Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  En nyt niin enää laskis sen varaan ettei syyttömiä tuomittais erikoistuomioistuimessa, ammattitaitokun näyttää olevan vähä niin ja näin ja erikoistuomioistuin kyseessä jossa näköjään mahdottomasta tehdään mahdollista

  Vissiin osu ja uppos xD Mutta minkäs mä toisten typeryydelle voin jotkut vain ollu väärässä jonossa kun nallekarkkeja on jaettu.
   
 2. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  Jos todisteiksi kelpaa ylilaudat ja facebook päivitykset, ei hyvää päivää hyvinvointivaltio herätys sipilän tunari. Nyt kansa haluaa jotain järkevää kun tähän asti teot ollu silkkaa paskaa. Kiitos siitä.
   
 3. Avustajat

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2016
  Viestejä:
  53
  MAO:ssa voittoon riittää 51% ja ylilaudat ja facebook päivitykset on ollut joitakin yksittäisiä prosentteja. Päätös oli täysin yksimielinen Hedmanin hyväksi.
  Noilla ei käytännösssä ollut mitään merkitystä. Sipilä on kyllä tunari.
   
 4. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  Tuo yksimielinen päätöshän kertoo vain siitä kuinka ammattitaidotonta sakkia koko MAO sisältää. Erittäin valitettavaa tavallisen perheen äidin tai isän kannalta :(

  Se että mahdottomasta on tehty mahdollista, luulis nyt jumalauta että joku osais stopin tälle laittaa mutta niin kauan kun sipilä vetää kivirekeä se on turhatoivo.
   
 5. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  380
  No kuinkas Restore aikoo estää tuon, ja minkä lain varjolla?
  Koitetaan kaikki vaan välttää nollapostauksia...
   
 6. RestorePoint

  Rekisteröitynyt:
  07.01.2016
  Viestejä:
  90
  Tää oli nollapostaus, myönnän. Siispä edit enkä lähde tälle linjaa nyt. Pitäkää tunkkinne.
   
 7. Avustajat

  Rekisteröitynyt:
  09.04.2016
  Viestejä:
  53
  Lokit on liikesalaisuus ja ne on jo todettu olevan täysin OK joten niitä on myös turha pyytää luovutettavaksi vastaisuudessa.
  Saksassa taitaa olla jo ennestään muuten tunkkeja. Rahaa sinne aina sopii lisää.
   
 8. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Jokainen toimintaan lähtenyt tietää missä on mukana. Ei tarvitse kantaa huolta siitä, että "oikeudenhaltija" pahoittaisi mielensä, jos joku sanoo vähän pahasti. Kunhan kassaan valuu pätäkkää.

  Ymmärrät varmasti varsin hyvin itsekin mistä se kiristyskirje nimitys tulee, joten siitä taitaa olla turha jatkaa sen enempää. Sanotaan nyt vaikka sitten kusetusbisnes.
   
 9. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Arvioisin prosenttiosuuden olleen hieman suurempi :) Ei niitä muuten olisi tuotu siinä loppukaneetissa esiin. Toinen ratkaiseva asia nettikirjoittelun lisäksi näytti olevan se, että avoimen WLANin käytöstä ei ollut esittää todistetta vastaan se kantajan näyttö teleliittymästä(ei kerro tekijää) tapahtuneesta toiminnasta. Puhtaasti mutullahan näitä siis ratkaistaan. Pelkkä avoin WLAN vastaan useampi loukkaus samalla clientillä samasta portista voi siis hyvinkin olla riittävä kantajalle, kuten myös vastaajalle.
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2016
 10. valurauta

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  2 476
  Onko jossain puitu läpi, miksi ja millä olettamuksilla torrent-liikenteen "valvonta" on sallittua? Toiminta kuitenkin loukkaa luonnollisten henkilöiden viestinnän luottamuksellisuutta. Viestinnän luottamuksellisuuden murtaminen on kiellettyä ellei se ole jollain perusteella erityisesti sallittua.
   
 11. cydrex

  Rekisteröitynyt:
  17.11.2016
  Viestejä:
  889
  millonkohan joku tekee p2p periaatteella toimivan ohjelmiston mutta ilman että ip leviää kun tippuri saunassa....
   
