Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

NOSTOJA MUROPAKETIN SISÄLLÖSTÄ
 1. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  904
  hahaa joo :D
   
 2. jon bon joni

  Rekisteröitynyt:
  22.01.2017
  Viestejä:
  27
  Ketjussa esitetyn tarinan mukaan Turren kaavake tallentaa tietoja reaaliajassa, sitä mukaa kun täyttää kaavaketta, eli vaikka jättää "lähetä" napin painamatta tiedot ovat jo Turrella - ja kaavake taitaa melkein ensimmäiseksi kysyä sähköpostin ja hetu:n?
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2017
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. Jeriko

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  25
  Korjatkaa joku, jos väärässä mutta nettilomaketta täyttäessä voi ilman kirjoittajan suostumustakin tallentaa sivuston haltijan palvelimelle väliaikaisvedoksen kaikesta kenttiin syötetystä tiedosta. Vähän niinkuin email sivustoillakin tallentuu luonnos automaattisesti.
  Ei kyllä ainakaan lisää luottamusta jurisdiikkakauppiaaseen, että salakuunnellaan potentiaalisia asiakkaita ja epätoivoisesti napataan "hihasta" kun huomataan, että kauppaa ei syntynytkään...
  Mutta hei camoon, ei tartte kuin katsoa Turren Juutuubi video ja paljastuu miten imelä huijaustarina on kyseessä.
  Mutta heidän mukaansa pari sataa onnetonta on jo heidän palveluitaan käyttänyt joten selvästi mediapanostus on tuottanut hedelmää...
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 791
  Eli tallennetaako siellä henkiötietoja ihmisen tietämättä eli lähettämättä viestiä eteenpäin? Tämähän alkaa vaikuttamaan jo erittäin epäeettiseltä, jos näin on.
   
 6. Herskamonni

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2015
  Viestejä:
  130
  Ei tämä mikään tarina ole, sivun koodia ja toimintaa tarkastelemalla voi jokainen tämän todentaa ja totta se on.
   
 7. Jeriko

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  25
  Ihanaa. Yksi boikotoitava ja maan rakoon ajettava firma lisää! Tästä pitäisi ehdottomasti saada maininta www.kiristyskirje.fi -sivulle, jolla tälläkin hetkellä markkinoidaan kupletin osakasta Turre Legalia "hyviksenä", joka voi tehokkaasti auttaa ahdingossa olevaa vaikka tosi asia on, että koulukiusaajan pikkuveljelle maksettu suojeluraha ei voi kauas kantaa...
   
 8. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  987
  Tietoisuus lisää yhteistä tuskaamme mutta köysi kiristyy kupletin ympärillä hyvä niin!

  Aasiasianliitto saisi ottaa kantaa näihin asianajajien käyttämiin menetelmiin. Ilmenneet tavat eivät istu minun pirtaan eikä missään nimessä mielestäni hyviin asianajajatapoihin.

   
 9. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 791
  Hyvä homma, että olet omalta osaltasi laittanut viestiä eteenpäin. Nyt kun on tuo hieno kooste asiasta, niin sen voi liittää siihen omaan henkilökohtaiseen viestiin liitteeksi.

  Kiitos kiitoksista ja kiitos samoin! Näitä tulee yksärinä ja jokaisessa on myös kiitos kaikille hyvästä työstä. Tästä oikeasti saa sitä voimaa, että tietää tehneensä oikein. Pitää välillä sanoa, kun minulle vinoiltiin politiikasta, niin eräskin laittoi, että vaikka olisit missä puolueessa, niin äänestäisin varmasti. Hahhah.. mua nauratti.:D Mutta vakavasti ottaen, tuossa oli siis tarkoituksena, että ne teot ratkaisevat.

  Teoista tosiaan, Ylen Virpi Hukkanen on kiinnostunut tästä asiasta ja hänelle ovat ihmiset kirjoittaneet ja saaneet vastauksia. Laittakaa hänelle viestiä: [email protected]
   
 10. -ths-

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2005
  Viestejä:
  184
  Laitetaas lusikkaa tähän soppaan kanssa. Olen seurannut mielenkiinnolla tämän edistymistä ihan alkumetreiltä asti, lähinnä mielenkiinnosta tapausta kohtaan.

  Kävinpä pikaisesti kurkaamassa turren neuvottelijaa tämän tiimoilta. Näyttää siltä että neuvottelija lähettään täytettävän formin POST kutsuna serverille joka kerta kun formilla siirrytään seuraavaan kenttään. Eli vaikka et painaisikaan lähetä-nappia, turrelle on täyttämäsi datat lähetetty.

  Edit: Kappas, jon bon joni ehti ensin....
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2017
 11. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  218
  OP:lta vastasivat hämmentävästi:

  "Kiitos palautteesta.

  Vastuullisuus on OPlle tärkeä kriteeri kauppanivalinnoissa, ja luonnollisesti edellytämme kaikilta kumppaneilta Suomen lakien noudattamista.
  Selvityksemme mukaan OPlla ei ole, eikä ole ainakaan viime vuosina ollutkaan, yhteistyötä Hedman Partnersin kanssa.


  Ystävällisin terveisin..... "

  OP:n julkaisussa kuitenkin lukee aika selkeästi asian oikea laita.
  "Hedman Partners on jo kauan tehnyt OP-Pohjola-ryhmän kanssa yhteistyötä Baltiassa. Ryhmän asiakkaaksi yritys siirtyi kuitenkin vasta runsas vuosi sitten. – Hyvä asiakaspalvelu houkutteli. Tuntuu myös tärkeältä, että meille ja asiakkaillemme tärkeät rahoituspäätökset hoituvat sujuvasti Suomessa, Halmari arvioi. Sittemmin Hedman Partners on löytänyt lisää yhteistyömahdollisuuksia omien asiakkaidensa ja OP-Pohjola-ryhmän sekä tämän asiakkaiden välille. Yritys pystyy tarjoamaan kokonaisvaltaista näkemystä ulkomaille suuntautumisen juridiikasta sekä ajankohtaisia vinkkejä."

  Lasketaanko yhteistyöksi se että Op:n asiakkaiden tileiltä lähtee Hedmannin suuntaan rahaliikennettä? Rahaliikenne on sen verran suurta että on ruvettu yhteistyökumppaneiksi. Foliohattuni pärisee :hammer:

  Katsoin nyt vasta vuosiluvun tuosta lehdestä.... 2011... joten voi olla tottakin tämä vastaus...
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2017
 12. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 791
  Sain nyt markkinaoikeudelta päätöksen, josta eilen oli puhetta. Se löytyy tuolta, kun vierität alaspäin. http://www.ritvapuolakka.fi/428867951

  MAO on näemmä nyt ottanut täysin linjan, että IP:t piilotetaan. Tietoja on haettu 1455:stä IP:stä "Ash vs Evil Dead" ja "Black Sails". Hakemus saapunut 21.1.2016 ja markkinaoikeus on antanut päätöksen tietojen luovutukseen liitteen IP-osoitteista ajalla 31.10.2015 - 8.1.2016.

  Siis huomioikaa, vain tuolta ajalta on saatu oikeuden määräys, ei edeltäviin tai tuleviin!

  Jokainen voi nyt pyytää markkinaoikeudelta sen kirjeessä mainitun IP:n osalta omat tietonsa, niin näkee kuinka monta kertaa se esiintyy nimenomaisesti tuolla aikavälillä. Lisäksi pyytäkää sen alkuperäisen Excel-taulukon tiedot, koska sieltä saa lisää informaatiota (vrt. Viljakaisen taulukko).
   
 13. AassiaKunnosha

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  27
  Aamulla mietin tuota ihan samaa. Siksi lähetinkin tänään päivällä Piraattipuolueelle kyselyn asiasta.
   
 14. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Kysymys:

  Mitähän kaikkia valvontasoftan luotettavuusselvityksiä on olemassa?
  Niitä on laitettu liitteeksi yhteystietohakemuksiin MAO:ssa mutta ilmeisesti harvemmin haasteisiin.
  Kaikissa hakemuksissa ei noita liitteitä edes ole, koska MAO hyväksyy ilmankin.

  Olisiko kenelläkään MAO:sta yhteystietohakemusta jossa olisi liitteenä mukana jotain muuta selvitystä kuin Richter ja Macek ?
  Usein nuo liitteet puuttuvat.

  Asia on sikäli kiinnostava koska Richterin selvitys on vuodelta 2014 ja se koskee MaverickMonitor 1.47:aa.
  Tällaisia käytettiin v2015 (Copyright Collections)
  Onko Pentti siis käyttänyt Richterin/Macekin vanhaa Maverick-selvitystä vai onko olemassa jokin uudempi selvitys?

  Oikeuteen menneet keissit taas ovat Excipio ja NARS. Onko NARSsista selvitys, ja millainen?
  Flintin tapauksessa oli Daniel Susacin selvitys. Onko sitä kukaan nähnyt?

  Entä sitten IPP International IPTracker? Onko siitä selvitystä?

  Nimittäin jenkeissä oikeudessa esillä olleet selvitykset on todettu feikeiksi.

  Onko Macekin lisäksi muitakin feikki-selostuksia käytetty Suomessa?
  Jos olette yhteydessä MAO:on omien tietojenne osalta, olisi järkevää myös kysyä asiasta suoraan MAO:lta.

  Olisi tietysti kiva jos vaikka poliisi tai MAO itse tutkisi asiaa kun näyttö on näinkin selvää. Mutta kun ei niin ei.

  PS Vastauksia voi laittaa myös jotain muuta kautta, jos ei tänne ketjuun halua.
   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2017
 15. annoyed

  Rekisteröitynyt:
  11.01.2017
  Viestejä:
  21
  Mitä muuten tapahtuu, jos Flintin keissi päätyy korkeimpaan oikeuteen Hedmanin valituksesta, mutta Flint ei ole kiinnostunut asiaansa enää ajamaan? Hirvittää ajatella, että sielläkin olisi joku "nuijitaan vaatijan mukaan" kun vastaaja ei saapunut puolustautumaan. Muutenkin nämä foliohattuilut täällä Flintistä ja Turresta eivät tunnu jotenkin lupaavilta lähtökohdilta ennakkotapauksen hoitamiseen.
   
 16. hiivaleipä

  Rekisteröitynyt:
  16.05.2015
  Viestejä:
  78
  käsittääkseni se menee ainakin käräjä -> hovi -> kko linjalla siten että jos esimerkiksi minä valitan niin tilanteeni ei voi mennä huonompaan suuntaan. Eli jos olen käräjillä jotain joutunut maksamaan niin hovissa voivat vain laskea tai pitää samana jos valittajana olen pelkästään minä. Mutta jos myös vastapuoli valittaa niin silloin voi suunta olla mikä hyvänsä. Jos tuo menee nyt samalla tavalla niin Flintin casessa käy niin että joko tilanne pahentuu tai pysyy samana. Siitä en tiedä mitään sitten että voiko korkeimmassa katsoa että tämähän on ihan paskaa ja todeta että koko juttu kuivui kasaan. Näitä riita-asioita kun ei juuri julkisuudessa näe.
   
 17. jon bon joni

  Rekisteröitynyt:
  22.01.2017
  Viestejä:
  27
  Hedman Partners vaatii että KKO nostaa hyvityksen sille tasolle jota alunperin haastehakemuksessa vaativat, 8500 euroa, sekä vastaajan (Flintin) maksamaan myös kaikki KKO:hon valituksesta aiheutuvat kulut.

  Periaatteessa Flintille voi tulla n. 10Ke lisää maksettavaa, tai sitten ei mitään lisää.

  Jos KKO päättää ottaa Hedman Parntersin valituksen käsiteltäväkseen, markkinaoikeuden tuomio ei edelleenkään ole lainvoimainen niin kauan kuin KKO valitusta käsittelee, jos KKO ei ota valitusta käsiteltäväkseen, markkinaoikeuden määräämä hyvitys määrätään maksuun ja sille on laskettu korkoakin alkuperäisestä päätöspäivästä lähtien?
   
 18. Kilin Kellit

  Rekisteröitynyt:
  16.11.2010
  Viestejä:
  241
  Markkinaoikeus ei toimita kaikkia ip:n ilmentymiä materiaalissa. Vain tarkalla kellonajalla yksilöidyt rivit toimitetaan. Kuulemma ei resurssit riitä ja jokainen voi käydä kirjaamossa itse lukemassa materiaalit. Näin vuonna 2017.
   
 19. AassiaKunnosha

  Rekisteröitynyt:
  27.01.2017
  Viestejä:
  27
  Pitäisikö alkaa kyselemään myös operaattorilta? Mitä ja miksi olette minusta vuotaneet ja millä perusteella? Olenko terroristi?
   
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 791
  Nytkö ei sitten resurssit enää riitäkään, kun ovat itse päästäneet tämän touhun valloilleen? Miten sitä ympäri Suomea pääsee kirjaamoon lukemaan materiaalia? Voi hyvää päivää sentään. Nyt vaan jokainen pyytämään päätöstä, mikä siinä omassa kirjeessä on ja pyytää siinä mainitusta IP:stä kaikki saatavilla olevat tiedot.

  Aiheellinen kysymys, omalle operaattorille viestiä asiasta.
   
 21. tunnus18

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  43
  https://fightcopyrighttrolls.com/20...r-defense-attorney-threatens-to-expose-fraud/

  Tietääkö joku tarkkemin tästä USA:ssa tapahtuneesta tapauksesta? Täälläkin on Danieleita toiminut asiantuntijana, mutta väitetään? ettei koko henkilöä ole olemassa ja nyt olisi MAO:ssa mennyt uuden Danielin todistajalausunnot läpi?Kuulema on käsialat samaa laatua Arheidtilla, Griffinillä ja Susackilla.

   
  Viimeksi muokattu: 27.01.2017
 22. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 791
  Täällä on niin hyviä kommentteja paljon ja tässäkin on hyvä huomio, jos kerta tiedot on annettu massana eli markkinaoikeuden mukaan merkittävyyskynnys on ylittynyt, niin miksi sitten syytetään tuhansista muutamaa valittua? Tässä jo näkee, että saadaan ihmisten yhteystiedot ja napsitaan rusinat pullista profiloinnin avulla.

  Jos piratismia haluttaisiin kitkeä, niin koko lössi oikeuteen ja sitten tuomittaisiin siinä suhteessa, mitä tätä tekijänoikeuden loukkausta itse kukin onkaan tehnyt.
   
 23. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 791
  Tuohon oli niin ovelasti laitettu, että saattaa tulla jakaneeksi. Ei siis suorilta sanottu, ettei voida valehtelusta syyttää. Asiaan vihkiytymätön tavallinen tallaaja ottaa tuon tosissaan ja taaskin pelottelemalla saadaan maksamaan. Tuo isolla kirjoitettu on asiallisesti sanottu verrattuna lakimiehen tekstiin!:D
   
 24. juhanasta

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  85
  Itse olen tyytyväinen että yksi trolleista jo syyttäjän tutkinnassa ja vahva usko itsellä että käräjille mennään.
   
 25. Villekalleviisviis

  Rekisteröitynyt:
  20.04.2011
  Viestejä:
  67
  Voittamalla ne tarkoin valitut tapaukset oikeudessa ihmisten maksuhalukkuus uutisoinnin seurauksena nousee ja piratismi, ainakin teorian tasolla, vähenee. Eihän se tietenkään VPN/seed-boxin takana warettavia hetkauta, mutta kyllä muutama warettaja aivan varmasti miettii, että kannattaakohan tuo nyt kuitenkaan enää, koska piratismille on nyt tullut hinta. Kyllä se valitettavasti näin toimii, vaikka todella per***stä onkin.

  Itse en jaksa uskoa kaiken maailman salaliittoihin, firmat (Turre) näkivät tilaisuuden tehdä rahaa, ja tarttuivat siihen. Älkää kuitenkaan heti minua tervassa ja höyhenissä pyöritelkö, ihan yhtä tympääntynyt koko touhuun olen minäkin näin pitkään sivusta seuranneena.
   
 26. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 791
  Tämä on hyvä!:D Vaikka oikealla asialla ollaan, en kuitenkaan halua tienata tällä mitään. Teen tämän, jotta saataisiin jotakin rotia tähän maahan.

  Voisitte kyllä tehdä jonkun hienon julisteen/logon, jossa olisi vaikka tuo teksi ja hyvä kuva. Pitäisi saada semmoinen, että heti tietäisi, millä asialla ollaan.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti