Hedman Partnersilta kiristyskirje

Viestiketju alueella 'Yleistä keskustelua' , aloittaja Kapteeni Flint, 24.04.2015.

 1. Alatoopi

  Rekisteröitynyt:
  25.11.2016
  Viestejä:
  4
  Vielä kysyn kuinka kauan on mennyt aikaa edellisestä kirjeestä? Tarkoitan sitä että kauanko pitää odotella kirjeiden tipahtelua postilaatikosta, pitääkö vielä ensi vuoden joulunakin jännätä tuleeko postia Hedmanilta?
  Edit: vastasitkin kysymykseeni.
   
 2. Dame Edna

  Rekisteröitynyt:
  06.03.2016
  Viestejä:
  4 279
  Kiitos rakas ystäväni, sait hymyn huulilleni. Ei minulla edes ole tarkoitus, että olisin aina oikeassa. Kerron mielipiteeni ja jokainen voi kertoa omansa. Hyvät yöt ja kauniita unia. <3
   
 3. räätäli22

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2015
  Viestejä:
  112
  Tässä edelleen yritän valistaa. Miksi kotoa käsin jaellaan? Onko typerämpää tapaa olemassa. Seedboxit käyttöön jos on tarve warettaa. Ei tarvitse miettiä HP kaltaisten yritysten kirjeitä. On niin helppoa ja BTC:llä voi maksaa. Jos foliohattu kiristää niin pesettää BTC:t ja sen jälkeen ei edes 3 kirjaintoimistot käy ovella. Täytyy olla typerä / toope jos jättää yhden jakson jakamaan 6 kk:si, en usko tuota asiaa, täytyy olla kikkakolmonen millä saadaan pelkoa aikaiseksi.
  Miksi joku julkisilla trackereilla warettaa samaa jaksoa 6 kk, siinä ei ole mitään tolkkua. Yleensä puhutaan ratioista, julkisilta niitä ei tule eikä ole mitään hyötyä jakaa noin pitkään, tai et saa mitään "kk työntekijä palkintoa". Kukaan täällä ei ole vielä kyseenalaistanut tuota seikkaa (WTF)! Tuntuu jotenkin epäpätevältä... hmmmmm. On kyllä aika kalpealla pohjalla Turrenkin puolustukset saati muiden Suomessa toimivien asianajotoimistojen defensit.
  Jos rahamies maailmalta tulisi tänne lakimiehineen ja tutkimusryhmineen, ei olisi HP:llä mitään jakoa tiedon määrissä/tutkimuksissa, saati tiedon paikkaansa pitävyydessä. Välillä tulee mieleen kunka moni näistäkin kirjoituksista on HP:n palkkaamia kyyliä propagandaa levittämässä... voisi jo vähän herätä into the real world. Huh huh.

  Tähän vielä kommenttia clienteistä. Rtorrent ja Deluge niin HP:n "Nars-paska" ei osaa tulkita niitä, eikä väliä kun IP't ovat muissa maissa :)
   
  Viimeksi muokattu: 26.11.2016
 4. Sadofarmer

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  11
  Räätälillä on ihan hyviä pointteja asiaan. Mutta kuten itsellä jos maksamiseen menee niin itse olen maksanut vpn-palvelusta blahblah 70€/vuosi ja nopeudet on kovia ja bonuksena voi katsella vaikka suomalaisten joukkueiden chl-pelit ilmaiseksi tms muuta maarajoitettua sisältöä muiden maitten kautta...mitä kivoja kisoja nyt sattuu olemaan meneillään...
   
 5. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  No tää on ihan totta. Jos vielä itsekin säätää jakonopeuden mahdollisimman alas, niin ei se ratio sieltä ihan heti täyty. Jos nyt meinaa waretella, niin ehkä se paras asetus olisi kuitenkin laittaa jaot poikki heti kun lataus on valmis, ellei sitten tosiaan halua osallistua sen torrentin hengissäpitämiseen. Sitten taidetaan mennä jo ihan sanan varsinaisessa merkityksessä siihen merkittävissä määrin esille saattamiseen, jos dataa valuu jatkuvasti ulos, vaikka ne määrät olisikin pieniä.

  Tähän voisi myös laittaa sellaisen huomion, että esim Stream Torrent taitaa olla aika kovassa huudossa nykyään. Kaikenlaisia urheilutapahtumia striimataan kyseisellä tekniikalla paljonkin. En pitäisi ollenkaan mahdottomana, että kyseisten striimien katselijoita aletaan myös jahtaamaan jossain kohtaa oikeudenhaltijoiden toimesta. Eli vähän valppautta, ettei tule itse jakaneeksi samalla kun klikkailee striimejä auki. VPN toki antaa turvan sille, ettei ainakaan se oma IP-osoite joudu johonkin tietokantaan.
   
 6. räätäli22

  Rekisteröitynyt:
  19.12.2015
  Viestejä:
  112
  Jdee, ei ole mitään sinua/kommentteja vastaan. Haluan kommentoida VPN asiaa asiantuntijana. Hieman OT: VPN EI suojaa itsestäänselvyytenä kuin 65% mikäli eivät asetukset ole kunnossa, tarkoittaen ipv6, dns vuoto ja kill switch. Aikoinaan kävi itsellä niin ettei VPN "piilottanut" omaa IP'ta ja se näkyi silti - vuosi läpi niin sanotusti. Kaikki testisivustot eivät testaa asiaa kunnolla. Geolocation kannattaa kytkeä selaimesta pois joko suoraan tai kolmannen osapuolen ohjelmalla. Myös ipv6 kannattaa disabloida Windowsissa mikä estää määrätyt IP vuodot. Kannattaa valita VPN palveluntarjoaja jolla on ns. "kill switch" tuotteessaan, katkaisee internet yhteyden mikäli VPN yhteys jostain syystä katkeaa, oma IP ei siten "vuoda" läpi. Testasin kilpailijan tuotetta ja oli puutteita, vaikka mainostetaan maailman suurimmaksi palvelimien määrissä jne. Suuri toimittaja ei tarkoita parasta. Eikä kannata valita kotimaista tuotetta. Myös lainsäädäntö palveluntarjoajaan jolla ei ole pakko säilyttää lokeja. No se siitä ja hyvää yötä :)
   
 7. Sadofarmer

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  11
  Tähän räätälin lisäykseen vielä lisäyksenä, että ei ole kovin monimutkaista lisätä vpn:ään itse omaa killswitchiä käyttäen windowsin omaa palomuuria....pitää vain pyytää jotakin asiantuntevaa tahoa se tekemään. Itselle se on se ja sama kuka iltasanomisten lukemisia sun muita kurkkii...oma vpn:n on pöhisemässä vain jos liikutaan "harmaalla" alueella :)

  edit: Tarkoitus oli sanoa, että ei ole monimutkaista tehdä itse killswitchiä torrent-clienttiin jos on vpn muuten käytössä.
   
 8. jdee-

  Rekisteröitynyt:
  23.07.2008
  Viestejä:
  1 218
  Joo toki asetuksia kannattaa viilailla, jos haluaa mahdollisimman hyvää suojaa. Ohjeita löytyy netistä. Ja kuten tossa todettiinkin, niin palomuurista(esim siitä Windowsin) saa estettyä muun kuin VPN:n kautta kulkevan liikenteen esim. erikseen tietyille ohjelmille(nettiselain, mikä vaan). Tai koko nettiliikenteen, jos niin haluaa. Ei välttämättä tarvitse sitä palveluun kuuluvaa "kill switchiä". Hyviä pointteja siis kuitenkin :)
   
  Viimeksi muokattu: 26.11.2016
 9. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Itse sain viime vuoden puolella ekan kirjeen. Noin kuukautta myöhemmin toisen. Kolmatta ei koskaan tullut.

  Se miten kauan jännäät uutta yhteydenottoa on ihan itsestäsi kiinni. Itsellä aina silloin tällöin täällä käydessä tulee "mitähän jos?" fiilis, mutta toisaalta tämä omalle osalle sattunut case on aika loppuun asti taputeltu puolustuksen osalta. Kiitos siitä Murojengin.
   
 10. Sadofarmer

  Rekisteröitynyt:
  12.03.2016
  Viestejä:
  11
  Meillä jo pari vuotta ensimmäisestä kirjeestä ja kolmas tuli sitten vasta kapteeni Flintin tapauksen jälkeen, että "näin paljon voit joutua...".
  Jonkin verta oli pelko persiissä aluksi mut myöskin paljon kiittäen murojengiä ja hivenen omaakin järkeä käyttäen tilanne on taputeltu päissämme niille tasoille, että ei paljo viitti eikä jaksa ressata.
   
 11. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Vatasta kompaten. Trolleja ja kusetusta vastaanhan tässä ollaan. Eli oikeudenmukaisuuden ja totuuden.
  Tulkinnat voi kuitenkin vetää myös toisesta päästä yli jolloin asiaan pitää puuttua. Ihan vaan ettei tästä tule entistä vainoharhaisempaa foliohattuilua mitä tämä jo on.
  Kaikki syytetyn penkille joutuvat eivät vaan automaattisesti ole syyttömiä vaikka niitäkin kirjeen saajista löytyy kasapäin.

  Mukava kuulla jos minun viestini ovat saaneet sinut epämukavuusalueelle. Älä ota viestejäni aina vittuiluna. Viimeinen oli oikeasti tarkoitettu enemmänkin "bitch slappinä" takaisin todelliseen maailmaan. Ei vittuiluna.

  Jäi kuitenkin vielä epäselväksi se, että mitenkä "Pojan/kundin oikeusturvaa on loukattu".
   
 12. Riistinrauta

  Rekisteröitynyt:
  11.12.2015
  Viestejä:
  303
  Tämä juuri.

  Jotkut lataa julkisilla.
  Toiset suljetuilla.
  Kolmannet ei lataa ollenkaan.

  Vain kaksi edellämainituista saa Hedman Partnersilta kirjeitä.
  Eka ja vika. Keskimmäiset jannut osaa piilottaa itsensä tarpeeksi hyvin. Ne jotka ei jaa mitään saavat kirjeitä kun eivät ole suojanneet verkkoaan/antavat verkkonsa ihmisten käyttöön joilla on jako päällä... tai sitten ihan vain ISP:n virheen takia.
   
 13. kamelisti

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Viestejä:
  11

  Emme ainakaan rikollisten joukossa seiso. Sinä voit rikoksen tehtyäsi ja siitä kiinni jäätyäsi uhriutua vaikka Ilja Janitskinin kanssa, normaaleilta, rehellisiltä ihmisiltä et sympatiaa saa.
   
  Viimeksi muokattu: 26.11.2016
 14. kamelisti

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Viestejä:
  11

  Oikeudessa syyttömiä tuomituista on n. 2-5% tuomituista. Mikään ei anna uskoa, että myöskään tässä jutussa olisi toisin. Oikeudessa rikoksesta syytetään ja tuomitaan ihmisiä, jos syyttäjä on päättänyt näytön olevan tarpeeksi vahva lähteä syytettä ajamaan ja tuomioistuin tuomitsee mikäli se katsoo näytön olevan tarpeeksi vahva tuomioon. Näin se menee oikeassa elämässä, pää pois perseestä ja kantakaa vastuunne.
   
 15. jn3

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Viestejä:
  3
  Tervehdys taas! Ehkä kannattaisi pitää sittenkin sitä foliohattua päässä, melkoisia juonenkäänteitä paljastunut...

  Tokihan noiden trollitoimistojen sivuilla on ip-loggaukset. Haasteen saapuessa jos väittää ettei kirjeitä ole tullut, niin äkkiähän logeista osoittaa että kummasti samasta ip-osoitteesta on käyty sivuillamme muutama päivä kirjeen postituksen jälkeen. Se mikä painoarvo asialla on onkin sitten toinen juttu. Suosittelen edelleen ihmisiä menemästä kirjeissä mainittuihin nettiosoitteisiin (paitsi tietenkin jollain muulla ip-osoitteen omaavalla laitteella voi käydä sepostukset lukemassa).

  Ihmettelen myös kuinka paljon yksityisetsivätoimiston raportille voitaisiin antaa painoarvoa oikeudessa. Sehän voi olla trollin serkun kummin kaima, joka on väsännyt word-raportin jälkikäteen. Kyseessähän ei ole mikään viranomaisen suorittama tutkinta. Mahdollisesti sen voisi kiistää ellei tutkinnasta ole esim. videomateriaalia (seuraavaksi Pena ottaa tietenkin kameran mukaan keikalle... ;). Ja tottakai SSID:n lähetys piiloon, niin on paljon hankalampi arvailla mikä liittymä kuuluu mihinkin huoneistoon... Joissakin taloissa näyttää SSID:nä toimivan jopa suoraan huoneiston numero!
   
 16. kamelisti

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Viestejä:
  11

  PIA;ssa ainakin on kill switch, freedomessa mun muistaakseni ei.
   
 17. Hug Eboner

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2013
  Viestejä:
  447
  Itse en kyllä luottaisi ihmiseen joka ei wareta. Helvetin epäilyttävää. Heti miettii että mitäköhän kaverilla on salattavaa.
  Edit: MV-lehtihän olikin jo ansiokkaasi uutisoinut tästä aiheesta. Prkl kun en huomannut aikasemmin. :)
   
  Viimeksi muokattu: 26.11.2016
 18. kamelisti

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Viestejä:
  11
  MV-lehti on tunnettu siitä, että sen tekijä,sekä lukijakunta muodostuu normaalijärkisistä ja rehellisistä kansalaisista:psmoke:
   
 19. Hug Eboner

  Rekisteröitynyt:
  30.11.2013
  Viestejä:
  447
  Näinhän se on. Esim sharia-lain kannattajia ei lukijoista paljon löydy.
   
 20. kamelisti

  Rekisteröitynyt:
  23.11.2016
  Viestejä:
  11
  Sen sijaan sieltä löytyy paljon ihmisiä jotka uskovat ufoihin ja siihen, että syöpä on sieni, josta paranee ruokasoodaa syömällä.:geek:
   
 21. nmol

  Rekisteröitynyt:
  16.08.2014
  Viestejä:
  1
  Mitenkä suuri summa on näissä oikeuteen viedyissä on ollut maksettavana alkujaan? Viedäänkö pienimpiä 500-600€ hyvityksiä koskaan oikeuteen?

  Onko kirjeessä oleva pvm. latauspv vai kun ip on kysytty netin tarjoajalta?

  Mitenkä lataamisen voi todistaa jos tietokonetta/kovalevyjä ei ole enää tutkinnan aikaan olemassa? Maksaminen käynyt mielessä, mutta en edes muista olenko ladannut kyseistä tiedostoa ja tuon aikaista konetta ei ole enää olemassa, ...
   
 22. NahkaTapsa

  Rekisteröitynyt:
  15.11.2016
  Viestejä:
  9
  ei sitä sun kovoo kukaa tuu tarkastaa jote ota ihan rauhassa ja älä ainakaan maksa mitään
   
 23. Scaregod

  Rekisteröitynyt:
  06.10.2016
  Viestejä:
  3
  Jännä, tuli uus kirje ihtelle jo näin nopiaa. Ensimmäisen sain tossa syyskuussa. Tämä toinen kirje siirtyi jo tosissaan uhkailemaan käräjille tai poliisille asian viemisellä.
   
 24. Juupasjoopa

  Rekisteröitynyt:
  24.11.2016
  Viestejä:
  8
  Kaverille tuli viikko sitten ensimmäinen ja nyt perjantaina jo toinen. Muuten sama kirje mutta eräpäivä vain muuttunut.

  Ihan on jo ensimmäisestä lähtien uhkailtu poliisin tutkinnalla. Kirje alkaakin söpösti "Varoitus markkinaoikeuteen haastamisesta".
   
 25. yks-vesa-vaan

  Rekisteröitynyt:
  17.05.2015
  Viestejä:
  2 760
  Mitenkäs henkilörekisteri - voi henkilörekisteriin vedoten vaatia kaikkia itseään koskevia tietoja nähtäväksi?
  Mitä jos haastaa Hedmanin käräjäoikeuteen, siellähän todisteita katsellaan tarkemmin? Eli Headmanin taktiikka kääntäen viedä valitutujen kirjeen saajien asia oikeuteen haastamalla Headman. Ongelmaksi jää rahoitus...
   

Jaa tämä sivu

Alibi
Anna
Deko
Dome
Erä
Hymy
Kaksplus
Kippari
Kotilääkäri
Kotiliesi
Koululainen
Ruoka.fi
Parnasso
Seura
Suomen Kuvalehti
TM Rakennusmaailma
Tekniikan Maailma
Vauhdin Maailma
Golfpiste
Vene
Nettiauto
Ampparit
Plaza
Muropaketti