 12. autonomy

  Rekisteröitynyt:
  21.09.2016
  Viestejä:
  3
  Jos asia nyt jäi viellä jollekin epäselväksi näiden yli 700 sivun jälkeen niin tässä asia tiivistettynä:

  1. Ilman tunnustustasi sinua ei voida tuomita syylliseksi. Sinua voidaan vain uhkailla.
  2. Mikäli kirjoittelet sosiaalisessa mediassa päivityksiä latauksista saatat löytää itsesi allekirjoittamasta 12000EUR sovittelua.
  3. "Case Flint" on tekemällä tehty esimerkkitapaus, jonka varassa Hedman Partnersin korttitalo makaa.
   
 13. valurauta

  Rekisteröitynyt:
  23.01.2010
  Viestejä:
  2 476
  Voi olla aika haasteellista toteuttaa, jos datan pitäisi kuitenkin virrata internet-protokollaa hyödyntäen netin yli. Point-to-point yhteydellä vähän pakosti jokaisessa IP-paketissa kulkee lähettäjän ja vastaanottajan IP mukana. Jollain TOR-tyyppisellä järjestelyllä voisi ehkä yrittää häivyttää datan alkuperää ja määränpäätä mutta se kasvattaisi verkon dataliikenteen moninkertaiseksi.

  Logittaako tavallinen torrent-ohjelma kaikki IP:t, joista dataa on ladattu tai mihin dataa on lähetetty?
   
 14. Hedarit

  Rekisteröitynyt:
  21.12.2015
  Viestejä:
  102
  Mikään ulkopuolinen, riippumaton taho ei ole lokeja nähnytkään, joten kuinka ihmeessä ne on voitu "todeta olevan täysin ok"? Tähän mennessä - todella yllättävää kyllä - lokeja ei ole riitautettu, eikä pyydettykään nähtäville puolustuksen toimesta, joten MAO ei ole ottanut kantaa niiden mahdolliseen puutteellisuuteen saati virheellisyyteen. Jos ihmistä vastaan nostetaan oikeudenkäynti perustuen "liikesalaisuuden suojaamiin" lokeihin, kuinka helvetissä se voi puolustaa itseään näkemättä alkuperäisiä tallenteita joidenkin epämääräisten, sopivasti editoitujen excell-taulukoiden sijaan? Ei pitäisi julistaa moista paskaa, jos ei ole hajuakaan asiasta.
   
 15. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 760
  Kait noi lokit pyytää puollustuksen asiantuntijoiden nähtäväksi. Ainoastaan julkistaminen estetty. Mutta ei noilla piratismia estetä tai vähennetä, VPN myynti kyllä kasvaa.
   
 16. Niamu

  Rekisteröitynyt:
  21.08.2008
  Viestejä:
  3 121
  Mihin kategoriaan sovittelu taas menee. Jos pistän vaikka sun auton paskaksi ja se menee sovitteluun ts. myönnän syyllisyyteni ja maksan sinulle summan X. Jos viet ilkivallan sovitteluun niin syyllistyt itsekkin rikokseen? Jos taas kirjeen saaja on syyllinen niin eikös silloin ole myös jotain laitonta tapahtunut?

  Käsittääkseni kirjeen maksaminen on täysin vapaaehtoista vai olenko väärässä?
   
 17. Oukkidoukki Alrights Banned

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Viestejä:
  7
  Jos pistää randomin auton paskaksi niin kannattaa myöntää teko ja riitauttaa vain korvaussumma. Oikeuteen hankkii hyvät todisteet että randomin auton arvo oli 0 ja maksattaa oikeudenkäynnin molempien osapuolien kulut randomilla :D
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2016
 18. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Kannattaa esim motarilla lyödä jarruja pohjaan aina tasaisin väliajoin ja odottaa että joku rysäyttää perään. Sen jälkeen hakea korvauksia edellä ajavalta kuskilta.
   
 19. constructor

  Rekisteröitynyt:
  20.10.2016
  Viestejä:
  380
  Rikos ja sen sovittelu ei suoraan korreloi kiristyksen kanssa, tosin kiristys voi liittyä siihen. Kuvaamassasi tapauksessasi sovittelu tapahtuu viranomaisten mukana ollessa. Näin ei ole trollien keisseissä, ennen kuin asiaa käsitellään MO:ssa.


  Kirjeeseen , kuten mihin tahansa oletettuun kiristykseen, vastaaminen on täysin vapaaehtoista.


  [Edit]Tuo kiristyksen tunnusmerkistö ei käsittääkseni vielä toistaiseksi täyty, ainakaan ennen kuin saadaan MO:n päätös jossakin jutussa, jossa syytetty suoraan myöntää teon ja riitauttaa kulut.
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2016
 20. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Tässä on hyvä tiivistys. Ja muista, vaikka olisit kertonut, että joku leffa, sarja, biisi tms. on hyvä, ei se vielä tarkoita, että nimenomaan sinä olisit tämän jakamisen tehnyt.
   
 21. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Tässä on myös asia, johon trollien toilailut on ulkomailla kaatuneet. Ei ole pystytty tuomaan alkuperäisiä logeja oikeuteen.
   
 22. CoooL

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2001
  Viestejä:
  151
  Tässä yhteiskunnassa kuka tahansa on vapaa viemään minkä tahansa riita-asian oikeuden ratkaistavaksi ellei sopuun päästä. Kanteen nostamisella uhkaaminen tai mahdollisen julkisen tuomion mahdollisten seurausten esilletuominen ei ole minkäänlaista kiristystä.

  Täällä esitettyjen vaatimuskirjeiden perusteella oikeudenhaltijat tai heidän edustajansa ovat menetelleet kaikkien hyvien tapojen mukaisesti asiassa edetessään.
   
 23. Oukkidoukki Alrights Banned

  Rekisteröitynyt:
  01.12.2016
  Viestejä:
  7
  Kaikki kännissä?
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2016
 24. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Et usko tota itsekään. Miksi piiloutua jonkun epämääräisen pöytälaatikkofirman taakse, jos asiassa menetellään kaikkien hyvien tapojen mukaisesti?

  Toimintahan voisi olla ihan hyväksyttävää, jos sillä pyrittäisiin oikeasti torjumaan piratismia ja puututtaisiin loukkauksiin sekä oikeasti valvottaisiin oikeuksia. Nyt ei valvota, vaan kerätään näyttöä jota voidaan käyttää mahdollisimman tehokkaasti hyväksi, kun asialla laskutetaan vuoden tai puolentoista päästä loukkauksesta. Näyttö pyritään saamaan mahdollisimman vahvaksi ja keräämään mahdollisimman pitkältä ajalta tietyn teleliittymän osalta, jotta mahdollisimman moni loukkaukseen syyllistymätönkin maksaisi. Jos tarkoitus on rahastaa oikeuksilla joiden tarkoitus on alunperinkin olla vain loukattavana, niin miksei asiaa voisi myöntää eikä kusettaa esim. menetetyillä tilauksilla?
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2016
 25. CoooL

  Rekisteröitynyt:
  13.12.2001
  Viestejä:
  151
  Väitätkö, ettei se, että oikeudettomasti sisältöjä jakaneilta on alettu vaatimaan siviiliprosessissa korvauksia, ole omiaan hillitsemään piratismia?

  Nämä oikeudet on "tehty loukattaviksi' ihan yhtä vähän kuin tuossa kuistilla oleva polkupyöräni on siinä, jotta joku loukkaisi omistusoikeuttani siihen.

  Jonkun myyttisen ylevän motiivin (lue: muun kuin rahan keräämisen) vaatiminen kyseiseltä toiminnalta on hiukan epäreilua. Tuotantoyhtiöt tuottavat sisältöjä tehdäkseen rahaa, oikeuksia näihin sisältöihin ostavat tahot toimivat niin tehdäkseen rahaa, asianajajat molemmilla puolilla tekevät työtään tehdäkseen rahaa jne. Tässä ei ole mitään outoa eikä paheksuttavaa.

  Ne jotka ovat saaneet näitä kirjeitä ja pitävät niitä kiristyksenä: tehkää ihmeessä rikosilmoitus asiasta ja kertokaa sitten miten kävi. Taitaa olla hiljaista.
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti