Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Oukkidoukki Alrights Banned

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Viestejä:
  7
  Pakko kai siinä olisi olla Ace-Control apuna doxailemassa jne, että kannattaako liittymänhaltijaa haastaa, sekä lisäksi aukoton looginen päättely että liittymänhaltija on itse jakanut väitetyt teokset.

  Sovitussa tapauksessa kirje päätti Black Sailsin jakamisen 13.8.2015, mutta samalla ohjelmalla oli jatkettu musiikin jakamista ja vastaajan tunnuksilla Facebook-päivityksiä 14.2.2016 saakka, joten voitiin olla varma että nimenomaan kirjeen saaja (vastaaja) oli jakaja, ( kun mitään selitystä siitä että asunnossa asuikin joku ulkopuolinen, joka oli myöskin tehnyt valeprofiilin Facebookiin asunnon omistajan nimissä ei yritetty esittää)
   
 2. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Kylläpä on monta nimimerkkiä taas jauhamassa keskenään siitä miten syyttömienkin kannattaisi muka maksaa.

  Milloinkahan joku rehellinen kansalainen pistää Hatanmaan Jonin tai Viljakaisen Pentin tai sen Adultian tyypin sairaalaan ellei pahempaankin kun kyllästyy tuohon sairaaseen ihmisten kusettamiseen bluffikirjeillä. Pahoin pelkään että nää kiristäjät on niin typeriä että eivät tajua onaa parastaan ennen kuin on liian myöhäistä.

  No, olen ainakin koittanut varoittaa heitä että kymmenistä tuhansista kirjeensaajista voi löytyä niitäkin jotka lopettavat kiristysten yrittämisen väkivallalla jos ei se muuten lopu. Ja tuskinpa jää kovin moni noita koijareita kaipaamaan. Kiva varmaan pojille kun lähipiiri lukee miten tuttu tyyppi kusettaa ihmisiä elääkseen ja saa tappouhkauksia siitä hyvästä.
   
 3. hackeri

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Viestejä:
  92
  Onpas paljon rölliä taas liikkeellä... Onko mulle tulossa the Kirje kun näin Jonin näköisen henkilön läppärin kaa pihalla... ihan kuin skannailemassa Wlaneja :confused:
   
 4. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Syytön tuomittaisiin keskimäärin joka toisessa tapauksessa. Omasta mielestä ei voi päätyä kantajan kannalle tolla lähtötilanteella mitenkään. Avoin WLAN ja yksin asuva on todennäköisesti hieman huonommassa asemassa, koska MAO tossa Flintin keissin ratkaisussa totesi, että myös joku näyttö avoimen verkon käytöstö olisi ollut jees. MAO ei hyväksynyt jälkikäteen esitettyä todistetta, jossa ilman aikaleimaa osoitettiin laitteita olleen kiinnittyneen avoimeen verkkoon. Toisaalta se ei myöskään hyväksynyt Ace Controlin jälkikäteen tapahtunutta mittausta salatusta verkosta.

  Tuskin HP lähtee sitä yksin asuvaakaan haastamaan, ellei sillä ole lisänäyttöä hihassa. Eli esim. se etukäteen mitattu salattu WLAN, jolla se voi yrittää saada haastetun kiinni avoin WLAN väitteestä. Kyllähän se hieman vituttaisi tulla syyttömänä tuomituksi siinäkin tilanteessa, että joku naapuri on käyttänyt omaa WLANia.

  Ja näähän nyt on vaan pohdintoja miten joku juttu saattaisi mennä MAO:ssa, koska yhdestä jutusta on se päätös olemassa. Fakta on se, että haastettuja taitaa olla joku 0,03% kirjeensaajista.
   
 5. HappyPontus

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  4
  -
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2016
 6. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Turren edustajahan voisi vaikka kommentoida tota asiaa, kun kerran täällä aina toisinaan pyörähtävät.
   
 7. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Voi jumalauta! Nyt tää trollinimimerkki joka jo tiesi ettei kirjeensaaja ole 100% varmasti jakanut tiedostoja, niin ostelee muka VPN:iä koska syy X. Kuka pistää näille mulkuille stopin? Joko osuu joku kirje jonkun moottoripyöräkerholaisen viattomalle vanhalle äidille tms tai muuten vaan sellaiselle kansalaiselle jolla on oikeustaju kohdallaan?

  Ei ole nimittäin oikein että näiden mulkkujen annetaan lähetellä kirjeitä tietoisesti syyttömille ja vielä pelotella heitä pitkin netin foorumeita.
   
 8. HappyPontus

  Rekisteröitynyt:
  26.11.2015
  Viestejä:
  4
  Haukut vain saa kun yrittää olla asiallinen ja kysyä neuvoa, kiitos taksi m, olet todella ystävällinen nörtti. Unohdan koko asian että edes kävin täällä ja hoidan asiat Turren kanssa. Hyvät jatkot kaikille muille...
   
  Viimeksi muokattu: 05.12.2016
 9. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Míkä sitten on ongelma? Pyyhit kirjeellä perseen ens kerralla kun käyt paskalla ja unohdat koko asian :)
   
 10. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  889
  yleensä eka kirje tippuu ennnen kuin ace control tulee mittailemaan wlaneja.... joni ei itse varmaan wlaneija mittaile
   
 11. Avustajat

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2016
  Viestejä:
  53
  Voit Edna yllättyä huomenna Vantaan Sossussa. Et voi kahdesta saada avustusta.
  T:Tampereen Sossun tädit
  Valmis elätti. Ei Hedman haasta. Lapset warettaa.
   
 12. comte

  Rekisteröitynyt:
  19.07.2009
  Viestejä:
  737
  Luulisi noiden jättävän liittymän omistajan rauhaan, kun ilmoittaa samassa taloudessa asuvan henkilön yhteystiedot joka on vastuussa jakamisista.
   
 13. hackeri

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Viestejä:
  92
  "Vastaaja ei ole esittänyt nimenomaista väitettä siitä, että hänen lisäkseen langatonta verkkoa olisi käyttänyt joku muu henkilö vastaajan asunnossa." Näin siis lukee MAOn tuomiossa. Joten tuosta päätellen sillä on väliä, onko liittymällä enemmän käyttäjiä.
   
 14. OrgaNik

  Rekisteröitynyt:
  19.01.2015
  Viestejä:
  770
  Kirjepaperi soveltuu todella huonosti vessapaperiksi. En suosittele.
   
 15. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Hehheh.. Päivän parhaat naurut sain. Ottaako niin koville, että pidän tätä asiaa yllä? Onneksi olette nyt paljastaneet korttinne, niin ihmiset tietävät varautua. Onko puhelinsoitot vähentyneet, ettette ole saaneet yh-äideiltä tai ikäihmisiltä ongittua lisätietoja?

  Onko etsivä piileskellyt pusikoissa, vai mistä tiedät, että lapset warettaa? Sehän on voinut olla mun mielitietty, jos makuuhuone on ollut tunnin pimeänä määrättynä aikana..;)
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Ei mitään logiikkaa ja jokaisen pitäisi muistaa tämä. Siksi he kalastelevat näitä lisätietoja, soluttautuvat kaveriksi someen, vakoilevat pusikoissa, katsovat lopetatko lataamisen kirjeen saatuasi jne. Kun saavat tarpeeksi aihetodisteita, niin sitten oikeuteen maksamishalun lisäämiseksi suurelle yleisölle.
   
 17. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  889
  eikö ne katso lopetatko jakamisen eikä että lopetatko lataamisen?
   
 18. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Tarkalleen Treppohepon laittamista asiakirjoista sanamuoto on kohdassa 4) Tuo henkilö on vastaanotettuaan kantajan 10.8.2015 päivätyn kirjeen lopettanut Black Sails -sarjan jakson välittämisen, ... http://murobbs.muropaketti.com/posts/1718065399/
   
 19. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Nyt en ole ihan satavarma ymmärsinkö oikein, mutta vanhemmathan ovat vastuussa lastensa tekemisistä?
  Ihan siinä missä jos 5 vuotias muksu menee mälläämään kivillä naapurin auton, kuin tässäkin tapauksessa.

  Valitettavasti tässä ei vaan ihan vakuutuksen omavastuulla tunnu selviävän.
   
 20. evntr

  Rekisteröitynyt:
  07.08.2011
  Viestejä:
  150
  on, itsekkin odottelen haastetta kun näin Jonin seuranneen minua viikonloppuna baariin, oli sielä onkimassa lisätietoa että "jahas tuo juo rommia, eli otanpa valokuvan...varma piraatti"
   
 21. Fumazu

  Rekisteröitynyt:
  03.12.2015
  Viestejä:
  10
  Entäs jos lapset ja niiden kaverit on jo 18v. ja yli?
   
 22. joonal

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2004
  Viestejä:
  396
  Vanhemmat eivät pääsääntöisesti ole vahingonkorvausvastuullisia lastensa iästä riippumatta. Tietysti jos lasten on käsketty mälläämään auto niin silloin vanhemmat ovat korvausvastuullisia.

  "Vanhemmat eivät ole pääsääntöisesti vastuussa lastensa aiheuttamista vahingoista. Suomessahan ei ole vahingonkorvausvastuulle ikärajaa ja siten lapsetkin ovat vahingonkorvausvelvollisia. Ikä kuitenkin vaikuttaa vahingonkorvauksen määrää laskettaessa."

  Lähde: minilex.fi
   
 23. hackeri

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Viestejä:
  92
  Juuri näin... Mitä jos videokuvaa kun vauva painelee torrentit päälle ja sitte oikeudessa vikalla viikolla näyttää todisteena ettei isä ollutkaan tekijä vaan vauva... Tulee Jonin kontille oikeudenkäyntikulut ja sitten vauvalle 100e hyvitysmaksu sitten? :think:
   
 24. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303

  Luetaanhan lähteestä koko teksti eikä linkata vain omaa kantaa täysin puoltavia osia?

  "Vanhemmat saattavat kuitenkin joutua vastuuseen lastensa aiheuttamista vahingoista poikkeuksellisesti, mikäli edellytyksiä tälle löytyy. Yleensä katsotaan, että mitä nuorempi lapsi on vahingon aiheuttajana, sitä helpommin vanhemmat tulisivat vahingonkorvausvelvollisiksi." - Sama minilexin artikkeli

  Mutta joo. Näyttää siltä, että oma muisti/perstuntuma sanoo väärin.

  Tähän vielä lisäyksenä... Mikäli RIKOS oikeus katsoisi, että vanhempien olisi pitänyt vahtia netinkäyttöä, niin korvausvelvollisuus olisi vanhemmilla.
  MAO sitten onkin ihan oma paikkansa.

  "Korvausvelvollisuus ei siirry lapsen/nuoren vanhemmille, ellei voida osoittaa, että he ovat laiminlyöneet alaikäisen lapsen asianmukaisen valvonnan." - Sovittelutoiminta.fi
   
 25. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  380
  Kevennys: Entäpä jos Muro imperiumi tekisi vastaiskun:

  Kaikki warettajat panevat WLAN:n avoimeksi ja käyvät vielä mittaamassa ja tallentamassa, että WLAN on avoin. Lisäksi pannaan vielä torrent portti randomiksi ja vaihdetaan käytettävää torrent applikaatiota määräajoin.

  Sen jälkeen odotetaan muutama viikko ja aletaan itse imuttamaan kaikkea mahdollista kääpiöhomopornosta Dallas: iin, ja siinä sivussa jotain omaakin (laillista) mielimateriaalia. Siinä samalla voisi ottaa talteen muutaman IP:n jotka ovat kiinnittyneet omaan WLAN:iin.


  Saattaisi postilaatikko alkaa kolisemaan tiuhaan, mutta olisi ainakin todiste että WLAN on ollut aidosti avoin.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti