Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Pastori19

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  Viestejä:
  8

  Kiitoksia nopeasta vastauksesta :) Kokeilin jo kavereilta kysellä onko joku tuollaista lataillut mutta kukaan ei yllättäen myöntänyt mitään. Onko tietoa kuinka monta juttua nyt tuon esimerkkitapauksen jälkeen on viety markkinaoikeuteen asti?
   
 2. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Mitä väliä? Luuletko että niillä on joku kristallipallo millä näkevät kuka koneen ääressä on istunut tiedostoja jakaen? Ja luuletko että sä oot vastuussa jos joku toinen on sun liittymää käyttänyt tekijänoikeusrikkomukseen? Entä autoa? Jos joku ajaa ylinopeutta sun autolla tai jonkun päälle sun autolla niin ootko sä vastuussa? Ja maksat hämäräfirmalle ettet joutuis oikeuteen syytetyksi auton omistamisesta?

  Nyt niitä valoja tauluun.
   
 3. MUROPAKETIN HINTAVERTAILU

  Päivän tarjoukset
  Yhteistyössä
 4. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 760
  Hiljaa voit miettiä että mikä on riski... oletko jakanut paljon ja jatkuvasti, oletko yksittäistalous, kerrotko somessa latauksista kiertoteitse. Pari kyllä-vastausta nostaa jo oikeudenkänty riskiä huomattavasti.
   
 5. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Vaikka ois jakanut linjat punaisena niin silloinkin trollin pitää pystyä osoittamaan että KUKA HENKILÖ siellä on jakanut tiedostoja. Länsimainen oikeuskäytäntö vaan on sellanen ja hyvä että onkin. Ilman todisteita HENKILÖÄ vastaan ei ole mitään mahdollisuuksia lähteä oikeuteen eikä trollit ole lähteneetkään. Ovat haastaneet vaan muutaman noita jotka ovat somessa tai suoraan trollille möläyttäneet tunnustuksia.

  Bluffikirjeiden lähettäjä ei myöskään tiedä sun osoitteessa asuvien henkilöiden määrä, ystävies määrää, naapuries määrää eikä sitä miten avoimesti ja miten monien ihmisten käytettävissä sun nettiyhteys on ollut.
   
 6. Pastori19

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  Viestejä:
  8
  Ei toki tuollaisessa tilanteessa
  Asuttiin 4 kaveri kanssa samassa kämpässä tuon tapahtuman aikana ja kukaan heistä ei myöntänyt mitään kun kysyin. Kokeilin kysyä kaikilta maksaaman 1/4 osan vaaditusta summasta mutta kukaan ei siihen suostunut yllättäen koska kirje ei heille tullut.

  Kimppakämpässä tosiaan asuttiin ystävien kesken ja kun kyselin niin kukaan ei tiennyt asiasta mitään. Itse asuin jo kyseisen latauksen ajankohdan aikana tyttöystävällä toisessa kaupungissa mutta olin kirjoilla vielä kyseisen kuukauden koska liittymä oli omissa nimissä ja muutto tapahtui kaikilla kuukauden lopussa. En tiedä sitten mikä on HP:n tapa löytää juuri kyseinen lataaja monen koneen taloudesta ilman tietokoneen tutkimista?
   
 7. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 760
  Katsoin lähinnä että jos jakaa linja punaisena niin aihetodisteiden verkkoa on helpompi kasata. Kyse oli riskistä joutua haastetuksi ei syllisyydestä. Bluffikirjeiden lähettäjä saa selville aika paljon, mm. jos tykkääkö leffoista (itse en katso elokuvia, todiste 1), asuuko yksin, onko avoin WLAN (meillä on guest WLAN ja käy paljon teinejä yökylässä, todiste 2) jne jne
   
 8. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 760
  Jos voit todistaa tuon eli kaverit olivat kirjoilla niin unohda koko juttua. Sinua ei haasteta oikeuteen ikipäivänä.... tai voit toivoa että trollit tekevät virheen ja astuvat miinaan & haastavat sinut. Silloin voi sopia asian (vaatia korvauksia) tai voit viedä asian loppuuna ja palkata jonkuin oikeustieteen opiskelijan ajamaan asiaa sekä netota rahaa asianajokulujen muodossa.
   
 9. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Sä et tiedä kuka tiedostoja on jakanut tai onko kukaan mut sä kyselet silti kavereita mukaan maksamaan kimpassa satoja euroja nigerialaiskirjeem lähettäjälle.

  Onko vittu selvempää tekijänoikeustrollia taas sössöttämään sitä että kannattais maksaa heille.

  Lopettaakohan nuo selkärangattomat huijarit tätä ihmisten kusettamista missään muussa tilanteessa kuin siinä että heiltä on kaulat katki?

  Edit:
  Joni Hatanmaa sen jo tajusi että hänelle voi käydä huonosti kun kusettaa tarpeeksi monia ihmisiä ja hän vaihdatti Hedmanin lähettämiin kirjeisiin harjottelijan nimen ja allekirjoituksen omansa tilalle. Pentti Viljakainen ja se Adultian heppu ilmeisesti vielä säästyneet turpaanläpsyttelyltä.
   
 10. Pastori19

  Rekisteröitynyt:
  26.10.2016
  Viestejä:
  8
  Tottai me kaikki oltiin kirjoilla siellä, vuokrasopimuksessa kaikkien nimet alla. Juuri tämä asia mun teki aluksi mieli kertoa HP:n suuntaan kun ensimmäinen kirje tuli mutta täällä annettiin ohjeistus että ei mitään yhteyttä kannata ottaa tai "myöntää ladanneensa tiedoston".
   
 11. TaxiM Banned

  Rekisteröitynyt:
  12.12.2012
  Viestejä:
  1 652
  Miks sä sinne ottaisit yhteyttä? Luuletko että saat ne luopumaan automaattisesti lähetettävien parin seuraavan kirjeen lähettämisestä? Mitä haittaa sulle on siitä että ne lähettää ilman mitään todisteita nuo pari kirjettä sulle?

  Lopeta nyt vittu tuo lässytys. Jos oot niin pelle että makselet rahaa kaikille ketkä sitä bluffikirjeellä ilman todisteita sulta vaatii niin annas osoite, pistän vielä pelottavampaa kirjettä tulemaan vielä isommalla rahavaatimuksella.
   
 12. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 760
  Älä kerro mitään. Älä tee mitään. Älä mieti koko asiaa. Mahdollisen oikeudenkäynnin - joka olisi kyllä maailman 8. ihme ja oikea emäkämmi trollille - voitat vasemman käden pikkurillillä.
   
 13. hackeri

  Rekisteröitynyt:
  27.11.2016
  Viestejä:
  92
  Tämä. Kaikki haasteet mitkä ovat olleet nähtävillä ovat käsittääkseni olleet sinkkutalouksia. Noh Antaa Jonin sitte tehdä töitä ja ottaa eka selvää :comp: Eli ei mitään yhteydenottoa trolleihin.
   
 14. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 350
  Nyt kun on saatu tietoa siitä, miten trollit operoivat ja kuinka he haasteitaan valmistelevat, niin pitää kyllä entistä voimallisemmin suositella sitä, ettei heihin ole missään yhteydessä. Siellä käytetään kyllä kaikki mahdolliset tiedonjyvät hyväksi haasteen valmistelussa, joten niitä tarjoamalla tekee vain hallaa itselleen. Jos tietää jotain lieventäviä asianhaaroja tai jopa lähes aukottomasti syyttömyyden todistavia pommeja, niin ne kannattaa tuoda ilmi vasta haastekirjelmän vastineessa. Etukäteen kertomalla antaa heille vain eväitä valmistella kyseistä haastetta entistä paremmin ja keksiä ties mitä vaihtoehtoisia tapahtumakulkuja, joilla vastaajasta leivotaan syyllistä tämän esittämistä seikoista huolimatta.

  Sen sijaan paljastamalla omat aseet vasta oikeusprosessin jo alettua puhalletaan parhaassa tapauksessa vastapuolen rakentama korttitalo täysin kumoon, jolloin heille tulee kiire yrittää sopia asia - ja tällöin he luonnollisesti myös maksavat kaikki viulut.

  Vaikka todennäköisintähän se on, että pitämällä omat kortit piilossa tuollaiseen tilanteeseen ei edes joudu. Eivät trollit ketään sokkona haasta. Kyllä siellä aina pyritään ottamaan selvää, mihin vastaaja todennäköisesti vetoaa jo ennen kuin haaste on nostettu.
   
 15. WOP

  Rekisteröitynyt:
  11.11.2016
  Viestejä:
  43
  Oikein asiallista neuvoa eikä millään pahalla, mutta ehkä voisi hiukan pehmeämmin sanoa. Se on ihan ymmärrettävää, että porukka säikähtää ja saa sellaisen kuvan että kyseessä on ns. 'oikea lasku'. Ja tähän oikeuden toteutumiseen ei nyt kuitenkaan Suomessa voi mitenkään aukottomasti luottaa. Ei tietenkään pidä maksaa, kuten nyt olen itsekin jo kiitos tämän foorumin todennut, mutta kannattaa myös pitää mielessä, että esimerkiksi Pastori19 (kuten moni muukin) ei välttämättä ole kovinkaan perillä tästä meiningistä.
   
 16. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
 17. NahkaTapsa

  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Viestejä:
  9
  Mutta jättäisin tuon tekstin lähettämättä kiristäjän suuntaan mikä tuonne sivulle on ehdotuksena on ruksattu.
   
 18. keruli

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2015
  Viestejä:
  64
  Jos olisin sinä, niin yrittäisin saada jollakin kikalla HPn viemään asian MAOon. Sitten isket kortit pöytään ja vaadit muutaman tonnin, että asia sovitaan.
   
 19. DrVatanen

  Rekisteröitynyt:
  27.09.2001
  Viestejä:
  6 350
  Ei sitä tarvitse väen vängällä alkaa usuttamaan. Mutta tämä on muuten kieltämättä sellainen tilanne, jossa voi ihan rauhassa jäädä katsomaan, osuuko se äärimmäisen harvalle osuva haaste kohdalle, ja sitten jos näin sattuu käymään, niin pääsee paljastamaan että se oli muuten kimppakämppä missä asui neljä ihmistä.
   
 20. keruli

  Rekisteröitynyt:
  29.09.2015
  Viestejä:
  64
  Itse näkisin tuossa paikan tienata vähän ja vielä tärkeämpää, laittaa kapuloita tämän bisneksen rattaisiin.

  En usko että MAOkaan niin osaamaton on, että tuollaisessa tilanteessa tuomitsee vastaajan.

  Antaa vastineeksi todisteet 4 hengen kimppakämpästä + muut mahdolliset todisteet ja kysyy HPltä, että maksatteko pari tonttua sovinnosta vai palkkaanko kalleimman asianajajan, minkä löydän ja sit katsotaan homma loppuun asti.
   
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Kannattaa lukea tuo koko osuus ja päättää sitten itse miten menetellä. Näitä asioita on käsitelty täälläkin, mutta kertaus on paikallaan, koska uusia kirjeidenlähettelijöitä tuntuu tulevan markkinoille.

  Kannattaako asianajotoimiston vaatimukseen vastata tai ottaa lainkaan yhteyttä? http://oikeusjakohtuus.blogspot.fi/2016/01/hedman-partners-kiristyskirjeet-osa-3-3.html

  Hedman Partners Oy:n lähettämä kirje ei tule kirjattuna ja on käytännössä roskapostia. Sillä ei ole mitään juridista luonnetta eikä siihen vastaaminen ole mitenkään pakollista tai velvoittavaa. Kirjeeseen ei ole pakko vastata yhtään mitään. Todennäköinen seuraus on, että samasta vaatimuksesta lähetään uusia muistutuksia jossain vaiheessa.

  On myös mahdollista, että vaatimusta tehostetaan antamalla se perintätoimistolle. Tätä ei kuitenkaan pidä pelästyä. Kenenkään luottotiedot eivät mene sen takia, että maksuvaatimuksen esittää perintätoimisto. Hedman Partners Oy:n esittämä vaade ei ole millään tavoin lakisääteisesti suoraan ulosottokelpoinen eikä sitä voi periä pakkokeinoin ilman oikeuden päätöstä.

  Jos vaatimus tulisi jossain vaiheessa perintätoimistolta, silloin se on käytännössä pakko kiistää jotta asiaa ei etene tuomioistuimeen yksipuolisena tuomiona. Kun asian kiistää perintätoimistolle, perintä päättyy siihen ja ainoa vaihtoehto on Hedman Partners Oy:lle viedä asia oikeuteen.

  Jos vaatimus on kuitenkin kiistettävä jossain vaiheessa, ei välttämättä ole haitallista kiistää sitä alunperinkin kirjeen saatuaan. Kiistämiseen riittää käytännössä seuraava viesti sähköpostilla. Sähköpostiin tulee varmasti vastausviesti johon ei tarvitse reagoida mitenkään.

  Koskien asiaanne teoksen luvattomasta jakelusta.
  Kiistän saattaneeni teoksia lainvastaisesti yleisön saataville omistamani internetliittymän kautta. Mikäli mainitsemanne kaltainen oikeudenloukkaus on tapahtunut, kyseisen teon on tehnyt joku muu. Kiistän sekä väitteen että hyvitysvaatimuksenne kokonaisuudessaan.
  Hallinnoimallani internetliittymällä on useita eri käyttäjiä samasta julkisesta IP –osoitteesta. Julkisesti näkyvä IP –osoite ei yksilöi henkilöä. IP -osoitetta ei voi pitää henkilötietona, eikä siten yhdistää yhteen luonnolliseen henkilöön. IP -osoite on kytketty tietokoneeseen, jolla voi olla useita eri käyttäjiä kuten on hallinnoimassani internetliittymässä.
  Keskeinen periaate verkossa tapahtuvassa tiedonsiirrossa on, että tiedosta vastaa aina sen lähettäjä. Vallitsevan oikeuskäytännön mukaisesti internet liittymän haltija ei vastaa muiden käyttäjien mahdollisesti tekemistä oikeudenloukkauksista. Teidän tulee kohdistaa vaatimuksenne väitteenne mukaisen teon tehneeseen henkilöön.
  En näe esittämässänne asiassa tarvetta jatkotoimenpiteisiin. Katson että asia on loppuunkäsitelty.
  Ystävällisin terveisin,
  omanimi
   
 22. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 760
  Itseasiassa, miksi odottaa kun voi itse haastaa oikeuteen. Ja sovitteluehdotus parista tonnista jos ei halua oikeuteen. Itseasiassa, kun tarkemmin miettii niin kaikki useamman henkilön taloudet voisivat lähettää hyvitysmaksu vaatimukset paristatonnista ja jos ei suostu niin maksu triplaksi ja oikeuteen :smoke:
   
 23. NahkaTapsa

  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Viestejä:
  9
  Perheellinen nettiliittymän haltija voisi joo ehkä täman lähettää, vaikkakin sekin on ihan turhaa. Yksin asuva tekee vaan hallaa itselleen jos tämän lähettää. Parempi on olla ottamatta mitään kontaktia
   
 24. tsn81

  Rekisteröitynyt:
  13.03.2003
  Viestejä:
  1 746
  Mietin, että vaikuittaisiko tuollainen viesti oikeasti mihinkään? Jos Hedmanin porukka, TOT tai Adultia kokee jo alunperin, että heillä olisi hyvä mahdollisuus voittaa oikeudessa niin muuttaako mikään "kertomus", oli se totta tai ei, heidän mieltään? Siten, että jättäisivät asian sikseen eivätkä mitään enää vaatisi.

  Onko kukaan tietoinen tapauksesta, jossa kirjeiden lähettäjät olisivat vapaaehtoisesti luopuneet vaatimuksistaan jonkin vastineen takia ennen haastetta? Siten, että olisivat saaneet esim Hedmanilta vastauksen jossa lupaavat kirjallisesti luopua vaatimuksistaan.
   
 25. Haltzu

  Rekisteröitynyt:
  15.01.2011
  Viestejä:
  172
  Miksi ihmeessä niiden pitäisi saada korvaus tehdystä työstä? Käytännössä sama asia, kuin jos minä palkkaan kalliin vartiointifirman asentamaan valvontakamerat, liiketunnistimet, hälyttimet yms asuntooni, ja vielä vielä vartijan käymään käymään tarkistuskierroksella silloin tällöin. Ja kun joku erehtyy asuntooni murtautumaan, olisi murtovaras muka velvollinen maksamaan aiheuttamansa vahingon lisäksi kaikki asunnon vartiointiin ja valvontaan kuluneet kustannukset. Tai että kiinni jäänyt näpistelijä olisi muka velvollinen maksamaan kaupan vartijoiden palkat.

  Hedman on kyllä oikeutettu saamaan sovitun korvauksen päämieheltään, mutta saa kyllä olla perverssi oikeustaju, jos kuvittelee oikeuksienomistajille kuuluvan hyvitystä mistään muusta kuin itse tekijänoikeudenloukkauksesta.
   
 26. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Tuo blogi on kirjoitettu tammikuussa 2016, joten kannattaa tietenkin päivittää kokemuksia tähän päivään. Perusneuvot kirjeensaajille ovat ok, mutta vasta nyt ollaan nähty näiden kirjemaakareiden toimintamallit, joten kaikki mitä teet voidaan kääntää sinua vastaan, esim. et ole kiistänyt syyllisyyttäsi, joten olet varmasti syyllinen väitettyyn tekoon tms.

  Perintätoimistoa ei ilmeisesti ole enää käytetty, mutta jos sieltä tulisi kirje, niin silloin pitää ehdottomasti kiistää, jotta perintä loppuisi.

  Yksinasuva ei ole eri asemassa perheellisen kanssa. Harva asuu umpiossa ilman perheenjäseniään, ystäviään, tuttaviaan, mielitiettyään jne.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti