Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. samptaro

  Rekisteröitynyt:
  09.05.2007
  Viestejä:
  969
  https://www.shodan.io/report/LSdyDJY5 tuossa on vanha raportti 185.34.3.0/24-verkosta
   
 2. levyksporukkaa

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2017
  Viestejä:
  25
  Mikä siis on Hedarin logiikka haastaa kaikki yhteyttä ottaneet? Voisiko joku selittää logiikan? Silloinhan kukaan ei ota yhteyttä ja puhu sivu suunsa jne.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 3. Trollipena

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2016
  Viestejä:
  195
  Jos kirjeensaajalla on vedenpitävät todisteet syyttömyydestä niin eikö hänen silloin kannata houkutella trolli haastamaan?

  Sitten MAOn pääkäsittelyssä tuoda todisteet esiin kuten esimerkiks että oli juuri väitettynä jakohetkenä avaruudessa tai koomassa toisella puolella maapalloa tjsp? Hatanmaa on myös itse toiminut samojen periaatteiden mukaan
   
 4. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 660
  Ei ongelma, sain tehtyä kyllä sen manuaalisesti =)
   
 5. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 486
  Ei niillä mitään logiikkaa ole, vaan keltä helpoiten rahaa saavat. Saivat aikansa positiivista mediahuomiota, mutta nyt se aika on vääjäämättä ohi. Kandee laittaa nukkumaan, jos on 26 h valvonut. Homma on hyvällä mallilla, porukat tekee koko ajan töitä asian eteen.
   
 6. levyksporukkaa

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2017
  Viestejä:
  25
  Juuri näin. Jos keissi varsinkin kuten itellä - ei voi hävitä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 7. levyksporukkaa

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2017
  Viestejä:
  25
  Kiitokset vielä Dame Ednalle! Eri aikakautta olen kuin nää nörtit täällä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 8. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  901
  ekaks vois alottaa siit et onko hpeen lapussa 2 päivämäärää millä aikavälillä olet "jakanut". jos siinä on monen kuukauden väli niin näyttää pahalta maon paperissa kun alkaa täyttymään tämä "merkittävyyden kynnys".
  tokana jos lähetit että latasit mutta et muka jakanut näyttää pahalta kanssa.
  myös some paljasteluista on ollu juttuu että ei kande poststa mitään minnekkään tarkemmilla kirjeen tiedoilla esim kuvaa tai teoksen nimiä/päivämääriä, ja muu some julkaisu että joku sarja on hyvä ja sitä ei ole suomessa laillisin keinoin mahdollista katsoa.
   
 9. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Ok. Nyt pääsin kärryille mitä haet takaa.

  Sovinto on tosiaan mahdollinen jos sinulla on vahva näyttö syyttömyydestäsi. Kysymys sitten onkin siinä, että miten kasaat vahvan näytön siitä? Hedman Partners on tähän mennessä pyrkinyt haastamaan oikeuteen "varmoja tapauksia" julkisen pelotteen lisäämiseksi ja heidän intressissäänhän ei ole sopia juttua "kumpikin hoitaa omat kulut" meiningillä.
  Jos saat kasaan vahvan näytön, niin sinulla on käsittääkseni myös oikeus esittää se Hedman Partnersille (tai heidän toimeksiantajalleen HP:n kautta) jo ennen haastetta ja lähettää heille vaade jossa on lasku selvittelyyn käyttämästäsi ajasta ja kuluista. Ilmoituksen kera, että jos he eivät suostu maksamaan, niin joudut harkitsemaan oikeustoimia.

  Toinen, mielenkiintoinen seikka onkin sitten ne salatut sovinnot. Onko niissä haastettu henkilö jolla on vahva näyttö syyttömyydestään? Paha mennä varmaksi sanomaan, mutta jotenkin se on ainoa selitys sille miksi Hedman Partners haluaisi salata tiedon.

  Edit: Ei ne kaikkia haasta. Ne haastaa vaan niitä jotka luulevat keräämänsä profiilin mukaan voittaa helposti.

  Edit2:Kaikki mitä @cydrex sanoi aiemmassa viestissään.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017
 10. levyksporukkaa

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2017
  Viestejä:
  25
  Nää on selkeetä. En ole idiootti. Tarkoitan, että miksi haastaa kaikki yhteyttä ottaneet, koska se joka ottaa yhteyttä on joko hädissään valehteleva tai varmasti oikeassa oleva vittuuntunut henkilö. Tuosta voisi siis tehdä johtopäätöksen, että oletusarvo on, että liittymän omista = lataaja / jakaja. Silloin haaste johtaa myös varmoihin tappioihin, jotka onkin sovittu heti alussa. Mikä siis on logiikka tässä taustalla. Ei edes palvele heidän etujaan. Varmaan täysin selvät keissit jättävät siihen ja eivät edes aja niitä. Onkohan esim. mobiililiittymän haltijoille tullut kirjeitä edes, koska mokkula voi olla ollut vaikka missä sen koko ajan.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 11. levyksporukkaa

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2017
  Viestejä:
  25
  Kaikki Black Sails keissit ja facen hevimusasetit, Flintin postit yms, tuttuja kyllä. Freedome on itellä kanssa, eli hankala selittää, että jaoin ite.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 12. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  901
  maossa riittää hpeen ip listassa, pyytävät "asiantuntiaa" joka antaa pari sivua saksaksi kirjoitettua tekstiä josta suurin osa mite bit torrent toimii.... siinä sun pitää todistaa ettet jakanu jaa se on aika vaikee rupee todistelee mitää ku 1v sitten tapahtunut tämä "jako"..
   
 13. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Mutta eihän tuossa epäilyssä ole mitään järkeä. IP-osoitteiden keräily torrent-verkosta on äärimmäisen triviaalia. Lisäksi tiedämme yhdessä, että kirjeitä on mennyt oikeisiin osoitteisiin. Ts. oikeita latauksia on löydetty. Ei ole mitään syytä epäillä etteivätkö keräilisi ihan luotettavaa dataa. Prosessi havainnosta kirjeen lähetykseen on pitkä, joten virheitäkin tulee. Ja tietysti IP-osoite yksilöi vain liittymän tietyllä hetkellä, ei henkilöä.

  Toisaalta täytyyhän heidän kerätä oikeaa dataa ihan sen takia, että se kannattaa. Se kannattaa sen vuoksi, että jos kirje tulee henkilölle, joka oikeasti on ladannut, hän saattaa jopa maksaa.

  Täällä ei tietenkään kukaan ole saanut kirjettä, ja jos on saanut niin ei ole ladannut, ja jos on ladannut, niin se oli joku kaveri joka kävi kylässä.
   
 14. electron06

  Rekisteröitynyt:
  12.11.2006
  Viestejä:
  3 892
  Tämä ei ole se pointti mistä tässä trollibisneksessä on kysymys. Haiskahdat trollillta.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017
 15. giganord

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2017
  Viestejä:
  3
  Grim_Reaper, katso allekirjoittaneen postaus eiliseltä (moderoinnin kanssa meni hetki, ilmestyi vasta äskettäin).

  Näppäilin tuon ennenkuin olit postannu kirjelmäsi, pirun hyvin kirjoitettu!
   
 16. levyksporukkaa

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2017
  Viestejä:
  25
  Aivan ja osa ikäihmisistä (tuttuja jopa), jotka ovat luottaneet oikeustajuun, ovat maksaneet hädissään.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 17. Mosu2016

  Rekisteröitynyt:
  05.02.2016
  Viestejä:
  256
  Kannattaa muistaa Baumgarten Brandt- keissi missä Patrick yritti kurittaa vanhaa työntekijäänsä joka oli huolestunut siitä, että kirjeitä lähti syyttömille ja softa ei tehnyt eroa jakajien ja lataajien välillä.

  Lynch kävi tätä läpi mm. Lambertson / Elf-man- keississä.
  Aiemmin linkattu Berliinin maaoikeuden päätös toteaa mm että Excipion softa on epäluotettava koska se loggaa myös syyttömiä.

  Trollit toki kertovat että uusi softa on tietysti parempi. Mutta vika on siinä, että jos he lataavat kaikilta koepalan ei kiristettäviä IP:tä tule kovin monta. Rahaa pitäisi tulla enemmän. Toimintatapa on lähetellä kirjeitä kaikille mahdollisille lataajille, tietäen että joukossa on syyttömiä. Viljakaisen lokeistakin näkee ettei suuri osa ole jakanut ja lataamisestakin on vain viitteitä.

  Puhumattakaan siitä ettei merkittävyyttä pysty noiden lokien perusteella toteamaan mitenkään.

  Ja se, että IP:den kerääminen DHT:ssa on triviaalia ei todista että IP:t on kerätty niistä teoksista joista väitetään. MAO:kin huomasi että Viljakainen kerää yhteystietoja myös filuista joihin hänen päämiehellään ei ole edes oikeuksia, ja Viljakainen joutui muuttamaan hakemustaan. Samaan sortui myös Scambox paljon aiemmin. Itse asiassa näyttää olevan ihan vakiotoimintatapa kerätä IP:t mistä vaan torrentista ja lähetellä sitten uhkailukirjeitä.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 18. Pääsiäinen

  Rekisteröitynyt:
  23.03.2016
  Viestejä:
  678
  Nyt kaikki HP:n puolustajat esiin, että kyllä HP tietää mitä tekee :D:rofl:
   
 19. NiceMan

  Rekisteröitynyt:
  13.09.2003
  Viestejä:
  1 660
  En tiedä onko täällä ollut mutta eri jutun johdosta on jäännyt mieleen se että Wlan vaikka on suojattu salasanalla ei estä käyttämästä sitä, en muista mistä luin mutta jos nyt käsitän oikein niin tuon salauksen saa purettua minuuteissa tai muuten vain suht helposti... ??? Tämä yksi niille jotka ei ole jakaneet mutta kirjeen saanneet että vaikka skannaisivat että ei ole avonaisia wlaneja niin sillähän ei voida taata että ei ole murrettu salausta ja sitä ei välttämättä edes huomaa jos linja ei ole ihan tukossa, tämä nyt vain minun ajatukseni.

  Googletin, en tiedä onko näistä mitään iloa mutta:
  https://lifehacker.com/5953047/how-to-crack-wep-and-wpa-wi-fi-passwords

  https://lifehacker.com/5873407/how-to-crack-a-wi-fi-networks-wpa-password-with-reaver

  Sivuja löytyy kymmeniä ...
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017
 20. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Sen perusteella mitä näemme, vaikuttaisi siltä, että haastavat vain ne, joista on "riittävästi" näyttöä. Jotta kannattaa etsivät laittaa kuuntelemaan wlan-verkkoja ennen kirjeen lähetystä, täytyy olla varmuudella päässyt jollekin shortlistalle. Sille listalle varmaankin pääsee, jos IP-osoite esiintyy riittävän monta kertaa excel-taulukoissa. Mistäs sen tietää? Ainoastaan sillä tavalla, että pääsisi näkemään ko. taulukot. Osa taulukoista on MKO-päätöksissä, mutta nyt vaikuttaisi siltä, että MKO ei niitä jakele, koska IP-osoite on heidän mielestään henkilötieto. No toinen vaihtoehto on selvittää mitä tiedostoja on jakanut ja verrata sitä taulukoihin. No saako niitä taulukoita mistä? Nekin tiedot löytyvät MKO-päätöksistä. Ehkä MKO jakaa päätökset IP-osoitteet mustattuna jos pyytää?

  Itse asiassa pitäisi vaatia MKO:ta julkistamaan KAIKKI päätökset. Suttaisivat sitten vaikka IP-osoitteet. Mutta kenties eivät kehtaa jaella niitä pornoleffalistoja...

  Tali Dova Experience
  Teachers Assignment
  Teen Temptation
  Teen Thailand 5
  Teen Tryouts Audition 63
  Teenage Girl Squad 9
  Teenage Love stories 3
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017
 21. levyksporukkaa

  Rekisteröitynyt:
  24.01.2017
  Viestejä:
  25
  Toivotaan että asia selviää ennen kuin sitä on tosiaan itsekin avohoitopotilaana ja homma vaan jatkuu entiseen malliin.

  Aivan. Selitää esim. S24 keskustelut tyyliin "latasin kyllä, mutta en sitä" jne. Luulin jo että ottavat IP:t selaimesta jostain PirateBayn kautta tms.
   
  Viimeksi muokattu: 25.01.2017
 22. Pantza

  Rekisteröitynyt:
  11.05.2001
  Viestejä:
  206
  tässä viestiketjussa on liian pitkä piuha, että alkasin sitä alusta asti lukemaan, mulle on 3 eri firmaa lähettäny noita pyyntöjä maksaa jotain maksuja, yhteensä 2100e.Siel on joku pornoleffa jonka olisin ladannu elokuussa 2015, sit izombie-jakso joka samaten joskus marraskuussa 2015 ja z-nation joka ladattu joulukuussa 2015...sit nämä kirjeet tulevat marras 2016-tammi 2017 välisenä aikana...ensinnäkin, miten ne pystyy kohdentaan, että olen jakanut. Tietääkseni liittymän omistaja ei ole vastuussa siitä, mitä dataa siirretään.Ja toiseksi, eikö tällaisten tietojen hankkimiseen ole käytetty laittomia keinoja. En tule maksamaan ps. tuli vaan mieleen että kattovatko noi firmat ihmisten luottotiedot, se että jolla on varaa maksaa, ni haastetaan oikeuteen
   
 23. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 222
  Onhan niitä täällä ollut jaossa. Ne vasta hauskaa luettavaa olikin, kun parvet oli muuten niin pieniä, että merkittävyyskynnystä ei saanut aikaiseksi hakemallakaan, niin kokonaisyleisöksi valvova taho loggasi 3kk ajalta parvesta jokaisen siihen liittyneen IP:n. Ja se IP jolta yhteystietojen luovusta haettiin, ei välttämättä omannut kuin osan tiedostoa loggaushetkellä. Ei voi muuta kuin nauraa.

  Taas ihan puhtaasti väärää tietoa mitä tulit tänne jakelemaan. Päätöksiä on ollut jaossa ihan tarpeeksi ja yksi loggaus yhdestä parvesta on riittänyt listalle pääsyyn. Ja jos oikeuteen haastamista meinasit, niin totta kai niissä tapauksissa loggauksia on enemmän. Bisnes perustuu kuitenkin siihen, että jokaiselta yritetään hakea hyvityksiä.
   
  Viimeksi muokattu: 24.01.2017
 24. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 379
  Vain yksi noista, Hedman Partners, on oikeasti viitsinyt haastaa ketään. Ja sekin haastaa vain tarkkaan valittuja tapauksia.

  Eivät ne pystykään. Mutta jos ne lähtevät jonkun haastamaan, niillä on takataskussa sellaista tietoa, jonka perusteella pystyvät näyttämään, että on todennäköisesti jakanut. Ja jos ei ole, sellaista tuskin haastetaan.

  Oikein.

  Faktisesti? Ehkä. Vallitsevan virallisen totuuden mukaan? Ei.

  Ehkä.
   
 25. ishiguro

  Rekisteröitynyt:
  10.01.2017
  Viestejä:
  208
  Kirjoitin ehkä epäselvästi, mutta tarkoitin siis sitä että voi olla, että täytyy olla logeissa enemmän kuin yksi lataus, jotta kirjeiden lähettäjät harkitsevat haastamista markkinaoikeuteen.

  On selvää, että kirjeitä lähtee paljon myös niille, joilla IP-osoite on esiintynyt havainnoissa vain kerran.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti