Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 379
  Sillä erotuksella tosin, että yleensä näiden epämääräisten lakitekstien tueksi löytyy iso kasa käytännössä annettuja oikeudellisia ennakkotapauksia, joista saadaan sitten tarkempia rajauksia ja ylimääräistä tukinojaa. Jos meillä ei olisi esimerkiksi elinkautisen pituutta määritelty 12 vuoteen suoraan lakitekstissä, mutta meillä olisi kuitenkin kymmenen korkeimman oikeuden päätöstä, joissa on annettu kyseisen pituinen tuomio, niin silloin sen yhdennentoistakin tapauksen voisi turvallisesti olettaa asettuvan aika lailla saman mittaiseksi.

  Näissä nettilatausjutuissa vastaavat kattavat ennakkoratkaisut vielä puuttuvat - eikä voida olla edes varmoja, saadaanko niitä koskaan - niin ollaan tilanteessa, jossa nimimerkin KFC751 tulkinta on suunnilleen yhtä pätevä kuin vaikka Joni Hatanmaan.
   
 2. sirace

  Rekisteröitynyt:
  05.10.2009
  Viestejä:
  961
  WEP-salaus on murtaunut jo yli 10v sekunneissa, WPA on sitten se vaikeampi rasti mutta tehtävissä esim. nuuskimalla MAC-osoitetta josta voi päätellä valmistajan ja monellakin valmistajalla on MAC-koodiin (jossain tapauksissa MAC+suola) perutuva salasana joka helpottaa arvausten määrää. Jos purkki käyttää oletussalasanaa niiin WPA murtautuu yleisimmin käytetyistä laitteista minuuteissa.

  WEP

  http://www.iltasanomat.fi/digitoday/mobiili/art-2000001373869.html

  WPA

  http://sarajarvi.org/tutoriaalit-wpa-murto/
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 3. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Nyt sain tämmöistä vinkkiä, että kannattaisi panna painetta poliisille ja liittää Grimin teksti ja myöskin PDF-versio siitä tekstistä, kun poliisin koneet eivät välttämättä avaa noita kuvia suoraan sähköpostista.

  Krp:n Päällikkö: poliisineuvos Robin Lardot [email protected]
  Krp:n Apulaispäällikkö Tero Kurenmaa[email protected]
  Krp:n Tiedusteluosasto: rikosylitarkastaja Sanna Palo[email protected]
  Krp:n Tutkintaosasto: rikosylitarkastaja Heikki Kopperoinen[email protected]
  Poliisihallitus[email protected]
  Helsingin poliisi
  [email protected]
  Itä-uudenmaan poliisi
  [email protected]
  Länsi-uudenmaan poliisi
  [email protected]
  Hämeen poliisi
  [email protected]
  Kaakkois-suomen poliisi
  [email protected]
  Lounais-Suomen poliisi
  [email protected]
  Itä-suomen poliisi
  [email protected]
  Oulun poliisi
  [email protected]liisi.fi
  Sisä-Suomen poliisi
  [email protected]
  Lapin poliisi
  [email protected]

  Lisäys: Kannattaa vielä vähän odottaa, kun Grim aikoi viilata tekstiä porukoiden kanssa, niin saamme sitten sen viimeisen version käyttöömme, jonka voisi sitten PDF-muotoonkin muuttaa.

  PS. Testasin tuota tekstin muuttamista kokonaisuudessaan PDF:ään ja ainakin siinä osa kuvista jäi piiloon. Omilla sivuillanikaan ei kaikki kuvat näy kunnolla. Parhaiten kuvat näkyvät täällä Murossa. https://murobbs.muropaketti.com/posts/1718168684/
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 4. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  799
  Taitaa Texcipion kaverit nauraa k.o pyynnöille :P
   
 5. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  901
  niin penallahan oli nämä 500 000+ parvi koot, äijällä menny plasmat sekasin ... ja siinä yhessä kirjeessäkin se lause "viitenumerossa saattaa olla virhe mutta voit silti laittaa maksun laittamalla tiedoksi nönönönöö"
   
 6. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  201
  Tuohan kertoo vain sen että numero 1000 suurempi kuin numero 10 ja ero näiden numeroiden välillä on merkittävä. Tämä tietääkseni opitaan jo ala-asteen ensimmäisillä luokilla.

  Jakamisen määrä ja teon laajuus on ollut kaikissa tapauksissa sama jos tiedostoa on jaettu esimerkiksi tunnin ajan yhteensä 1000 kt verran. Jokainen 1000 ip:n parvessa on saanut yhden kilotavun jaetusta tiedostosta ja jakanut sitten tätä eteenpäin. Tästä eteenpäin jakamisesta ei millään järjellä voi syyttää tuota alkuperäistä jakajaa koska hän ei ole tuosta tiedostosta tehnyt kopiota eikä ole jakamista jatkamassa. Sama koskee 10 hengen parvelle jakanutta. Parvi vaan on nyt ollut helppo tähän yhteyteen poimia koska muu tieto(ladattu määrä) olisi kertonut asian todellisen laidan eikä kynnysarvot merkittävyydelle olisi täyttyneet mitenkään.
  Tämähän menisi vähän niin kuin käänteinen pyramidihuijaus.

  Kaiken lisäksi tuo linkkaamasi selostus noista parvista oli täyttä höpöhöpö puhetta joka on taiteiltu tekniseksi jargoniksi sillä silmällä että menisi paremmin läpi MAO:ssa.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 7. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  169
  Tuolta löytyy myös parvia joiden koko on suurempi kuin kokonaisyleisö.

  Lisäys: Solussa a1 oleva huomautus kieltää muokkaamasta tiettyjä soluja, miksiköhän?
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 8. mkt8

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2012
  Viestejä:
  604
  Kerrotte vaan sille tuomarille sukulaisen, jonka nimeä ette halua tietenkään mainita, käyttäneen teidän intternettiä proxy-palvelimen avulla.

  [​IMG]
   
 9. nuuskamuikku

  Rekisteröitynyt:
  20.01.2017
  Viestejä:
  30
  OP vastasi minunkin viestiini. Sama litania tuli.

   
 10. levyksporukkaa

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2017
  Viestejä:
  25
  Itsellä ei ole luottoa kyllä siihen, että nämä kiristyskirjeiden lähettelijät eivät kieroilisi ja valehtelisi seuraavissakin haastetuissa jutuissa, jos tietävät etteivät voi jääädä kiinni. Kuitenkin ovat alunperin tienneet koko kuvion juonen ja siksi heillä tuskin omatunto kolkuttaa. Sen vuoksi hyvin epäileväinen, että voisivat voittaa jopa syytöntä vastaa, jos ei osaa oikein keissiään rakentaa.

  Voisi kuvitella, että heillä huonot tulevaisuudennäkymät työmarkkinoilla, kun nimet loattu.

  Hyvin asiat kuitenkin näyttää etenevän.
   
 11. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  201
  Laitoin OP:lle että perheen tilit siirtyy muualle jos kyseessä on sama Hedman Partners mikä tätä kiristysbisnestä pyörittää eivätkä reagoi tähän toimintaan millään tavalla. Jos ei tule muuta kuin automaattinen vastaus niin pitänee käydä tyhjäämässä tilit ja siirtyä Nordean tms. asiakkaaksi.
   
 12. mlackke

  Rekisteröitynyt:
  31.03.2004
  Viestejä:
  799
  Entäs jos olen parvessa kiinni jossa 100000, mutta en jaa/lataa mitään?
   
 13. Hiukkassuodatin

  Rekisteröitynyt:
  12.01.2017
  Viestejä:
  37
  Hyvä, kiitos! Näin sen pitäisikin olla. Olisihan se kumma juttu, jos vaikka vanha äiti olisi vastuussa aikuisen peräkammarin poikansa nettielämästä.

  Tämä on kuitenkin hyvin yleinen epäselvyys, littynee uhkauskirjeiden sanamuotoihin :"Jos sinä tai perheenjäsenesi...". Tämä on harhaanjohtavaa tekstiä lakimieheltä, kun hän kuitenkin tietää että kirjeensaanut liittymänhaltija ei ole vastuussa perheenjäsentensä eikä muidenkaan tekosista. Monikohan on maksanut tuon tahallisen harhaanjohtamisen seurauksena?

  Tässä yhteydessä tulee mieleen Jussi Karin (Turre Legel) kirjoitus Hyvejohtajuus-sivustolla. Kirjoitus on otsikoitu "Lakimiehen totuusvelvolisuus: Kun moraali on lakia vahvempi." Kirjoituksessa Kari pohtii lakimiehen moraalia ja erityisesti totuuden puhumisen ja moraalin, sekä hyvän asianajotavan suhdetta.

  "Negatiivinen totuusvelvollisuus on yleensä ilmaistu kuten asianajajan ja lupalakimiehen totuusvelvollisuus säännöissä tai laissa. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, 1) ettei henkilö saa antaa lausumaa, jonka tietää paikkansapitämättömäksi tai 2) kiistää, minkä tietää todeksi.

  Toisin sanoen negatiivinen totuusvelvollisuus tarkoittaa nimenomaan valehtelun kieltoa.

  Positiivinen totuusvelvollisuus taas tarkoittaa, että henkilön tulee aktiivisesti tuoda esiin kaikki, minkä hän asiasta tietää, mukaanlukien asiat, jotka ovat hänelle epäedullisia tai vastapuolelle edullisia."

  http://www.hyvejohtajuus.fi/16054/lakimiehen-totuusvelvollisuus/
   
 14. twigman

  Rekisteröitynyt:
  01.08.2016
  Viestejä:
  201
  jos olet sen verran jakanut että Hedman on tietosi saanut niin olet ensimmäisenä joutumassa lankulle koska merkittävyys on ykkösen perässä olevien nollien perusteella järisyttävä.
   
 15. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  169
  Viestissä kuvailtiin kuinka helposti Texcipion kaverit pystyisivät tekemään itsestään uskottavampia jos haluaisivat ja heillä todella olisi mainitut todisteet.
   
 16. jon bon joni

  Rekisteröitynyt:
  22.01.2017
  Viestejä:
  27
  Viestissä siis ilmoitettiin että WORM nauhat on tehty Saksan poliisin valvonnassa. Pitää osittain paikkansa, WORM nauhat leimataan säännöllisin väliajoin Saksan hallinnon virallisella digitaalisella aikaleimalla, varmistamaan nauhojen kelllonaikojen oikeellisuus ja autenttisuus.
  Eri asia, onko tuolla mitään merkitystä.
   
 17. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Varmasti valehtelevat ja esittävät tietämätöntä jokaiselle taholle, joka nyt alkaa kyselemään niiltä trollibisneksestä. Toivottavasti kaikki näkevät BS:n läpi.

  Eiköhän sitä löydy uusi sopivan löyhällä moraalilla varustettu työnantaja, joka laskee trolliosaamisen hyödyksi lakimiehen työssä.
   
 18. Doc Z-Weed

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2016
  Viestejä:
  169
  Ei vaan kopiot voitaisiin tehdä poliisin valvonnassa ja lähettää tänne jos haluttaisiin.
  Eli tässä IcedForcen viestissä kerrotaan kuinka trollit voisivat tehdä itsestään uskottavia jos todisteet olisivat sitä mitä he väittävät. Se että trollien mukaan nauhat on virallisella aikaleimalla varustettu ei muuta niiden sisältöä mihinkään suuntaan. Eli tehdään kopiot poliisin valvonnassa alkuperäisistä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 19. Junnu

  Rekisteröitynyt:
  20.06.1999
  Viestejä:
  785
  .
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 20. jon bon joni

  Rekisteröitynyt:
  22.01.2017
  Viestejä:
  27
  Ei kun, WORM:it leimataan oikeasti Saksan hallinnon aikaleimoilla ... ainakin heidän väitteensä mukaan:

  "Each of the WORM tape drives is electronically stamped with a German government issued time stamp at least every twenty four hours."

  Väitteen mukaan tuolla varmistetaan se että nauhat kelpaavat eri oikeuslaitoksille todisteiksi.

  Sitä ei mainita, aikovatko toimittaa alkuperäiset.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 21. *Nothingworth*

  Rekisteröitynyt:
  01.02.2003
  Viestejä:
  38
  Ihan vaan mielenkiinnosta kysyn että kun tuon markkinaoikeuden määräämä korvausosuus asianajajille määrätään maksettavaksi. miten maksukäyrä menee saako asianajajansa fyrkkansa valtiolta jonka valtio perii sitten maksumieheltä? aattelin vaan että jos joku todella päättää laittaa homman ranttaliksi ja tunnustaa koko p2p historiansa markkinaoikeudessa luetellen tiedostot jotka on oikeasti ladannut näin ollen oikeudenkäynti saattaa kestää jonkin aikaa ja tulla melko kalliiksi valtiolle/asianajajille. jos syytetty sattuu esimerkiksi viellä olemaan varaton/perseaukistenpiiritarkastajan ulosotossa.
   
 22. KFC751

  Rekisteröitynyt:
  25.01.2017
  Viestejä:
  11
  Niin tuo 1-10-100-1000 sarja oli vain jatkoa keskusteluun "Tekiänoikeuslaki 60 a § Yhteystietojen luovuttaminen" aiheesta, tuo oli siis se oma mielipide siitä mikä olisi merkittävä yleisömäärä, se ei ole mikään universaali totuus eikä sillä ole mitään painoarvoa missään. Voisihan myös ajatella että nuo torrent verkossa tavoitetut yleisömäärät ovat täysin merkityksettömiä jos vaikka vertaa pohjoisamerikassa laillisin keinoin tavoitettuun yleisömäärään.

  Tulkitsin pykälää 60a siten että yhteystietojen luovuttamisen perusteluissa oleellista ei ole jaetun datan määrä vaan miten suuri yleisö periaatteessa olisi päässyt siihen käsiksi. Jakoa voisi siis olla 1000Tt mutta jos yleisöä 1 niin välttämättä ei tule MAO:lta lupaa mutta jos jakoa 1kt ja yleisöä 1000 niin MAO voisi myöntää luvan yhteystietojen luovuttamiseen.

  Linkki oli siis HP:n yhteystieto hakemukseen, ajattelin että sivun 15 kohta 4.3.3 avaisi HP:n ajattelumallia asian suhteen. Hehän pyrkivät tietenkin tuomaan esiin vain niitä asioita jotka puoltavat yhteystietojen luovutusta, ei HP:n tarkoitus ole käsitellä asiaa mitenkään neutraalisti. Emme myöskään tiedä miten MAO on tuohon vastannut, mitkä kohdat se on hyväksynyt valideina perusteluina ja mitä se on pitänyt täytenä tuubana. Mielestäni oli myös hyvin lennokas ajatus että olet vastuussa jokaisesta jakoon laitetusta tavusta ja myös kaikista siitä tehdyistä kopiosta, perusteluina oli KKO 2010:48 jota en tunne.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 23. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  901
  jos on varaton ja joutuu MAOon niin kannattaa myöntää teostrn jako mutta riitauttaa maksu sunma, joni maksaa omat asianajokulut ja sä omat ja ne on pyöreet 0+ne mitä muka jaoit 50e jakso tai 100e elokuva
   
 24. Teerex

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  57
 25. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Se loggausjärjestelmä on kieroutunut kun kirjeet lähtevät riippumatta siitä jakaako IP vai ei.
  Sitten se ei edes tiedä kuka sen IP:n takana jakaa.
  Eikä se tiedä mitä muuta teet verkossa koska kyseessä on p2p-protokolla eivätkä he näe kuin oman liikenteensä.
  Sitten vielä ne itse levittävät omaa ja kolmannen osapuolen warea muille koska ovat static DHT-node.

  Vaikka sitoisivat itsensä tuoliin ja kuorruttaisivat German government issue kermavaahdolla, ei se siitä muuksi muutu, ei ole edes mitään takeita siitä miten IP:t on kerätty.
  Toisekseen kun niitä WORM-naruja ei ole kukaan nähnyt, voitaisiin hyvin jatkaa keskustelua vaikka joulupukin leimaamisesta Korvatunturin virallisella leimalla.

  Homman tunnistaa huijaukseksi juuri siitä, että järjestelmän väitetään olevan virheetön, vaikka tiedetään, että valvonnan toimintaperiaatteen perusteella se ei ole mahdollista.
  Oikeuteen haastetaan tietysti muutama harva joita vastaan on muutakin näyttöä kuin lokit.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti