaneita saisi hätyytellä. Lex Karpelassa on kyllä jotain järkeä: kun korvaukset ja mahdolliset oikeuskulut on näin suuria, silloin täytyy aiheutettujen menetystenkin olla suuria. Oikeasti. Tai muuten tehdään suuri vääryys.

  Ja kohta 3) on (tai oli) aika ilmiselvä, eikös lakimiehiin pitäisi voida luottaa? Minulla tuo luottamus kärsi hirveän inflaation, ensin Anttilan verkkokaupan alen asiakkaiden huijauksessa, ja sitten tämä. Meninpäs lankaan, kun arvelin että otan yhteyttä asialliseen tahoon.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Mu
  Lakimiehiin minulla on mennyt luottamus jo ajat sitten, joskus siitä täällä avauduinkin. Pitää vaan luottaa omaan itseensä. Jokainen vähänkin järjellään ajatteleva tajuaa, että tässä on "Keisarin uudet vaatteet". Meidän koko järjestelmä on mennyt tämmöiseen hulluuteen mukaan.

  Epäilenpä jopa, että tässä on korkean tahon siunaus, koska Suomi haluaa olla EU:n mallioppilas kaikessa. Tätä on lobattu piratismin kitkemisellä ja meidän ääliöt päättäjät ovat antaneet tälle toiminnalle ainakin hiljaisen siunauksensa. Tätä ei tietenkään voi mitenkään todistaa, paitsi jos Hatanmaa ja kumppanit joutuvat leivättömän pöydän ääreen, niin silloin paljastavat toimeksiantajansa.
   
 6. Melinoe

  Rekisteröitynyt:
  26.01.2017
  Viestejä:
  14
  Tämä tutkintahommahan saattaa selittää sen, miksi Markkinaoikeudesta erikseen sanottiin, että se meille tullut kirje pitäisi säilyttää... Tuskin tuollaiset normaalisti niitä kiinnostaa. Kai se tieto sitten on kulkeutunut sinnekin.

  [​IMG]

  Edit: Kyllä voi kuvan lisäys olla hankalaa tähän aikaan... :(
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 7. mauno k

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2016
  Viestejä:
  14
  Alkaa olla jo "Hollywood" ainekset! Ex merirosvo (piraatti) Sparrow, parannuksen tehnyt sensei Ishiguro taistelee "mustan lesken" johtamia merirosvoja vastaan, oikeudenmukaisemman maailman puolesta!!! :D
  (toki, siinä tulee ihan hyvät "siivut" itsellekin).
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 8. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Mahetsu juttu, kyllä nyt nukuttaa hyvin! Erityiskiitos Pentille, että paljastit tämän konnuuden. Aina on vanhalla lakimiehellä sydän paikallaan.;)zzz
   
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Sitähän mä olen koko ajan sanonut, että tämä on parempaa tositeeveetä, kuin mikään. Kohta alkaa valtarakenteet hajoamaan, kun kansalaisaktivistit panevat miettimään, että hallootaa, kuuleeko kukaan.. Onneksi ovat jo alkaneet kuulemaan.

  Tämä, jos mikä on kansanliike parhaimmillaan. Yhdistämällä tiedot ja taidot, tullan saamaan jotakin aikaiseksi.
   
 10. peki55510

  Rekisteröitynyt:
  28.01.2017
  Viestejä:
  4
  '
   
  Viimeksi muokattu: 06.02.2017
 11. huuhkajat Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  10
  Miksi ihmeessä Hatanmaa ja kumppanit joutuisivat leivättömän pöydän ääreen? Hän ja kumppanit harjoittavat täysin laillista liiketoimintaa ja noudattavat hyvää asianajotapaa. Emme elä Venäjällä, Suomessa leivättömän pöydän ääreen joutuvat laittomuksiin syyllistyneet. Sinäkin olet syyllistynyt laittomuuksiin ja kun olet jäänyt kiinni laittomuudesta, uhriudut ja syyllistät muita siitä, että sinä olet syyllinen. Tyypillistä perussuomalaisen käytöstä.
   
 12. huuhkajat Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  10
  Tällä kansaliikkeellä on ilmeisesti tavoitteena luoda Suomeen kommunistinen rosvovaltio, jossa laillinen markkinatalouteen perustuva liiketoiminta on kiellettyä ja varastaminen on tehty sallituksi?
   
 13. Juhalius

  Rekisteröitynyt:
  09.10.2010
  Viestejä:
  4 555
  Ja nyt kaikki tekee näin perässä eikä vastaile tälle suomen surkeimmalle trollille (joka rekisteröityi jo varmaan kymmenettä kertaa banniensa jälkeen)

  Ääliö ignoreen -> ei tartte kattella sen juttuja

  [​IMG]
   
 14. Testo

  Rekisteröitynyt:
  04.07.2016
  Viestejä:
  148
  Aikaisemmin arvelin nimimerkin syntyneen kirjailijan mukaan. Yhden Kazuo Ishiguron kirjan olen itsekin lukenut vuosia sitten.

  Nämä Hatanmaan anime- ja kendomieltymykset ovat huvittavia yhteensattumia varsinkin kun Noboru Ishiguro-niminen animeguru on ilmeisesti vaikuttanut viime vuosisadan aikana. Vaikea silti uskoa, että Joni tällä tavoin möhlisi nimimerkkinsä kanssa. Hedman Partnersilla on kuiteskin ollut suhteellisen skarppi ote tähän touhuun jos vertaa muihin toimijoihin. :think:
   
 15. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  "mikä on paljon ja miten se edes liittyy tähän."
  Taisit vastata omaan kysymykseesi.
  3-6kk käsittelyaikataululla vähimmäisellä arviollasikin operaattoreilla kestäisi 8 vuotta käydä läpi lähetetyt hakemukset. (25 vuotta kolmelle operaattorille jaettuna)
  Mutta joo. Paskan jauhanta ja hienojen lukujen keksiminen onkin fantsua.
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2017
 16. huuhkajat Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  10
  • 1.1 Turhien viestien kirjoittaminen on kiellettyä. Mieti ennen viestin lähettämistä, onko sinulla annettavaa keskustelulle.
  Ei sinulle ainakaan äidinkielen alkeet ole menneet perille,kun et tiedä, että maiden nimet kirjoitetaan aina isolla alkukirjaimella.:kahvi:
   
 17. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Hihih.. Ei tietenkään pitäisi antaa trollille kirvesvartta, mutta olet niin hauska. Oletko Jonin äiti? Katoppas kun kasvatuksesi on mennyt täysin persiilleen, poikasi ei ymmärrä oikeaa eikä väärää. Suomen lakien mukaan he toki menevät, mutta hyvän asianajotavan kanssa asiassa ei ole mitään yhteistä. Kaikki tätä trollitoimintaa harjoittavat lakimiehet ovat täysin moraalittomia ketkuja.

  Minä en ole syyllistynyt mihinkään laittomuuksiin. Mielestäni on todella törkeää edes sanoa tuommoista. Jos IP-osoitteestani on ladattu/jaettu tekijänoikeudellista materiaalia, poikasi on esitettävä siitä todisteet. Enkä ymmärrä, miten perussuomalaiset liittyvät tähän, kun edes puolueen jäsen ole.

  Ryhdistäydy sinä äitinä ja sano pojallesi, että lopettaa tämmöisen suomalaisia perheitä riepovan toiminnan. Jos hän olisi poikani, antaisin tukkapöllyä.
   
 18. mauno k

  Rekisteröitynyt:
  25.12.2016
  Viestejä:
  14
  Hohhoijaa...teidän toiminta alkaa saada jo säälittäviä piirteitä...:(
   
 19. Marsupilami9000

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2017
  Viestejä:
  6
  Siitä vaan vaikka form-o-fill laulamaan ja täyttämään lomakkeita. Onnistuu myös esim. bashilla ja xdotoolilla, jos haluaa esimerkiksi suolata noin 99% suomalaisista nimiyhdistelmistä Turrelle vaikka näin:
  Koodi:
  #!/bin/bash
  sleep 2
  
  etunimet=(
  "Aku"
  "Iines"
  )
  sukunimet=(
  "Ankka"
  "Hanhi"
  )
  
  while true
  do
   i=$RANDOM
   let "i %= ${#etunimet[@]}"
   etunimi=${etunimet[$i]}
   i=$RANDOM
   let "i %= ${#sukunimet[@]}"
   sukunimi=${sukunimet[$i]}
  
   for (( i=0; i<${#etunimi}; i++ )); do
    xdotool key "${etunimi:$i:1}"
   done
   xdotool key space
   for (( i=0; i<${#sukunimi}; i++ )); do
    xdotool key "${sukunimi:$i:1}"
   done
   xdotool key Tab
   sleep 0.5
   xdotool key shift+Tab
   sleep 0.5
   xdotool key BackSpace
   sleep 0.5
  done
  Jos haluat testata, käynnistä skripti ja kohdista kursori kahden sekunnin sisällä etunimi-kenttään.

  Sivuillahan mainitaan tietosuojaselosteessa, että tietoja tallennetaan vain evästeisiin; eivät mainitse mitään siitä, että mitään tallennettaisiin palvelimille. Ei tällaisesta toiminnasta siis mitään haittaakaan pitäisi olla :rolleyes:

  Hauskan näköinen muuten tuo alkuperäinen Neuvottelija-template (Turren sivu), kun on valmis Osta-nappi ja lähdekoodissa luvataan toimitusaikakin 2-5 arkipäivässä.
   
 20. huuhkajat Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  10
  Täysin epäasiallista kirjoittelua ja toisen kirjoittajan henkilöllisyydellä spekulointia, molemmat kiellettyjä palstan säännöissä.

  Sinulla ei ole varaa antaa kenellekkään kasvatusohjeita, olet itse syyllistynyt laittomuuksiin ja kun kiinni jäät, ulkoistat vastuun taholle joka sinut on laittomuudesta kiinni saanut, noinko olet lapsiasikin kasvattanut toimimaan?:eek:

  Asianajoliitto on todennut Hedman Parnersin näissä kirjeasioissa noudattavan hyvää asianajotapaa, Hedman Partners myös harjoittaa täysin laillista liiketoimintaa, se ei ole rikkonut Suomen lakia vastaan kuten esim. sinä olet tehnyt tässä lataus- ja jakamisasiassa.
   
 21. huuhkajat Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  10
  Minua isänmaallisena suomalaisena häiritsee, että suomalainen ei kunnioita isänmaataan sen vertaa, että opettelisi kirjoittamaan sen nimen oikein.
   
 22. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 111
  Onko nuissa HP kirjeissä kukaan muu ollut allekirjoittaja kuin Hatanmaa? Entä onko HP:llä peruspalkan lisäksi jotain provisiota "voitettujen" juttujen takia? Verotiedot ovat julkisia ja ne voi käydä katsomassa verotoimistossa, olisi mielenkiintoista katsoa onko palkka yllättäen noussut parin vuoden aikana. Kun vaikka 60 000 suomalaiselle lähettää kirjeen, niin jotkut maksaa ja mahdolliset provisiot näkyy palkassa.
  Totta kai jokainen haluais enemmän palkkaa ja mitä sen eteen ei tekisi.
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Ei muuta, kuin sano äitinä pojallesi että haastaa oikeuteen, niin saadaan kunnon show. :hammer:
   
 24. huuhkajat Banned

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  10
  Ehkä sinulla on tapana ristiinpukeutua, mutta minä olen ihan vain miehenä ja isänä mielellään myös jatkossa.
  Eihän ne sinua haasta kun olet meuhkannut niin paljon, sehän sinun taktiikkasi onkin ollut, laittomuuteen syyllistyttyäsi sinulla ei ole ollut selkärankaa myöntää tekoasi ja vastata niistä, vaan sinä olet aloittanut laajamittaisen laittomuuden uhrin ja sen asiaa ajavien parjauskamppanjan. Ällöttävää selkärangattomuutta, oletko varma, ettei kasvatus ole tartuttanut sitä myös lapsiisi? Mistään ei kanneta vastuuta, syyllinen löytyy aina muualta kuin peilistä.


  10 pv loma! T:Moderaattori
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 28.01.2017
 25. sranat

  Rekisteröitynyt:
  04.01.2008
  Viestejä:
  2 111
  Turhaan Dame vastaat enään yhtään tuolle, tuli agressiivisella ja hyökkäävällä tyylillä sanoon oman asiansa ketjuun, hän on omat 15min saanut, modet hoitaa loput.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti